- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
amiinn, gerçekten çok güzel bi heyecanmış, sabahtan beri alyans bakıyorum ama inanamıyorum hala, sanki ben değil başkası evlenecekmiş gibime geliyor
Ne zamandır birliktesiniz...Zaten evliliği düşünmüyomuydunuz ?
bizim iş biraz karışık aslında :)
biz 5 yıldır çok yakın arkadaştık, fakülteden arkadaşımdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.. okul bitti, işe girdi, biz evlensek ya dedi..... baktım çok heyecanlanıyorum yanında, farklı gözle de bakabiliyorum, dokununca yanıyorum filan.. tamam dedim olur evlenelim
hayırlısı işte bunca yıl arkadaş ol sonra başka duygular besle, kimin aklına gelirdi ki.. tüm ortak arkadaşlarımız şokta
bizim iş biraz karışık aslında :)
biz 5 yıldır çok yakın arkadaştık, fakülteden arkadaşımdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.. okul bitti, işe girdi, biz evlensek ya dedi..... baktım çok heyecanlanıyorum yanında, farklı gözle de bakabiliyorum, dokununca yanıyorum filan.. tamam dedim olur evlenelim
hayırlısı işte bunca yıl arkadaş ol sonra başka duygular besle, kimin aklına gelirdi ki.. tüm ortak arkadaşlarımız şokta
Ayy ne güzel.. O zaman birbirinizi çok iyi tanıyosunuz...
Bide dediğin gibi kalbin pıt pıt yapıyosa gerisini zamana bırak gitsin...
ayyy ne güzel. ben sadece üniversiteden değilde taaa çocukluktan arkadaşım olmasını isterdim. 8-10 yaşınlarından beraber oynasaydık ne güzel olurdu. garip bir istek biliyorum:) ondan mı bilmem ama çocukluk resimlerine bakmak çok hoşuma gider amanınnn derim pek tatlıymş benim boncuğum :))
günaydınnn kuzucuklar ve yeni gelincikler hoş geldiniz
çağlam belli ki telefon gelmedi diye düşündün bir şey mi oldu diye kafanda kurdun ve rüyana girdi... aklına kötü şeyler gelmesin, arayamamıştır yoğunluk olmuştur... aklına olumsuz şeyler getirme kuşum iyi düşün iyi olsun.ben çekim yasasına inanırım
bana da öyle gelio kuzum... buyuk ihtimalle bilinçaltı..
ama ruyamda ona bişey olmuyodu ilişkimize oluyodu... ayrılmak istiyodu böle bambaska bi adama dönüşmüştü aglıyodum umursamıyodu bile..
hatta sabah uyandıgımda yastıgım ıslaktı bogazım acıyodu... sanırım ruyamda aglarken gercekte de aglamısım oyle ayık ayıga denecek cinsten bi ruyaydı yani
aklımdan cıkmıo cok kötuydu ya hani sanki gercek sanırsın ya, uyandıgında bi sure gercek hayat mı gercek yoksa ruya mı cozemezsin
oyle bişeydi...
karabasan gibi töbe töbe
Hiras ve Sezgilim hoşgeldiniz. Hayırlı olsun Düğün tarihleri ne zaman?
Çağlam kendini fazla üzme iyi düşün iyi olsun. Muhakkak vardır bir açıklaması senin için dua edeceğim.
Günaydın kızlar nasılsınız?
günaydınlarrrrryenii gelinciklerr hoşgelmişşş ne kadar kalabalık oluyoruzz giderekk
çaaalaaammm bebeğimmmm kesinliklee bilinçaltı bu bendede çok oluyo haber alamadığımda korkuyla yattığımda
güzel şeylerr düşünn kuşumm haber alamamak nedirr çok iyi biliyorum inşallahh arar enişte bugün güzel güzel konuşur da rahatlarsın sende kuzum..
günaydınnn
yeni gelen gelincikler hiras ve sezgilim hşgeldiniz aramıza...
düğün tarihleri belli mi?
bu arada ben bugun cok ama cok sıkıntılıyım yaa... hayırdır inşallah ama nişanlımla alakalı cok kötü ruyalar gordum
dünden beri de haber alamıyorum hem oglen hem aksam arıcagını solemişti gemiden bi gun once ama ne oglen ne de aksam aradı telefonun basında uyuyakaldım
cep telefonu zaten seyire cıktıgından beri kapalı
içimde garip bi sıkıntı var kalbimi sokup alıyolar sanki
kabuslardan dolayı sanırım
offf
Arar canım arar inşallah bize hayırlı haberlerini hemen ver ama merak ederiz bizdesaol cnm bi arasa
kuşummmcidden kader arkadasımsın yani... ne diyim bilmiorum keske birbirimiizi "bu konuda" iyi anlayamasaydık
keske bu işi yapmıo olsalardıyanıbasımızda kalsalardı nolurdu yaa
günaydın güzelliklerrr :))
Çağlacım kesinlikle bilinçaltı. bende böyle rüyalar görürüm gerçek gibi. benim bazı rüyalarım çıkar da ayrıca ama bazıları. sende o düşüncelerle yattın kesin ondan böyle oldu. inşallah haberini alırsın hemencecik. bende nedense böyle bir kaç saat beni aramayınca ayrılıcaz galiba moduna giriyorum k, bu huyumu aşmaya çalışıyorum, çok saçma bi huyum var
Askerden ne haber kuşum? Bir arkadaşım askerdeki nişanlısına geçen gün kavuştu darısı senin başınagünaydınlarrrrryenii gelinciklerr hoşgelmişşş ne kadar kalabalık oluyoruzz giderekk
çaaalaaammm bebeğimmmm kesinliklee bilinçaltı bu bendede çok oluyo haber alamadığımda korkuyla yattığımda
güzel şeylerr düşünn kuşumm haber alamamak nedirr çok iyi biliyorum inşallahh arar enişte bugün güzel güzel konuşur da rahatlarsın sende kuzum..
saol cnm bi arasa
kuşummmcidden kader arkadasımsın yani... ne diyim bilmiorum keske birbirimiizi "bu konuda" iyi anlayamasaydık
keske bu işi yapmıo olsalardıyanıbasımızda kalsalardı nolurdu yaa
Askerden ne haber kuşum? Bir arkadaşım askerdeki nişanlısına geçen gün kavuştu darısı senin başına
Giz, duygu hoş geldiniz.
Sen yeni gelinlerimizden misin? Pek hatırlayamadım. Nişan, Düğün vs belli mi?hoşbulduk canımm....
ne güzel canım darısı bize inşallh..asker den ne haber olsun hergün sıkıntı malesef hergün operasyonda kuşum
dua edip sabredip oturup bekliyorum napıyım işte.Aralıkta gelicem diyo büyük ihtimalle işte. bekliyoruz bebekim
keşkee canım artık hani tamam gurur verici yanı var şöle böle diyoruz ama acı veren yanı daha ağır basıyo bu işin giderek ve kesinlikle süresinin dolmasını bekliyoruz mesleği bırakıcak o da bezdi bende bezdimm çünkü..
önceki ilşkimden de annem bildiği için geçen diyo sen acı çekmekten zevk mi alıyosun kızım ?
onun yokluğu artık bana özlemden çok acı çektiriyo çünkü..
ama kader be kuşumm böyle olması gerekmiş bizim içinde..yinede olumlu düşünüp mutluluk payı çıkarmaya bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?