Kızlar İstanbul'da karakolun önünde canlı bomba kendini patlatmış 1 polis şehit olmuş daha da artabilirmiş yeter artık ama yaa
Eki Görüntüle 507878
canım bunun 2 lisi.. 500 küsüre almıştı annem, kampanyalıydı o zaman da :26: dediğin gibi teklisini düşünebiliriz.
Kızlar çelik tencereden açılmış konu benimkini araştırarak almadım ama içinde küçükten büyüğe her boy tencere var,cezveleri,düdüklüsü falan hepsi var umarım pişman olmam aldığıma
Eki Görüntüle 507846
Benim ki kırmızı kuluplu şu şekilde
Eki Görüntüle 507848
nurayım aslında annenki gibi alasım var annemede açtım oda allalım şimdi diyor
bide bornozdada şu sıralar noktayı koycaz
taç özdilek sarev ve jua markalarını araştırdım
sen hangi markalara baktın canım
bebeğimmm sen de çook güzelsinnnnlimonlu şekerim benim(çok severim de :))
gülinim kütahya porselen, ama modelini bilmiyorum :26:
Eki Görüntüle 507782
kuzularım siz araştırıp buluyosunuz ben de alıyorumburcum o tencereler çok minik değilse ben de alıyım, cam kapaklı annemin kullandıkları da bi sorun yaşamadı hiç, ben yaşar mıyım acaba:18:
büşramın dün gösterdiği bornoz takımını da alıyım ben :)
bide canlarım düdüklüyü ne düşünüyosunuz? ben tefal alıcam. annem de onu kullanıyo. 2'li. biri 4 lt diğeri 8 lt yanlış hatırlamıyosam.
devasa boyutlardaymış gibi geliyo ama buharda sebze haşlamak için içinde sepeti var, minik olsa bu özelliği kullanamayız. sonra bütün tavuk haşlamak için falan da mecbur büyük olması lazım.
yani büyük tencere de şart. zaten düdüklünün birde tencere kapağı var. yani o düdüklüyü alınca, bir de büyük tencere almış gibi olunuyo
uyy balım yerim seniiiben o tencerelere bakcam canım sana söylerim çünkü 100 tlye çok iyi 3 tencere ama çok küçük olacağını sanmıyorummm :) düdüklü konusunda da fissler düşünüyorum ama fiyatlarının düşmesini bekliyorum. 4 ltlik alıcam bütün tavuk koymam zaten onu parcalayıp kesip öyle pişiririm ben. hatta 2,5 ltlik çok küçük dğeilse onu bile alabilirim yani. tefal için araştırdım hiç memnun değil düdüklü konusunda kullananlar
canım benim annem çok memnun. en canlı örneğim. onun izinden gidicem.
tencerelere bakınca haberini bekliyorum bebeğim :)
bu da sizlere bohçamdan örnekler
Eki Görüntüle 507904
Eki Görüntüle 507906
Eki Görüntüle 507907
Kızlar İstanbul'da karakolun önünde canlı bomba kendini patlatmış 1 polis şehit olmuş daha da artabilirmiş yeter artık ama yaa
bohçan çok güzel canım güzel günelrde kullan bohçanı onlarımı aldılar senmi beğendin berabermi aldınız canım
bu işler nasıl yürüyor bilmiyorummm
ohh ohh çeyizz muhabbetleri yinee ne güzeell
bisüree uzağımm benn
nurayımmm bohçanıı sevsinlerrr içerikk sanamı ait cnmm bende bilmiyorumm nasıl oluyo bu işler ?
canım benim annem çok memnun. en canlı örneğim. onun izinden gidicem.
tencerelere bakınca haberini bekliyorum bebeğim :)
bu da sizlere bohçamdan örnekler
Eki Görüntüle 507904
Eki Görüntüle 507906
Eki Görüntüle 507907
canlarım o gördüklerinizin hepsini ben beğendim onlar aldı..
daha çantam, ayakkabılarım kıyafetlerim var.
bunun dışında havlu,seccade,patik,lif,pijama takımı vs. getirdi onlar bi valizde. şimdi düzenliyoruz annemle. onları da çekiyim gösteriyim size
bohçan çok sade çok güzel süper canım bizde iki kişilik bohça yapıcaz inşallah bende cicili bicili alırım herşeyi
evinde jakuzisi olan ya da daha once jakuzi kullanmıs olan var mı kızcelr?
bikaç kişiden yorum aldım... pişman olduklarını onu doldurmanın bosaltmanın eziyet oldugunu banyoyu cok dagıttıgını etrafa su sucrattıgını vs vs vs solediler... :44:
böle herseyi dusune dusune napcaz onu da merak ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?