'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

begenmenize sevindim yardımcı olduysam mutlu oldum gerçekten mekan seçmek ciddi bi sorun inşallah bi aksilik olmazda kasımda kontratlarımızı imzalarız mekan sitesinde göründüğünden çok farklı resimlerden anlamşsındır zaten

canım geçmişi okumaya çok fırsat bulaamadım belki yazmışsındır. kusura bakma. kastamonu ya iş sebebiyle mi yoksa memleket mi orası.

canım nişanlm kastamonuda çalışıyor aslında ikimizinde memleketi degil ama iş nedeniyle orada yaşayacagız senin gidiş sebebin???

canım nişanlm kastamonuda çalışıyor aslında ikimizinde memleketi degil ama iş nedeniyle orada yaşayacagız senin gidiş sebebin???

canım benim nişanlım kastamonu lu. ama bizim de gidip gitmeyeceğimiz belli değil. ben ankaralıyım işim ankarada. nişanlımın neresi olacağı belli değil. bakalım askerden sonra belli olacak herşey. hoş bana kalsa ben kastamonu da yaşarım. fakat bizimkinin ne istediği belli değil. sadece ben de istikrarlı. her fikri dakkasında değişiyor :))

sizin durumda karışıkmış bizdede ailelerimiz farklı şehirlerde biz kalkıp farklı bi şehire gitcez kimseyi tanımadıgım bi şehire gitmek beni biraz korkutuyor ama sevgilimle birlikteyken herşeye alışırım asker yarenisin sanırım Allah kavuştursun canım sende 2013 gelinimisin kısmetse

canlarımmmm
çok özledim ama ben siziiiii
günaydınnnnnn
geçmişi okumadım hemen bi yaziyim dedim, herkesler iyidir inşallah
biz de törenimizi yaptık sonra kardeşimi birliğine teslim ettik
o kadar gurur verici bişey ki valla zır zır ağladık hep

hepinizi öperim koskocamannn
bugün biraz yoğun oliciiim
geçmişi de okumaya çalışçam yavaştan

Günaydın hoş geldin canım
Bizde seni özledik. Hayırlısıyla teskeresinide alır inşallah
Valla geçmişi normalde ben okuyamıyorum henüz kimseden fırça yemedim o yüzden arkadaşların pek sıkıntı yapacağını sanmıyorum.

Günaydınnnn
Özgemm hoşgeldin kuzummm

Günaydın canım Nasılsın?

Sibelimmm çok çok çokk teşekkür ederim bebeğimmm yanaklarını sıka sıka öperim seniiii

Off off hem de nasıl güzel cümlelerle kutladınn CANIMSIN benimmmm çok mutlu ettin benii çokkk

Teşekkür ederim gizimm başak olarak sıkıcı taraflarımız olsa da biz buyuz napalımmm iyi yönlerimize tutsun sevdiceklerimiz

Nuray'ımm çok teşekkür ederim bitanem

Tünaydınn,

Gülinimmmm, doğum günün kutlu olsun canımm

Teşekkür ederim canmmm

Dün akşam Atv ana haber bültenine çıktı ''Çorlu'da dev avm yandı'' diye ayol neresi devdi ki Orion'un

Hanife Şefik okuluyla Kiler market arasında oturuorum kuzum ben sen nerde oturuosun ki komşumuyuz acaba

Çok teşekkür ederim bebeğim

Önemli değil canım benimm çokk teşekkür ederimmm Çağla'mm

Kızlarr, annemle dışarı çıkmıştık,
bir anda kendimi tencerelerimi almış bir halde buldum
İşte tencerelerimmm

Eki Görüntüle 506852

Canım Emsan'ın Tombo serisi mi tencerelerin? Benim de Emsan ve kırmızı

Herkese günaydınnnn

Dün harika bi doğum günü geçirdimmm çok güzeldii

Sevdiceğimm kendi elcikleriyle bütün gece uğraşıp pasta yapmış banaaaa o kadar şaşırdım kii bayıldım görüntüsüne pastanın çokk mutlu etti benii çokkk

kızlar günaydınnnnnnnnnn :) ben de artık nişanlı bir hatunummmmmmmm yüzüklerimizi taktık çok mutluyuz umarımmmmm hep böyle sürer :) maalesef fotolarımı alamadım her biri başka makinede ama en kısa zamanda toparlayıp koyucam :)

Evet canımmm, Emsan Tombo. Kırmızılandımm bendeee

Ben çokk beğerek,içime sinerek almıştım kuzum hem de senin gibi ben de planlamıştım annem,sevdicek ve ben bi bakalım diye gitmiştik içimize sinince hemen almıştıkk

Tencerekardeşiyiz artıkkk

Son düzenleme:
günaydın canlarrrr özledim sizleriii...
geçmişe sadece göz atabildimm gülübikimm büşümm iyi ki doğmuşsunuzzz geçte olsa kutlamadan geçmek istemedim doğumgünüsülerinizzii.iyi ki tanıdım sizlerii herşey gönlünüzce olsun fıstıklarım
burcucumm hayırlı olsunn Allah tamamına erdiirsin canım.ne güzelll yaaa umarım herşey güzel geçmiştirr
hepinizi öpüyorum gelinciklerimm yoğun olacam malesef

kuzummm bu elbisenin yeşil olanı var bende çok seviyorum ben elbisemi
sevgililer günü için aldıydım yemeğe giderkene giymeye
sana da çok yakışmış saks mavisi

bu aradam sen ve gülinle buluşsak ya biz bi gün 3 müz
resmen aynı yerdeyiz ama görüşmüyoz çok ayıp

burcummmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim güzeller güzeliiii
fotoları sabırsızlıkla beklicem eminim harika olmuşsundur

Adına sevindim canım. Enişte beyede alkış valla bu devirde yapan adam bulmak zor. Allah bozmasın.

İyiyim canı sağol sen nasılsın ?
Yoğun, uykusuz illa cadı olacaksam süpürgeme atlayıp uzaklaşmak istiyorum.

Allah tamamına erdirsin canım fotoğrafları göreceğiz değil mi?

Hepimiz aynı dertten muzdaripiz.
Sanırım yılın personeli ödülü alacağız bu gidişle

Ben kendi adıma söyliyim,ben de iyi ki tanıdım senii Ezgimmm çok teşekkür ederim

Evett Özgemm yaa çok ayıp ediyoruz çokk

Buluşalım kaynaşalımmm artıkkk kızlarrr

Teşekkür ederim canım

kızlar geçmişe bakamadım ama bakıcam en kısa zamanda :)) nişanlanmak nişanlı olmak çok güzel bir duygu. allah herkese sevdiğiyle nasip eder inşallah :) nişanda organizasyon eksikliklerinden trafikten vs bazı aksaklıklar oldu ama hiçbir şeye canımı sıkmadım. mutluluğun tadını çıkardım. dün de nişanlımın ( böyle söylemek hoş bir duygu) ailesiyle düğüne gittik istanbulda düğün düşünenler sarıyer bahar countrye bakabilirler.kır düğünüydü ve çok güzeldi. istanbulda düğün yapacak olsam mutlaka oryı seçerdim:))

Burcummm, hayırlı olsun canımm. Fotoğrafları bekliyoruz en yakın zamandaaa
Ben çokk beğerek,içime sinerek almıştım kuzum hem de senin gibi ben de planlamıştım annem,sevdicek ve ben bi bakalım diye gitmiştik içimize sinince hemen almıştıkk

Tencerekardeşiyiz artıkkk

Benimde aynen öyle oldu canımmm, aslında sadece kahvaltı takımı bakmak için girmiştimm. Ama ne zamandır da kırmızı tenceredeydi aklım. Görünce dayanamadım ve benim oldularrr Kardeşcanımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…