inanmıyorum inanmıyorum ama onlar aşkalrını çok zorlukla kazandılar cidden ben forumda onun çok yorumlarını beğenirim çok severim takip ettiğim bir üye bunu yaşıcağnı tekrar yaşıcağını hiç bilmiyordum yaaa eşi ve eşimin ailesini okumayalı aylar olmuştu şimdi çok ama çok üzüldüm
güç kim ben kimhaticecim dimi ne zor! ne çektiğimi Allah biliyor o sesini duyduğum an ama bana unut deyip özür dilemdikten sonra ben kendimi yırtsam barışalım desem ne fayda sessiz kalmayı seçmiştim ben aradı ve yine sessiz kalıcam arasın die değil ama artık bitirdim kafamda kalbimde bitmio kanıo ama olsun özlesemde olsun be
ne kadar sevsek de bazı insanlar gercekten üzülmeye değmiyor canım...
arayıp da bir de üzülüp üzülmedigini soran biri için üzülmek ne kadar mantıklı
su dakikaya kadar cidden deger vermiştir o da uzulmustur diodum ama yok... su hareketiyle bence yagmurun gozunden de gonlunden de dusmus olmalıydı
gizott sen sevdicegi askere yollayalı bir ay mı oldu
tickerına inanamadım suan
evet canım tam 1 ay oldu 16 hafta sonrada bitcek3 evci izni var 4 defada ben gitcem bitiyor canım valla zaman geçiyor ben ocağa odakladım kendimi hemencecik ocak gelcek sizinde az kalmış olcak
evet canım tam 1 ay oldu 16 hafta sonrada bitcek3 evci izni var 4 defada ben gitcem bitiyor canım valla zaman geçiyor ben ocağa odakladım kendimi hemencecik ocak gelcek sizinde az kalmış olcak
dün gibi ya gittiği maşallah gizemimmm
hep böyle su gibi akıp geçsinde kavuşunn
bi banamı geçmiyo zaman ne bizimde 1 ay oldu ama ben sanki yıl geçiriyorummm
inşallaahh çalaaamm bekliyoruz bakalımmsen de gecirceksin siboşummmm merak etmeee
çağlam geçmez sanıyordum geçiyorr
sibell canım inan nasıl geçtiğini anlamıyorum acısız ağrısız sızısız eskidende göremezdim bu okuldan daha iyi en azından görme olanağım oluyor
askerde değerini daha bir anladım 4 haftada bir görücem seni diyorum eskiden nasıl duruyormuşum ben burda o orda dayanamıyorum tek kötü olan her dakka msjlaşamıyoruz yine beni çok arıyor ama işte eksikliği hissediliyor
2012 ocakta hazirannnn gell çabuk gel demiştim ki çabucak geçmişti şimdi ocak gelsinnnn hemen istiyorumda istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?