canımm iyiyim sen nasılsın, nişanlın dükkanı açtı mı ? düğün tarihiniz belli mi?Merhaba kızlar. Düğün hazırlıklarındamısınız?
Telomercim nasısılsın? Nişanlı olmak nasıl bir duygu?
lokumumm, aşkla kullanın fincanlarınızıııı.
aynen lokumum geregınden fazla ılgıyı gosterdım.. Dedemi gormus oldum konusmus oldum ıcımdekı seylerı anlatmıs oldumm rahatladım helallik vermedım acıkcası konusuda gecmedı helal et gıbısınden guzel guzel konustuk dedemle anladı benıı belkıde utandı helallik istemeyee, ben onlara hayatımızda olmamaları yada bızım hakkımızı yemıs olmalarının bize kötülükten ziyade iyilik getirdiğini bizim daha saglam bi aile oldugumuzu anlattımm.. amcama cok uzuldum cunku kapıyı caldıgımızda içerden kalkamıyorum sürüklenerek bile açamıyorum kapıyı diye seslendii.. arsız gıbı ustune tekrar arayıp bugun gorusemedıkk ama haftaya oglumun cocugunun mevluuutu var gelsin kızlar diyee babamı arıyoo! ben bıdaha gelır mıyııımm oraya?
bu arada keske gunduzden gıtseymısım dedemlerede sonradan aşkıma gitseymişiimm sabahkii mutlulugumdan eser yooookkk sevgılıcık ceyızımıze 2li kahve fincanı aldııı cekcem fotosunuuu bırazdan
canımm iyiyim sen nasılsın, nişanlın dükkanı açtı mı ? düğün tarihiniz belli mi?
biz nişanlıcığımla çok uzağız canım, aramızda 1240 km mesafe var. henüz nişanlı nişanlı gezemedik :) kurban bayramını bekliyoruzdüğünümüzü haziranda yapıcaz allah kısmet ederse. düğün mekanımızı da bulduk sayılır. can sıkıntısından gelinlik bakıyorum :))
sen de anlat cicim ne var ne yok
Sağol canım iyiym bende. bende nişanlımla uzağım 4,5 aydır ama 1 saat uzaktayım ben.
O da dükkan açıcağı için gelemedi. Bayramdan beri biz de görüşemedik.
Kısmetse dükkanı çarşamba günü açıcak canım. Güzel oldu diyor.
Allah bol müşteri versin artık.
Bizim daha düğün belli değil. Ama herşey yolunda olursa seneye yaza olabilir bizim de... Önce işlere bakmak lazım.
Sizin de hayırlısı olsun canım. Haziran iyi olur düğününüz için.
Nasıl bir düğün düşündünüz?
tuğbam güle güle kullan tencerelerini :)
duygucum ben de 2.sini sevdim sanki ama çokta değil işte. canım sıkılıyooo gelinlik bakıyorum :)
hadi hayırlı olsun canım, işleriniz rast gitsin.canımm iyiyim sen nasılsın, nişanlın dükkanı açtı mı ? düğün tarihiniz belli mi?
biz nişanlıcığımla çok uzağız canım, aramızda 1240 km mesafe var. henüz nişanlı nişanlı gezemedik :) kurban bayramını bekliyoruzdüğünümüzü haziranda yapıcaz allah kısmet ederse. düğün mekanımızı da bulduk sayılır. can sıkıntısından gelinlik bakıyorum :))
sen de anlat cicim ne var ne yok
Sağol canım iyiym bende. bende nişanlımla uzağım 4,5 aydır ama 1 saat uzaktayım ben.
O da dükkan açıcağı için gelemedi. Bayramdan beri biz de görüşemedik.
Kısmetse dükkanı çarşamba günü açıcak canım. Güzel oldu diyor.
Allah bol müşteri versin artık.
Bizim daha düğün belli değil. Ama herşey yolunda olursa seneye yaza olabilir bizim de... Önce işlere bakmak lazım.
Sizin de hayırlısı olsun canım. Haziran iyi olur düğününüz için.
Nasıl bir düğün düşündünüz?
kır düğünü düşündükbenden çok nişanlım öyle istedi :) inşallah gönlümüzdeki gibi olur herşey.
aa duygucum arada paylaş sen de fikir olur bizlereanladım cnm.. bende bi dünya gelinlik modeli var.. 2. gelinliği de görmüştüm model bakarken..
ooohhh
gelinliği sevdim canım ama kollarındaki bolero gibi duruyo ben bolero pek sevmem .
pronoviasın kötü bi gelinliğini görmedim zaten şimdiye kadar :)
boloro olmuycak zaten canım bende hiç sevmem... ya kapalı yapcaksın yada açık..
hadi hayırlı olsun canım, işleriniz rast gitsin.
kır düğünü düşündükbenden çok nişanlım öyle istedi :) inşallah gönlümüzdeki gibi olur herşey.
Bende kır düğünü isterdim canım.
Amin canım... Allah herkesin gönlüne göre versin.
aynen :)
nişanlığım straplezdi, gelinliğim öyle olmasın diyorum ama heralde yine öyle olacak :26:
burcunun nişanı nasıl geçti acabaaaagelse de anlatsa fotoğraflarını paylaşsaaa görsek fıstığımızı
sevgilinizle, nişanlınızla, sözlünüzle ilişkileriniz nasıl?
Duygusal, romantik birşeyler yapıyorlar mı?
Yoksa size karşı üşengeçler mi?
ne romantikliği... askerde dedim ki geçen gün bana mektup yazsana.. ben sana zaten yazıyorum gelince vericem diyor doğru söyle yemin et diyorum saf saff.. aklıma yazıyorum gelince anlatıcam diyorr..
ben de defter tutucam yaaa... nişanlım sefere gidicek 4 aylık o zaman onun ıcın gunluk tutucammmm
ne zaman veriirim bilmiyorum...kısmetse donusunden iki ay sonra dugunumuz, ya dugun aksamı veririm ya da gelir gelmez psikolojime baglı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?