'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok farklı bir duygu ya kesin olmasa bile sevdiğimle aynı hayatı paylaşmak duygusu çok güzel. Allahım hayırlısını versin inşallah.

bende tahmini 2013 ağustos gelin adayıyım...erkek arkadaşım 347.kısa dönem olarak askerde şimdi ocakta burda olacak inşşşş ve nisan mayıs gibi nişan ağustos gibi de düğün düşünüyoruz...inşş herşey planladığımız gibi gider...ben şimdiden başladım çeyiz tamamlama işine anca hallederiz bakalım bizi bu yolda neler bekliyorrr

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım. Allah kavuştursun.

merhabaaa bu topicte yeniyim ama yabancı değil :) 347.kısa dönem olarak bnde erkek arkadaşımı askere yolladım.Merak ettiğim 3 kez evci oluyo demişssin sen evci çıkarabiliyor musun? benim bildiğim annesi veya babası çıkarabiliyo ablası abisi bile çıkaramıyor :SS

günaydın gelinciklerimmm
size yazmak istiyorum ama çok yoğunum.anlatmak istediğim şeyler var ama durun heyecan yapmayın çeyizle ilgili bunlar babamla değil ilk fırsatta yazacağımm öptümmm

günaydıııııııııııınn

pastam akşam zamanla anlasmaya varmaya calıstım söz verdi daha cabuk geççekmiş

siboşummm seni ve ailesinin psikilojisini tahmin edebiliorum... bir anne için ne buyuk bi yuktur Allah kavustursun kuzucumm

bizimkide yine seyirde deniz ortasında telefon cekmio uydu telefonuna kaldık ordan da sadece evi arabilio, dün bi gittim annemle telefonda dedikodu yapıolar

ne kopuksunuz siz dedim ya... annem damadına bizim apartmandakileri çekiştiriyodu, bizimki de bildiginiz hanım gibi çen çen çen annemle oturmus dedikodu yapıodu yaaa

telefonu bana vermeyi düşünüomusun acaba dedim de zor aldım elinden

İnanamadım gerçekten şoktayım şuan.Elmeyranın ilk konusunu hayretle,şaşkınlıkla ve onun gücüne hayran olarak okumuştum bugün bahsettiğiniz de ilk konusu sandım şimdi gördüm ki şerefsiz kocası tekrar aldatmış üstelik arkadaşıyla offf Allahım böyle ağır sınavlarla sınama bizleri

Günaydınn hepinize kızlar

kızlar günaydınnnnn, geçmişe bakamadım.
Elmayranın konusunu okudum ve şoklardayım,böyle şeyleri okuyunca çok etkileniyorum ve sevdiceğe triplere giriyorum duygusallaşıyorum. Hayatın gerçekleri , hepimizin başına gelebilir. Allahtan her şeyin hayırlısını istiyorum. ben karadutsarabının konusunda da çok etkilenmiştim o da çok güçlü bir bayandı. bu korkularımın sebebi eski erkek arkadaşım tarafından aldatılmak da olabilir...

kızlar günaydınlar herkese

canım ben çıkarmıcam annesi babası yada evli abisi ablası çıkarabilşir ben günbirlik görmeye gidicem evci olarak çıktğındada ailesiyle beraber gidicez bende bir akrabamda kalıcam çünkü hergün imza atması şart askeriyeye gidip

ezgi çeyiz ile ilgili merake ettim dön buraya

geldimm gizimmmm
kuzularım dün bahsetmiştim size çeyizimize aldığımız ilk parça karacanın komple setiydi diye. biz onu aldığımızda ilişkimizi benim taraftan pek kimse bilmiyordu.annemle ablam biliyordu sadece.birde okul vardı falan çeyiz olayları hiç yoktu.o nedenle bizim eve getirememiştik sevdiceğimin ananesinde duruyordu.bende son zamanlarda sevdiceğe diyordum getir artık çeyizlerimi diye nasıl olsa saklıycak kimse yok :))) artık modellerini falan unutmuştum çünkü görmeye görmeye.dün akşam çat sevdicek aradı ev müsaitse getiriyorum çeyizleri diye. tek tek inceledim baktım hepsine ve tekrardan çok beğendim.annemde bayıldıı.hemen tencerelerime baktım boyutlarına.ve tam kullanışlı boylardalar istediğim gibi.herşeyi tam tencerelerin.kapaksız 6 parça.en büyüğü bile devasa değil kullanabileceğim boyda.çok mutlu oldum onları görünce. askılıklı cezve takımıda var.çaydanlığımın şeklide çok hoşuma gitti.diyorum ya hiç hatırlamıyorum sanki yeni aldım gibi :))düdüklüsüde son çıkan modellerden.çatal bıçak takımımda sandıklı.herşeyi mevcut.ben servis ürünlerinin, kepçe takımının olduğunu bilmiyordum.onları görüncede sevindim.ne zamandr almayı düşünüyordum ama bir türlü elim gitmiyordu.iyi ki almamışım:)) ayrıcanaa tabak takımımın çay fincanı ve kahve fincanı setide varmış. bir sürü eksiğim bir anda kapanmış oldu. kahvaltılık olarakta kullanabilirim kalabalık misafirlerim gelince.bernardolarım 6 kişilikti çünkü. bir sürü tabak takımım ve tuzluklarım oldu:)) bunların tuzluk ve biberliği 2 şer tane, bi takımda kahvaltlık takımımda var, birde ablamın hediye ettikleri var
böyle işte canlar.onları odamda görünce nasıl mutlu oldum.bide annemle ablamda beğenince bide benimde içime sinince(çünkü onları aldığımda çeyiz modasından bi haberdim) 2 kat sevindim.iyi ki almışım zamanında hem çok uygundu hem hala gözüme çok güzel görünüyorlar.
şimdi ben kaçıyorum tekrarrr öğlen gelirim gelincikcikciklerimm

ayyy şimdi heveslendim ezgicim ilk fırsatta bende annişimle viaporta gidip alabildiğimi alsammı diyorum ayyy süpersin bunları iyikide paylaştın zaten ben 12 kişiliği servislikleri ve pasta tabaklarını kahvaltılık olarakta kullanmayı düşünüyorum

çeyizlerinin fotosunu çekip bir çeyiz topiği açmalısın ve gün gün aldıklaırnı paylaşmalısın hepicği bitiyor o zaman

korktugum basıma geldi cümlesinin arkasındakini biliyomusunuz?

cunku insanlar gercekten korkularını yasarlar kızlar...

korkuların hissettiginiz tüm o duygulardan hatta üzülerek soyluyorum ama AŞKTAN bile yüksek bir frekansı ve cekim gucu var

insanoglunun en yogun hissettigi duygulardan biri bilinçaltında bile yasansa

o yuzden ama diiyim aldatılırsam bosanırsam vs gibi seyleri aklınıza getirmeyin... gelse bile bu ihtimallerden asla kokrmayın

naçizane...

su hayatta ölüm dısında hiçbir şey bir son değil... kaldı ki inanclı olanlar icin ölüm bile son değilken...

bunun bilincinde yasamak lazım

kuzular ben geldim. henüz internetiim bağlanmadı.
telefondan giriyorum şimdi.
çok özledim sizi yaa gelip hasret gidereceğim inşallah.

Öptüm hepinizi

günaydınn kızlarrrr
çağlacımm ne güzel yazmışsınn yinee
orkideeeeeeee beklıoruzzz cnmm bizde öptükk

git al bence gizim. biz zamanında çok uyguna almıştık. 12 kişilik yemek takımı (çorba tenceresi,çay fincanları ve kahve fincanlarıda içinde)+6 parça tencere+ 96parça sandıklı çatal bıçak(yemek takımları+kahvaltı takımları+servis ürünleri)+asklılı 3lü cezve takımı+çaydanlık+düdüklü tencere hepsine 1240 tl vermiştik. ondan sonra böyle uygun kampanya yapmadılar. ya daha az parçadan oluşan takımlar yaptılar yada daha pahalı fiyat verdiler.şu benim işler netleşsin çeyiz topiğini ozaman açmayı düşünüyorum canım.
orkidecimm hoşgeldinnn
çağloşş ve siboşş

canım aslında almam gerekiyor tencere yemek takımı felan en olamdı kütahya porselenden açelyayı alırız bide benim tencerede çelik kapak istemem yüzüdnen hala net karar veremedim

jumbomu hisarmı diyorum sonrada düşünüyorum hisarın bahama çeyiz setinde tencere çok veriyor ama günlük için korkmazdan emsandan çelik kapak alırım diyorum sonra duruyoruk jumbododa set var hemde çelik kapak ayy acaba jumbo alıp ki jumboda 3 tencere veriyor bide korkmazdanmı alsam diyorum

böyle sorular kovalıyor beni canım jumbodan çkb beğendiğim bide hisardan milano var öyle işte

bide forumdaki kızlarda 12 kişilik misafir için bide 12 kişilik günlük alın bulaşık olayında problem olmaz diyorlar ki ben zaten öyle yapcam

ama marka konusunda kararsızım ezgim bir bunu bide beyaz eşyayı aradan çıkarmamız gerekiyor onlar çıkarsa rahatça yüklencem evdekilere :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…