'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba kızlar. Düğün hazırlıklarındamısınız?
Telomercim nasısılsın? Nişanlı olmak nasıl bir duygu?
canımm iyiyim sen nasılsın, nişanlın dükkanı açtı mı ? düğün tarihiniz belli mi?
biz nişanlıcığımla çok uzağız canım, aramızda 1240 km mesafe var. henüz nişanlı nişanlı gezemedik :) kurban bayramını bekliyoruz düğünümüzü haziranda yapıcaz allah kısmet ederse. düğün mekanımızı da bulduk sayılır. can sıkıntısından gelinlik bakıyorum :))
sen de anlat cicim ne var ne yok

lokumumm, aşkla kullanın fincanlarınızıııı.
hem dediğin gibi sapasağlam bir ailesiniz siz. annen ne güzel yetiştirmiş sizi.

kızlaar, kurban bayramı tatili 4 gün mü?
bir de 29 ekimle birleşiyo 5 gün oluyo sanırım.. tatilin 10 gün olması vardı gündemde kesinleşmedi galiba?

boloro olmuycak zaten canım bende hiç sevmem... ya kapalı yapcaksın yada açık..

aynen :)
nişanlığım straplezdi, gelinliğim öyle olmasın diyorum ama heralde yine öyle olacak :26:

burcunun nişanı nasıl geçti acabaaaa gelse de anlatsa fotoğraflarını paylaşsaaa görsek fıstığımızı

sevgilinizle, nişanlınızla, sözlünüzle ilişkileriniz nasıl?
Duygusal, romantik birşeyler yapıyorlar mı?
Yoksa size karşı üşengeçler mi?

sevgilinizle, nişanlınızla, sözlünüzle ilişkileriniz nasıl?
Duygusal, romantik birşeyler yapıyorlar mı?
Yoksa size karşı üşengeçler mi?

ne romantikliği... askerde dedim ki geçen gün bana mektup yazsana.. ben sana zaten yazıyorum gelince vericem diyor doğru söyle yemin et diyorum saf saff.. aklıma yazıyorum gelince anlatıcam diyorr..

ne romantikliği... askerde dedim ki geçen gün bana mektup yazsana.. ben sana zaten yazıyorum gelince vericem diyor doğru söyle yemin et diyorum saf saff.. aklıma yazıyorum gelince anlatıcam diyorr..

Benimkide öyleydi. Yazmadı mektup falan. Belki vakti de yoktu.
Ben defter yazıp o gelince vermiştim.

ben de defter tutucam yaaa... nişanlım sefere gidicek 4 aylık o zaman onun ıcın gunluk tutucammmm

ne zaman veriirim bilmiyorum...kısmetse donusunden iki ay sonra dugunumuz, ya dugun aksamı veririm ya da gelir gelmez psikolojime baglı

aaaa pastam ciciler almıs yerim

o detarjanlıgımsıdan bende de varrr cok benziyo ki bikereee

amcan konusunda da bişe diyemiyorum pastam... hepimizin ailesinde var böleleri simdi dusunuyorum da kendimi aynı durumda ben olsam ve teyzem istemiş olsa böle bişey ne derdim tahmin edemiorum

nolursa olsun teyzem deip halal ederdim sanırım... nasılsa yaptıklarını Allah goruyo ben hakkımı helal etsem de cezasız kalacak mı? hayır kalmayacak...

ilahi adalet er ya da gec tecelli eder

iyi olur canım. Düğünden sonra beraber okursunuz. güzel oluyor beraber okuması. İleride çocuklarınız da okur artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…