yaa pamuhuuummm orionu duyduummm cook uzuldum yaaaaaa söndürüldümüüüüü yangıııınn?
Bu arada kızcelerim amcamın ve dedemin durumu iyi değilmiş... Amcam bizden helallik istiyomuş ben yarın gidicem yanlarına ama annemle ablam gelmiyolaar... haklılarda aslında bende helal eder miyim bilmiyorum ama gidip görmek istiyorum.. Bunca zaman yapılanlarından dünya sefası bitince helallik alarak kurtulabılıceklerını dusunmelerı nası bi düşüncedir bilmiyorum ben helal etsemde Allah helal ettiğimi sayar mı acabaa? gergin bigün benii bekliiyooo sabahtan bol aşklanmam lazımmmmmmmm
kuzumm nerelerde oturuosun sen komşu çıkmayalım seninleeeOfff çok fenaydı yangın yaa bizim ev eski balıkçılara yakın olmasına rağmen dumanları görüoduk canım yaa maddi hasar çok çok fazladır baya yanmış
3 saat sonra söndürüldü canım ama yanan yandı yani...
Doğum günün kutlu olsun ttatlıj.. Tüm sevdiceklerinle beraber en mutlu yıllarını yaşarsın inşallah
Evettt bugün benim doğum günüşümmm
Çağlamimkoomm çok güzel fotografcılar var aslında sana ben bikaç link atıyım blogdan takip ettiğim özellikle biri var ki
1. Düğün Fotoğrafçısı - Doğum Fotoğrafçısı - Burcu Çalışkan
2. Dn fotorafs Hande Karayaka | Dn, Nian Fotorafs | Referans fotoraflar
3. Gelin damat fotoğrafları,gelin fotoğrafları , damat fotoğrafları | Düğün Fotoğrafçısı ankara
4. Barış Çelik, Düğün Fotoğrafçısı,Düğün Hikayesi Fotoğrafçısı, Düğün Foto, Casting,Fotoğraf,Baris Celik Photography,Fotoğrafçı
5. Düğün Fotoğrafçısı Bora Uçak Blog Sayfası
6. MUTLU MASAL PHOTOGRAPHY - Doğum Fotoğrafçısı ve Düğün Fotoğrafçısı
7. Fotoğraf ve Aşk - Düğün Hikayesi®
Ve son olarakk buna tapıyorum nerdeyseFacebookunu takip ettiğim fotoğrafçı Almanya'da yaşıyor, çekim yaptığı yerler olsun, çekim kalitesi ve odaklarına bayılıyorum :)
Melek Özdemir Photography | Facebook
Almanya'da yaşadığı için cezbedemiyo malesef ama sırf gelinlikler için bile takip ediyorum :) Annemin beğenilerinde kendisi
Çağlamimkoomm çok güzel fotografcılar var aslında sana ben bikaç link atıyım blogdan takip ettiğim özellikle biri var ki
1. Düğün Fotoğrafçısı - Doğum Fotoğrafçısı - Burcu Çalışkan
2. Dn fotorafs Hande Karayaka | Dn, Nian Fotorafs | Referans fotoraflar
3. Gelin damat fotoğrafları,gelin fotoğrafları , damat fotoğrafları | Düğün Fotoğrafçısı ankara
4. Barış Çelik, Düğün Fotoğrafçısı,Düğün Hikayesi Fotoğrafçısı, Düğün Foto, Casting,Fotoğraf,Baris Celik Photography,Fotoğrafçı
5. Düğün Fotoğrafçısı Bora Uçak Blog Sayfası
6. MUTLU MASAL PHOTOGRAPHY - Doğum Fotoğrafçısı ve Düğün Fotoğrafçısı
7. Fotoğraf ve Aşk - Düğün Hikayesi®
Ve son olarakk buna tapıyorum nerdeyseFacebookunu takip ettiğim fotoğrafçı Almanya'da yaşıyor, çekim yaptığı yerler olsun, çekim kalitesi ve odaklarına bayılıyorum :)
Melek Özdemir Photography | Facebook
Almanya'da yaşadığı için cezbedemiyo malesef ama sırf gelinlikler için bile takip ediyorum :) Annemin beğenilerinde kendisi
limonataaammm ballı limonatammmm benimmm cok tesekkur ederim yaaa yirimmm
cok makbule gecti bunları paşacana atıyım ben izne cıkıcak tekrar haftaya, tek tek bakıp arastırsın fiyat ve bilgi alsın ayrıntılı...
duyguucum amin canım cok tesekkur ederim
pelimişkom ben de sormuştuum, bu sebeple bunları not aldımmm, teşekkür ederiiimmm
Ohhh sıcak bi eylül gününde kurabiye ve limonata ne de güzel gider
Rica ederim kurabilotam
Nurayım lokumum ne demek rica ederim
Yeni bişeyler keşfedersem size linklerim bebeklerimctrl+c ctrl+v
Bu arada Çağlam yeni farkettim güldenin doğum günüşünü kutlamışsın Gülinin doğum günü bitaneciim
Schafer 7 Parça Glorıa Döküm Tencere Seti
kızlar buradaki dokum tencere hakkında ne dusunuyorsunuz yorumlarınızı beklıyorum ben begendım sankı..
amcamla görüşmedik kızlar ÇOK DUYARLI yengem ve kızı yatalak hasta adamı evde bırakıp avcılar pazarınaa gıtmıslerr daha dün semtte pazar vardı!! yazıkk cıdden herkess hakettıgını yaşıyo... garip bi gün geçti atlatıcam bu psikolojiyidee.. Öpüyorum hepinizii
gülinim sanırım benim bi arkadaşımda bundan almıştı çeyizciğe.. tabi henüz kullanmadığı için bilemez nasıl olduğunu yoksa sorardım ona.
fiyat olarak normal ama
Ben beğendim fiyatı da çok uygun geldi bana hatta ben 280 nakit fiyatlısını buldum. Bakalım buradaki gelin adaylarının yorumlarını merak ediyorum..
Kızlarr, annemle dışarı çıkmıştık,
bir anda kendimi tencerelerimi almış bir halde buldum
İşte tencerelerimmm
Eki Görüntüle 506852
çok güzeller canım... hisar mıı.
tuğbam güle güle kullan tencerelerini :)
duygucum ben de 2.sini sevdim sanki ama çokta değil işte. canım sıkılıyooo gelinlik bakıyorum :)
nazlım :26:
sen elinden geleni yapıyosun, bellki hak etmedikleri halde gerekenden fazla ilgi gösterdin. yengenle kızına şaşırdım. tam da bilemediğimden fazla bişey diyemiyorum..
öpüyorum bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?