'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizott sen sevdicegi askere yollayalı bir ay mı oldu

tickerına inanamadım suan

Duanı et ve herzaman şükret canım. Allahın senin için düşündüğü iyi birşey var demekki.
Şer gibi gözüken her olayda bir hayır vardır. Şuan böyle düşünmen tabiki kolay değil. Acını anlıyorum.
Kaderinde o olmıyabilir. Varsada zaten dönüp dolaşıp gene seni bulucaktır.
Ama yeni bir hayata başlamalısın. Gerekirse psikolojik destek al. Kişisel gelişim kitapları oku. Sana önerebilirim.
Herkesin hayata gelme amacının olduğunu düşünüyorum. Öğrenmemiz gereken şeyleri deneyimlemek için geliyoruz bu dünyaya. Belki senin de öğrenmen gereken şey Kabulleniş Ve sabırdır.

ne yaptığıını bilmiyorum.. geçmişte yazıyorsa da okumadım... allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

offf okudum offf inanmıyorum yaa bu kız o kadar ağladı o kadar düğün günü bile ne çekti şu anda üzüldüm çok üzüldüm tanımıyorum ama hikayesini çok iyi biliyorum alllahım beni böyle sınama yalvarrrım bu benim ölümümm olur

ama aynı onun gibi davranırım hayatlarından çıkar mahkemede hesaplaşırım canalrı cehenemme pislikler

ben de takıldım kaldım o konuya..resmen yüreğimde hissettim acısını
emek ver, gözünden sakın, kendinden ödün ver..gün gelsin seni sırtından vursun..

evet canım tam 1 ay oldu 16 hafta sonrada bitcek 3 evci izni var 4 defada ben gitcem bitiyor canım valla zaman geçiyor ben ocağa odakladım kendimi hemencecik ocak gelcek sizinde az kalmış olcak

ay valla gecio zaman bir ay ne zaman gecmiş

ne guzel bak o kdr temiz kalplisinki askınız için zaman daha hızlı akmaya basladı

evet canım tam 1 ay oldu 16 hafta sonrada bitcek 3 evci izni var 4 defada ben gitcem bitiyor canım valla zaman geçiyor ben ocağa odakladım kendimi hemencecik ocak gelcek sizinde az kalmış olcak

dün gibi ya gittiği maşallah gizemimmm
hep böyle su gibi akıp geçsinde kavuşunn

bi banamı geçmiyo zaman ne bizimde 1 ay oldu ama ben sanki yıl geçiriyorummm

kızlar okuyorum. önce eşimle imtihanım ve zaferle gelen mutluluk konusunu..
sevgiliyken de aldatmış sanırım bu adam.
ama kızcağız da hata. bile bile göz göre göre evlenmiş demekki. (neyse konunun tamamını okuyayım da)
ihanetin affı yoktur. en başta neden affetmiş.
birbine hakaret etmeye başlayınca artık saygı bitiyo. saygısız sevgi neye yarar. sürdürmenin anlamı ne. bu sonuçlar kaçınılmaz oluyo işte

çağlam geçmez sanıyordum geçiyorr

sibell canım inan nasıl geçtiğini anlamıyorum acısız ağrısız sızısız eskidende göremezdim bu okuldan daha iyi en azından görme olanağım oluyor

askerde değerini daha bir anladım 4 haftada bir görücem seni diyorum eskiden nasıl duruyormuşum ben burda o orda dayanamıyorum tek kötü olan her dakka msjlaşamıyoruz yine beni çok arıyor ama işte eksikliği hissediliyor

2012 ocakta hazirannnn gell çabuk gel demiştim ki çabucak geçmişti şimdi ocak gelsinnnn hemen istiyorumda istiyorum

valla gelsinnnn biz de cok istiyoruzzz kiii ocak gelince de haziranı cekeriz hep birlikte

nurayım katılıyorum sana... bir ilişkide saygı cok onemli yaaa o bittiyse hele de daha evlenmeden bittiyse o işten daha hayır gelmiyo

ben de bu konuya cok takıgım...

sen de gecirceksin siboşummmm merak etmeee
inşallaahh çalaaamm bekliyoruz bakalımm

bende anlayamasam keşke ve acısız sızısızz beklesemde hep beklesem
biticek inşallahh ya ama hepimiz kavuşcazz

sibelimm, o zaman bir de bana geçmiyo hiç..
ama gizoşumun askeri gideli 1 ay olmuş gerçekten
geel teskereee gel teskeree bitsin bu gurbet. evde gizeem aşkın yoluna hasreeettt

bitsinn iştee hepimizeee tümm bekleyenlereee
ben buraya ilk girerken evlilik için şafak saymak için girmiştimm yaaaa
asker şafağı saymak için değilkii
yazın bile evlenme durumu vardı hevesliydim heycanlıydımm hayallerimizz vardı
ya şimdi;
korku,üzüntü, keder acıdan başka birşey yok evlilik kelimesi çıkmaz oldu ağzımızdan !
pskoloji gitmiş iyice dönemicem diiyip daha çok üzüyo beni, kaynanam arıyo dahada bunalıma sokuyo beni ağlayıp ağlayıp
taş olsa yerinden çatlarda bekliyoruz işte..

Son düzenleme:
kuşşlaaarıııımmmmmmm napaaysınızzzz?

Gizimm hemenciiik geçmiş zamannnn dahada çabukk geçsiiinnkiiiğğğğğ Pastaamm bugun maılde dedıgınn gıbı "bişiii solermısın su zamanaaa hemencıııkk gecsııınnn" çok çılgın özlediim yaaarimiiiii gel pazaaar geel geeelll bohçayaa başliiciiizz biz aşkımlaaa bohçacıı geldiii haaaaağğnııııımmmm diye dolaşırım artıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…