'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlam yaa bende gördüm şimdi o beyazı off ne yapcaz ben emsan lapisi alabilirim valla şu ana kadar gördüklerimden en normali yada korkmaz titanyumu alcam

Korkmaz Titanium Tencere seti | KORKMAZ

bu da cok güzelmişşşş... ya ben aylardır lapis de lapis diyorum gizom ama fiyatını gorunce vazgectim... 420 milyon bir de annem tencereleri buyuk dedi en buyuk boyları olan 6 ve 4 lt lik kullanıssız oluyo gundelik de... geri kalan iki tencereden biri zaten karnıyarık, bir tane tencere de yetmicene gore bi tencere takımı daha alman gerekicek dedi

nerden baksan bi tencere olayı bana 600 liraya patlıcak ki seramikler de haric daha

o kadar vermek istemiyorum...

en mantıklısı set olarak almamak sanırım ya da midi boy setlerden tercih etmek

o 6 ltlik misafir geldiginde bile kullanılmıyormus annem ole dedi... fisslerin seti var annemde 2 tenceresi hep dolapta hiç aşağı indini gormedim ole olsun istemiorum hem bosa para hem yer kaplıcak ki kalabalık en nefret ettigim seydir

minimal bi insanım ben

valla kafam cok karısık

haftasonu da mobilya turuna cıkıcaz ondan da bi tırsıyıroum zaten yine kafam karıscak diye

kafa kalabalıgını da sevmiyorum... al çık biriyim ben yaaa gelemiorum böle şeylere

canım tek tek satılıyor lapisi emsanshopta teklide satıyolar korkmazda dahil buna krc da var viaportta ben emsan mağazası göremyorm tencereleride karacada görüyorum aynen büyük tencereye gerek yok sanırsam

bide ben düdüklü kullancam çoğu zaman ama kuzenimin eşi giz çok al tencere lazım oluyor dedi ki o ev kadını ben ev kaıdnı olmucam 3 sahanım olsa 3 te mini boy korkmazın tombikleri gibi bişi olsa bide hep kullancağım tencereler olsa altından kalkarım bende büyük set istemiyorum

bak bunlar mini tencereler canım

Korkmaz, Korkmaz A1650 Perla Junior 3'lü Set 67.00TL | Evimister.com

Korkmaz A1801 Tombik Jr Set (6 Parça) - PratikEv.com

mobilya içinde bakınmanız iyi olcuak canım kasım gelmeden halledin

canım yakın zamanda 2 rkadaşım sözlendi biri 24 kişi diğeride 40 kişiydi bana göre fazla

benim anneme göre onun ailesi benim ailem olucak anne baba kardeş anlıcağın

canım bizim ev minnacık.. özellikle oturma odamız diğer odalara oranla küçük..
yani şöyle diyim oturma odasında bir oturma grubu 3+3+2
ve en fazla 4 sandelye sığdırabilirim...
karşı taraf 12 kişi gelicek kucak kucağa oturun dedim sinir oldum yaaa

ayyy bizim evde küçük annem zaten tanışmaya geldikklerinde ben söylerim dedi o yüzden heryere kalabalık giden ailesi azcık hoşgörü göstercek biizm evde böyle cümbür cemaat gidiyolar bir kız sitemeye 4 araba gitmişler ankaraya

düşünmeleri gerekir bunları ya.. benden ziyada annem çok kızdı.. geldiler evi gördüler nişan yapmıyoruz ki niye milleti topluyorlar diyor..
inşallah pazar günü bir hır-gür çıkmaz

düşünmeleri gerekir bunları ya.. benden ziyada annem çok kızdı.. geldiler evi gördüler nişan yapmıyoruz ki niye milleti topluyorlar diyor..
inşallah pazar günü bir hır-gür çıkmaz

zehra bişi diyyimmi onların düşünmesi lazım ve kalabalık gelse benimde ailem söyler lafını yani bu resmen ayıp yaa evin durumu belli kucak kucağamı oturucakalr

sevgilini uyar canım kaç kişi gelceksiniz de muhakak ben daha şimdiden yaptım sevgilim ailesiyle bile konuşur konuşmak zorundalar

Zehram bi şekilde sığılıyo hiç tadını kaçırma
bizim ev de küçük ve nişanı evde yaptım..30 kişiden fazla geldiler üstelik
diğer odalara da bölünüldü bi şekilde geçti..çok da güzel oldu
sen hiç düşünme sığılır bi şekilde .. kaçırma sen hevesini

kızlar öperim hepiciğiniziii
ezgimmm yirim senin çeyiz setini bennn
benimkinde de öyle herbişey var

Nikah tarihi için kızlar,
Arkadaşımın biri iddaa ediyo 5 mayısa biz aldık diye.
Bende 6 ay önce biliyorum :26:

nişanlım daha gecen hafta gorustu nikah dairesi ile...

nikah işlemleri ve işlemlere ait tum belgelerin maksimum 6 ay gecerliliği var... kesin ve net

arkadasının nikah dairesinde torpili falan olmasın

Ben düğüne 1 yıl öncesine kadar , nikaha da büyük kalabalık şehrler için 6 aya kadar olduğunu biliyorum cnm.en iyisi bi nikah dairesini arayıp bilgi almak :26:

Son düzenleme:

ay evet duduklı elimiz ayagımız olcak zaten gizimmmm......

bunlarda cok sirin ama kapakları caaaam yaaa

kasımda geldi kapıya dayandı sayılır eylülün bile yarısı gitti .... bakalım neyi ne kadar halletcez bende meraklardayım

merhana nurayımmm naapıyosunnn :)

iyiyim kuzum, napıyım iştee, aşka şafak sayıyorum :26: 24 ekim gelsinnnn

zehracım bence de moralini bozma. madem o kadar kalabalık geliyorlar ve evin durumunu biliyorlar, birazı mutfakta birazı diğer odada oturur. ya da ayakta beklerler. hiç sıkma canını.

ezgimm güle güle kullan cici çeyizciklerini..
misafir yemek takımının yanına su takımı da alıcaz kızlar unutmayın (hani sürahi, kadeh vs.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…