canım benim annem çok memnun. en canlı örneğim. onun izinden gidicem.
tencerelere bakınca haberini bekliyorum bebeğim :)
bu da sizlere bohçamdan örnekler
Eki Görüntüle 507904
Eki Görüntüle 507906
Eki Görüntüle 507907
nuray canım ağız tadın hiç bozulmadan mutlulukla kullan inş....
canım keşke 2 kişilik sade bi bohça olsaydı.. öyle çok abartmışlar kiii babanneme, dedeme, halalarıma, teyzelerime kadar ayrı ayrı bohça geldi. onları dağıttık tabi sahiplerine.
çok saçma zaten gelinle damada yapılması yeterli.
bohça da nevresim takımı, uyku seti bile var düşün artık
biz de düğünden önce götüreceğiz bohçalarını.
nurayım bohçan çok güzell canım güle güle kullan.
kızlar tencere konuşmuşsunuz.benim tencerelerimi cahil dönemimde aldımsevdicekle çeyizimize aldığımız ilk şey en büyük parçaydı yani karacanın çeyiz seti onun içinde düdüklüden cezvesine çaydanlığına kadar herşeyi vardı. ben sadece seramiğimi bide ufak tavalarımı falan alıcam. karacanın tencerelerinin çok sağlam olacağını düşünmüyorum ama sorun değil gittiği yere kadar kullanırım ömürlük değil ya
buuucuuu taze nişanlı nasılsın bakalımmmm
bu haftada zehranın nişanı vardı dimii maşallah maşallah ne bereketli topiğimiz var
her hafta bi nişanda sözdeyizz seneyede bol bol düğünlerimiz olacak
bebeğimmm sen de çook güzelsinnnnlimonlu şekerim benim(çok severim de :))
gülinim kütahya porselen, ama modelini bilmiyorum :26:
Eki Görüntüle 507782
kuzularım siz araştırıp buluyosunuz ben de alıyorumburcum o tencereler çok minik değilse ben de alıyım, cam kapaklı annemin kullandıkları da bi sorun yaşamadı hiç, ben yaşar mıyım acaba:18:
büşramın dün gösterdiği bornoz takımını da alıyım ben :)
bide canlarım düdüklüyü ne düşünüyosunuz? ben tefal alıcam. annem de onu kullanıyo. 2'li. biri 4 lt diğeri 8 lt yanlış hatırlamıyosam.
devasa boyutlardaymış gibi geliyo ama buharda sebze haşlamak için içinde sepeti var, minik olsa bu özelliği kullanamayız. sonra bütün tavuk haşlamak için falan da mecbur büyük olması lazım.
yani büyük tencere de şart. zaten düdüklünün birde tencere kapağı var. yani o düdüklüyü alınca, bir de büyük tencere almış gibi olunuyo
çok güzeller...güle güle kullan...aşk dolu yemekler yap inşallah
benim de tencere setim bu model..benimkinin kulpları lila renkte..kırmızı alacaktım ama kulplarında parlak kırmızı boya atmıslar.
zamanla kalkar o boya dedim..almadım ..lilaya dondum ..seninki nasıl ki canım?boyle silikon gibi plastik tarzı bişey mi yoksa dedigim gibi boya surulmus gibi mi?cunku bana magazadaki kız da dedi..bunların kalkmayacagının garantisini veremem dedi:44:
benim tencere setimde düdüklü de var ama büyük sanırım
aslında hep tefal istemiştim..ama şimdi bu varken bi ikinciyi almaya gerek yok yahuu
zaten ne kadar sıklıkla kullanırım ki..
gülinim nerde olmuş bu patlama olayı
bende okudum şimdi haberlerde yetmiyoo gülinimm hergünn can yanıyo malesef
en kötüsüde terör artık Heryerde ! sadece doğuda değil malesef
mekanı cennet olsun umarım sayı artmaz ama yaralılar çok ağırmış öyle okudum
1 HAFTA SONRA EVLENECEKTİ
Şehit Polis Memuru Bülent Özkanın Gazi Polis Merkezinde görevli olduğu evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Özkan'ın 1 hafta sonra evleneceği belirtildi.
canım ben büyük parçalarda hala karar veremedim annemle bir viaport gezmesi yapcaz düğünler nişanlar bitmiyor şu sıra ilk bittiği anda eksik listeme göz atıp ona göre bişiler alcam
bornoz havlu plaj havlusu bu tür şeler bide tefal düdüklü istiyorum
canlarım merhabalaaar :)
musmutlu bi gün, bırazdan kuaföre gidicem, bakalım nasıl olacak yeni saçlarım, gerçi acılacağı icın 2.boyadan snra rengim oturacak. Hepinizi öpüyorum. Pelinimi göremedim bugün. Cepten grdm acaba ben mi kaçırdım.
canım benim mutfak için elektronikler dışında büyük parçam kalmadı. bornoz, nevresim gibi ev tekstili ürünleri için bi eminönü yapmayı düşünüyorum. oralar çok uyguna geliyor hele nakit alırsan baya indirim oluyor.
viaportta karaca-kütahya-bernardo üçlemesi aynı hizada ya bayılıyorum.hepsine giriyorum sıraylasonra bide tefal yapıyorum fiyatlara bakıyorum. en son gittiğimde neredeyse hiç giyim mağazasına girmedim düşün yani.sevdicekle en büyük hobimiz çeyiz bakmak.sonra bide electroworlde gidip beyaz eşya bakıyoruz ohh bizden mutlusu olmuyor
canım benim mutfak için elektronikler dışında büyük parçam kalmadı. bornoz, nevresim gibi ev tekstili ürünleri için bi eminönü yapmayı düşünüyorum. oralar çok uyguna geliyor hele nakit alırsan baya indirim oluyor.
viaportta karaca-kütahya-bernardo üçlemesi aynı hizada ya bayılıyorum.hepsine giriyorum sıraylasonra bide tefal yapıyorum fiyatlara bakıyorum. en son gittiğimde neredeyse hiç giyim mağazasına girmedim düşün yani.sevdicekle en büyük hobimiz çeyiz bakmak.sonra bide electroworlde gidip beyaz eşya bakıyoruz ohh bizden mutlusu olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?