'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım söndürdüler ama sinemanın yanında d&r vardı ben e çok oraya üzüldüm.. içindeki kitaplar falan çok hasar almamıştır umarım
sen hakkını helal et tatlım sende yükü kalmasın.. Allah affetsin onları
kuzumm nerelerde oturuosun sen komşu çıkmayalım seninleee

Evettt bugün benim doğum günüşümmm
Doğum günün kutlu olsun ttatlıj.. Tüm sevdiceklerinle beraber en mutlu yıllarını yaşarsın inşallah

limonataaammm ballı limonatammmm benimmm cok tesekkur ederim yaaa yirimmm

cok makbule gecti bunları paşacana atıyım ben izne cıkıcak tekrar haftaya, tek tek bakıp arastırsın fiyat ve bilgi alsın ayrıntılı...

duyguucum amin canım cok tesekkur ederim

pelimişkom ben de sormuştuum, bu sebeple bunları not aldımmm, teşekkür ederiiimmm

Ohhh sıcak bi eylül gününde kurabiye ve limonata ne de güzel gider

Rica ederim kurabilotam
pelimişkom ben de sormuştuum, bu sebeple bunları not aldımmm, teşekkür ederiiimmm

Nurayım lokumum ne demek rica ederim

Yeni bişeyler keşfedersem size linklerim bebeklerim ctrl+c ctrl+v

Bu arada Çağlam yeni farkettim güldenin doğum günüşünü kutlamışsın Gülinin doğum günü bitaneciim

mmmmm bu lezzete asla hayır diemiorummm

ayyy gülden diye anlamısım kujucukkk yaa cok utandım simdik

gülinimmmcimm kusura bakma kuşumm geçmişi okumadan atlayınca böle oluyooo doom günüşün kutlu olsunnn bebişim tekrardaaann

Son düzenleme:
Kızlarr akşam Şevval Sam konserindeydikk sevdiceğimm kuzenim arkadaslarla topluca bi güzeel eğlendikk

Performansı mukemmeldii

Bii de bi deee bu şarkıyı bağıraa bağıraa soledikk ki aklıma düştünüz paylaşasım geldi

3 e 5 e 7 e gerek yooookkk 1 taneee yeter bizeee amaannn ver allahım veeerr Olmayanlara da veeer

[video=youtube;2tGxwlU3MtM]http://www.youtube.com/watch?v=2tGxwlU3MtM[/video]

amcamla görüşmedik kızlar ÇOK DUYARLI yengem ve kızı yatalak hasta adamı evde bırakıp avcılar pazarınaa gıtmıslerr daha dün semtte pazar vardı!! yazıkk cıdden herkess hakettıgını yaşıyo... garip bi gün geçti atlatıcam bu psikolojiyidee.. Öpüyorum hepinizii

nazlım :26:
sen elinden geleni yapıyosun, bellki hak etmedikleri halde gerekenden fazla ilgi gösterdin. yengenle kızına şaşırdım. tam da bilemediğimden fazla bişey diyemiyorum..
öpüyorum bebeğim

gülinim sanırım benim bi arkadaşımda bundan almıştı çeyizciğe.. tabi henüz kullanmadığı için bilemez nasıl olduğunu yoksa sorardım ona.
fiyat olarak normal ama

Ben beğendim fiyatı da çok uygun geldi bana hatta ben 280 nakit fiyatlısını buldum. Bakalım buradaki gelin adaylarının yorumlarını merak ediyorum..

tuğbam güle güle kullan tencerelerini :)
duygucum ben de 2.sini sevdim sanki ama çokta değil işte. canım sıkılıyooo gelinlik bakıyorum :)

Merhaba kızlar. Düğün hazırlıklarındamısınız?
Telomercim nasısılsın? Nişanlı olmak nasıl bir duygu?

nazlım :26:
sen elinden geleni yapıyosun, bellki hak etmedikleri halde gerekenden fazla ilgi gösterdin. yengenle kızına şaşırdım. tam da bilemediğimden fazla bişey diyemiyorum..
öpüyorum bebeğim

aynen lokumum geregınden fazla ılgıyı gosterdım.. Dedemi gormus oldum konusmus oldum ıcımdekı seylerı anlatmıs oldumm rahatladım helallik vermedım acıkcası konusuda gecmedı helal et gıbısınden guzel guzel konustuk dedemle anladı benıı belkıde utandı helallik istemeyee, ben onlara hayatımızda olmamaları yada bızım hakkımızı yemıs olmalarının bize kötülükten ziyade iyilik getirdiğini bizim daha saglam bi aile oldugumuzu anlattımm.. amcama cok uzuldum cunku kapıyı caldıgımızda içerden kalkamıyorum sürüklenerek bile açamıyorum kapıyı diye seslendii.. arsız gıbı ustune tekrar arayıp bugun gorusemedıkk ama haftaya oglumun cocugunun mevluuutu var gelsin kızlar diyee babamı arıyoo! ben bıdaha gelır mıyııımm oraya?

bu arada keske gunduzden gıtseymısım dedemlerede sonradan aşkıma gitseymişiimm sabahkii mutlulugumdan eser yooookkk sevgılıcık ceyızımıze 2li kahve fincanı aldııı cekcem fotosunuuu bırazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…