'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o lafı bana nişanlıcımm solediii... sunu alalım yok bunu alalım yokkk dayak ister misin peki askım? dedi en sonunda

altı ustu baharat koycaksın içine ne bu ihtimam anlamıorum diye

ama ama gülimimmm anlamıolar bizi işteeeeee... o sadece bir baharat takımı değil kiii aynı zamanda mutfagın en onemli dekorlarından biri

ben de ingilizce de yazsa olur su kırmızıların mesela beyaz-pembe olanı olsa uzerlerinde cupcake resimleri olsa falan hemen alırdım hemen

her seyi yaptılar bi öle baharatlık yapamadılar ya...

askım alalım malzemeleri oturup biz yapalım dio... öle olcak sanırım sonunda askımla girisip baharatlık takımı yapcaz

Anlamazlarr kuzummm yaa ama olsun sonunda yine bizim istediğimiz oluyo işte

Evet o en önemli dekoru bikere mutfağın öyle gelişi güzel alınamaz ki kuzummm,galiba en mantıklısı oturup yapmak Çağlam yaa başka türlü bulamıycaz gönlümüze göre

Sana şu modelin baharatlığını bulmak lazım kuzum

gülinim baharatlıkları beğendim.
büşram bornoz seti de çok güzel.. bambu bornoz seti ne yalnız ben bilmiyorum :26: artık çeyize başlasam iyi olur ya, şurda 9 ay kalmış
yemek takımını tencere setini düdüklüsünü falan hepsini bir anda alıcaz ocak-şubat gibi.
tekstil de battaniyem eksik. yine pike falan alınmalı.
eksik listesi çıkarmalıyım.

ayyy kuzucummm çizelgemiz aynı tarihi gösteriyo baksanaaa
yirim ben 9 ayı kalmış olan bizi (minnakımın tabiriyle )

Son düzenleme:

ayyy kuzucummm çizelgemiz aynı tarihi gösteriyo baksanaaa
yirim ben 9 ayı kalmış olan bizi (minnakımın tabiriyle )

evet özgeem. %80 22 hazirancıyız bizde :)
mekanımız da belli(büşramın katkılarıylaaaa) kasım ayını bekliyoruz anlaşma yapmak için.

hayırlısı olsun nurayımmmm
inşallah 22 si olurrrr çok isterim seninle aynı gün evlenmeyi

ben çıkıyorum canlarımmmm
öperim siziiiii
artık akşamları giremiyom netim yok evde

hayırlısı olsun nurayımmmm
inşallah 22 si olurrrr çok isterim seninle aynı gün evlenmeyi

ben çıkıyorum canlarımmmm
öperim siziiiii
artık akşamları giremiyom netim yok evde

eet canım almadım henüz.. büyük parça takımlardan almıcam günlüğe ben

6 kişilik alıcaksın yani öyle mi kuzum?

Nuray'ım ben bu listeyi buldum bi bakalım belki beğenirsin

Eki Görüntüle 507489

canımm benim mesaj da atmışsın çok sağol, inanın sizlerden öyle çok şey öğrendim ki beni gerçekten anlayan insanlarla karşılaştığım için o kadar mutluyum ki. çünkü ben hep bunun sıkıntısını çektim şimdiye kadar.
ben çok iyiyim çok şükür hiçbir sorun yok. aşkcığıma kırgın da değilim artık. onu anlıyorum bile. evlilik kimse için kolay bir karar değil. onun da çekinmesi normal. hatta bu sorumlulukların farkında olması sonradan düşününce hoşuma bile gitti. ya evlenseydim sonra sorumluluğunu bilemeyen bir adamla karşılaşsaydım daha mı iyi olurdu diyorum kendime. aşığım seviyorum seviliyorum bunu yaşıyım bakalım birazcık. gerisi kısmet. evlenmicez falan gibi bi durum da yok zaten, sadece zaman belli değil..

tatlımm tebrik ederim çok mutlu ol inşallah Allah tamamına erdirsin, gelinlikle görelim bir de güzel yüzünü inşallah

akşam akşam alakasız olacak ama saçımı boyatıcam da renk konusunda hala kararsızım. bunlardan hangisi bana gider sizce.. kızılsız olmasını istiyorum..

Eki Görüntüle 507588

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…