'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çaglacım gerçekten merak ettim kenar oyasını nerde kullancaksın ayrıcana en kolay eminönünde bulursun

ben model arıyorum sadece canımcımmm

arkadasımın teyzesi cok ısrar etti kendileri şileli.. sana şile bezinden takım yapıcam dedi once istemedim ne gerek var diye ama bi gösterdiler bana modelleri allahımmmmmm tam bir country english home da bile yok öleleri

direk masa ortusu runner pecete olarak servislerinde kullan cok şıklar...

ipimi sectim pembik olcak tabiki deeeee bir de oya modeli bulursam tam olcikk

yerim ben pembik şile bezi takımlarımı

anladım canımm sanırım polonezköyde görmüştüm o tarz örtüler falan gerçekten çok şıklar ama onların oyaları bildigimiz yemeni oyalarından falan farklıydı eger o tarz bişe olsa yardımcı olurdum annişim yaptırmış namaz örtüleri falan oyalı oyalı

25 gün sonra gelen telefon şirketimi aradı kapatma telefonu diyerek sustum sadece sesini dinledim 6 dk.konuşmuşuz o kadar özlemişim kiiii sesini ama merak etmeyin barışmadım

Son düzenleme:
25 gün sonra gelen telefon şirketimi aradı kapatma telefonu diyerek sustum sadece sesini dinledim 6 dk.konuşmuşuz o kadar özlemişim kiiii sesini ama merak etmeyin barışmadım

severken acı çekmeyi,çektirmeyi gerçekten anlamıyorum
aşk kolay degildirki zaten önemli olan engelleri aşmak degilmi yagmurcum...

nurayım kullanıyom evet, ya nişandna düğüne tam 1 yıl vardı o zaman dedim durmasın burda yazıktık
makyaj malzemelerim, cilt ürünlerimi kullanıyom valla ben

yağmurcum hayrola neden aramış beyfendi?

Kıymet hayırdır akşam birşey mi var?
yok güzelim saçımı boyatmaya karar verdim de o yüzden yok sa bi durum yok evlenme teklifi falan da almadım

yağmurcum ne dedi? ne demeye aramış? özür mi diledi?

teşekkür ederim büşümmm... evet farklı oluyomus onlar ondan arar oldum yana done zaten bulcam umarım

yagmurcum bi çözüm getirememiş anladıgım kadarıyla yine oleyse seni uzmeye hakkı da yok bence habire arayıp arayıp...

severken acı çekmeyi,çektirmeyi gerçekten anlamıyorum
aşk kolay degildirki zaten önemli olan engelleri aşmak degilmi yagmurcum...

barışalım demedi ki mutlumusun dedi iyimisin dedi o kadar şey yaşadık dedi bende deidm ama olmadı dedi yapamadım dedi beddua etme bana sakın dedi senleyken kimse olmadı seni çok istedim falan dedi neden bu durumdayız dedim yapma dedim bu saatten sonra dönemeyiz zaten dedi neler yaşandı aileler duydu dedi peki dedim seni bekliodum dedim bekleme unutmaya çalış lütfen üzülme dedi ağlama dedi ama

yok bebeğim getiremedi gözümden yaşlar süzüldü durduuu o konusurken sesini o kadar özlemişimkiiiiiii o kadarrrrrrrrrrr

pardon da bu resmen sana acı çektirmeye aramış gibi olmuş. egosunu tatmin etmeye aramış bakalım beni bekliyor mu diye. tipik erkek davranışı olduğunu düşünüyorum. aynısı ben ilk aşık olduğumda ( ilk ilişkimdi ) ayrılmıştık ilk defa. ilk defa diyorum çünkü çok defa ayrıldık barıştık. ilk defa ayrıldığımda 15gün sonra aradı beni hala seviyor musun istiyor musun kabul ediyor musun bilmem ne bende saf saf söyledim sonunda tamam hoşçakal deyip telefonu kapadı düşün yani. ee ne demeye aradı dedim ben sonra barıştık ama ben mesaj atmıştım onun üzerine barıştık. seninki şuan aynı bencil hareketi yapmış bu şekilde sana 2016olayını kabul ettirmeye mi çalışıyor acaba.

yagmurcum belki haddim degil ama ben gerçekten anlamadım bu şahısı hem arıyor hem eskileri önüne döküyor canını acıtıyor hemde aglama diyor biraz tutarlı olsa herşey daha kolay olur gbi...

ego için değildirde bilmiyorum kabul ettimmi 2016yı die olabilirmi belki olabilir ama mutlu olacakmıyım bilmiyorum ama ne olur dön demedi bende yalvarmadım zaten ne kadar acı çeksemde YADA HASTAYIMYA MERAK ETMİŞTİR ÖLDÜMMÜ KALDIM MI DİYE MEZARIMA GİDİCEKTİ BELKİDE

Son düzenleme:

yagmurcum senin için geleceginiz için çaba harcamayan bi insan için ölümü düşünmek ailene haksızlık degilmi???

yagmurcum senin için geleceginiz için çaba harcamayan bi insan için ölümü düşünmek ailene haksızlık degilmi???

ölümü düşünmüyorum cnm rahatsızlığım varya boyundan belki arada hastaneye kaldırılıyorum merak etmiştr öldümmü kaldmmı die yada bu şirkettemiyim die bence ondan burayı aramıştır

Allah korusun tatlımm ya konuşma böyle. sana yalvarsaydı dön diye bütün ipleri eline vermiş olurdu o zaman sen şart koşabilirdin seneye evlenelim yoksa dönmem diye ama o senin ona karşı isteğini taze tutarak belkide sana kabul ettirmeye çalışıyor. vur kaç yapıyor belkide. ayy bilmiyorum ya, seni düşünüyorsa yapması gereken hareket bu değildi. yanlış yapmış bence. sen üzülme lütfen canımm kendini bu kadar yıpratma. benim ilişkimde sallandı resmen geçen hafta üzdüm kendimi iki gün sonra kendime verdiğim sözler aklıma geldi. ben artık kendimi kimse için üzmicem demiştim kötü deneyimim sonrası. sende bunu ikinci defa yaşadım demiştin, herkes gidiyor ve kendi kendimize kalıyoruz. sadece kendine iyi bak en çok kendini düşün. aşık olduk sevdik evet ama canımızdan öte değil yani. en azından doğrusu bu bence.

ölümü düşünmüyorum cnm rahatsızlığım varya boyundan belki arada hastaneye kaldırılıyorum merak etmiştr öldümmü kaldmmı die yada bu şirkettemiyim die bence ondan burayı aramıştır

hastalıgını biliyorum canım daha önce konuşmuştuk oyüzden söledim zaten kendini bukadar üzmek yine sana zarar verir dolayısıyla ailen üzülür...

mailini yeni gördüm cnm k bakma yogunumm
hemm allah korusunn yaa ölümm falan deme !
aramasını saçma buldum çözümü yok dahada acı çektirmek için gereksiz yani.. keşke çözüm bularak aramış olsaydı canım seni ya keşkee yani..

gerçekten sana değer vermiş olsa seni bu şekilde aramazdı...

sen de hala bu adam için üzülüyosun...

daha da birşey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…