'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgemmm nurayımmm siz ne kadan güzelsiniz öyleee

canım burcummm asıl sen çok güzelsinnn sarı şekerim benim

canım benim daha iyi hissetmene çok sevindim
senle aynı duyguları hissettim ben de geçen sene..ilişkinin en başında direkt evlililk olarak girmişti olaya sevdiceğim
ve o dönem en yakın arkadaşım da evlilik hazırlığı yapıyodu ve ben de ister istemez imreniyodum
bizimki geri adım attı bi ara.. altından kalkamıcam o kadar birikimim yok diye..üzülmüştüm baya çünkü 2012 de evlenmeyi istemiştim ben de
ama sonra ona hak verdim ve iyiki de olmamış bu sene
hem biz de daha yeni sayılırız hem daha rahat alıcaz eşyalarımızı maddi olarak
siz de daha çok yenisiniz zamanla daha da oturur ilişkiniz herşey daha güzel olur kıymetim

oooooo arkadaş herkes birbirini tanıyo ortam edinmiş kendimi dışlanmış hissettim vallla((((((((((

ben de ilk geldiğimde öyle hissetmiştim ama bi kaptırınca kopamıyosun ve çok çabuk samimi oluyosun bu topikte canım
öyle hissetme lütfen
senle tanışmadık sanırsam özge ben, nişanlıyım, 22 haziranda gidiciyim
sen?

günaydınnnnn bebiklerrrr
günaydın diipp kaçıorumm muhabbetlere dahil olamıyorummmm youuunuummm
öpüorumm hepiciğiniziiiii

günaydın milleeeeeeeeeeeeeettt

çeyizciler size bi sorum olcikkk

biz annecikle tencere takımı siparişi verdik ama annem kagıtta tencerelerin boyutlarını gorunce cok gereksiz bunlar dedi

cunku 6lt olanlar falan kullanılmıyomus hiç bendekilerin hepsi duruyo bunları alsan bile gunluk kullanmak icin ekstra yine 2ltlik 2.5 lit lik alcaksın yanına dedi

bi takım da 450 milyon nerden baksanız acıkcası kullanmıcagım bişeye o kadar vermek istemiyorum...

set almak yerine en cok kullancagım boydan tek tek mi alsam sizce
?

günaydın çağlacım. bencede dediğin gibi çok büyük almak gereksiz.boşuna yer kaplar onlar. küçük tencerelerden oluşan set al yada dediğin gibi uygun güzel bulursan set alabilirsin.nacizane fikrim budur

Günaydınnn

Çağlam bende daha hafta sonu set olarak aldığım için birşey diyemiyorum canım

Sibelimm Kolay gelsin canımm

ben de set olarak aldım ve annem bana da bi de günlük kullanmak için küçük alalım dedi
ben de on tane tencereyi napçam diye çemkirdim ona
benim tencerelerin boyutlara bakmam lazım en küçüğünü günlük kullansam mesela olur mu diye

ezgimmmmm

gülinimmmmm çok teşekkür ederim kuzummmm beğenmez olur muyuuumm harika oldu bu :)
benim günlük yemek takımım da bu
Eki Görüntüle 507490

Rica ederim bebeğim
Nuray'ımmm senin günlük takımın da güzelmiş markası ve modeli nedir kuzum?

kuzum yok demek istediğim takımlardan almıcam.. kendim alıp tekli bir şekilde yapıcam.. yemek takımlarının içinde fuzuli bir sürü şey var

Anladım kuzum takımını oluşturduğun da bizimle de paylaşırsın

çağlammm ben de o 500 parçalı tencere setlerinden hiç almayı düşünmüyorum. büyük boy orta boy ve küçük boy 3 tencere yeter.pilav tencerem ve tavalarım da var.

tüm gelincikler günaydınnnnnn :)

timeykoooo kuzucanlarımmm aynı fikirde olmamıza sevindimmm oh icim rahatladı

komsucuummm ya bunlarıın kapakları cam ben cam kapak istemiorum yoksa cok sirinler yaaa

emsanın lapis modelini begeniorum... tek tek alabilme sansım olursa eger kucuk boylarını alıcam onun galiba... her yerde de satılmıo lapisler hiç gormuyorum

Günaydın herkese...Nasılsınız?

Çağlacım kaç parça bu set?merak ettim canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…