'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eki Görüntüle 507878
canım bunun 2 lisi.. 500 küsüre almıştı annem, kampanyalıydı o zaman da :26: dediğin gibi teklisini düşünebiliriz.

nurayım aslında annenki gibi alasım var annemede açtım oda allalım şimdi diyor

bide bornozdada şu sıralar noktayı koycaz

taç özdilek sarev ve jua markalarını araştırdım

sen hangi markalara baktın canım

odamı düzenlemem lazım .. gelen bohçalar hala ortada duruyo, eve gelen giden baktığı için. artık kaldırma zamanı geldi, onlara yer açmalıyım. sonra yine gelicem kuşlarım görüşürüzz

benim de tencere setim bu model..benimkinin kulpları lila renkte..kırmızı alacaktım ama kulplarında parlak kırmızı boya atmıslar.
zamanla kalkar o boya dedim..almadım ..lilaya dondum ..seninki nasıl ki canım?boyle silikon gibi plastik tarzı bişey mi yoksa dedigim gibi boya surulmus gibi mi?cunku bana magazadaki kız da dedi..bunların kalkmayacagının garantisini veremem dedi:44:

giziimm, dün büşra göstermişti çok hoşuma gitti.
kızlar bunun bambu olmadığını söyledi. bambu nasıl oluyor ne demek oluyor bilmiyorum ama :26:
Perin Aile Seti#Perin Family Set
sence nasıl?

uyy balım yerim seniii ben o tencerelere bakcam canım sana söylerim çünkü 100 tlye çok iyi 3 tencere ama çok küçük olacağını sanmıyorummm :) düdüklü konusunda da fissler düşünüyorum ama fiyatlarının düşmesini bekliyorum. 4 ltlik alıcam bütün tavuk koymam zaten onu parcalayıp kesip öyle pişiririm ben. hatta 2,5 ltlik çok küçük dğeilse onu bile alabilirim yani. tefal için araştırdım hiç memnun değil düdüklü konusunda kullananlar

benim tencere setimde düdüklü de var ama büyük sanırım
aslında hep tefal istemiştim..ama şimdi bu varken bi ikinciyi almaya gerek yok yahuu
zaten ne kadar sıklıkla kullanırım ki..

gülinim nerde olmuş bu patlama olayı

canım benim annem çok memnun. en canlı örneğim. onun izinden gidicem.
tencerelere bakınca haberini bekliyorum bebeğim :)

bu da sizlere bohçamdan örnekler

Eklentiler

• $DSCF6915.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 27
kızlar düdüklüde tefal düşünmemin en iyi sebebide mağazaları olması fisslerin mağazası yok o yüzden sorun çıksa mağdur olmak istemiyorum o yüzden tefal alcam çoğu kişide kullananlar memnun

özge canım küçük bir düdüklü alabilirsin ben hisarın çeyiz setini alsaydım yine düdüklü alıcaktım canım büyük düdüklüde konservelikler hazırlarsın gerekirse patates haşlarsın

ohh ohh çeyizz muhabbetleri yinee ne güzeell
bisüree uzağımm benn

nurayımmm bohçanıı sevsinlerrr içerikk sanamı ait cnmm bende bilmiyorumm nasıl oluyo bu işler ?

Kızlar İstanbul'da karakolun önünde canlı bomba kendini patlatmış 1 polis şehit olmuş daha da artabilirmiş yeter artık ama yaa

bende okudum şimdi haberlerde yetmiyoo gülinimm hergünn can yanıyo malesef
en kötüsüde terör artık Heryerde ! sadece doğuda değil malesef
mekanı cennet olsun umarım sayı artmaz ama yaralılar çok ağırmış öyle okudum

1 HAFTA SONRA EVLENECEKTİ

Şehit Polis Memuru Bülent Özkan’ın Gazi Polis Merkezi’nde görevli olduğu evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Özkan'ın 1 hafta sonra evleneceği belirtildi.

Son düzenleme:
bohçan çok güzel canım güzel günelrde kullan bohçanı onlarımı aldılar senmi beğendin berabermi aldınız canım

bu işler nasıl yürüyor bilmiyorummm

ohh ohh çeyizz muhabbetleri yinee ne güzeell
bisüree uzağımm benn

nurayımmm bohçanıı sevsinlerrr içerikk sanamı ait cnmm bende bilmiyorumm nasıl oluyo bu işler ?

canlarım o gördüklerinizin hepsini ben beğendim onlar aldı..
daha çantam, ayakkabılarım kıyafetlerim var.
bunun dışında havlu,seccade,patik,lif,pijama takımı vs. getirdi onlar bi valizde. şimdi düzenliyoruz annemle. onları da çekiyim gösteriyim size

bohçan çok sade çok güzel süper canım bizde iki kişilik bohça yapıcaz inşallah bende cicili bicili alırım herşeyi

evinde jakuzisi olan ya da daha once jakuzi kullanmıs olan var mı kızcelr?

bikaç kişiden yorum aldım... pişman olduklarını onu doldurmanın bosaltmanın eziyet oldugunu banyoyu cok dagıttıgını etrafa su sucrattıgını vs vs vs solediler... :44:

böle herseyi dusune dusune napcaz onu da merak ediorum

bohçan çok sade çok güzel süper canım bizde iki kişilik bohça yapıcaz inşallah bende cicili bicili alırım herşeyi

canım keşke 2 kişilik sade bi bohça olsaydı.. öyle çok abartmışlar kiii babanneme, dedeme, halalarıma, teyzelerime kadar ayrı ayrı bohça geldi. onları dağıttık tabi sahiplerine.
çok saçma zaten gelinle damada yapılması yeterli.
bohça da nevresim takımı, uyku seti bile var düşün artık
biz de düğünden önce götüreceğiz bohçalarını.

Son düzenleme:

dağıtsın, sıçrasın.. onun keyfi de başkadır kiii
tabi bi süre sonra çileden çıkabilir insan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…