Çağla'm aynıyım inan kii yaa ilk başta metal olanlardan beğeniyodum
Eki Görüntüle 507409
sonra düşündüm yemek yaparken ellerim yağlıyken dokunucam çok iz yapar metal de diye vazgeçtim.
Sonra biraz önce ki takım gibi yer kaplayan değil de masa da duranlardan düşündüm;
Eki Görüntüle 507414
ama bunun da üstünde yazmıyo içinde ne olduğunu alamak için tek tek denemek gerekiyo diye vazgeçtim
Sonraaaa kırmızı diye şu takım hoşuma gitti
Eki Görüntüle 507415
ama bunun da üstünde ingilizce yazıo diye istemedimmm
Şimdi bana diceksiniz ki dayak mı istiosun alt tarafı bahaatlık diye ama çağlam senin gibi seçemiorum bi türlü.Ben de hem yer kaplamasın hem üstünde yazsın hem de Türkçe yazsın istiyorum
o lafı bana nişanlıcımm solediii... sunu alalım yok bunu alalım yokkk dayak ister misin peki askım? dedi en sonunda
altı ustu baharat koycaksın içine ne bu ihtimam anlamıorum diye
ama ama gülimimmm anlamıolar bizi işteeeeee... o sadece bir baharat takımı değil kiii aynı zamanda mutfagın en onemli dekorlarından biri
ben de ingilizce de yazsa olur su kırmızıların mesela beyaz-pembe olanı olsa uzerlerinde cupcake resimleri olsa falan hemen alırdım hemen
her seyi yaptılar bi öle baharatlık yapamadılar ya...
askım alalım malzemeleri oturup biz yapalım dio... öle olcak sanırım sonundaaskımla girisip baharatlık takımı yapcaz
BU KIrmızıyı çok beğendim ben
benim baharatlıkta metal pasaklıyım zaten napıcam evlennce bilmem
Sen de benim gibi kırmızı hastasısın belliBen de öyleyimmm üstelik çokta üşengecimm yaa
evet canım severim kırmızıyı.. ama daha çok modern çizgilerde seviyorum otantik eşya-giysilerde pek sevmiorum
Ben de öyle soluk kırmızı falan sevmiyorum yaa canlı canlı olucak rengiSen günlük yemek takımı almamıştın dimi kuzum?
gülinim baharatlıkları beğendim.
büşram bornoz seti de çok güzel.. bambu bornoz seti ne yalnız ben bilmiyorum :26: artık çeyize başlasam iyi olur ya, şurda 9 ay kalmış
yemek takımını tencere setini düdüklüsünü falan hepsini bir anda alıcaz ocak-şubat gibi.
tekstil de battaniyem eksik. yine pike falan alınmalı.
eksik listesi çıkarmalıyım.
ayyy kuzucummm çizelgemiz aynı tarihi gösteriyo baksanaaa
yirim ben 9 ayı kalmış olan bizi(minnakımın tabiriyle )
hayırlısı olsun nurayımmmm
inşallah 22 si olurrrr çok isterim seninle aynı gün evlenmeyi
ben çıkıyorum canlarımmmm
öperim siziiiii
artık akşamları giremiyom netim yok evde
eet canım almadım henüz.. büyük parça takımlardan almıcam günlüğe ben
gülinim baharatlıkları beğendim.
büşram bornoz seti de çok güzel.. bambu bornoz seti ne yalnız ben bilmiyorum :26: artık çeyize başlasam iyi olur ya, şurda 9 ay kalmış
yemek takımını tencere setini düdüklüsünü falan hepsini bir anda alıcaz ocak-şubat gibi.
tekstil de battaniyem eksik. yine pike falan alınmalı.
eksik listesi çıkarmalıyım.
6 kişilik alıcaksın yani öyle mi kuzum?
Nuray'ım ben bu listeyi buldum bi bakalım belki beğenirsin
Eki Görüntüle 507489
benim günlük yemek takımım da bu
Eki Görüntüle 507490
6 kişilik alıcaksın yani öyle mi kuzum?
Nuray'ım ben bu listeyi buldum bi bakalım belki beğenirsin
Eki Görüntüle 507489
canım ada tesislerini beğenmeyen benim nişanlım.
biz beğenmedik diye bu oranın kötü olduğu anlamına gelmiyor.. tekrar bahsedeyim sana durumdan, dün gitti görüşmeye, bir düğün varmış o anda. tasavvuf müziği eşliğinde yemek yeniyormuş. bakınmış etrafa, kocaman bir havuz etrafında masalar tıkış tıkış beğenmedim dedi. havuz çok büyük olduğu için çok kopuk kopuk duruyo dedi. ama sahnesi güzel gibi geniş dedi..
sen gördün içine sindiyse hiç niyetini bozma canım.
fiyat konusunda da kişi başı 40 tl demişler nişanlıma. yemekli menü fiyatı sanırım bu. orkestra içinde ayrıca fiyat olacakmış.
sizin fiyat çok uygun, neler dahil buna? kokteyl mi?
büşraaamm büşram, sayende gördüm o mekanı ben, nasıl teşekkür etmem sana. sevgilicik birsürü fotografta çekmiş yolladı bana. o kadar sevinçle anlattı ki ben de hemen ısındım oraya. o mutlu olmuşsa tamamdır, ben de severim kesin :)
kasımı bekliceeez bebeğim inşallah ikimizinde bu hevesine değer.
gerçekten mekan sahipleri çok ilgiliymiş. bu çok önemli zaten.
nazlıım amcanla dedene geçmiş olsun. sen ne kadar beddua etmesen de(ki en doğrusu bebeğim) rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. tabi şu an içinde bulundukları durumu bunla bağdaştırmakta doğru değil, sen üzerine düşeni yapıyosun zaten. mütevazi lokumum benim :)
kıymetim hoşgeldinnnn. bence çok doğru bir karar verdiniz evlilikten bahsetmeyerek bi süre birbirinizi yaşayın. iyice emin olun, daha çok zaman var. herşey olacağına varacak.
çağlaaaaaaaaaammmmm, topiciğe bi 2 haziran gelini daha gelmiş :)
gülinimmm, faceden de kutladım :) burdan da kutluyorum, nice mutlu yaşlara inşallah sevdiklerinle, sevenlerinle birlikte kuzuuummmm
giiiiizzzzzzz, canııımm maşallah hazırlıkların tam gibi :) dün bi röpörtaj izledim. fotografçı kendisi(en mutlu günüm), fiyat aldılar ondan. video çekimi, dış mekan fotograflar ve tam gün düğün hikayesi için 5 bin dedievet yanlış duymadam 5 bin dedi..
sen araştırdığın foto.cılardan biraz paylaşsana burda kuzum
kızlar günaydınnnnnnnnnn :) ben de artık nişanlı bir hatunummmmmmmmyüzüklerimizi taktık çok mutluyuz umarımmmmm hep böyle sürer :) maalesef fotolarımı alamadım her biri başka makinede ama en kısa zamanda toparlayıp koyucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?