'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

orası öyle canım.iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bende.geçenlerde arkadaşı bıraskmış mesleği demişti bırakıcak süresi dolmadı ama.
hapise girmiş çoçuk bu mesleği bıraktı diye 6 ay yatıp çıkıcakmış..sabah aradı anlatıyo bende bıraksam 4 yıl var daha cok çünkü. hapise girip çıksam hep yanında olcm sonra yine beni kabul edermısın diyo ?
seni hapiste bekliceme ordayken beklerım saçmalama dedim..
sabıkalı olucaksın
hiçbi devlet kurumunda çalışamıcaksın
tek benle olcagın zamanı düşünme dedım..
ben ıstesem senı bu sekılde kı ısterım evet ama ailem istermı dedım ya..
haklısın canım devam artık bölee napalım dedi..

Son düzenleme:

çook mantıklı kuşumm ya böle imkanlarınız varmış ne güzel..
maddiyat ve cevrede oldumu tamam yni..
insallah hersey istediğiniz gibi gider canımm
şuan daha bekarız ya ilerde aile olunca bu durum daha çok acıtıcak canımızı eminim..
benim öle olucak cocuk olunca özellıklee benım gıbı babasız büyümesını aslaa ıstemıyorumm aslaaa
dedıgın gıbı cnm yer bellı olur yurt bellı olur cokda güzel olurr..

Benimkisi yanıbaşımda aynı kurumda çalışıyoruz görüşemiyoruz. Şimdi birde depremzede akrabalarımız bizde kalıyor ufak çocuklar falan var ev kalabalık annemi yalnız bırakamıyorum. Spora bile gidemedim kaç zamandır. Yani nasipde görmek yoksa ne kadar yakında olursa olsun görüşemiyor insan.
Bu yüzden bencede hapse girmesi yanlış olur. Tabiki en iyisini yine siz bilirsiniz.
Hayırlısıyla süresi dolsun inşallah sonra hiç ayrılmayın emi. bak hepimiz kader arkadaşıyız. Sevdiceklerimizle vuslatımızı bekleyip gün sayıyoruz. İnşallah hepimiz mutlu yuvalar kurarız.

aynen siboşummmm...

zaten en son, en erken 2016-17 ye kadar bebiş falan yok diye konustuk... nerede olcagı napcagı belli olmadıgı icin gemi gorevleri surcek cunku

tek basıma buyutmek istemiorum buyutemem de ... gelcek gitcek bi gun var bi gun yok.. cocuga da bana da yazık

sonrada bakıcaz artık nolur bilmiorum

en güzeli canım belirsizlikler içinde yapmaktansa ertelemek daha güzel..
ben çok istiyorum bilmıyorum ama meslegı bırakmadıgı gittiği sürece bende yapmam yani çoçuk..
hayırlsı olsun cnm zaman ınsallah bızı cok guzel beraberlıklere götürür die dua edıyorum..

gemi de ne iş yapıyor kii

amin bebişimmm inşallahh aminnnnnnnnnnn

gemi de ne iş yapıyor kii

subay canım

günaydın kızlar
çağloş ve siboş, inşallah bu sabretmelerinizin sonu çok ama çok güzel olur.yaşamadım ama ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. ben üniversitedeyken bile 2 hafta görmemeye zor dayanıyodum.Allah sizlere sabır versin kuşlarım.sevdiceklerinizin yanıbaşınızda olduğu güzel mutlu günleriniz olsun gelecekte

anladım canım.. arkadaşımda nişanlısı deniz subayı... onlara daha uzun sefer görevi çıkmadı bile..

yaptıgı göreve ve bulunguu geminin cinsine gore değişir

benm abimde deniz subayı hatta kurmay oldu... yıllardır gorevde ama bir kere bile yurtdısına gitmedi

o da yurtıcınde cok yer deiştirdi 7 yıldan sonra falan...

benimki meslege basladı baslayalı hep dısarda son 2 yıldır Türkiye'de kalabildi biraz... toplamda 25 ülke gezmiş aralıkta cıkcagı seferle 30 olcak

gerisini sen dusun

hoşgeldin önceliklee
seninkine benzer bişey yaşadım ben de ..
5 yıl önce aynı bölümde okumaya başladık. çok yakın arkadaş olduk önce. aylar sonra da sevgili :)
4 yıl 4 aydır birlikteyiz. yaklaşık 3 haftadır da nişanlıyız
biz erken farkettik birbirimizi
size de mutluluklar canım.

sezgilim sen de hoşgeldin..

çağlam, bi haber alsan da için rahatlasa kuzum.

anladım canım allah yardımcınız olsun

amin ezgişimmmm inşallah yaaa

çağlam, bi haber alsan da için rahatlasa kuzum.

off bitanem yaaa resmen gozum kulagım telefona yapıstı

bi alsam haberini kus olup ucucam ole rahatlıcam yani... zaten deli gibi özledim hele de ole bi ruyadan sonra

sabah yanımda olmasına ona sarılmaya ole ihtiyacım vardı kiii

bu arada dün akşam figür koleksiyonu için ona bunları aldım beeeeeeeeeennn böörtlencimin koleksiyonunu yerim

ay çok güzeelllll, koleksiyonu mu var eniştemin. sevdiceğinden iki güzel armağan daha kazandı koleksiyon
kıyamam kuzuma, eminim böörtlenin aklı da hep sendedir, bi arayamadım lois imi diyodur.
hemen bi fırsat oluşur da arar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…