- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
sevgilicimle ben radyo tv mezunuyuz balım sevgılımın kuzenıde araya aracı koymadan dırek ajanslara gondermek ıcın kısa fılm cekmemızı rıca ettı montajı cekımı anca bıttı 2 kısıye cektık. bide suanda modelıstlık egıtımı alıyorum yılsonu defılesı ıcın kalıp cıkartıyoruz herseyı üstümüze bıraktılar dün cok yoruldum
yerim benn hepiniziii
caaaanımmmmmmmmmm nasısııınnnn??
bu arada istanbulda buluşma olayı nedir kızlar bende istanbuldayımm gelebilirimm buluşmaya orchde subatta gelıyodu ozamanmı bulusucaz?
amaa ne kadar eğlenceli bişeydir,,, sonuçta bide sevgilinle hem çalışıp hem vakit geçiriyosun daha ne isitiyosun işte,,,
kızlar ben 408. sayfayada giremiyorum anlamıyorum sorun ne okuyamıyorum bir türlü okumaya çalışıyorum sayfayı açamıyorum neden bu sorun
buluşmayı ayarlayım hangi kızlar istanbulllu ona göre bir gün ayarlanır kızlar istanbul dışından gelcek arkadaşlarlada geldkleri tarihte görüşebiliriz
caaaanımmmmmmmmmm nasısııınnnn??
bu arada istanbulda buluşma olayı nedir kızlar bende istanbuldayımm gelebilirimm buluşmaya orchde subatta gelıyodu ozamanmı bulusucaz?
hepiniz bana uzaksınız ben anadolu yakasındayım ama olsun buluşuruz ne güzel olur
arkadaşlarım benim mesaim doldu çıkıyorum yarın haftanın son günü görüşmek üzere,,,
hepinizi öpüyorum
kızlar azcık hareket azcık yaaaçok sıkıldım:S
napıosunuz
kızlar azcık hareket azcık yaaaçok sıkıldım:S
napıosunuz
cnm ruhumu daralttın heeeeeeee
sen sıkıntıdasın eminim yarın içinnnnnnnnnnnn ama dert etme hersey yoluna girer kıskanclık her herifte var sende yaaa bunu takma cokk lütfen
datlum akşama kadar dibini deliyoruz sohbetin daha ne hareketi ,,,,,
canım bunu dert etmiyorum:s neyse yas alla gitsinhareketli olmayın:S
hee iş yaptıgımız yok nerdeyse yaaf:90:
sen gitmedinmi demin ya
hepiniz bana uzaksınız ben anadolu yakasındayım ama olsun buluşuruz ne güzel olur
iyiyim canımm nası olıyım iştee :))
kızlar bende gelebilirim eger tarih bana uyarsa... pazartesine kadar askım izinli onla gorusuyoruz
sonrada iş gorusmelerim var eger olurda işe baslarsam calısmadıgım bi gun ve saat olursa gelirim
iş olayı olmazsa bosum zaten gelirim ama durumum belli degil suan :44:
yoo ben çalışıyom valla akşama kadar dünyanın raporunu yazıyom,, şimdi tam 4,30 hadi ben kaçtımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?