'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar baharat takımınızı nasıl aldınız ya da almayı düşünüosunuz?

Şu modeli beğendim Karaca'nın 98 tl'ydi sanırım nasıl fiyatı sizce?

büşram hayırlı olsun kuzeninin gözü aydın canım

nuraycım teşekkür ederimm inan çok mutlu oldum kendim iş bulsam bu kadar sevinmem biz kuzenimle birlikte büyüdük oyüzden aramızdaki bağ çok farklıdır ve benim ünv. okudugum şehire yerleşti bukadar olur diyoruz

Kızlar baharat takımınızı nasıl aldınız ya da almayı düşünüosunuz?

Şu modeli beğendim Karaca'nın 98 tl'ydi sanırım nasıl fiyatı sizce?

Eki Görüntüle 507330

canım ben mutfaklta siyah-kırmızı-metal gri düşündüğüm için bu tonlarda tercih ettim
ama beyaz herzaman favorimdir.. çok güzelmiş bu

canım kuzularııımmm

burcum sen de artık nişanlısııııınnnnn allah tamamına erdirsin en güzel şekilde, zaman su olsun aksın bitsin,gitsin :)
aminnn canımmm su aksınnn zaman geçsin hemen kavuşalım sevdiklerimize kazasız belasız nazarsız
herkese slmm
burcummm tebrikler canımm Allah tamamına erdirsin hep mutlu musmutlu olun

cnmmm çok teşekkür edeirm büşüüümmm :)

güincim ben henüz yemek takımımı seçmedim kış gibi almayı düşünüyorum baharat takımınıda ona uygun alcam kısmetse oyüzden fikir veremiyorum cnım

kızlar bende size bişey sorcam özdilekte kampanya var gidip magazada görme imkanım olmadı bu bornoz takımını gören varmı aranızda fiyat olarak bana uygun gibi geldi:26:
Perin Aile Seti#Perin Family Set

gülinimm ben de bambu kapaklı alcam sanırsam
yine beyaz olcak ama kapakları bambu olcak, şuan düşüncem bu ama her an değişebilir
çok şıkmış bunlar kuzum

büşracım çok güzelmiş yaaa
ve cidden uygun bence de

büşracım çok güzelmiş yaaa
ve cidden uygun bence de

özgemmm begenmene sevindim
mavisi ve grisi arasında kararsız kaldım zaten çok klasik bi set istemiyordum bundaki spor duruş hoşuma gitti bambu takımlarla arasında bya fark var ama şu işsiz dönemimde ona ekstra para vermek içimden gelmedi aradaki farkla başka bişey alırım diye düşündüm

ben de bambu almadım kuzum uygun bi takım aldım
aman ilerde bambu da alıveririz nolcak
kısa kapşonlu bornozlar oluyo mesela onları beeğniyom yaz için uygun
belki ilerde onun bambusunu alırım

ben de bambu almadım kuzum uygun bi takım aldım
aman ilerde bambu da alıveririz nolcak
kısa kapşonlu bornozlar oluyo mesela onları beeğniyom yaz için uygun
belki ilerde onun bambusunu alırım

aşkcanımada gösteriyimde renk seçimi yapalım bari
sonuçta aldıgımız hiçbişey ömürlük degil hepsinin zatn yenisi alıncak yenilerini bambu alırız
yaz için çok güzel şal havlular var ben onlardan almayı düşünüyorum kendime ve misafirler için

Allah kavuştursun canım

malesef biz sevinemedik büşüm... kuzenin nereye atandı branşı ne? hayırlı uğurlu olsun inşallah

üzüldüm ablan için ezgim hakkında hayırlısı olsun belki sonraki atamalarda yerleşir hala umut var
kuzentoşum matematik ögretmeni saglık lisesine atandı istedigi gibi oldu çok şükür...

büşracım ben de begendim takımları canım cok sevimliler...

biz aşkımla english homeda bakmıstık bitane onlarda cok guzldi ama sanırım bambu deiller ordakilerde :26:

gülinimm senin takımları yeni gördüm...

ahh kanayan yarama parmak basmısın resmen ben baharat takımı begenemiorum cok ciddiyim en sonunda ya böle duz beyaz bişe alıcam ya da oturup kendim yapıcam

hem tarzıma uysun hem uzerlerinde hangi baharat oldugu yazsın hem de coklu olsun istiorum...

cok sey mi istiorum

büşracım ben de begendim takımları canım cok sevimliler...

biz aşkımla english homeda bakmıstık bitane onlarda cok guzldi ama sanırım bambu deiller ordakilerde :26:

begnmene sevindim çaglacım:13:
özdilek yıllardır annemin kullandıgı bi marka ve gayet memnunuz oyüzden kaçırmak istemedim indirimi

Nuraycım,büşra ve özgemm hoşbuldum sağolun iyimisiniz? Geçmişe gitmiyorum pek gücüm yok anca öyle girdiğimde araya dalıyorum kusurbakmayın özel anlarınızı kaçırıyorsam özür dilerim canlarım.

canım ben mutfaklta siyah-kırmızı-metal gri düşündüğüm için bu tonlarda tercih ettim
ama beyaz herzaman favorimdir.. çok güzelmiş bu

Ben de beğendim çok kuzumm ama fikrim her an değişebilir

Anladım kuzum ben o zamana kadar hala seçememiş olurum kesin

gülinimm ben de bambu kapaklı alcam sanırsam
yine beyaz olcak ama kapakları bambu olcak, şuan düşüncem bu ama her an değişebilir
çok şıkmış bunlar kuzum

Ayyy onları da çok beğeniyorum kuzum ben annem de onlardan al diyo ama bakalım napıcam yaa

Çağla'm aynıyım inan kii yaa ilk başta metal olanlardan beğeniyodum

sonra düşündüm yemek yaparken ellerim yağlıyken dokunucam çok iz yapar metal de diye vazgeçtim.

Sonra biraz önce ki takım gibi yer kaplayan değil de masa da duranlardan düşündüm;

ama bunun da üstünde yazmıyo içinde ne olduğunu alamak için tek tek denemek gerekiyo diye vazgeçtim

Sonraaaa kırmızı diye şu takım hoşuma gitti

ama bunun da üstünde ingilizce yazıo diye istemedimmm

Şimdi bana diceksiniz ki dayak mı istiosun alt tarafı bahaatlık diye ama çağlam senin gibi seçemiorum bi türlü.Ben de hem yer kaplamasın hem üstünde yazsın hem de Türkçe yazsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…