'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayyy Çağla'mmm bu çokk güzelll amaaa enişte kalbini kazanmayı iyi biliyo

Yolla kuzumm bulayım ben senii

Bulmuşsun bile hihi

bayıldım ben buna yaaa çok ciciii

çağlammm hediyeni yirim ben seninnnn

gülinim zehram evet buluşalımmm.. zehracım sen atlat hele şu telaşlarını bi gün ayarlayıp buluşuuruzz

ezgimmm ablişkoyu ben de merak ettim kuzum
inşallah güzel bi haber verirsin bize

canım pendikte değil tuzladayım ben.. sen pendiktemisin...
hmm yakınmışız:) evet pendikteyim bende canım. yaş kaçtı senin? nişanlımıydın? kusura bakma haftasonu şehir dışındaydm geçmiş okadar doluydu ki detaylı okuyamadım

inşallah özgemmm.buarada kardeşcağızını gördün geldin ne güzell Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin canımm.
çağlışkom ve gülübikimm hediyeleriniz pek bi güzell aferin eniştelere

canım kuzularııımmm

burcum sen de artık nişanlısııııınnnnn allah tamamına erdirsin en güzel şekilde, zaman su olsun aksın bitsin,gitsin :)

teşekkür ederim kuzularımmm

ben de diyorum askıma işini biliosun hee diye o da bilmesem seni nasıl kandırcaktım diyo

özgişimmm kardescanın sag salim gider gelir inş kuzummm bir an once...

ezgimmm ablana da bol sans diliyorum... umudunuzu kaybetmeyin yaa :26:

çağlaam, güle güle büyütün fasulyenizi
özgem gelmiş
ezgim, ablacığının hakkında hayırlısı olsun canım, umarım sonuç yüzünü güldürür

herkese slmm

ezgimm teşekkür ederim kuzucum seni tanımakta çok güzelll umarım haftasonu tatilin güzel geçmiştir ablanada bol şans bizde kuzenimi bekliyoruz büyük heycanla ikisi içinde hayırlısı olur inş.:18:

bebişlerimmm nişanım olduuuu :)) çok güzeldi çok mutluyummm hala rüya gibi geliyor ama parmağıma bakıyorum gerçekmiş diyorum
burcummm tebrikler canımm Allah tamamına erdirsin hep mutlu musmutlu olun

herkese slm umarım herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum ben bildiğiniz gibiyim.....
yagmurcum hoşgeldin umarım iyisindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…