'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınn kızlarrrr
çağlacımm ne güzel yazmışsınn yinee
orkideeeeeeee beklıoruzzz cnmm bizde öptükk

kuşummmmmm

ezgişşş

şey gibi oldu filmlerde herkesin birbirinin adını söledigi bir sahne olur ya onun gbi

film dedim de... yine diorum

brave e gitmeyenler gitsinnnn animasyon sevenler harikaydı yaaaa

gecen de tv de ruzgar gibi geçti vardı.... hayatımın filmlerinden biri

ahhhh butler ahhhh

canım aslında almam gerekiyor tencere yemek takımı felan en olamdı kütahya porselenden açelyayı alırız bide benim tencerede çelik kapak istemem yüzüdnen hala net karar veremedim

jumbomu hisarmı diyorum sonrada düşünüyorum hisarın bahama çeyiz setinde tencere çok veriyor ama günlük için korkmazdan emsandan çelik kapak alırım diyorum sonra duruyoruk jumbododa set var hemde çelik kapak ayy acaba jumbo alıp ki jumboda 3 tencere veriyor bide korkmazdanmı alsam diyorum

böyle sorular kovalıyor beni canım jumbodan çkb beğendiğim bide hisardan milano var öyle işte

bide forumdaki kızlarda 12 kişilik misafir için bide 12 kişilik günlük alın bulaşık olayında problem olmaz diyorlar ki ben zaten öyle yapcam

ama marka konusunda kararsızım ezgim bir bunu bide beyaz eşyayı aradan çıkarmamız gerekiyor onlar çıkarsa rahatça yüklencem evdekilere :)))))

kızlarr jumboyu daha kaliteli demiştiniz değilmi?
Boluyaa yenii açıldıı dahaa çook sevindirikkk oldumm amaa içinee girip bakmadımm aşk olmayıncaa heveste yok
o gelince bi talaaan etmek lazımm

kızlar ben buyaka jumboya girdim baktım da yemek takımı ve ckb takımı ortalama 3000 3500e geliyordu ya cok pahalı bence

benim günlük yemek takımımda 12 kişilk canım. tek eksiğim günlük çkb.onunda şuan acelesi yok. tencere konusunda fikir vermek isterim canım ama malesef hiç bi araştırmam yok.haftasonu git gez güzelce.daha rahat fikir edinirsin diye düşünüyorum

ben önümüzdeki 2 hafta boyunca hep düğün olayları koşuşturmacısına gircem bide anakraya gidicem bir ara annemle bakmam lazım sanırsam

12 kişilik açelya alırsam günlüğe iyi olucak ama bernardo jardinide çok seviyorum bakalım ne olcak

annem beni tanıdığı için aldırmıyor sanırsam beyaz eşya alallım diyor haklıda ezgim ben başka bişi çıkarsa hemen onu isterim kendimi biliyorum ama 1 senedir çeyiz alıyorum öyle hissetmedm ama ama yinede siteyebilirim gibi geliyor

zaten beyaz eşyaları aradan çıkarsan geri kalan seni çok zorlamaz gizim. annen haklı olabilir bu konuda.
bende ilk alırken düşünmüştüm acaba hevesim geçer mi diye ama cıık geçmemiş yine beğendim tabaklarımı

ayyy merak ettim modeline bakta sölesene bende araştırayımmm

beyaz eşyaları bakalım canım fırın çamaşır ve bulaşık makinesi hali hazırda beğendiğim modeller vardı belki aldırırrım

şimdi annem haklı çünkü gereksiz harcama yapıyo evdekielr hatta canları sıkıldı evi tadilata alıyolar o yüzden onlara biryere borç ödetirmek lazım

84 Pr. Yemek Takm 470 Yemek Takmlar - Jasmine Schumaier Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC buydu sanırım canım.eve gidince bakarım daha net bişey sölerim :) bencede sen taksite sok sizinkileri aradan çıkıversin :)
buda tencere takımım. klasik tencere takımı işte yakından daha güzel görünüyorlar ama.gri olan benimkisi
Karaca Sedef 22 Para eyiz Seti - Gzel Evim || Ev Gzelletirme Merkezi
çkb yide tabaklarla benzeyen desen aldım yanyana çok uyumlu duruyorlar. modeline eve gidince bakıcam hatırlayamadım tam çünkü

gizo siz de kız tarafı neler alıyor ki?

beyaz esyaların neredeyse hepsini sen alıyosun :26:

kuzum kız tarafı erkek tarafı die düşünmedik annem evlenirken beyaz eşyalarını beraber almışlar ama babamın pek parası yokmuş canım o yüzden annem öyle kız şunu alır erkek bunu alır demiyor annem çeyiz almama bile şaşırıyor babamda geçenlerde sen bunları alıyorsun erkek ne alıcak diordu beraber alma taraftarları

onlara göre herşey beraber alınsın mantığı var sanırsam canım

bende annem babam yatak odası beyaz eşyamı alırsa oturma ve salon gibi odalar için sevgiliciğe yardım edicem beraber ödicciz

ne kdr güzel dusunuolar masallah yaaaa bizimkilerde oleydi ama kaynanamın tavırlarından sonra kusura bakmasınlar moduna gectiler biraz hakılıar da sanırım bişey diemiorum :26:

bak ne buldum balım

karacaya da bakım dedim... bunlar celik kapak hem de minik gorunuyolar acaba cok mu miniktir...

ya da celigi cok mu incedir anlayamadım ama cok sirin gorunuyolar
8 Pr. Safir elik Ten. Seti Tencere ve Tavalar - elik - Tencere Setleri KRC Online Maazas | Karaca & KRC

Çağlam, böyle pat diye dalıyorum ama arkadaşım kullanıyo Karacanın tencerelerini hiç memnun değil
Ama çok şirinlermiş gerçektenn

canım bizimkilerde belki şimdilik böyle düşünüyolardır sizinkielr haklı ki kaynananan hiç bişi yapmıcak sırf siz uapcaksınız o kadının mantığı bu
benim annem birikim yapmış babamda savurmş evlencekelri zamanda babamın hiç parası yokmuş hep annem yapmış herşeyi zaten düğünlerini bile annemin babası yapmış babamın babası yok yoksuluk var, anneminde tam tersiydi

alllaha şükür sıfırdan herşeylerini güzel yapmışlar

çağlam inşallah kaynananın aklı başına gelirde oğlan evlendirdiğini anlar evin içini yaptırır

ezgim hepiciğini beğendim güzel günelrde kullan

çağlamm yaa çelik kapak demi bu hemen bakayım bende

amin canım inşallah... oyle umut ediyoruz biz de böörtlenle ama bakalım umarım sorunsuz ve sakin bi şekilde atlatırız ve kapımızı kapatır evimizde huzur buluruz baska bişi istemiorum

sizinkiler hep böle iki taraf icinde anlayıslı kalsınlar inş.. cok onemli cunku

evet gizom celik kapak... bitane daha var obur sayfada kalmıs.. o da beyaz kulplu

cok sirin bunlar ama boyları cok mu kucuk ya da celikleri cok mu ince ona emin olamadım annişle bakmak lazım

çağlam yaa bende gördüm şimdi o beyazı off ne yapcaz ben emsan lapisi alabilirim valla şu ana kadar gördüklerimden en normali yada korkmaz titanyumu alcam

Korkmaz Titanium Tencere seti | KORKMAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…