asıl sölemem gerekeni unuttum
sırf havam degişsin diye gittim özdilekin bornozuna baktım
mavi-pembe set vardı aynı serinin mavisini begenmedim biraz cırt duruyodu tabi zevk meselesi geçen gün oldugu gibi çıkıp biri ama ben begendimmm demesinn ceeeeleri sevmiyorum
magaza sahibi tanıdık oldugu için detaylı bilgi aldımbambularla arasında pek fark yokmuş kumaş olarak gayet kaliteliymiş ayrıcana içi kadifeymiş ayrıcana magaza fiyatı 220tl ben begendim netten alıcam son kararım nurayım ve diger begenen gelinciklerede fikir olur umarım
babalar hep böle biz hala niye bana baba diyo amca falan desin aşamasındayız bi level atlayamadık
sandık falan bahane kasım gelsin mekanımız aynı olsun inşallahhhhhçok istiyorum orayı olmazsa dipteyim sondayım yani:18:
sandıgımı bende fotolamak isterdim ama güzelce paketledik daha açmayı düşünmüyorum kısmetse öylece yeni evime gitcek
ya büşraaaaammm, seni yiyeceğiiimmmbana bir çok konuda yardımcı olduuun valla. allahım gönlüne göre versin hep
sandıklarımız aynı, mekanlarımızda aynııı olcak inşallah
ve bornoz setimizde aynı olcakben de pembik ve gri olanını istiyoom.
çağlacım benim çeyizim o yönden çok zengin. sağolsun teyzem, ananem çok emek dökmüş. çok güzel cicilerim var.
el emeği bambaşkaaa
gerçekten sana değer vermiş olsa seni bu şekilde aramazdı...
sen de hala bu adam için üzülüyosun...
daha da birşey diyemiyorum
ego için değildirde bilmiyorum kabul ettimmi 2016yı die olabilirmi belki olabilir ama mutlu olacakmıyım bilmiyorum ama ne olur dön demedi bende yalvarmadım zaten ne kadar acı çeksemde YADA HASTAYIMYA MERAK ETMİŞTİR ÖLDÜMMÜ KALDIM MI DİYE MEZARIMA GİDİCEKTİ BELKİDE
merhabalar
ben de artık tahmini bir 2013 geliniyim... önceden kesin di ama şimdi bazı sorunlardan dolayı bilmiyorumumarım olur... ama yine de ben gelinlik falan bakmaya çoktaaaannn başladım
nurayımm utandımmamin canım hepimiz için:13: bişe yapmadımki kuzum yaa kendim için araştırdıklarımı fikir olsun diye paylaştım yardımcı olduysam ne mutlu bana bende pembe-gri ikilisini alcam zaten nette tek o kalmış
nuraycım ben siparişimi verdim yalnız eger havlu üzerine isim yazdırmak istiyosan mavi renkle yazıyolar lilada mavi hoş durmaz diye ben yazdırmadım gözden kaçırma sende ve sipariş vermek isteyen diger gelincikler
merhabalar
ben de artık tahmini bir 2013 geliniyim... önceden kesin di ama şimdi bazı sorunlardan dolayı bilmiyorumumarım olur... ama yine de ben gelinlik falan bakmaya çoktaaaannn başladım
haklısın canım... ama insan sevince... o kişi üstüne umutlarını ekip hayaller biçince... zor oluyor üzülmemek..
forumda elmayra nın konusunu okudum..yorumlarını severim onun
eşi tarafından aldatılmış..üstelik çok fazla emeğinin olduğu bir ilişkide
birden karamsarlığa düştüm..
ne hayaller kuruyoz, ne tatlı telaşlar yaşıyoruz..Allah korusun ya başımıza gelirse böyle şeyler
canıncan çok sevdiğin adam, sana prensesler gibi davranan adam gün gelip senin canını çok acıtabiliyo
ne hayaller kuruyoz, ne tatlı telaşlar yaşıyoruz..Allah korusun ya başımıza gelirse böyle şeyler
canıncan çok sevdiğin adam, sana prensesler gibi davranan adam gün gelip senin canını çok acıtabiliyo
konusunun linkini paylaşsana canım ben de bakıyım.
yazık ya(( allah sabır versin. çok ağır bişey bu.
insan sevince, konduramıyo işte. ben mesela asla ihtimal bile vermiyorum böyle bişey olacağına. eminim o da vermiyordu...
allahım şaşırtmasın. kadın erkek farketmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?