yoo ben çalışıyom valla akşama kadar dünyanın raporunu yazıyom,, şimdi tam 4,30 hadi ben kaçtımmmm
nerdeyse 1 haftadır sureklı karsıdayım kusum :101: neresınde oturuosun
heycanlandım yaa buluşma fikri bile ne güüzeeelll
nerdeyse 1 haftadır sureklı karsıdayım kusum :101: neresınde oturuosun
heycanlandım yaa buluşma fikri bile ne güüzeeelll
adada oturuyorum canım gel beklerim
yoo ben çalışıyom valla akşama kadar dünyanın raporunu yazıyom,, şimdi tam 4,30 hadi ben kaçtımmmm
adada oturuyorum canım gel beklerim
minnak bnm yorumumla neden ilgilnmmesdin
dilek dilemeyemi gelicekısiniz
evet kuşuummm2 sene evel hıdırellezde gelmıstık cok guzelldiiii gece meydanda ates falan yakmıslardıı hopladık zıpladık :101:
evet öyle oluyor canım ateş yakıyorlar meydanasevgilim o tarihte burda olsa tepeye çıkardım onla ama arkadaşlarım gelcek herhalde
bu arada ayayorgi kilisesinin orda kır gazinosu var ben her hafta oraya çıkar yemek yerim o yolu her hafta çıkıyorum harikadır manzarasıda
gittiik kuşum oraya hatta o kadar zekı sevgılılerızkı o yokusu bısıkletle cıktık:86: bısıkletmı bızı tasıdı o gun bızmı bısıkletı anlamadık yukarı cıkarken bısıkletı omzumuza almadıgımız kaldı biınerkende duramadım ucuruma düşceme calılara girim dedım benımkıde asada fotomu cekmeye calısıyo poz verıyorum sanıyo agaca daldımm o gece dönemedık zaten yuruycek halde degıldık yıldızlar evı varya ıskelenın oraya yakın, kayınbabişin tanıdıgıymıs orda kalmıstık
canımm daha yenıı gordum yaa nen var yavruu kuşummm? neden sulu sulu o gözlerin bakiiimmmmm
bizde benim sevgilim ve benim en yakın arkadsım ve sevgilisiyle gittik gecen yıl yukarı cıkarken ter kan içinde...
arkadasımın sevgilisi camiye gidelim deseydim kimse yanasmazdı ama kiliseye nasıl çıkıyorsunuz bu sıcakta dedııı
benimkide onayladı yaaaa bidaha son dedıler zaten( 19:
bana geldiler
rabbim mutlulugunuz daim etsin:)
ayyyy kızlar şu topiğe bakar mısınızzz bayıldımmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/392635-patiksiz-ceyiz-olmaz-11.html
hepsinden isterim hepsindennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?