kızlar günaydınnnnnnnnnn :) ben de artık nişanlı bir hatunummmmmmmmyüzüklerimizi taktık çok mutluyuz umarımmmmm hep böyle sürer :) maalesef fotolarımı alamadım her biri başka makinede ama en kısa zamanda toparlayıp koyucam :)
Henemcecikte kızardı taze gelinimiz
kızlar geçmişe bakamadım ama bakıcam en kısa zamanda :)) nişanlanmak nişanlı olmak çok güzel bir duygu. allah herkese sevdiğiyle nasip eder inşallah :) nişanda organizasyon eksikliklerinden trafikten vs bazı aksaklıklar oldu ama hiçbir şeye canımı sıkmadım. mutluluğun tadını çıkardım. dün de nişanlımın( böyle söylemek hoş bir duygu) ailesiyle düğüne gittik istanbulda düğün düşünenler sarıyer bahar countrye bakabilirler.kır düğünüydü ve çok güzeldi. istanbulda düğün yapacak olsam mutlaka oryı seçerdim:))
Tekrardan hayırlı olsun canım.
Bende kır düğünü istiyordum ama sonra böcek toz falan aklıma gelince vazgeçtim.
Nikak olacak sadece ve yemekli olacağı için kapalı bir mekan daha uygun geldi. Birde istanbulda Park sorunu var onuda hesaba katmak zorunda kalıyoruz. Evlenecek arkadaşlara bu sorunu hatırlatayım dedim. Sanırım ben fazla detaycı oluyorum.
Allah tamamına erdirsinn canımmm hep musmutlu olursunuz inşallah
Utandımmm
çok teşekkür ederim kızlar darısı tüm bekarlarımızın başına :)))
Canım sana söylüyorum ayın 23'de aşkımın annesi bize gelecek şimdiden stres yaptım. O zaman domates olarak gezerim artık. Aşkım dalga geçerim diyor bakalım. Ben onunla biraz fazla dalga geçmiştim intikamı kötü olacak.
Amin canım
canım teşekkür ederim darısı sana artıkhem olur mu hiç öyle şey ne park sorunu vale diye bir şey var :)) düğün firmaları organizasyon firmaları her şeyi ayarlıyorlar :) bahsettiğin gibi toz böcek filan da yoktu yerde piknik yapmıyoruzki düğünü görsen hiç böyle demezdin. ben de onura söyledim havuzbaşı istemiyorum kır düğünü istiyorum diye. lüleburgazda öyle bişi bakcaz :))
teşekkür ederim kuzummmm.bu arada sordum senin içinde sayı fark etmez içeçekleri kendin getirirsen 450 oradan hallederseniz 250+ içecek. canlı müzik yok maalesef olmuyormuşgünaydın herkese...
burcucum nişanın hayırlı olsun...
Ben birkaç katıldığım düğünde yaşamıştım bu sorunları ondan öyle düşünüyorum. Belki hani yeterince iyi mi değildi veya şansızlık mı bilmiyorum sıkıntı olmuştu. Ondan herşeyi hesaplamalı diye düşünüyorum. Gerçekten iyi bir yerde yapınca harika olur diye düşünüyorum. Çiçeklerde canlı, kristal şamdamlarla harika duruyorlar. Özellikle orkideler bilgine. Herşey gönlünce olur inşallah.
teşekkür ederim kuzummmm.bu arada sordum senin içinde sayı fark etmez içeçekleri kendin getirirsen 450 oradan hallederseniz 250+ içecek. canlı müzik yok maalesef olmuyormuş
evet canım tıpkı ediğin gibi orkidelerle süslenmişti masalar her şey mükemmeldi yanii :) ben feyz aldım o düğünden
günaydın herkese...
burcucum nişanın hayırlı olsun...
Valla bilemiyorum yeterince iyi gözükmezsem, elim ayağıma dolaşırsa vs. gibi durumlar aklıma geliyor.:18:Niye stres yapıosun canım sevdiceğinin annişi o inşallah güzel geçer.Siz ne kadardır berabersiniz canım?
teşekkür ederim kuzummmm.bu arada sordum senin içinde sayı fark etmez içeçekleri kendin getirirsen 450 oradan hallederseniz 250+ içecek. canlı müzik yok maalesef olmuyormuş
evet canım tıpkı ediğin gibi orkidelerle süslenmişti masalar her şey mükemmeldi yanii :) ben feyz aldım o düğünden
Günaydın canım hoş geldin.
selammm kızlar ebnde yeni nişanlandım eğer kocacım aralıkta askere gitmei kabul ederse 2013 yazında düğün yapacağızzz.. allahım herkese gönlündeki kişi ile bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin inşallah..
Günaydın canım hoş geldin.
Valla bilemiyorum yeterince iyi gözükmezsem, elim ayağıma dolaşırsa vs. gibi durumlar aklıma geliyor.:18:
Tanışmamız 2008 (o tarihden beri teklif edememiş aşkım sadece uzaktan takip etmiş.)
Teklifi 9 Mayıs 2012
Kabul edişim 19 Mayıs 2012 hangisini kabul edersen o tarihden beri birlikteyiz.
hoşgeldin canım.. amin
inşallah yaparsınız siz de dugun
sağol kuzu inşallah ama daha demin konuştum olmaz diyo evlenelim bir kaç sene sonra olsun diyo bilmiyorum nasıl olacak
İlerde nasıl olsa hemen hemen her halini görücek kayınvaliden canım kasma kendini elbet fotoğrfını falan görmüştür zaten.
Çok yeniymişsiniz canım daha biraz daha tanısaydınız birbirinizi,aklında sorular olmazdı hem
Buluştunuz mu canım? Düzeldi mi aranız? Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.hoşbuldum canım
Aleykum Selamselammm kızlar ebnde yeni nişanlandım eğer kocacım aralıkta askere gitmei kabul ederse 2013 yazında düğün yapacağızzz.. allahım herkese gönlündeki kişi ile bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?