'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amaa ne kadar eğlenceli bişeydir,,, sonuçta bide sevgilinle hem çalışıp hem vakit geçiriyosun daha ne isitiyosun işte,,,

kızlar ben 408. sayfayada giremiyorum anlamıyorum sorun ne okuyamıyorum bir türlü okumaya çalışıyorum sayfayı açamıyorum neden bu sorun

buluşmayı ayarlayım hangi kızlar istanbulllu ona göre bir gün ayarlanır kızlar istanbul dışından gelcek arkadaşlarlada geldkleri tarihte görüşebiliriz

amaa ne kadar eğlenceli bişeydir,,, sonuçta bide sevgilinle hem çalışıp hem vakit geçiriyosun daha ne isitiyosun işte,,,

evet tatlım cok eglencelii guzel gectı ama bı okadar yorucu işte gözlerim zonkluyo bılgısayara bakarken artık:101:

bende incirlideyim canmm

caaaanımmmmmmmmmm nasısııınnnn??

bu arada istanbulda buluşma olayı nedir kızlar bende istanbuldayımm gelebilirimm buluşmaya orchde subatta gelıyodu ozamanmı bulusucaz?

iyiyim canımm nası olıyım iştee :))

kızlar bende gelebilirim eger tarih bana uyarsa... pazartesine kadar askım izinli onla gorusuyoruz

sonrada iş gorusmelerim var eger olurda işe baslarsam calısmadıgım bi gun ve saat olursa gelirim

iş olayı olmazsa bosum zaten gelirim ama durumum belli degil suan :44:

hepiniz bana uzaksınız ben anadolu yakasındayım ama olsun buluşuruz ne güzel olur

canım bn izmitteyim.. hani eger bi buluşma olursa kızlar anadolu yakasında buluşmayı rica edicem. eger karşıya geçersem benm için yol çok uzar:S

arkadaşlarım benim mesaim doldu çıkıyorum yarın haftanın son günü görüşmek üzere,,,

hepinizi öpüyorum

cnm ruhumu daralttın heeeeeeee
sen sıkıntıdasın eminim yarın içinnnnnnnnnnnn ama dert etme hersey yoluna girer kıskanclık her herifte var sende yaaa bunu takma cokk lütfen

canım bunu dert etmiyorum:s neyse yas alla gitsin hareketli olmayın:S

hepiniz bana uzaksınız ben anadolu yakasındayım ama olsun buluşuruz ne güzel olur

nerdeyse 1 haftadır sureklı karsıdayım kusum :101: neresınde oturuosun

heycanlandım yaa buluşma fikri bile ne güüzeeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…