dağıtsın, sıçrasın.. onun keyfi de başkadır kiii
tabi bi süre sonra çileden çıkabilir insan
canım ben şart koşcam zaten ilerde kesinlikle istemyorm başka şelere harcasalar öyle
benim kuzenimin eşi vakkodan gömlekler taçtan yatak örtüleri işlemleli nevresimler herşey almıştı ve onlar benim çeyize kaldı düşün babam dayısı oluyor diye yengem kuzenim herşeyi yaptılar o kadar maraf ettiler ki anlatamam sana canım
gerek yok öyle masrafa
ama ben çok beğendim makyaj malzemelerin hangi markadan aldırdın kuzum
neomarindaki bernardo kapandı canım sanırım karacada kapandı çok hatırlamıyorum.ama pendoryaya kütahya ve esse açıldı. artık kafam karışıyor hangisinde ne vardı diyeneomarinde de var canım.... karaca bernardoo
evet gizim maşallah diyelimmsizde aynı bizim gibisiniz sıkılmıyor o zaman valla şanslıyız maşallah diyelimbazı erkekler bunalıyor benimki bayılıyor allahtan
beyaz eşya bakıyoruz benimki aşkım hep gri bakıyorsun sen beyaz bakmıyorsun die gıcıklaşıyor bende buzdolabı kapağıyla dövüyorum onu
viaportta cumartesi günü çok alışverlş yaptım ilk kez çeyiz mağazasına girmedim canım annemle gidicem çeyiz bakmaya mudoda bir buna baktım düşün çok şirin çok hoşuma gittti yağlık
Eki Görüntüle 507974
İstanbul'da yaşayanlar ne kadar şanslısınız yaa özellikle Kütahya porselenin mağazısını gezmeyş çok istiyorum ama viaporttan başka Çorlu'ya daha yakın nerde vardır?
tamamm cnm bazı sitelerde görüyorum ama güvenemiyorum almayaburcucummmm uygun fissler bulursan bana da haber ucur ben de duduklumu fissler alıcam
ejgimmm çok güzel nişanlı olmak ama kavgalıyız. azarladı beni face yüzünden trip yapıyorum ona.hiç alttan alamam valla burnu sürtsün beyfendininnn.nurayım bohçan çok güzell canım güle güle kullan.
kızlar tencere konuşmuşsunuz.benim tencerelerimi cahil dönemimde aldımsevdicekle çeyizimize aldığımız ilk şey en büyük parçaydı yani karacanın çeyiz seti onun içinde düdüklüden cezvesine çaydanlığına kadar herşeyi vardı. ben sadece seramiğimi bide ufak tavalarımı falan alıcam. karacanın tencerelerinin çok sağlam olacağını düşünmüyorum ama sorun değil gittiği yere kadar kullanırım ömürlük değil ya
buuucuuu taze nişanlı nasılsın bakalımmmm
bu haftada zehranın nişanı vardı dimii maşallah maşallah ne bereketli topiğimiz var
her hafta bi nişanda sözdeyizz seneyede bol bol düğünlerimiz olacak
neomarindaki bernardo kapandı canım sanırım karacada kapandı çok hatırlamıyorum.ama pendoryaya kütahya ve esse açıldı. artık kafam karışıyor hangisinde ne vardı diye
evet gizim maşallah diyelimmbazen o tutup kolumdan götürüyor beni.ama en çok elektronik mağazasında gezmekten beyaz eşya bakmaktan zevk alıyor. hayal kurmak hoşumuza gidiyorr özgemm benimkide nedense bi english home la arasını düzeltemedi.oradayken biraz homurdanıyor tabi dinleyen kiim yada oraya girince direkt marin serisine bakıyor alıcam bunlardan diyor.bende niyeyse pek sevemedim marin modasını yaaa
ay canım kıyamam yaaa içim sızladı resmen sen böyle diyince
tamamm cnm bazı sitelerde görüyorum ama güvenemiyorum almaya
ejgimmm çok güzel nişanlı olmak ama kavgalıyız. azarladı beni face yüzünden trip yapıyorum ona.hiç alttan alamam valla burnu sürtsün beyfendininnn.
nurayımm bohçan çok güzell :) ben de bohçamı o sandıkları nereye kaldırcam bilemiyorum odamda yer yok ayrıca kirlenir onlar nasıl yapcan sen :)) annesi bana sexy sexy iç çamaşırları da aldırdı
canım benim odamda bi gömme dolap var şimdi onun içini düzenliyoruz işte. gerçi annem düzenliyo ben oturuyorum
işte dolabın içi kitaplarımla dolu. üniv.den kalan. onları atınca baya yer açıldı.
sen de güle güle kullan ciciklerini kuşum
yaaa benim odam çeyiz için aldığım yorgan ve yastıkla doluıvır zıvırlar da çok yer kaplıyor. cnm bu arada sen bu makyaj malzemelerini kullancak mısın? 9 ay var ama bana duş jelimi şampuanıma kadar aldılar kullanasım var açılmadıktan sonra 1 yıl ömrü oluyor aslında nasıl yapsakki :26:
Canım yemek takımları falan internetten anlaşılmıo ki tam,o kadar para veriliyo yakındna görmek istiyo insanŞuan da İstanbul alışveriş merkezleri diye arattım google amcadan,çıkan isimlere tek tek bakıorum önce aramızda ki km'ye bakıorum sonra mesafesi uygunsa mağazalarına bakıorum
Kıymet hayırdır akşam birşey mi var?kuaförden randevu almadan gittim ve yoktu tabi kiakşamüstü arayıp tekrar gidicem yarına kalabilir yani, ama yapınca fotoğraf eklerim..
yaaa benim odam çeyiz için aldığım yorgan ve yastıkla doluıvır zıvırlar da çok yer kaplıyor. cnm bu arada sen bu makyaj malzemelerini kullancak mısın? 9 ay var ama bana duş jelimi şampuanıma kadar aldılar kullanasım var açılmadıktan sonra 1 yıl ömrü oluyor aslında nasıl yapsakki :26:
slm gelinciklereeçok saçma bi gün yaşıyorum saçam bi iş görüşmesi,şehit haberi+üzücü bi vefat haberi içim sıkıldı
gçmişe şölee bi baktımda öncelikle nuraycımm bohçan çok zevkli olmuş zaten genel olarak hepimizinki bu tarzayrıcana sandıklarımız pişti olmuş sadece renk benimki biraz daha açık renk
burcumm bohçadakileri kullanıyomusunuz diye sormuşsun benim anniş kullandırmadı adet öleymiş Allah korusun nişan bozulsa falan herşey geri verilirmiş kullanmak olmazmışkayınanniş kullan herşeyi bekletme dedi ama annişimi kırmam zaten hiçbişeyi zaten kullanma niyetliside degildim ayrıcana sandıkımı büyük bi kutuya koyduk düğüne kadar diger çeyizlerle terasta yaşam sürcekler
benim babamda senin annen gibi söylüyor. hiç bişeye dokunmayın diyor.
zaten babam bi gün veriyo beni diğer gün vazgeçiyo, o kafada yani böyle demesi çok normal.
oy sandıklarımız da mı aynııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?