'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

su takımları cok pahalııı :95:

butun parcaları almaya kalksam bernardodaki 2000 i falan geciodu sanırım 12 kişilk olunca

sadece kullancagım parcalarını alıcam onun da... tutup da viski bardagı rakı bardagı almam

alemci insanlar degiliz sonucta diomusummmm heheheh

zehracım kafana takmaaa bnm de aynı sey sorun oldu annem daglara cıkıodu o kdr insan olmaz die... valla geldiler ama hepsi bir arada olunca mecburen... 70 kişi mi vardı neydi dusun bizim ev 120 m2 klasik bir daire...

koridordan salona cocuk odasına her yerde oturdular napalım

canlarım su bardaklarını parça parça alabiliyorsunuz o yüzden son zamana kalabilir bence onlar ben bernardodan şu modeli istiyorum meselaaa

en iyisi ninfa gibi geliyor bana

Ninfa Bardak ve Kadeh Takımları | Bernardo

şarap kadehi ve su bardaklarını almak istiyorum şarap kadehini meşrubat niyetine kullancam zatn 12 kişilik altı siyah şarap kadehi almıştım bir tane daha almak istiyorum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Konunuza yazmasamda sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı
Aşağıda gaydirigubbak yazıyodur görüyorsunuzdur
Şimdi de Çağla'nın tencere konusunu okudum da müdahale etmeden yapamadım
Kusuruma bakmayın lütfen böyle daldığım için..
Çağlacım Karaca'dan memnun olan çok az sayıda kişi var
Biliyorum tipleri çok güzel ve farklı
Ama karardığı söyleniyor
Bi hata yapıp pişman ol istemem
Bu sebeple paylaşmak istedim
Naçizane fikrimdir bu

Samimiyetinizi seviyorum kızlar
Gerçekten sürekli yazıp aranızda olayım çok isterdim
İsimlerinize kadar biliyorum inanın
Utandım yahuu

Hepiniz mutlu olun,Aşk'la kalın dileriiiiiiimmmmm
Ve tabi kiiiii zaman su gibi aksıııınnnnn dileriiiimmmmmm

canlarım su bardaklarını parça parça alabiliyorsunuz o yüzden son zamana kalabilir bence onlar ben bernardodan şu modeli istiyorum meselaaa

en iyisi ninfa gibi geliyor bana

Ninfa Bardak ve Kadeh Takımları | Bernardo

giziiimm ben de bunu seviyorum. hatta daha az önce annemle buna baktık hesap yaptık falan.
ben de 12 adet su için, 12 adet meşrubat için bardak ve bir de sürahi alıcam.. yani viski,rakı bardağı falan almıcam.
direk 24 adet kırmızı şarap bardağı olarak geçen üründen alabilirim hatta :) 12 su 12 içecek için olur ..

Son düzenleme:

canım her zaman gel, fırsat mı bulamıyorsun dicem ama takip ettiğini söylüyosun.. gel hep, hiç çekinme

nişanlım daha gecen hafta gorustu nikah dairesi ile...

nikah işlemleri ve işlemlere ait tum belgelerin maksimum 6 ay gecerliliği var... kesin ve net

arkadasının nikah dairesinde torpili falan olmasın

hiç bilmyiorum ki canım olabilir valla
hatta gitmiş benim istediğim tarihi almış 5 mayıs
bizde onlardan bi hafta once yapıcaz inat değilmi

ben de bunu alıcam kuşşşş... aslında favorim bridal dı ama yemek takımı rose garden olunca buna kaydım

bi ara alıcam umarım icim gitmeden gozden cıkarırsam bi cama o kdr vermeyi

merhaba canımmmmmm hoşgeldinnnnnnnn

cok tesekkur ederim uyarın icin... oyleyse ben emsandan sasmayayım... tek tek kullancaklarımı alırım napalım :26:

sadece okuyup kacmaaa ya sen de katıl aramıza amaaa hepimiz kader arkadaslarıyız burda hasretle 2013 u beklemekteyiz

bi gelemedi

canım her zaman gel, fırsat mı bulamıyorsun dicem ama takip ettiğini söylüyosun.. gel hep, hiç çekinme

Nuraycım çok teşekkür ederim
Gelmeyi çok isterim tabi,ancak öyle samimisiniz ki ben gelsem bozulacak gibi
Tablo gibisiniz resmen
Gerçekten çok seviyorum her şeyin birlikte üstesinden gelen halinizi

Son düzenleme:
hiç bilmyiorum ki canım olabilir valla
hatta gitmiş benim istediğim tarihi almış 5 mayıs
bizde onlardan bi hafta once yapıcaz inat değilmi

arkadaşa bak ayollll mahsus mu yapmıs ne

bence o siz o tarihe almayıın o tarih benim olsun diye palavra atmıs da olabilir... ben duymadım bu kadar erkenden alınabildigini

ki nişanlım nikah dairesine maruzatımız oldugunu... işi dolayısıyla yurt dısında olacagını dondugunde de gec kalmıs olmak istemdigimizi bu yuzden 6 aydan daha da oncesinden alıp alamayacaımızı sordu gidip ozellikle

bu halde bile olmayacagını sölediler... sansınıza 2 ay kala mekana gelecek memuru bulursanız bulursunuz bişey yapamıoruz dediler

gıcıklar

Son düzenleme:
Nuraycım çok teşekkür ederim
Gelmeyi çok isterim tabi,ancak öyle samimisiniz ki ben gelsem bozulacak gibi
Tablo gibisiniz resmen
Gerçekten çok seviyorum her şeyin birlikte üstesinden gelen halinizi

ne demek bozulacak. olur mu hiç öyle şey.
sen de katılırsın bize, kaynaşırız hemen :) sanırım önceden yazıyordun ara ara buraya.
biz 2011 de tanıştık çağlamlaa :) o zaman selin vardı, çağla bide nazlı.. şimdi ise kocaman olduk bekliyoruz 2013 ü

nikah işlemleri için iki tarafında müracaat etmesi gerekiyo dimi. yani biri evraklarını hazırlayıp yollasa olmaz. (olmaaz tabi benimkisi de soru işte)
babam inadını kırıp beni yollar da umarım biz de geç kalmayız.

ibiiiiiiiiit nurayımla söz vermiştik topii bos bırakmayalımmm cogalırız nasılsa zaman yaklasınca gelinir o zaman kdr biz yzalım die hey gidiiiii heeeeeeyy

kuzum o kısmı tam bilmiorum eşi uzakta oldugu icin tek basına halledenler duymustum... eger iki tarafında belgeleri tamsa

bizde mesela atıorum saglık raporu alsak simdi 6 ay sonra gecersiz oluyo... benimkinin evraklarını tamalyaıp bana bırakıp gitme sansı da yok yani o evraklarında suresi dolmus oluyo o yuzden ole bi secenegi arastıramadık

ama oluyo olabilir bi arastırın bence...

evet insan arraya girmeye çekiniyor gerçekten. :)

canım ben seni çeyiz topiklerinden biliyorum ki topiğimize iyikide uğradın herzaman gel lütfen

kızlar hepimiz ninfayı beğeniyoruz sanırsam bende çok almak istiyorum bir ara yarı yarıya inmişti kaçırdım çok şık ve sade değilmi

elifcimm(yanlış hatırlamıyorum dimi diğer topikte tanışmıştık) hoşgeldinn
her zaman gel buraya.bende 3-4 aydır buradayım kısa sürede kaynaşıverdik senide aramızda görmek hepimizi mutlu eder canım

aaaaa
babam göndermezse eğer şubatta(sevgililer gününde gitmeyi düşünüyorum da umarım gerçek olur bu isteğim) evraklarımı hazırlayıp yollayabilirim. araştırayım canım. çok sağoool

evet insan arraya girmeye çekiniyor gerçekten. :)
:26:

yarı yarıya mııı
bidaha olsuuun bidaha.
gerçekten çok şıklar. ve country rose garden yemek takımının yanına bu modeli koymuşlar şimdi dikkat ettim de :)
bide bernardonun sitesinde country yemek takımlarında bi model daha gösteriliyo ama satılmıyo sanırım :26: onu çok sevdiim

aaaaaah gizottt duser bayılırımmm simdiii

ne zaman indi yarıya yaaaaaaaaaa bidaha insinnnn

canım konuşmaz olurmuyum hiç.. konuştum.. ama nafile yanii
zehracım bu tür şeylerle en mutlu gününü zehretme bence... nihayetinde birkaç saat. belki aile büyüğü filan vardır çağırmaları gerekiyordur keşke çekirdek aile olarak gelseler

zehracım bence de moralini bozma. madem o kadar kalabalık geliyorlar ve evin durumunu biliyorlar, birazı mutfakta birazı diğer odada oturur. ya da ayakta beklerler. hiç sıkma canını.

ya kızlar orası öle boş buldukları yere otursunlar dedim artık ama ne bileyim içimdeki tüm heves istek heyecan herşey uçup gitti.. içimde hep bi sıkıntı var sanki sonumuz hiç hayır olmıcakmış gibi geliyor
bu akşam yüzükleri alıcaktık.. gelemiyor..
şurda kalmış iki gün.. yarın gelicek hangi ara olucak o yüzük..

Son düzenleme:

canım allah korusun, insanın korktuğu başına geliyo sonra fazla takılma bence buna.
isteme öncesi şimdi o stresten böyle düşünüyosun.
kötü düşündükçe herşey ters gidiyo.. ama mutlu olunca olumsuzlukları bile görmüyosun. amaan olur bu kadar diyosun.
ölümde, düğünde kalabalık olacak işte herşey bizim için. onlar düşünmemiş sorun etmemiş siz de hiç dert etmeyin. gelip buldukları yere oturacaklar.

zehram mesajına yüzük işini katmışsın ben de düzeltip o konuya da yorum yapayım :)
sen kendin önce çıkıp bak model beğen. beğendiklerine gidip birlikte bakar karar verirsiniz. hiç kafaya takılacak bi mesele değil inan ki. ben de çok takıyodum ama anca şimdi gereksiz olduğunun farkına vardım.
ilk girdiğimiz kuyumcuda beğendik yüzüklerimizi, aldık.
ama ben enerjim çok yüksek gittim alışverişe, yüzüm hep gülüyodu. eminim surat assaydım, önüme ne çıkarsa çıksın beğenmeyecektim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…