'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dağıtsın, sıçrasın.. onun keyfi de başkadır kiii
tabi bi süre sonra çileden çıkabilir insan

benimki de öyle diyo.. sonucta hergun kullanmıcaz jakuziyi nolcak diye

ama o kdr keyiften sonra ugrasıp yorulcam temizlicem etrafı die neye yaradı o zaman diorum...

beyfendi temizlik derdi dusunmediginden rahat tabi...

gizim çok haklısın. istemeye geldiklerinde annem de dedi fazla açılmaya gerek yok kızla oğlana yapalım yeterli diye.
farklı şehirlerdeyiz malum. annesi dediki alışverişe gelicez ne beğeniyosan onu al. nişanlım geldi ikimiz çıktık. sadece bana işte gerekenleri aldık.. annesi falan gelirken koca koca valizlerle gelmişti. herkese yapmışlar, almışlar birşeyler.

benim cildim çok hassas, her ürünü kullanamıyorum. zaten kullanmayacağım bişeyi de aldırmadım, lancome dan allık, pudra, rimel ve parfüm aldık. flormar dan eyeliner, far, oje ve aseton. maybelline den 2 tane ruj aldık. makyaj pamuğu, far için fırça, cımbız, tırnak makası ve törpü aldık.

Son düzenleme:
neomarinde de var canım.... karaca bernardoo
neomarindaki bernardo kapandı canım sanırım karacada kapandı çok hatırlamıyorum.ama pendoryaya kütahya ve esse açıldı. artık kafam karışıyor hangisinde ne vardı diye
evet gizim maşallah diyelimm bazen o tutup kolumdan götürüyor beni.ama en çok elektronik mağazasında gezmekten beyaz eşya bakmaktan zevk alıyor. hayal kurmak hoşumuza gidiyorr özgemm benimkide nedense bi english home la arasını düzeltemedi.oradayken biraz homurdanıyor tabi dinleyen kiim yada oraya girince direkt marin serisine bakıyor alıcam bunlardan diyor.bende niyeyse pek sevemedim marin modasını yaaa
İstanbul'da yaşayanlar ne kadar şanslısınız yaa özellikle Kütahya porselenin mağazısını gezmeyş çok istiyorum ama viaporttan başka Çorlu'ya daha yakın nerde vardır?

ay canım kıyamam yaaa içim sızladı resmen sen böyle diyince

bende biraz marine kayıyorum ezgim sırf gönlü olsun die marinde country yapıcam ben ona bernardodan aldığım günlük kahvaltılıklarımı çok sevdi arkadaşalrımda doğum günümde parça aldılar felan iyi oldu

nuray canım çok kaliteli şeler almışlar hep kullancağın şeler vede

burcucummmm uygun fissler bulursan bana da haber ucur ben de duduklumu fissler alıcam
tamamm cnm bazı sitelerde görüyorum ama güvenemiyorum almaya
ejgimmm çok güzel nişanlı olmak ama kavgalıyız. azarladı beni face yüzünden trip yapıyorum ona.hiç alttan alamam valla burnu sürtsün beyfendininnn.

nurayımm bohçan çok güzell :) ben de bohçamı o sandıkları nereye kaldırcam bilemiyorum odamda yer yok ayrıca kirlenir onlar nasıl yapcan sen :)) annesi bana sexy sexy iç çamaşırları da aldırdı

Canım yemek takımları falan internetten anlaşılmıo ki tam,o kadar para veriliyo yakındna görmek istiyo insan Şuan da İstanbul alışveriş merkezleri diye arattım google amcadan,çıkan isimlere tek tek bakıorum önce aramızda ki km'ye bakıorum sonra mesafesi uygunsa mağazalarına bakıorum

canım benim odamda bi gömme dolap var şimdi onun içini düzenliyoruz işte. gerçi annem düzenliyo ben oturuyorum
işte dolabın içi kitaplarımla dolu. üniv.den kalan. onları atınca baya yer açıldı.
sen de güle güle kullan ciciklerini kuşum

yaaa benim odam çeyiz için aldığım yorgan ve yastıkla dolu ıvır zıvırlar da çok yer kaplıyor. cnm bu arada sen bu makyaj malzemelerini kullancak mısın? 9 ay var ama bana duş jelimi şampuanıma kadar aldılar kullanasım var açılmadıktan sonra 1 yıl ömrü oluyor aslında nasıl yapsakki :26:

Son düzenleme:

ben çatır çatır kullanıyorum valla burcum

haklısın canım.bulursun inşallah yakında bir yer. gel ben gezdiririm seni kütahya kütahya

kuaförden randevu almadan gittim ve yoktu tabi ki akşamüstü arayıp tekrar gidicem yarına kalabilir yani, ama yapınca fotoğraf eklerim..

slm gelincikleree çok saçma bi gün yaşıyorum saçam bi iş görüşmesi,şehit haberi+üzücü bi vefat haberi içim sıkıldı
gçmişe şölee bi baktımda öncelikle nuraycımm bohçan çok zevkli olmuş zaten genel olarak hepimizinki bu tarz ayrıcana sandıklarımız pişti olmuş sadece renk benimki biraz daha açık renk
burcumm bohçadakileri kullanıyomusunuz diye sormuşsun benim anniş kullandırmadı adet öleymiş Allah korusun nişan bozulsa falan herşey geri verilirmiş kullanmak olmazmış kayınanniş kullan herşeyi bekletme dedi ama annişimi kırmam zaten hiçbişeyi zaten kullanma niyetliside degildim ayrıcana sandıkımı büyük bi kutuya koyduk düğüne kadar diger çeyizlerle terasta yaşam sürcekler

canım bana nişanlım kullan diyor. ambalajı açıldıktan sonraki raf ömürleri üzerinde yazıyor zaten dediğin gibi.
parfümümü kullanıyorum. nişan günü açmıştım
diğerlerine dokunmadım daha, ben de bilemedim :26:
duş jeli almadım alsaydım onu da kullanırdım ama
özgem kullanıyomuş.

benim babamda senin annen gibi söylüyor. hiç bişeye dokunmayın diyor.
zaten babam bi gün veriyo beni diğer gün vazgeçiyo, o kafada yani böyle demesi çok normal.
oy sandıklarımız da mı aynııı

asıl sölemem gerekeni unuttum
sırf havam degişsin diye gittim özdilekin bornozuna baktım
mavi-pembe set vardı aynı serinin mavisini begenmedim biraz cırt duruyodu tabi zevk meselesi geçen gün oldugu gibi çıkıp biri ama ben begendimmm demesinn ceeeeleri sevmiyorum
magaza sahibi tanıdık oldugu için detaylı bilgi aldım bambularla arasında pek fark yokmuş kumaş olarak gayet kaliteliymiş ayrıcana içi kadifeymiş ayrıcana magaza fiyatı 220tl ben begendim netten alıcam son kararım nurayım ve diger begenen gelinciklerede fikir olur umarım

benim babamda senin annen gibi söylüyor. hiç bişeye dokunmayın diyor.
zaten babam bi gün veriyo beni diğer gün vazgeçiyo, o kafada yani böyle demesi çok normal.
oy sandıklarımız da mı aynııı

babalar hep böle biz hala niye bana baba diyo amca falan desin aşamasındayız bi level atlayamadık
sandık falan bahane kasım gelsin mekanımız aynı olsun inşallahhhhh çok istiyorum orayı olmazsa dipteyim sondayım yani:18:
sandıgımı bende fotolamak isterdim ama güzelce paketledik daha açmayı düşünmüyorum kısmetse öylece yeni evime gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…