Sen yeni gelinlerimizden misin? Pek hatırlayamadım. Nişan, Düğün vs belli mi?
Canım onlar olmazsa biz evimizde nasıl rahat uyuyacağız? Allah onlardan razı olsun şerefsizlerden bizi korudukları için emin ol hergün dua ediyoruz askerlerimize gönlünü ferah tut. Ben inanıyorumki iyi düşündükçe iyi şeyler yaşarız. Bu sebeple sen duanı eksik etme ve aralıkta inşallah bolş bol aşklan canım
kıymetcim, ben her seferinde böle olmam...
basıma ilk defa geliyor çözemedim nedenini... sürekli de kendini telkin edip olumsuz dusunmemeye calısan biryim ama nedense dün ilk defa böle oldu
bi arasa gececektir eminim...
ben de bırakmasını istiyorum kuşum...
kendi işimizi kurmak istiyorum.. onun da yabancı dili var sonucta cok rahat benim yaptıgım işi goturebiliriz ki dusun benim patronum ilkokul mezunu ve hiç dil bilmeyen bir adam.. o yapabiliosa biz haydi haydi kıvırırız ki benim dusuncem yayınevi de değil telif ajansı işi olabilir ilk etapta mesela...
home office calısırız sonra buyutur ofis acarız diorum... ama biraz birikim ve oncelikle cevre lazım
elimden geldigi kadar cevre yapmaya bakmam gerekio işte onumuzdeki bikaç yılda...
eger hayallerim olursa devam etmesine gerek olmaz... sureyı tamamlar cıkar adam gibi bi yasantımız olur yerimiz yurdumuz belli
orası öyle canım.iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bende.geçenlerde arkadaşı bıraskmış mesleği demişti bırakıcak süresi dolmadı ama.
hapise girmiş çoçuk bu mesleği bıraktı diye 6 ay yatıp çıkıcakmış..sabah aradı anlatıyo bende bıraksam 4 yıl var daha cok çünkü. hapise girip çıksam hep yanında olcm sonra yine beni kabul edermısın diyo ?
seni hapiste bekliceme ordayken beklerım saçmalama dedim..
sabıkalı olucaksın
hiçbi devlet kurumunda çalışamıcaksın
tek benle olcagın zamanı düşünme dedım..
ben ıstesem senı bu sekılde kı ısterım evet ama ailem istermı dedım ya..
haklısın canım devam artık bölee napalım dedi..
Yok canım belli değil... şuan biraz muallaktayım aslında..
hayırlısı olsun bizimde kesin tarihlerimiz yok dahaAma gelinlik konusunda tartışıyoruz.
çook mantıklı kuşumm ya böle imkanlarınız varmış ne güzel..
maddiyat ve cevrede oldumu tamam yni..
insallah hersey istediğiniz gibi gider canımm
şuan daha bekarız ya ilerde aile olunca bu durum daha çok acıtıcak canımızı eminim..
benim öle olucak cocuk olunca özellıklee benım gıbı babasız büyümesını aslaa ıstemıyorumm aslaaa
dedıgın gıbı cnm yer bellı olur yurt bellı olur cokda güzel olurr..
aynen siboşummmm...
zaten en son, en erken 2016-17 ye kadar bebiş falan yok diye konustuk... nerede olcagı napcagı belli olmadıgı icin gemi gorevleri surcek cunku
tek basıma buyutmek istemiorum buyutemem de ... gelcek gitcek bi gun var bi gun yok.. cocuga da bana da yazık
sonrada bakıcaz artık nolur bilmiorum
aynen siboşummmm...
zaten en son, en erken 2016-17 ye kadar bebiş falan yok diye konustuk... nerede olcagı napcagı belli olmadıgı icin gemi gorevleri surcek cunku
tek basıma buyutmek istemiorum buyutemem de ... gelcek gitcek bi gun var bi gun yok.. cocuga da bana da yazık
sonrada bakıcaz artık nolur bilmiorum
en güzeli canım belirsizlikler içinde yapmaktansa ertelemek daha güzel..
ben çok istiyorum bilmıyorum ama meslegı bırakmadıgı gittiği sürece bende yapmam yani çoçuk..
hayırlsı olsun cnm zaman ınsallah bızı cok guzel beraberlıklere götürür die dua edıyorum..
gemi de ne iş yapıyor kii
anladım canım.. arkadaşımda nişanlısı deniz subayı... onlara daha uzun sefer görevi çıkmadı bile..
bizim iş biraz karışık aslında :)
biz 5 yıldır çok yakın arkadaştık, fakülteden arkadaşımdı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.. okul bitti, işe girdi, biz evlensek ya dedi..... baktım çok heyecanlanıyorum yanında, farklı gözle de bakabiliyorum, dokununca yanıyorum filan.. tamam dedim olur evlenelim
hayırlısı işte bunca yıl arkadaş ol sonra başka duygular besle, kimin aklına gelirdi ki.. tüm ortak arkadaşlarımız şokta
yaptıgı göreve ve bulunguu geminin cinsine gore değişir
benm abimde deniz subayı hatta kurmay oldu... yıllardır gorevde ama bir kere bile yurtdısına gitmedi
o da yurtıcınde cok yer deiştirdi 7 yıldan sonra falan...
benimki meslege basladı baslayalı hep dısarda son 2 yıldır Türkiye'de kalabildi biraz... toplamda 25 ülke gezmiş aralıkta cıkcagı seferle 30 olcak
gerisini sen dusun
Aşkla randevu 26 Eylül'de...
7 Mayıs'tan sonra ilk kez...
günaydın kızlar
çağloş ve siboş, inşallah bu sabretmelerinizin sonu çok ama çok güzel olur.yaşamadım ama ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. ben üniversitedeyken bile 2 hafta görmemeye zor dayanıyodum.Allah sizlere sabır versin kuşlarım.sevdiceklerinizin yanıbaşınızda olduğu güzel mutlu günleriniz olsun gelecekte
çağlam, bi haber alsan da için rahatlasa kuzum.
amin ezgişimmmm inşallah yaaa
off bitanem yaaa resmen gozum kulagım telefona yapıstı
bi alsam haberini kus olup ucucam ole rahatlıcam yani... zaten deli gibi özledim hele de ole bi ruyadan sonra
sabah yanımda olmasına ona sarılmaya ole ihtiyacım vardı kiii
bu arada dün akşam figür koleksiyonu için ona bunları aldım beeeeeeeeeennnböörtlencimin koleksiyonunu yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?