günaydınn kızlarrrr
çağlacımm ne güzel yazmışsınn yinee
orkideeeeeeee beklıoruzzz cnmm bizde öptükk
git al bence gizim. biz zamanında çok uyguna almıştık. 12 kişilik yemek takımı (çorba tenceresi,çay fincanları ve kahve fincanlarıda içinde)+6 parça tencere+ 96parça sandıklı çatal bıçak(yemek takımları+kahvaltı takımları+servis ürünleri)+asklılı 3lü cezve takımı+çaydanlık+düdüklü tencere hepsine 1240 tl vermiştik. ondan sonra böyle uygun kampanya yapmadılar. ya daha az parçadan oluşan takımlar yaptılar yada daha pahalı fiyat verdiler.şu benim işler netleşsin çeyiz topiğini ozaman açmayı düşünüyorum canım.
orkidecimm hoşgeldinnn
çağloşş ve siboşş
git al bence gizim. biz zamanında çok uyguna almıştık. 12 kişilik yemek takımı (çorba tenceresi,çay fincanları ve kahve fincanlarıda içinde)+6 parça tencere+ 96parça sandıklı çatal bıçak(yemek takımları+kahvaltı takımları+servis ürünleri)+asklılı 3lü cezve takımı+çaydanlık+düdüklü tencere hepsine 1240 tl vermiştik. ondan sonra böyle uygun kampanya yapmadılar. ya daha az parçadan oluşan takımlar yaptılar yada daha pahalı fiyat verdiler.şu benim işler netleşsin çeyiz topiğini ozaman açmayı düşünüyorum canım.
orkidecimm hoşgeldinnn
çağloşş ve siboşş
kızlar ben buyaka jumboya girdim baktım da yemek takımı ve ckb takımı ortalama 3000 3500e geliyordu ya cok pahalı bence
canım aslında almam gerekiyor tencere yemek takımı felan en olamdı kütahya porselenden açelyayı alırız bide benim tencerede çelik kapak istemem yüzüdnen hala net karar veremedim
jumbomu hisarmı diyorum sonrada düşünüyorum hisarın bahama çeyiz setinde tencere çok veriyor ama günlük için korkmazdan emsandan çelik kapak alırım diyorum sonra duruyoruk jumbododa set var hemde çelik kapak ayy acaba jumbo alıp ki jumboda 3 tencere veriyor bide korkmazdanmı alsam diyorum
böyle sorular kovalıyor beni canım jumbodan çkb beğendiğim bide hisardan milano var öyle işte
bide forumdaki kızlarda 12 kişilik misafir için bide 12 kişilik günlük alın bulaşık olayında problem olmaz diyorlar ki ben zaten öyle yapcam
ama marka konusunda kararsızım ezgim bir bunu bide beyaz eşyayı aradan çıkarmamız gerekiyor onlar çıkarsa rahatça yüklencem evdekilere :)))))
benim günlük yemek takımımda 12 kişilk canım. tek eksiğim günlük çkb.onunda şuan acelesi yok. tencere konusunda fikir vermek isterim canım ama malesef hiç bi araştırmam yok.haftasonu git gez güzelce.daha rahat fikir edinirsin diye düşünüyorum
ben önümüzdeki 2 hafta boyunca hep düğün olayları koşuşturmacısına gircem bide anakraya gidicem bir ara annemle bakmam lazım sanırsam
12 kişilik açelya alırsam günlüğe iyi olucak ama bernardo jardinide çok seviyorum bakalım ne olcak
annem beni tanıdığı için aldırmıyor sanırsam beyaz eşya alallım diyor haklıda ezgim ben başka bişi çıkarsa hemen onu isterim kendimi biliyorum ama 1 senedir çeyiz alıyorum öyle hissetmedm ama ama yinede siteyebilirim gibi geliyor
zaten beyaz eşyaları aradan çıkarsan geri kalan seni çok zorlamaz gizim. annen haklı olabilir bu konuda.
bende ilk alırken düşünmüştüm acaba hevesim geçer mi diye ama cıık geçmemiş yine beğendim tabaklarımı
ayyy merak ettim modeline bakta sölesene bende araştırayımmm
beyaz eşyaları bakalım canım fırın çamaşır ve bulaşık makinesi hali hazırda beğendiğim modeller vardı belki aldırırrım
şimdi annem haklı çünkü gereksiz harcama yapıyo evdekielr hatta canları sıkıldı evi tadilata alıyolar o yüzden onlara biryere borç ödetirmek lazım
gizo siz de kız tarafı neler alıyor ki?
beyaz esyaların neredeyse hepsini sen alıyosun :26:
kuzum kız tarafı erkek tarafı die düşünmedik annem evlenirken beyaz eşyalarını beraber almışlar ama babamın pek parası yokmuş canım o yüzden annem öyle kız şunu alır erkek bunu alır demiyor annem çeyiz almama bile şaşırıyor babamda geçenlerde sen bunları alıyorsun erkek ne alıcak diordu beraber alma taraftarları
onlara göre herşey beraber alınsın mantığı var sanırsam canım
bende annem babam yatak odası beyaz eşyamı alırsa oturma ve salon gibi odalar için sevgiliciğe yardım edicem beraber ödicciz
Çağlam, böyle pat diye dalıyorum ama arkadaşım kullanıyo Karacanın tencerelerini hiç memnun değil
ne kdr güzel dusunuolar masallahyaaaa bizimkilerde oleydi ama kaynanamın tavırlarından sonra kusura bakmasınlar moduna gectiler biraz hakılıar da sanırım bişey diemiorum :26:
bak ne buldum balım
karacaya da bakım dedim... bunlar celik kapak hem de minik gorunuyolar acaba cok mu miniktir...
ya da celigi cok mu incedir anlayamadım ama cok sirin gorunuyolar8 Pr. Safir elik Ten. Seti Tencere ve Tavalar - elik - Tencere Setleri KRC Online Maazas | Karaca & KRC
ne kdr güzel dusunuolar masallahyaaaa bizimkilerde oleydi ama kaynanamın tavırlarından sonra kusura bakmasınlar moduna gectiler biraz hakılıar da sanırım bişey diemiorum :26:
bak ne buldum balım
karacaya da bakım dedim... bunlar celik kapak hem de minik gorunuyolar acaba cok mu miniktir...
ya da celigi cok mu incedir anlayamadım ama cok sirin gorunuyolar8 Pr. Safir elik Ten. Seti Tencere ve Tavalar - elik - Tencere Setleri KRC Online Maazas | Karaca & KRC
canım bizimkilerde belki şimdilik böyle düşünüyolardır sizinkielr haklı ki kaynananan hiç bişi yapmıcak sırf siz uapcaksınız o kadının mantığı bu
benim annem birikim yapmış babamda savurmş evlencekelri zamanda babamın hiç parası yokmuş hep annem yapmış herşeyi zaten düğünlerini bile annemin babası yapmış babamın babası yok yoksuluk var, anneminde tam tersiydi
alllaha şükür sıfırdan herşeylerini güzel yapmışlar
çağlam inşallah kaynananın aklı başına gelirde oğlan evlendirdiğini anlar evin içini yaptırır
ezgim hepiciğini beğendim güzel günelrde kullan
çağlamm yaa çelik kapak demi bu hemen bakayım bende
amin canım inşallah... oyle umut ediyoruz biz de böörtlenle ama bakalım umarım sorunsuz ve sakin bi şekilde atlatırız ve kapımızı kapatır evimizde huzur buluruz baska bişi istemiorum
sizinkiler hep böle iki taraf icinde anlayıslı kalsınlar inş.. cok onemli cunku
evet gizom celik kapak... bitane daha var obur sayfada kalmıs.. o da beyaz kulplu
cok sirin bunlar ama boyları cok mu kucuk ya da celikleri cok mu ince ona emin olamadım annişle bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?