Buluştunuz mu canım? Düzeldi mi aranız? Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.
Haklısın ama insan mükemmeliyetçi olunca böyle stresle yaşıyor.
Sanırım fazla abartıyorum. Neyse bana dua edersiniz o gün inşallah iyi geçer.
Bizimkisine kalsa valla evlenmiştik şimdiağırdan alınmış hali bu "4 sene bekledim daha bekleyemem" diyor.
Buluştunuz mu canım? Düzeldi mi aranız? Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.
Aleykum Selam
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
Aminnnnnn
bulustuk canım tabi cuma gunu kendisi eve gelince aradı ben de işten cıkınca gorustuk
biz öyle küs kalamayız zaten Allah'a şükür.. kalmayalım da... naz niyaz işte ötesi de olmasın zaten
hasretle bu cumayı bekliorum şimdide
Evett Özgemm yaa çok ayıp ediyoruz çokk
Buluşalım kaynaşalımmm artıkkk kızlarrr
Canım çokk teşekkür ederimm.. bu fotoyu görünce ben elbiseden soğudum aslında ama dün ayakkabı falan aldım o şekilde giyince içim ısındı tekrardan
kuzummm bu elbisenin yeşil olanı var bende çok seviyorum ben elbisemi
sevgililer günü için aldıydım yemeğe giderkene giymeye
sana da çok yakışmış saks mavisi
bu aradam sen ve gülinle buluşsak ya biz bi gün 3 müz
resmen aynı yerdeyiz ama görüşmüyoz çok ayıp
İnşallah güzel geçer canımm hayırlısı neyse o olsun
Çağla'ma cuma hemen gelsinn aşklansın çokk çokkk
ne kadar zamandır berabersinz ki canım?
bazen beklemek daha iyi olabiliyo... tabi bekleme nedenlerine de bağlı :44:
valla canım biz 4seneyi aşkındır birlikteyiz ama nişan daha yeni yaptık.Biz ayrı şehirlerdeyiz hasret bir yandan zorluyo oda araya askerliği koymak istemiyor bilmiyorum ailemde bu konuda sert onlar evli iken askerlik çekmiş çocuğumuza çektirmeyelim demişler işler karışık anlamadım ne olacak
valla canım biz 4seneyi aşkındır birlikteyiz ama nişan daha yeni yaptık.Biz ayrı şehirlerdeyiz hasret bir yandan zorluyo oda araya askerliği koymak istemiyor bilmiyorum ailemde bu konuda sert onlar evli iken askerlik çekmiş çocuğumuza çektirmeyelim demişler işler karışık anlamadım ne olacak
Canım çokk teşekkür ederimm.. bu fotoyu görünce ben elbiseden soğudum aslında ama dün ayakkabı falan aldım o şekilde giyince içim ısındı tekrardan
Evet evet yaa buluşalım bir günBu hafta için plan yapmayalım ama kuzular çok yoğunum Haftaya rahata eriyorum
ayyy amin inşallah kuzucaaannnnımm
daha cok var gibi daha pazartesi offf
haklı tabi askerlik falan girerse zor.. kafası rahat olsun istiyo demek ki
beklemek de zor biliyorum hem de cok iyibazen öyle bi noktaya geliosun ki degil aylar seneler yarım saat bile ertelemek istemiyosun düğünü
ama öte yandan gec olsun da guc olmasın lafı da cok dogru :26:
zor bi durum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah... ama umarım beklemeden evlenebilirsiniz
artık o kadar sıkıldım ki beklemekten... beklemek kelimesi bile içimi şişirmeye yetiyo... Allah bekleyenlere de bekleyeceklere de sabır versin
Sen şu tatlı telaşlarını atlat sonra ayarlarız kuzummm bu arada özelden adımı yollycam sana faceden ekleşelim mi
kızlar selamlar herkese
ezgi ablan öğretmenmiydi canım öğretmen ataması oldu sanırsam 40 bin atama yapıldı ablanda bir değişiklikl varmı canım
yeni gelincikler duygu ve enginerelif hoşgeldinizz
duygucum geçmişe göz atarken farkettim pendikten bahsetmişsin nerede oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?