inşallah gülncim yaaa gecsin valla artık offf hatta su 9 ay gecsin
bu arada cuma gunu biraz aramız limoni bulusmustuk ya... bu da supermanimin deyimiyle askımın bana "hadi sarılalım sıkı sıkıııı" hediyesiydi
Eki Görüntüle 507220
evde simdi güneşin karsısında suuluyoruz 2 gunde bir fasulye cıkıcakmıs icinden uzerinde yazı yazan
Yolla kuzumm bulayım ben senii
inşallah gülncim yaaa gecsin valla artık offf hatta su 9 ay gecsin
bu arada cuma gunu biraz aramız limoni bulusmustuk ya... bu da supermanimin deyimiyle askımın bana "hadi sarılalım sıkı sıkıııı" hediyesiydi
Eki Görüntüle 507220
evde simdi güneşin karsısında suuluyoruz 2 gunde bir fasulye cıkıcakmıs icinden uzerinde yazı yazan
hmm yakınmışız:) evet pendikteyim bende canım. yaş kaçtı senin? nişanlımıydın? kusura bakma haftasonu şehir dışındaydm geçmiş okadar doluydu ki detaylı okuyamadımcanım pendikte değil tuzladayım ben.. sen pendiktemisin...
çağlammm hediyeni yirim ben seninnnn
gülinim zehram evet buluşalımmm.. zehracım sen atlat hele şu telaşlarını bi gün ayarlayıp buluşuuruzz
ezgimmm ablişkoyu ben de merak ettim kuzum
inşallah güzel bi haber verirsin bize
Burcumun nişanı olmadı mı yaaa? :44:
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
burcuyuu merakk ediorummmmm
çağlaam, güle güle büyütün fasulyenizi
özgem gelmiş
ezgim, ablacığının hakkında hayırlısı olsun canım, umarım sonuç yüzünü güldürür
geldim nurayımmmm
fıstığım face ime de yazmış özledim diyeee
yirim seni ben
çağlaam, güle güle büyütün fasulyenizi
özgem gelmiş
ezgim, ablacığının hakkında hayırlısı olsun canım, umarım sonuç yüzünü güldürür
25 yaşındayım canım.. nişanlı değilim, ya sen? ismin ne
herkese slm umarım herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum ben bildiğiniz gibiyim.....
bende değilim malesef. babama ancak söyleyebildik.şimdi onun tamam demesini bekliyoruz
nurayımm çağlam inşallahh sağolunn
günaydın canlarrrrözledim sizleriii...
geçmişe sadece göz atabildimm gülübikimm büşümm iyi ki doğmuşsunuzzz geçte olsa kutlamadan geçmek istemedim doğumgünüsülerinizzii.iyi ki tanıdım sizlerii herşey gönlünüzce olsun fıstıklarım
burcucumm hayırlı olsunn Allah tamamına erdiirsin canım.ne güzelll yaaa umarım herşey güzel geçmiştirr
hepinizi öpüyorum gelinciklerimm yoğun olacam malesef
burcummm tebrikler canımmbebişlerimmm nişanım olduuuu :)) çok güzeldi çok mutluyummmhala rüya gibi geliyor ama parmağıma bakıyorum gerçekmiş diyorum
yagmurcum hoşgeldin umarım iyisindir...herkese slm umarım herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum ben bildiğiniz gibiyim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?