özgemmm nurayımmm siz ne kadan güzelsiniz öyleee
canımm benim mesaj da atmışsın çok sağol, inanın sizlerden öyle çok şey öğrendim ki beni gerçekten anlayan insanlarla karşılaştığım için o kadar mutluyum ki. çünkü ben hep bunun sıkıntısını çektim şimdiye kadar.
ben çok iyiyim çok şükür hiçbir sorun yok. aşkcığıma kırgın da değilim artık. onu anlıyorum bile. evlilik kimse için kolay bir karar değil. onun da çekinmesi normal. hatta bu sorumlulukların farkında olması sonradan düşününce hoşuma bile gitti. ya evlenseydim sonra sorumluluğunu bilemeyen bir adamla karşılaşsaydım daha mı iyi olurdu diyorum kendime. aşığım seviyorum seviliyorum bunu yaşıyım bakalım birazcık. gerisi kısmet. evlenmicez falan gibi bi durum da yok zaten, sadece zaman belli değil..
tatlımm tebrik ederim çok mutlu ol inşallahAllah tamamına erdirsin, gelinlikle görelim bir de güzel yüzünü inşallah
oooooo arkadaş herkes birbirini tanıyo ortam edinmiş kendimi dışlanmış hissettim vallla((((((((((
günaydın milleeeeeeeeeeeeeettt
çeyizciler size bi sorum olcikkk
biz annecikle tencere takımı siparişi verdik ama annem kagıtta tencerelerin boyutlarını gorunce cok gereksiz bunlar dedi
cunku 6lt olanlar falan kullanılmıyomus hiç bendekilerin hepsi duruyo bunları alsan bile gunluk kullanmak icin ekstra yine 2ltlik 2.5 lit lik alcaksın yanına dedi
bi takım da 450 milyon nerden baksanız acıkcası kullanmıcagım bişeye o kadar vermek istemiyorum...
set almak yerine en cok kullancagım boydan tek tek mi alsam sizce?
gülinimmmmm çok teşekkür ederim kuzummmmbeğenmez olur muyuuumm harika oldu bu :)
benim günlük yemek takımım da bu
Eki Görüntüle 507490
kuzum yok demek istediğim takımlardan almıcam.. kendim alıp tekli bir şekilde yapıcam.. yemek takımlarının içinde fuzuli bir sürü şey var
çağlammm ben de o 500 parçalı tencere setlerinden hiç almayı düşünmüyorum.günaydın milleeeeeeeeeeeeeettt
biz annecikle tencere takımı siparişi verdik ama annem kagıtta tencerelerin boyutlarını gorunce cok gereksiz bunlar dedi
cunku 6lt olanlar falan kullanılmıyomus hiç bendekilerin hepsi duruyo bunları alsan bile gunluk kullanmak icin ekstra yine 2ltlik 2.5 lit lik alcaksın yanına dedi
bi takım da 450 milyon nerden baksanız acıkcası kullanmıcagım bişeye o kadar vermek istemiyorum...
çağlacım bak ben bu tencereleri almayı düşünüyorum. indirime de grmiş :))
Primo Çelik Tencere Seti | Bernardo
günaydın güldencim
günaydın milleeeeeeeeeeeeeettt
Günaydın herkese...Nasılsınız?
Çağlacım kaç parça bu set?merak ettim canım benim....
Günaydın kızlarrr
bakıorum konu yine çeyizlere girmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?