'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım sağolasın ... ama işte insanın hevesi kırılınca ne olsa boş gibi geliyor.
yüzük beğendim ben zaten onu göstericem ama hiç birşeyde hevesim kalmadı. hiç bişey olsun istemiorum
ki ben söylemiştim seneye söz yapalım 2014 te düğün die
Allah sonumuzu hayır etsin

Şaşma canım
Bende hisar aldım,100 yıl garanti veriyorlar çeliğine diye
İnşAllah iyi çıkar
Ama Karaca adı gibi kararıyomuş diyolar
Hatta forumda da bununla ilgili topikler vardı

Evet cidden kader arkadaşlarıyız,2013 ü beklerken hissettiklerinizi en içimde hissediyorum

Evet canım ilk zamanlar yazıyordum ama sonra devam etmek nasip olmadı nedense birtürlü
hep takip ediyorum ama
çeyiz topiklerinizi de burayı da
nasıl da bıcır bıcırsınız hepiniz öyleee

Ayyy çok teşekkür ederiiimmm
Ne kadar misafirperversiniz öyle yaa
Bende senin çeyiz konusundaki bilgilerine hayranım desem haksızlık etmiş olmam

Evet ben Eliiifff
Kız hatırlayıverdin hemen
Yaz gelinlerine yazıyordum bende
Çok teşekkür ederim senin ilgin için de

Kızlar bir kez daha anladım ki 2013 yılı çok şanslı,çünkü sizin gibi gelinleri olacaaaaakkkkk:123:

nurayimoooom peloşu baska topiklerde goruyorumm ama buraya ugramadı pek bu aralar

eveeet elifcimmm bencede 2013 cok ama cok sanslı bir yıl... 13 rakamının islamiyette cok onemli bir yeri oldugunu ogrendim... müslümanlar için hayırlı bir rakammıs... Peygamber efendimizin dogum yılına gore falan hesaplamalar yapmıslar islam tarihinde iyi olayların rakamlarını toplayınca garip bi sekilde hep 13 cıkıomus

ben de nedense aslında biraz kendimi sıksam 2011 yılında bile evlenebilecekken 13 ü istedim... neden bilmiorum icim cok ısındı hep 2013 yılına..

sonra burda birbirinden gzel ve sıcak insanlarla tanısınca tesadüf olamaz dedim...

ben bana ugur getircegine coktan inandım... hepimize getirecek inşallah dualarım o yonde

al benden de o kadar. bende aldatıldım ama bunu atmamız gerekiyor bu korkuyla Allah korusun üstümüze çekeriz

kızlar pelin nerede?
iki gündür yok :26:

merhaba Nurayımm evet bende dün sormuştum Pelinimi yok buralarda..

Kızlar selamlar nasılsınız?

iyiyim canımcım ben.. sen nasılsın güzelliğim :))

Son düzenleme:
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz hepiniz, ayy burası gittikçe kalabalıklaşıcak, 2013de her hafta bir düğün her hafta çılgın danslar yapıciiz sanırsamm:118::118:

Hakkaten topik baya şenlenmiş ne güzel...

Ahhh benim ufuk çok karanlık ama 2013'e yetişmem mümkün değil...

Selam günlükdaşımmm..

Bugün yazını okudum nasıl sevindim yaaa..

Umarım herşey gönlünce olur.. Hayırlısı ile..

günlükdaşım sen de mi burdaydın ay çok teşekkür ederim

umarım senin de her şey gönlünce olur.. ne zaman bakalım düğünün tarihiniz belli mi? :)

günlükdaşım sen de mi burdaydın ay çok teşekkür ederim

umarım senin de her şey gönlünce olur.. ne zaman bakalım düğünün tarihiniz belli mi? :)

Yaa ne düğünü benim ciddi bi ilişkim yok ki kuzumm..

Biz burdaki kızlarla başka bi topikte tanıştık sonra buraya taşındık...

Bi yıl öncesine kadar bende 2013 gelin adayıydım ama malesef...

Herşey nasipmiş yol ayrımı yaptık ve ben şu an yanlızım...

öncelikler her şeyin hayırlısı...

öyle valla her şey nasip.. bundan bir hafta öncesinde hayatta bilemezdim ben de önümzdeki yaz düğünüm olabileceğini ama her şey kısmet

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok mutlu olursun

İnşALLAH sende çok mutlu olursun bugünkü heycanın hep daim olur...:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…