'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Buluştunuz mu canım? Düzeldi mi aranız? Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.

bulustuk canım tabi cuma gunu kendisi eve gelince aradı ben de işten cıkınca gorustuk

biz öyle küs kalamayız zaten Allah'a şükür.. kalmayalım da... naz niyaz işte ötesi de olmasın zaten

hasretle bu cumayı bekliorum şimdide

İnşallah güzel geçer canımm hayırlısı neyse o olsun

Çağla'ma cuma hemen gelsinn aşklansın çokk çokkk

Evett Özgemm yaa çok ayıp ediyoruz çokk
Buluşalım kaynaşalımmm artıkkk kızlarrr

Canım çokk teşekkür ederimm.. bu fotoyu görünce ben elbiseden soğudum aslında ama dün ayakkabı falan aldım o şekilde giyince içim ısındı tekrardan
Evet evet yaa buluşalım bir gün Bu hafta için plan yapmayalım ama kuzular çok yoğunum Haftaya rahata eriyorum

ne kadar zamandır berabersinz ki canım?

bazen beklemek daha iyi olabiliyo... tabi bekleme nedenlerine de bağlı :44:

valla canım biz 4seneyi aşkındır birlikteyiz ama nişan daha yeni yaptık.Biz ayrı şehirlerdeyiz hasret bir yandan zorluyo oda araya askerliği koymak istemiyor bilmiyorum ailemde bu konuda sert onlar evli iken askerlik çekmiş çocuğumuza çektirmeyelim demişler işler karışık anlamadım ne olacak

haklı tabi askerlik falan girerse zor.. kafası rahat olsun istiyo demek ki

beklemek de zor biliyorum hem de cok iyi bazen öyle bi noktaya geliosun ki degil aylar seneler yarım saat bile ertelemek istemiyosun düğünü

ama öte yandan gec olsun da guc olmasın lafı da cok dogru :26:

zor bi durum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah... ama umarım beklemeden evlenebilirsiniz

artık o kadar sıkıldım ki beklemekten... beklemek kelimesi bile içimi şişirmeye yetiyo... Allah bekleyenlere de bekleyeceklere de sabır versin

herkes kendine göre haklı... uzaktan uzaktan ilişki yürütmenin ne olduğunu çok iyi bildiğim için...

Sen şu tatlı telaşlarını atlat sonra ayarlarız kuzummm bu arada özelden adımı yollycam sana faceden ekleşelim mi

ayyy amin inşallah kuzucaaannnnımm

daha cok var gibi daha pazartesi offf

Bozma moraliniii çabucak geçer biz senin kafanı dağıtırız anlamazsın bile kuzucannnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
uzaklık çekilmez bir dert flörtken ayrı sıkıntıları var şimdi nişan oldu çok rahatız tabiki bize geliyor geziyo tozuyoruz ellerimle yemek yapıorumm müthiş..bu duyguları yaşarken insan hemen evlenmek istiyor ama beyefendi gitmio askere üstelik bbeni kırdı ne bu inat illada askerlik diye amacın ne gibi saçma sapan şeyler..çok bozuldum şimdi çeyiz yerine araba alacağım kendime fena bozdum kafayı

yeni gelincikler duygu ve enginerelif hoşgeldinizz
duygucum geçmişe göz atarken farkettim pendikten bahsetmişsin nerede oturuyorsun?

kızlar selamlar herkese

ezgi ablan öğretmenmiydi canım öğretmen ataması oldu sanırsam 40 bin atama yapıldı ablanda bir değişiklikl varmı canım

inşallah gülncim yaaa gecsin valla artık offf hatta su 9 ay gecsin

bu arada cuma gunu biraz aramız limoni bulusmustuk ya... bu da supermanimin deyimiyle askımın bana "hadi sarılalım sıkı sıkıııı" hediyesiydi

evde simdi güneşin karsısında suuluyoruz 2 gunde bir fasulye cıkıcakmıs icinden uzerinde yazı yazan

kızlar selamlar herkese

ezgi ablan öğretmenmiydi canım öğretmen ataması oldu sanırsam 40 bin atama yapıldı ablanda bir değişiklikl varmı canım

selam gizim. evet atama yapıldı heyecanla sitenin açılmasını bekliyoruz.kitlendi yaa...ama pek umut yok ablamın atanması için malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…