Bende Tahmini Olarak 2013 geliniyim. Ama çok heyecanlıyım şimdiden ya :) :)
bende tahmini 2013 ağustos gelin adayıyım...erkek arkadaşım 347.kısa dönem olarak askerde şimdiocakta burda olacak inşşşş ve nisan mayıs gibi nişan ağustos gibi de düğün düşünüyoruz...inşş herşey planladığımız gibi gider...ben şimdiden başladım çeyiz tamamlama işine anca hallederiz bakalım bizi bu yolda neler bekliyorrr
Hayırlısı olsun canım. Allah kavuştursun.
çağlam geçmez sanıyordum geçiyorr
sibell canım inan nasıl geçtiğini anlamıyorum acısız ağrısız sızısız eskidende göremezdim bu okuldan daha iyi en azından görme olanağım oluyor
askerde değerini daha bir anladım 4 haftada bir görücem seni diyorum eskiden nasıl duruyormuşum ben burda o orda dayanamıyorum tek kötü olan her dakka msjlaşamıyoruz yine beni çok arıyor ama işte eksikliği hissediliyor
2012 ocakta hazirannnn gell çabuk gel demiştim ki çabucak geçmişti şimdi ocak gelsinnnn hemen istiyorumda istiyorum
konu bu http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/557766-ihanetim-affi-olmazmis-28.html
ama asıl bu konuyu okuduktan sonra insan inanamıyo http://www.kadinlarkulubu.com/yasan...-esimle-imtihanim-zaferle-gelen-mutluluk.html
ihaneti affetmemek lazım ne olursa olsun..
sevdiceğe hep derim zaten..Allah bi şekilde gösterir bana ben temiz kalpliyim..öğrendiğim an bi saniye bile düşünmem diye
merhabaaa bu topicte yeniyim ama yabancı değil :) 347.kısa dönem olarak bnde erkek arkadaşımı askere yolladım.Merak ettiğim 3 kez evci oluyo demişssin sen evci çıkarabiliyor musun? benim bildiğim annesi veya babası çıkarabiliyo ablası abisi bile çıkaramıyor :SS
kızlar günaydınlar herkese
canım ben çıkarmıcam annesi babası yada evli abisi ablası çıkarabilşir ben günbirlik görmeye gidicem evci olarak çıktğındada ailesiyle beraber gidicez bende bir akrabamda kalıcam çünkü hergün imza atması şart askeriyeye gidip
ezgi çeyiz ile ilgili merake ettim dön buraya
kuzular ben geldim. henüz internetiim bağlanmadı.
telefondan giriyorum şimdi.
çok özledim sizi yaa gelip hasret gidereceğim inşallah.
Öptüm hepinizi
git al bence gizim. biz zamanında çok uyguna almıştık. 12 kişilik yemek takımı (çorba tenceresi,çay fincanları ve kahve fincanlarıda içinde)+6 parça tencere+ 96parça sandıklı çatal bıçak(yemek takımları+kahvaltı takımları+servis ürünleri)+asklılı 3lü cezve takımı+çaydanlık+düdüklü tencere hepsine 1240 tl vermiştik. ondan sonra böyle uygun kampanya yapmadılar. ya daha az parçadan oluşan takımlar yaptılar yada daha pahalı fiyat verdiler.şu benim işler netleşsin çeyiz topiğini ozaman açmayı düşünüyorum canım.
orkidecimm hoşgeldinnn
çağloşş ve siboşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?