'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yoo ben çalışıyom valla akşama kadar dünyanın raporunu yazıyom,, şimdi tam 4,30 hadi ben kaçtımmmm

görüşürüz tatlımmmm

adada oturuyorum canım gel beklerim

ay balım hatırladım kusura bakma buyuk ada degılmıı? eger sevgilicik işe başlamazsa 24ünde gelıcez canım zaten adayaaa

minnak bnm yorumumla neden ilgilnmmesdin

canımm daha yenıı gordum yaa nen var yavruu kuşummm? neden sulu sulu o gözlerin bakiiimmmmm

evet kuşuummm 2 sene evel hıdırellezde gelmıstık cok guzelldiiii gece meydanda ates falan yakmıslardıı hopladık zıpladık :101:

evet öyle oluyor canım ateş yakıyorlar meydanasevgilim o tarihte burda olsa tepeye çıkardım onla ama arkadaşlarım gelcek herhalde

bu arada ayayorgi kilisesinin orda kır gazinosu var ben her hafta oraya çıkar yemek yerim o yolu her hafta çıkıyorum harikadır manzarasıda

gittiik kuşum oraya hatta o kadar zekı sevgılılerızkı o yokusu bısıkletle cıktık:86: bısıkletmı bızı tasıdı o gun bızmı bısıkletı anlamadık yukarı cıkarken bısıkletı omzumuza almadıgımız kaldı bi ınerkende duramadım ucuruma düşceme calılara girim dedım benımkıde asada fotomu cekmeye calısıyo poz verıyorum sanıyo agaca daldımm o gece dönemedık zaten yuruycek halde degıldık yıldızlar evı varya ıskelenın oraya yakın, kayınbabişin tanıdıgıymıs orda kalmıstık

bizde benim sevgilim ve benim en yakın arkadsım ve sevgilisiyle gittik gecen yıl yukarı cıkarken ter kan içinde...
arkadasımın sevgilisi camiye gidelim deseydim kimse yanasmazdı ama kiliseye nasıl çıkıyorsunuz bu sıcakta dedııı
benimkide onayladı yaaaa bidaha son dedıler zaten(19:

hadi bn kaçtım kızlar..
bnmki gelio. bi kaç gn onla buluşcam. işten izin aldım...
olmayacam yani.. özleyin beni:) dua ve selametle

bensiz buluşmayın he:)

camiiyede giderizz kliseyede her yer Allah'ın eviii yeterki içten dua edelim tatlııımmm sevgilicikte benii bidaha cıkaramazsın dedii ama o kadar bıdı bıdı yaptımki, sırf dilek dilediğimizde o yokusu konusmadan cıkmam gerektiği ıcın kabul ettı yavrucam başını dınlemek ıstıyooo:86:

bana geldiler
rabbim mutlulugunuz daim etsin:)

amiin balım hepimizinkini daim etsiiinnn

çok şekerler

keşke patik giyebilen bir insan olsaydım, corap bile tutamıyorum ayagımda o yuzden hep usuturum benim sekeri

her ay cıkar acısı.. ama yinede inat ve ısrarla giymem corap ayagıma

:44:

bnm çeyizimde var patik.d tabi böyle değil:)
alım 2 3 tane bunlardanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…