- 14 Ağustos 2011
- 28.820
- 4.553
- 448
ezgitoşş atamalar belli oldu kuzumm biz sevindik inş. sizdede sevinç vardır:18:
merhaba canım. nereye atandın?
büşram hayırlı olsun kuzeninin gözü aydın canım
Kızlar baharat takımınızı nasıl aldınız ya da almayı düşünüosunuz?
Şu modeli beğendim Karaca'nın 98 tl'ydi sanırım nasıl fiyatı sizce?
Eki Görüntüle 507330
aminnn canımmm su aksınnn zaman geçsin hemen kavuşalım sevdiklerimize kazasız belasız nazarsızcanım kuzularııımmm
burcum sen de artık nişanlısııııınnnnnallah tamamına erdirsin en güzel şekilde, zaman su olsun aksın bitsin,gitsin :)
herkese slmm
burcummm tebrikler canımmAllah tamamına erdirsin hep mutlu musmutlu olun
güincim ben henüz yemek takımımı seçmedim kış gibi almayı düşünüyorum baharat takımınıda ona uygun alcam kısmetse oyüzden fikir veremiyorum cnım
kızlar bende size bişey sorcam özdilekte kampanya var gidip magazada görme imkanım olmadı bu bornoz takımını gören varmı aranızda fiyat olarak bana uygun gibi geldi:26:
Perin Aile Seti#Perin Family Set
büşracım çok güzelmiş yaaa
ve cidden uygun bence de
özgemmm begenmene sevindim
mavisi ve grisi arasında kararsız kaldım zaten çok klasik bi set istemiyordum bundaki spor duruş hoşuma gittibambu takımlarla arasında bya fark var ama şu işsiz dönemimde ona ekstra para vermek içimden gelmedi aradaki farkla başka bişey alırım diye düşündüm
ben de bambu almadım kuzum uygun bi takım aldım
aman ilerde bambu da alıveririz nolcak
kısa kapşonlu bornozlar oluyo mesela onları beeğniyom yaz için uygun
belki ilerde onun bambusunu alırım
Allah kavuştursun canımhayırlısı olsun canım... sevgilim askerde zaten şimdi...
ezgitoşş atamalar belli oldu kuzumm biz sevindik inş. sizdede sevinç vardır:18:
Allah kavuştursun canım
malesef biz sevinemedik büşüm...kuzenin nereye atandı branşı ne? hayırlı uğurlu olsun inşallah
büşracım ben de begendim takımları canım cok sevimliler...
biz aşkımla english homeda bakmıstık bitane onlarda cok guzldi ama sanırım bambu deiller ordakilerde :26:
canım ben mutfaklta siyah-kırmızı-metal gri düşündüğüm için bu tonlarda tercih ettim
ama beyaz herzaman favorimdir.. çok güzelmiş bu
güincim ben henüz yemek takımımı seçmedim kış gibi almayı düşünüyorum baharat takımınıda ona uygun alcam kısmetse oyüzden fikir veremiyorum cnım
kızlar bende size bişey sorcam özdilekte kampanya var gidip magazada görme imkanım olmadı bu bornoz takımını gören varmı aranızda fiyat olarak bana uygun gibi geldi:26:
Perin Aile Seti#Perin Family Set
gülinimm ben de bambu kapaklı alcam sanırsam
yine beyaz olcak ama kapakları bambu olcak, şuan düşüncem bu ama her an değişebilir
çok şıkmış bunlar kuzum
gülinimm senin takımları yeni gördüm...
ahh kanayan yarama parmak basmısın resmen ben baharat takımı begenemiorum cok ciddiyim en sonunda ya böle duz beyaz bişe alıcam ya da oturup kendim yapıcam
hem tarzıma uysun hem uzerlerinde hangi baharat oldugu yazsın hem de coklu olsun istiorum...
cok sey mi istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?