'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ben şart koşcam zaten ilerde kesinlikle istemyorm başka şelere harcasalar öyle

benim kuzenimin eşi vakkodan gömlekler taçtan yatak örtüleri işlemleli nevresimler herşey almıştı ve onlar benim çeyize kaldı düşün babam dayısı oluyor diye yengem kuzenim herşeyi yaptılar o kadar maraf ettiler ki anlatamam sana canım

gerek yok öyle masrafa

ama ben çok beğendim makyaj malzemelerin hangi markadan aldırdın kuzum

nurayım bohçan çok güzell canım güle güle kullan.
kızlar tencere konuşmuşsunuz.benim tencerelerimi cahil dönemimde aldım sevdicekle çeyizimize aldığımız ilk şey en büyük parçaydı yani karacanın çeyiz seti onun içinde düdüklüden cezvesine çaydanlığına kadar herşeyi vardı. ben sadece seramiğimi bide ufak tavalarımı falan alıcam. karacanın tencerelerinin çok sağlam olacağını düşünmüyorum ama sorun değil gittiği yere kadar kullanırım ömürlük değil ya
buuucuuu taze nişanlı nasılsın bakalımmmm
bu haftada zehranın nişanı vardı dimii maşallah maşallah ne bereketli topiğimiz var
her hafta bi nişanda sözdeyizz seneyede bol bol düğünlerimiz olacak

canım ben büyük parçalarda hala karar veremedim annemle bir viaport gezmesi yapcaz düğünler nişanlar bitmiyor şu sıra ilk bittiği anda eksik listeme göz atıp ona göre bişiler alcam

bornoz havlu plaj havlusu bu tür şeler bide tefal düdüklü istiyorum

Ben araştırmaya girer bulurum modelini kuzum günlük takım için dolaşmadığım site kalmadı ama bulucam inşallah

çok güzeller...güle güle kullan...aşk dolu yemekler yap inşallah

Teşekkür ederim canımmm aminnnn

Kulupları dediğin gibi kuzum parlaktı yani heralde boya sürülmüş açıkçası o kadar incelemedim,boya sürülmüş olucağını bile sen söyleyince farkettim.Ben tencere de sadece çelik kulup olmasın istedim başka da çok incelemedim canm.Valla her detayı düşünmekten bıktım zaten o zaman kafam çok karışıyo ne kadar detaya girersen gir illa sorunu çıkıyo nasıl olsa en azından içime sinsin bari

Sultangazi'de olmuş canım

Evett kesinlikle artık terör sadece doğu'da dağda değil terör her yerde artık.Bitsin artıkk yazık günah bu insanlara da ailelerine de

canım benim mutfak için elektronikler dışında büyük parçam kalmadı. bornoz, nevresim gibi ev tekstili ürünleri için bi eminönü yapmayı düşünüyorum. oralar çok uyguna geliyor hele nakit alırsan baya indirim oluyor.
viaportta karaca-kütahya-bernardo üçlemesi aynı hizada ya bayılıyorum.hepsine giriyorum sırayla sonra bide tefal yapıyorum fiyatlara bakıyorum. en son gittiğimde neredeyse hiç giyim mağazasına girmedim düşün yani.sevdicekle en büyük hobimiz çeyiz bakmak.sonra bide electroworlde gidip beyaz eşya bakıyoruz ohh bizden mutlusu olmuyor

canlarım merhabalaaar :)

musmutlu bi gün, bırazdan kuaföre gidicem, bakalım nasıl olacak yeni saçlarım, gerçi acılacağı icın 2.boyadan snra rengim oturacak. Hepinizi öpüyorum. Pelinimi göremedim bugün. Cepten grdm acaba ben mi kaçırdım.

kıymetcimm merak ettik senii kaç gündür.haftasonuda yoktum geldiğimde hemen sana baktım neyseki iyimişsin canım. hadi bakalım git kuaföre stres atmış olursun.yeni saçlarını bizimlede paylaşş

ben de hafta sonu kütahyadan mavi renk çatal bıçak takımı ( kahvaltı takımımla uyumlu olsun diye), bi de 6 lı çerez tabağı almıştım ama üşengeçlikten fotosunu çekip ekleyemedim
günlük takımlarımı kütahyadan yerinden alırım ucuza gelir diyodum ama piyasayla aynı nerdeyse o nedenle almadım

ezgimmmm siz de bizim gibsinizi gerçi benim sevdicek biraz sıkılıyo english home çok durduğum için ama

kıtmetlimm saçını çok merak ediyorumm boyadığın gibi paylaş bizimlen

neomarinde de var canım.... karaca bernardoo

sizde aynı bizim gibisiniz sıkılmıyor o zaman valla şanslıyız maşallah diyelim bazı erkekler bunalıyor benimki bayılıyor allahtan

beyaz eşya bakıyoruz benimki aşkım hep gri bakıyorsun sen beyaz bakmıyorsun die gıcıklaşıyor bende buzdolabı kapağıyla dövüyorum onu

viaportta cumartesi günü çok alışverlş yaptım ilk kez çeyiz mağazasına girmedim canım annemle gidicem çeyiz bakmaya mudoda bir buna baktım düşün çok şirin çok hoşuma gittti yağlık

İstanbul'da yaşayanlar ne kadar şanslısınız yaa özellikle Kütahya porselenin mağazısını gezmeyş çok istiyorum ama viaporttan başka Çorlu'ya daha yakın nerde vardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…