büşraaamm büşram, sayende gördüm o mekanı ben, nasıl teşekkür etmem sana. sevgilicik birsürü fotografta çekmiş yolladı bana. o kadar sevinçle anlattı ki ben de hemen ısındım oraya. o mutlu olmuşsa tamamdır, ben de severim kesin :)
kasımı bekliceeez bebeğim inşallah ikimizinde bu hevesine değer.
gerçekten mekan sahipleri çok ilgiliymiş. bu çok önemli zaten.
canım geçmişi okumaya çok fırsat bulaamadım belki yazmışsındır. kusura bakma. kastamonu ya iş sebebiyle mi yoksa memleket mi orası.
canım nişanlm kastamonuda çalışıyor aslında ikimizinde memleketi degil ama iş nedeniyle orada yaşayacagız senin gidiş sebebin???
canım benim nişanlım kastamonu lu. ama bizim de gidip gitmeyeceğimiz belli değil. ben ankaralıyım işim ankarada. nişanlımın neresi olacağı belli değil. bakalım askerden sonra belli olacak herşey. hoş bana kalsa ben kastamonu da yaşarım. fakat bizimkinin ne istediği belli değil. sadece ben de istikrarlı. her fikri dakkasında değişiyor :))
Günaydın hoş geldin canımcanlarımmmm
çok özledim ama ben siziiiii
günaydınnnnnn
geçmişi okumadım hemen bi yaziyim dedim, herkesler iyidir inşallah
biz de törenimizi yaptık sonra kardeşimi birliğine teslim ettik
o kadar gurur verici bişey ki valla zır zır ağladık hep
hepinizi öperim koskocamannn
bugün biraz yoğun oliciiim
geçmişi de okumaya çalışçam yavaştan
Günaydınnnn
Özgemm hoşgeldin kuzummm
günaydınnnnnnn
ohhh çaaaalammm aşklanmışşşne güzel hep bölee mutlu olunnn kuzummm
vee vee vee gÜLİBİKKKKKK CANIMIN dibiiiiiii niceee mutluuu senelereee bebiloppp iyiki doğmuşsunn
dün bi arkdaşım daha evlendi uuzun zamandan sonra ilk defa okadar eğlendim ve o yorgunlukta sabahın 8 sinde uyandım
ne enerji varmış anlamadımherşey çok güzeldi yaa bendeeee istioreeeee
hem demişsiniz yaa seneye burda kimse olmazz ayoll ben varımmm yaatek kalırmışım burda bi başıma
Günaydıııınnn bebekleriimmm
Miiniiiimmleee bizdeen kesinlikleee başak maşak olmazo ışık yok bizdeee planı yapmak var, uygulama yok ama olsun o da eglenceliiii spontaneee minimikkk vee pelmiikkk
çağlişkom, biz tepkisiz bi çiftiz geneldeben bi kaç kez uyuyakalmıştım sevdicek şaşırmıştı evren de genelde bi muhabbeti anlatırım anlatırım susarım aşkım benim çok uykum geldi uyuyalım hadi der sıpaaaa
24 saat uyuma rekoru vaar gecen hafta kırdı bu rekorumuhtemelen uyandığında da sunger bob gibi bişeydi
Gülimimmmm akşam telefondan kutlasamm daaaaa burdann da kutlayayımm minikk kelebeğiimmmmm tekrardannn iyikii doğduuunn güzel yurekliimmm
günaydın kızlar
duygu seni buralarda görmek ne iyi hoşgeldin tertibim askerin rahattır inşalllah
gülin canım mutlu yılllar şans getirdsin bu yıl canım
kızlar başak olduğunuza üzülmeyin ya detaycıysanız detaycısınız en büyüğü benim başağın ilk günleriyim ve aslan başak karışımıyım fenayım sevgilim bana alıştıysa sizinkiler size alışmıştır bile
ama ben başak olmsaymışımda böle olurmuşum vapur ve motor saatlerine göre ayarlayan biriyim kendimi eve başka dönüş yok ne edeyim
bu arada ben iğnedanlıktan tutta takı kurdelası dış çekim fotocusu hepsini ayarladım hatta dış çekim fotocusuna mail metni bile hazırladım gönderticem o derece, ama nişan için
hattaha gelin damat kadehleri ve takı kurdallleini heran sipariş verebilirim bide şundan istiyorum
Eki Görüntüle 506553
çiçek seven gelincikler lcw den dün onlarca çiçekli çorap aldım çeyizime aslında bişi almıcaktgım bide mavide 2 kot kampanyası ve çiçekli cici babet hepiciğini seneye giyiceğim
canım ada tesislerini beğenmeyen benim nişanlım.
biz beğenmedik diye bu oranın kötü olduğu anlamına gelmiyor.. tekrar bahsedeyim sana durumdan, dün gitti görüşmeye, bir düğün varmış o anda. tasavvuf müziği eşliğinde yemek yeniyormuş. bakınmış etrafa, kocaman bir havuz etrafında masalar tıkış tıkış beğenmedim dedi. havuz çok büyük olduğu için çok kopuk kopuk duruyo dedi. ama sahnesi güzel gibi geniş dedi..
sen gördün içine sindiyse hiç niyetini bozma canım.
fiyat konusunda da kişi başı 40 tl demişler nişanlıma. yemekli menü fiyatı sanırım bu. orkestra içinde ayrıca fiyat olacakmış.
sizin fiyat çok uygun, neler dahil buna? kokteyl mi?
büşraaamm büşram, sayende gördüm o mekanı ben, nasıl teşekkür etmem sana. sevgilicik birsürü fotografta çekmiş yolladı bana. o kadar sevinçle anlattı ki ben de hemen ısındım oraya. o mutlu olmuşsa tamamdır, ben de severim kesin :)
kasımı bekliceeez bebeğim inşallah ikimizinde bu hevesine değer.
gerçekten mekan sahipleri çok ilgiliymiş. bu çok önemli zaten.
nazlıım amcanla dedene geçmiş olsun. sen ne kadar beddua etmesen de(ki en doğrusu bebeğim) rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. tabi şu an içinde bulundukları durumu bunla bağdaştırmakta doğru değil, sen üzerine düşeni yapıyosun zaten. mütevazi lokumum benim :)
kıymetim hoşgeldinnnn. bence çok doğru bir karar verdiniz evlilikten bahsetmeyerek bi süre birbirinizi yaşayın. iyice emin olun, daha çok zaman var. herşey olacağına varacak.
çağlaaaaaaaaaammmmm, topiciğe bi 2 haziran gelini daha gelmiş :)
gülinimmm, faceden de kutladım :) burdan da kutluyorum, nice mutlu yaşlara inşallah sevdiklerinle, sevenlerinle birlikte kuzuuummmm
giiiiizzzzzzz, canııımm maşallah hazırlıkların tam gibi :) dün bi röpörtaj izledim. fotografçı kendisi(en mutlu günüm), fiyat aldılar ondan. video çekimi, dış mekan fotograflar ve tam gün düğün hikayesi için 5 bin dedievet yanlış duymadam 5 bin dedi..
sen araştırdığın foto.cılardan biraz paylaşsana burda kuzum
Tünaydınn,
Gülinimmmm, doğum günün kutlu olsun canımm
canım söndürdüler ama sinemanın yanında d&r vardı ben e çok oraya üzüldüm.. içindeki kitaplar falan çok hasar almamıştır umarım
sen hakkını helal et tatlım sende yükü kalmasın.. Allah affetsin onları
kuzumm nerelerde oturuosun sen komşu çıkmayalım seninleee
Doğum günün kutlu olsun ttatlıj.. Tüm sevdiceklerinle beraber en mutlu yıllarını yaşarsın inşallah
mmmmm bu lezzete asla hayır diemiorummm
ayyy gülden diye anlamısım kujucukkk yaa cok utandım simdik
gülinimmmcimm kusura bakma kuşumm geçmişi okumadan atlayınca böle oluyooodoom günüşün kutlu olsunnn bebişim tekrardaaann
Kızlarr, annemle dışarı çıkmıştık,
bir anda kendimi tencerelerimi almış bir halde buldum
İşte tencerelerimmm
Eki Görüntüle 506852
Canım Emsan'ın Tombo serisi mi tencerelerin? Benim de Emsan ve kırmızı
Günaydın canım Nasılsın?
Evet canımmm, Emsan Tombo. Kırmızılandımm bendeee
Kızlar günaydın.. Nasılsınız
Kızlar yaa benim isteme-söz birarada olucak ya.. Akşam kıyafetin fotosunu çektim size danışayım diye ama resim çok kötü çıkmış ekliyorum yinedeSizce gider mi? Evde olucağı dahası söz olucağı için abiye türü şeyleri sevmiorum ben..
Üstü saks mavi burda mavi gibi gözükmüş. Azcıkta spor yapıp zayıflasam iyi olucak
Eki Görüntüle 505392 Eki Görüntüle 505393
Adına sevindim canım. Enişte beyede alkış valla bu devirde yapan adam bulmak zor. Allah bozmasın.Herkese günaydınnnn
Dün harika bi doğum günü geçirdimmm çok güzeldii
Sevdiceğimm kendi elcikleriyle bütün gece uğraşıp pasta yapmış banaaaa o kadar şaşırdım kii bayıldım görüntüsüne pastanın çokk mutlu etti benii çokkk
Yoğun, uykusuz
İyiyim canı sağol sen nasılsın ?
kızlar günaydınnnnnnnnnn :) ben de artık nişanlı bir hatunummmmmmmmyüzüklerimizi taktık çok mutluyuz umarımmmmm hep böyle sürer :) maalesef fotolarımı alamadım her biri başka makinede ama en kısa zamanda toparlayıp koyucam :)
Hepimiz aynı dertten muzdaripiz.günaydın canlarrrrözledim sizleriii...
geçmişe sadece göz atabildimm gülübikimm büşümm iyi ki doğmuşsunuzzz geçte olsa kutlamadan geçmek istemedim doğumgünüsülerinizzii.iyi ki tanıdım sizlerii herşey gönlünüzce olsun fıstıklarım
burcucumm hayırlı olsunn Allah tamamına erdiirsin canım.ne güzelll yaaa umarım herşey güzel geçmiştirr
hepinizi öpüyorum gelinciklerimm yoğun olacam malesef
günaydın canlarrrrözledim sizleriii...
geçmişe sadece göz atabildimm gülübikimm büşümm iyi ki doğmuşsunuzzz geçte olsa kutlamadan geçmek istemedim doğumgünüsülerinizzii.iyi ki tanıdım sizlerii herşey gönlünüzce olsun fıstıklarım
burcucumm hayırlı olsunn Allah tamamına erdiirsin canım.ne güzelll yaaa umarım herşey güzel geçmiştirr
hepinizi öpüyorum gelinciklerimm yoğun olacam malesef
kuzummm bu elbisenin yeşil olanı var bende çok seviyorum ben elbisemi
sevgililer günü için aldıydım yemeğe giderkene giymeye
sana da çok yakışmış saks mavisi
bu aradam sen ve gülinle buluşsak ya biz bi gün 3 müz
resmen aynı yerdeyiz ama görüşmüyoz çok ayıp
burcummmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim güzeller güzeliiii
fotoları sabırsızlıkla beklicem eminim harika olmuşsundur
Adına sevindim canım. Enişte beyede alkış valla bu devirde yapan adam bulmak zor. Allah bozmasın.
Yoğun, uykusuzilla cadı olacaksam süpürgeme atlayıp uzaklaşmak istiyorum.
Allah tamamına erdirsin canım fotoğrafları göreceğiz değil mi?
Hepimiz aynı dertten muzdaripiz.
Sanırım yılın personeli ödülü alacağız bu gidişle
kızlar günaydınnnnnnnnnn :) ben de artık nişanlı bir hatunummmmmmmmyüzüklerimizi taktık çok mutluyuz umarımmmmm hep böyle sürer :) maalesef fotolarımı alamadım her biri başka makinede ama en kısa zamanda toparlayıp koyucam :)
Ben çokk beğerek,içime sinerek almıştım kuzum hem de senin gibi ben de planlamıştım annem,sevdicek ve ben bi bakalım diye gitmiştik içimize sinince hemen almıştıkk
Tencerekardeşiyiz artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?