'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya büşraaaaammm, seni yiyeceğiiimmm bana bir çok konuda yardımcı olduuun valla. allahım gönlüne göre versin hep
sandıklarımız aynı, mekanlarımızda aynııı olcak inşallah
ve bornoz setimizde aynı olcak ben de pembik ve gri olanını istiyoom.

çağlacım benim çeyizim o yönden çok zengin. sağolsun teyzem, ananem çok emek dökmüş. çok güzel cicilerim var.
el emeği bambaşkaaa

nurayımm utandımm amin canım hepimiz için:13: bişe yapmadımki kuzum yaa kendim için araştırdıklarımı fikir olsun diye paylaştım yardımcı olduysam ne mutlu bana bende pembe-gri ikilisini alcam zaten nette tek o kalmış

Biz neden erkeklerden daha çok seviyoruz? Kendimizi neden duygularımızın esiri ediyoruz? Ben birgün konuşmadığımda deli oluyorum ama belli etmeyeceğim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Senin haline dayana bilmem mümkün değil. Sen benden daha cesur ve daha güçlü birisin. KEndinle gurur duy bence

nuraycım ben siparişimi verdim yalnız eger havlu üzerine isim yazdırmak istiyosan mavi renkle yazıyolar lilada mavi hoş durmaz diye ben yazdırmadım gözden kaçırma sende ve sipariş vermek isteyen diger gelincikler

merhabalar
ben de artık tahmini bir 2013 geliniyim... önceden kesin di ama şimdi bazı sorunlardan dolayı bilmiyorum umarım olur... ama yine de ben gelinlik falan bakmaya çoktaaaannn başladım

Ne kadar güzel umutlu olmana hayran kaldım.
Benimde 2012 eylül gelini olucağım düşünülüyordu ama şuan ne zaman olucağı belirsiz. Ben de bu sebeple hiçbirşey bakmıyorum.
arada beğendiğim birşey olursa çeyizime ekliyorum o kadar. senin gibi olmayı isterdim. Maşallahh...

canım çok teşekkür ederim. ben de şimdi alıyorum. yazdırmıcam bişey.

merhabalar
ben de artık tahmini bir 2013 geliniyim... önceden kesin di ama şimdi bazı sorunlardan dolayı bilmiyorum umarım olur... ama yine de ben gelinlik falan bakmaya çoktaaaannn başladım

Ne kadar güzel umutlu olmana hayran kaldım.
Benimde 2012 eylül gelini olucağım düşünülüyordu ama şuan ne zaman olucağı belirsiz. Ben de bu sebeple hiçbirşey bakmıyorum.
arada beğendiğim birşey olursa çeyizime ekliyorum o kadar. senin gibi olmayı isterdim. Maşallahh...

forumda elmayra nın konusunu okudum..yorumlarını severim onun
eşi tarafından aldatılmış..üstelik çok fazla emeğinin olduğu bir ilişkide
birden karamsarlığa düştüm..
ne hayaller kuruyoz, ne tatlı telaşlar yaşıyoruz..Allah korusun ya başımıza gelirse böyle şeyler
canıncan çok sevdiğin adam, sana prensesler gibi davranan adam gün gelip senin canını çok acıtabiliyo

haklısın canım... ama insan sevince... o kişi üstüne umutlarını ekip hayaller biçince... zor oluyor üzülmemek..

ne kadar sevsek de bazı insanlar gercekten üzülmeye değmiyor canım...

arayıp da bir de üzülüp üzülmedigini soran biri için üzülmek ne kadar mantıklı

su dakikaya kadar cidden deger vermiştir o da uzulmustur diodum ama yok... su hareketiyle bence yagmurun gozunden de gonlunden de dusmus olmalıydı

bende şimdi okudum şok oldum bende bütün konularına bakınca bide !
o kadın zerre kadar hak etmemiş olanlarıda o adamıda !
40.000 tl borcu yükle kadına sen bide aldat varmı böyle dünya ya çok sinir oldum bende

aynen özgecim herşeyi ne kadar ince düşünüyoruz istiyoruz ama herşeyinn hayırlısı olsun gerçekten hepimizin adına

özgecim bende okudum elmayranın konusunu gerçekten çok acı ama aynı zamanda takdir ettim inanılmaz güçlü gayet serinkanlı bi şekilde aldatma delillerini falan almıştı takdir edilcek insan valla
kkda ve gerçekte böyle meseleler insanı korkutuyor ama kaderin önüne geçilmez herşeyi yaşayıp görcez hepimizin hakkında hayırlısı...

erkek diye damgalamamk lazım sadece kusum aynı seyi bir bayan da pekala yapabilir

Allah çiğ süt emmişlerle karsılastırmasın...

biz kalbimizi gonlumuzu ferah tutalım... olumsuzlukları değil olumluluları gorup ornek alalım

ötesi Allahın bileceği iş... kaderden öte köy yok bilemeyiz gunun birinde nelerle karsılasacagız...

ben her adımımda hep hayırla acarım agzımı hayırla kaparım

ne kadar askından ölüyor da olsam yatıp kalkıp her duamda benim için hayırlıysa yazmış ol onu kaderime dedim

nişan günü eve gelecekler ben o zaman bile hayırlısıyla gecsinler bu kapıdan yoksa son dakka cıksın bişey donsunler geri giremesinler iceri diye dua ediyordum

cunku biliorum... aşk ve evlilik bambaska seyler

Bazı aşklar evlilikle büyür, bazıları da evlilikle ölür...

yasadıgının ilk gruba giren cinsinden olması lazım... onu da ancak zaman gosterir

sonradan ona buna aska falan suc atmamak icin

konusunun linkini paylaşsana canım ben de bakıyım.
yazık ya (( allah sabır versin. çok ağır bişey bu.
insan sevince, konduramıyo işte. ben mesela asla ihtimal bile vermiyorum böyle bişey olacağına. eminim o da vermiyordu...
allahım şaşırtmasın. kadın erkek farketmiyo.

Böyle şeyler düşünmemek ve böyle konulardan uzak durmak lazım canım.
Aklınıza bile getirmeyin.

inanmıyorum inanmıyorum ama onlar aşkalrını çok zorlukla kazandılar cidden ben forumda onun çok yorumlarını beğenirim çok severim takip ettiğim bir üye bunu yaşıcağnı tekrar yaşıcağını hiç bilmiyordum yaaa eşi ve eşimin ailesini okumayalı aylar olmuştu şimdi çok ama çok üzüldüm

güç kim ben kim haticecim dimi ne zor! ne çektiğimi Allah biliyor o sesini duyduğum an ama bana unut deyip özür dilemdikten sonra ben kendimi yırtsam barışalım desem ne fayda sessiz kalmayı seçmiştim ben aradı ve yine sessiz kalıcam arasın die değil ama artık bitirdim kafamda kalbimde bitmio kanıo ama olsun özlesemde olsun be

Ben de çok önce okumuştum ve çok etkilenmiştim o konudan içimden de helal olsun kadına demiştim gücüne hayran olmamak imkansız

konu bu http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/557766-ihanetim-affi-olmazmis-28.html

ama asıl bu konuyu okuduktan sonra insan inanamıyo http://www.kadinlarkulubu.com/yasan...-esimle-imtihanim-zaferle-gelen-mutluluk.html

ihaneti affetmemek lazım ne olursa olsun..
sevdiceğe hep derim zaten..Allah bi şekilde gösterir bana ben temiz kalpliyim..öğrendiğim an bi saniye bile düşünmem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…