'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dört parça olması lazım adaş...

şu set

resme baktım da 3 de olabilir...

oleyse 400 ksuur bu sete cok yaa

tatlım bu 6 parca oluyo...sayılırken kapaklarda sayılıyo cok sacma geliyo bana ama öyle...3 tencere ve 3 kapak 6 parca tencere seti deniliyo :))) ama cok fazla bence yaa...ben nerdeyse 19 parca tencere setini o fiyata aldım Kütahyadan...(4 normal tencere,1 düdüklü tencere,1 çaydanlık ve 3 cezve var içinde)tamam kampanyadaydı ama yine de bu kadar olmaması lazım seninkinin....markaya göre değişiyo tabi...baska bi ihtiyacını alabilirsin...tek tek almak isterdim bende ama çok uygundu fiyat.aldım bende set olarak..

dogru soluyosun canım ya :44:

cidden hiç veremem o kadar para daha duduklum duruyo... duduklumu alırım aradaki farka valla burcunun gosterdigi ne kadar uygun

ben kullancagım boylardan tek tek alıyım cam kapaksız olsun yeter

kesinlikle katılıyorum :))cam kapaksız bulursun...takipte ol sen :))

nasılsın tatlımm?
bu arada bu set çok şık canımm..
İyiyim canım sen nasılsınn?

hmmm canım cam kapağın ne gibi bir dezavatajı var öğret komşun da bilsin lapisi ben de hiç görmedim bir yerde şimdi sen söyleyince netten baktım

kızlar tencereleri araştırıyorsunuz bende tencere seti alabilirim büyük parçalı ama o koca setlerin içinde ufak minimal boylarda var

ve şu anda çelik kapak olmadığı için almıyorum

benim alacağım çelik kapak bir set olucak çağla emsandaki modelleri çok araştırdım belki alabilirim günlük için ayrı ayrı sonuçta çelik kapak kullanışlı olucaktır yada korkmazın birkaç modeli var titanyum onalrda olabilirler

bernardonun çelik kalitesine pek güvenemiyorum o yüzden tercih etmicem kızlar

alabilceğim markalar fissler hisar jumbo emsan korkmaz

çağla bu arada lapis tek tek emsan shopta satılıyordu canım

kızlar markafonide chicy deco life kampanyada evli arabalı anahtarlık almak isteyenler alabilirsiniz çok şirin şeler var dekorasyon için bişiler alabilirmiyim diye bakıyorum ama şu sıra çeyize değilde kendime ciciler aldım hepicği interneettn

Son düzenleme:
çağlam seramik işine de bi el at da ben de senin izinden gideyim

delimanoyu arastırıorum bebelakım... moneta ile aynıymıs sitesinden sanki daha uygun gibi gorunuyodu... ikisini karsılastırcam biraz daha arastırıyım da

bernardado monetalar ucmustu resmen... bi tane tavası kallavi bi duduklu fiyatı o kadar diyim

komsucumm onun dezavantajı yok aslında ben sakarım anniş kullanılıo cam kapaklı da cam alma kapakları agır oluyo ısınıyo dusurup kırılabilirsin sen dedi...

kızını tanıyo

saol gizolettam o zaman ben bi emsan shop a bakım bir ara hesap yapıyım kafamda tek tek ne kadar gelcek diye

ben bu listeye göre gidiyorum çeyizde canım ev tekstil kısmının çoğu bitti mutfak ıvır zıvırıda hem fiskos felan almıcam bu lsitedede gereksiz gördüklerim var kendimce bir liste çıkarma aşamasındayım

hem evlenincede birşeyler alınıyor kasmıcam o yüzden çeyizime olmazsa olmazları almayı hedefliyorum artık çünkü malesef çok paralar gidiyor

ben de aslında emsanda ki aragon serisi tencereleri beğenmiştim ama bernardodaki indirimi sanırım kaçırmıcam :)) evde kullandığımızda cam :)) en kısa zamanda bir bernardo çıkarması yapmalıyııımmm :) hatta bernardodaki city's 6 kişilik çatal bıçak takımını 2 takım alıp misafir için kullanmayı düşünüyorum çünkü çok zarifler diğerleri desenli çok kaba filan ıyykk hiç bana göre değilll

canım bernardonun tencere markası bernardo ise tavsiye etmiyorum canım çok çelik markası var ve bu konuda kanıtlayan markalar o yüzden tencereleri başka biryerden alabilirsin gibi geliyor

ben çok araştırdım tencerede alacağım markaları yukarda yazdım ki geçen yıl bugünler hangi markalardan alacağıma karar vermiştim

çelik kapak isteme niyetim çok sakarım canım inan evde annemin çelik kapaklarını bile yere düşürme potansiyelim var hatta bitanesinin kulbunu kırmıştım

Kızlar çelik tencereden açılmış konu benimkini araştırarak almadım ama içinde küçükten büyüğe her boy tencere var,cezveleri,düdüklüsü falan hepsi var umarım pişman olmam aldığıma

Benim ki kırmızı kuluplu şu şekilde

özgemmm nurayımmm siz ne kadan güzelsiniz öyleee
bebeğimmm sen de çook güzelsinnnn limonlu şekerim benim(çok severim de :))

Rica ederim bebeğim
Nuray'ımmm senin günlük takımın da güzelmiş markası ve modeli nedir kuzum?

Anladım kuzum takımını oluşturduğun da bizimle de paylaşırsın
gülinim kütahya porselen, ama modelini bilmiyorum :26:

kuzularım siz araştırıp buluyosunuz ben de alıyorum burcum o tencereler çok minik değilse ben de alıyım, cam kapaklı annemin kullandıkları da bi sorun yaşamadı hiç, ben yaşar mıyım acaba:18:
büşramın dün gösterdiği bornoz takımını da alıyım ben :)
bide canlarım düdüklüyü ne düşünüyosunuz? ben tefal alıcam. annem de onu kullanıyo. 2'li. biri 4 lt diğeri 8 lt yanlış hatırlamıyosam.
devasa boyutlardaymış gibi geliyo ama buharda sebze haşlamak için içinde sepeti var, minik olsa bu özelliği kullanamayız. sonra bütün tavuk haşlamak için falan da mecbur büyük olması lazım.
yani büyük tencere de şart. zaten düdüklünün birde tencere kapağı var. yani o düdüklüyü alınca, bir de büyük tencere almış gibi olunuyo

canım selam düdüklüde tek tercihim tefal olucak canım çok araştırdım snein annişinin seti pahalıdır ama canım 2 li set 400 tl yi geçiyor ben 4 litre gibi alıcam canım

clipso olabilir tercihen

evet tatlım benimde gereksiz gördüklerim var ama ben mutfak ıvır zıvırları konusunda karmakarısık durumdayım..o yüzden bu liste iyi geldi..ayrıca dedigin gibi evlenincede alınacak.kalabalıga gerek yok yok yaa..ne kadar sade o kadar iyi...

Kızlar İstanbul'da karakolun önünde canlı bomba kendini patlatmış 1 polis şehit olmuş daha da artabilirmiş yeter artık ama yaa

canım selam düdüklüde tek tercihim tefal olucak canım çok araştırdım snein annişinin seti pahalıdır ama canım 2 li set 400 tl yi geçiyor ben 4 litre gibi alıcam canım

clipso olabilir tercihen

canım bunun 2 lisi.. 500 küsüre almıştı annem, kampanyalıydı o zaman da :26: dediğin gibi teklisini düşünebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…