çeyizsiz olmaz kuzum biliyosun
dört parça olması lazım adaş...
şu set
resme baktım da 3 de olabilir...
oleyse 400 ksuur bu sete cok yaa
dogru soluyosun canım ya :44:
cidden hiç veremem o kadar para daha duduklum duruyo... duduklumu alırım aradaki farka valla burcunun gosterdigi ne kadar uygun
ben kullancagım boylardan tek tek alıyım cam kapaksız olsun yeter
dogru soluyosun canım ya :44:
cidden hiç veremem o kadar para daha duduklum duruyo... duduklumu alırım aradaki farka valla burcunun gosterdigi ne kadar uygun
ben kullancagım boylardan tek tek alıyım cam kapaksız olsun yeter
İyiyim canım sen nasılsınn?nasılsın tatlımm?
bu arada bu set çok şık canımm..
hmmm canım cam kapağın ne gibi bir dezavatajı var öğret komşun da bilsintimeykoooo kuzucanlarımmm aynı fikirde olmamıza sevindimmm oh icim rahatladı
komsucuummm ya bunlarıın kapakları cam ben cam kapak istemiorum yoksa cok sirinler yaaa
emsanın lapis modelini begeniorum... tek tek alabilme sansım olursa eger kucuk boylarını alıcam onun galiba... her yerde de satılmıo lapisler hiç gormuyorum
çağlam seramik işine de bi el at da ben de senin izinden gideyim
kızlar tencereleri araştırıyorsunuz bende tencere seti alabilirim büyük parçalı ama o koca setlerin içinde ufak minimal boylarda var
ve şu anda çelik kapak olmadığı için almıyorum
benim alacağım çelik kapak bir set olucak çağla emsandaki modelleri çok araştırdım belki alabilirim günlük için ayrı ayrı sonuçta çelik kapak kullanışlı olucaktır yada korkmazın birkaç modeli var titanyum onalrda olabilirler
bernardonun çelik kalitesine pek güvenemiyorum o yüzden tercih etmicem kızlar
alabilceğim markalar fissler hisar jumbo emsan korkmaz
çağla bu arada lapis tek tek emsan shopta satılıyordu canım
kızlar markafonide chicy deco life kampanyada evli arabalı anahtarlık almak isteyenler alabilirsiniz çok şirin şeler var dekorasyon için bişiler alabilirmiyim diye bakıyorum ama şu sıra çeyize değilde kendime ciciler aldım hepicği interneettn
Kızlar buyrun eksiklerinize bakın...ben ohooooo diyorum su an
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...557731-ceyiz-listesi-2012-a.html#post26388730
ben de aslında emsanda ki aragon serisi tencereleri beğenmiştim ama bernardodaki indirimi sanırım kaçırmıcam :)) evde kullandığımızda cam :)) en kısa zamanda bir bernardo çıkarması yapmalıyııımmm :) hatta bernardodaki city's 6 kişilik çatal bıçak takımını 2 takım alıp misafir için kullanmayı düşünüyorum çünkü çok zarifler diğerleri desenli çok kaba filan ıyykk hiç bana göre değilll
bebeğimmm sen de çook güzelsinnnnözgemmm nurayımmm siz ne kadan güzelsiniz öyleee
gülinim kütahya porselen, ama modelini bilmiyorum :26:Rica ederim bebeğim
Nuray'ımmm senin günlük takımın da güzelmiş markası ve modeli nedir kuzum?
Anladım kuzum takımını oluşturduğun da bizimle de paylaşırsın
bebeğimmm sen de çook güzelsinnnnlimonlu şekerim benim(çok severim de :))
gülinim kütahya porselen, ama modelini bilmiyorum :26:
Eki Görüntüle 507782
kuzularım siz araştırıp buluyosunuz ben de alıyorumburcum o tencereler çok minik değilse ben de alıyım, cam kapaklı annemin kullandıkları da bi sorun yaşamadı hiç, ben yaşar mıyım acaba:18:
büşramın dün gösterdiği bornoz takımını da alıyım ben :)
bide canlarım düdüklüyü ne düşünüyosunuz? ben tefal alıcam. annem de onu kullanıyo. 2'li. biri 4 lt diğeri 8 lt yanlış hatırlamıyosam.
devasa boyutlardaymış gibi geliyo ama buharda sebze haşlamak için içinde sepeti var, minik olsa bu özelliği kullanamayız. sonra bütün tavuk haşlamak için falan da mecbur büyük olması lazım.
yani büyük tencere de şart. zaten düdüklünün birde tencere kapağı var. yani o düdüklüyü alınca, bir de büyük tencere almış gibi olunuyo
Kızlar çelik tencereden açılmış konu benimkini araştırarak almadım ama içinde küçükten büyüğe her boy tencere var,cezveleri,düdüklüsü falan hepsi var umarım pişman olmam aldığıma
Eki Görüntüle 507846
Benim ki kırmızı kuluplu şu şekilde
Eki Görüntüle 507848
ben bu listeye göre gidiyorum çeyizde canım ev tekstil kısmının çoğu bitti mutfak ıvır zıvırıda hem fiskos felan almıcam bu lsitedede gereksiz gördüklerim var kendimce bir liste çıkarma aşamasındayım
hem evlenincede birşeyler alınıyor kasmıcam o yüzden çeyizime olmazsa olmazları almayı hedefliyorum artık çünkü malesef çok paralar gidiyor
canım selam düdüklüde tek tercihim tefal olucak canım çok araştırdım snein annişinin seti pahalıdır ama canım 2 li set 400 tl yi geçiyor ben 4 litre gibi alıcam canım
clipso olabilir tercihen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?