canım allah korusun, insanın korktuğu başına geliyo sonra fazla takılma bence buna.
isteme öncesi şimdi o stresten böyle düşünüyosun.
kötü düşündükçe herşey ters gidiyo.. ama mutlu olunca olumsuzlukları bile görmüyosun. amaan olur bu kadar diyosun.
ölümde, düğünde kalabalık olacak işte herşey bizim için. onlar düşünmemiş sorun etmemiş siz de hiç dert etmeyin. gelip buldukları yere oturacaklar.
zehram mesajına yüzük işini katmışsın ben de düzeltip o konuya da yorum yapayım :)
sen kendin önce çıkıp bak model beğen. beğendiklerine gidip birlikte bakar karar verirsiniz. hiç kafaya takılacak bi mesele değil inan ki. ben de çok takıyodum ama anca şimdi gereksiz olduğunun farkına vardım.
ilk girdiğimiz kuyumcuda beğendik yüzüklerimizi, aldık.
ama ben enerjim çok yüksek gittim alışverişe, yüzüm hep gülüyodu. eminim surat assaydım, önüme ne çıkarsa çıksın beğenmeyecektim.
ben de bunu alıcam kuşşşş... aslında favorim bridal dı ama yemek takımı rose garden olunca buna kaydım
bi ara alıcam umarım icim gitmeden gozden cıkarırsam bi cama o kdr vermeyi
merhaba canımmmmmm hoşgeldinnnnnnnn
cok tesekkur ederim uyarın icin... oyleyse ben emsandan sasmayayım... tek tek kullancaklarımı alırım napalım :26:
sadece okuyup kacmaaa ya sen de katıl aramıza amaaa hepimiz kader arkadaslarıyız burda hasretle 2013 u beklemekteyiz
bi gelemedi
ne demek bozulacak. olur mu hiç öyle şey.
sen de katılırsın bize, kaynaşırız hemen :) sanırım önceden yazıyordun ara ara buraya.
biz 2011 de tanıştık çağlamlaa :) o zaman selin vardı, çağla bide nazlı.. şimdi ise kocaman olduk bekliyoruz 2013 ü
canım ben seni çeyiz topiklerinden biliyorum ki topiğimize iyikide uğradın herzaman gel lütfen
kızlar hepimiz ninfayı beğeniyoruz sanırsam bende çok almak istiyorum bir ara yarı yarıya inmişti kaçırdım çok şık ve sade değilmi
elifcimm(yanlış hatırlamıyorum dimi diğer topikte tanışmıştık) hoşgeldinn
her zaman gel buraya.bende 3-4 aydır buradayım kısa sürede kaynaşıverdiksenide aramızda görmek hepimizi mutlu eder canım
kızlar günaydınnnnn, geçmişe bakamadım.
Elmayranın konusunu okudum ve şoklardayım,böyle şeyleri okuyunca çok etkileniyorum ve sevdiceğe triplere giriyorum duygusallaşıyorum. Hayatın gerçekleri , hepimizin başına gelebilir. Allahtan her şeyin hayırlısını istiyorum. ben karadutsarabının konusunda da çok etkilenmiştim o da çok güçlü bir bayandı. bu korkularımın sebebi eski erkek arkadaşım tarafından aldatılmak da olabilir...
kızlar pelin nerede?
iki gündür yok :26:
Kızlar selamlar nasılsınız?
ayy sanırım ben de 2013 gelini olcaammm
ama hiç bişeyim hazır değil :18:
Selam günlükdaşımmm..
Bugün yazını okudum nasıl sevindim yaaa..
Umarım herşey gönlünce olur.. Hayırlısı ile..
günlükdaşım sen de mi burdaydın ay çok teşekkür ederim
umarım senin de her şey gönlünce olur.. ne zaman bakalım düğünün tarihiniz belli mi? :)
Yaa ne düğünü benim ciddi bi ilişkim yok ki kuzumm..
Biz burdaki kızlarla başka bi topikte tanıştık sonra buraya taşındık...
Bi yıl öncesine kadar bende 2013 gelin adayıydım ama malesef...
Herşey nasipmiş yol ayrımı yaptık ve ben şu an yanlızım...
Yaa ne düğünü benim ciddi bi ilişkim yok ki kuzumm..
Biz burdaki kızlarla başka bi topikte tanıştık sonra buraya taşındık...
Bi yıl öncesine kadar bende 2013 gelin adayıydım ama malesef...
Herşey nasipmiş yol ayrımı yaptık ve ben şu an yanlızım...
öncelikler her şeyin hayırlısı...
öyle valla her şey nasip.. bundan bir hafta öncesinde hayatta bilemezdim ben de önümzdeki yaz düğünüm olabileceğini ama her şey kısmet
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok mutlu olursun
İnşALLAH sende çok mutlu olursun bugünkü heycanın hep daim olur...:123:
Evet öyle hayırlısı diyip Yaradana teslim ediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?