'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet kuzucummm koleksiyonu var

sevdigi filmlerin figurleri... star wars, superman, spiderman, hulk, ice age vs vs vs

bunun dısında klasik arabaları da biriktirio

bunlar hotwheels'ın dark knight rises için yeni cıkardıklarıymıs, ben de aldım hemen ... umarım bayılırrr

bi gelse de yarın versem

hatta bana sorup izin almıstı biliomusun... askım benim koleksiyonu evde calısma odasına falan koyabiliriz dimi diye

agzını yirim.. koyabilirsin tabiki dedim... hatta dünden itibaren katkıda bulunmaya bile basladımmm

yaa süpermişşş. ve bence bayılacak bu hediyelerine.

ayy kızlar burası ne güzel bi ortammış böyle, iyi ki katılmışım aranıza bak aşk güzel bişeye daha vesile oldu

hoşgeldin diyen tüm gelinciklere hoşbuldum diyorum bu isim ne güzelmiş yeni gelincik diyince bi hoş oldum

telomer yaklaşık aynı durumları yaşamışız canım çok sevindim nişanınıza, Allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza olsun

düğün tarihini soran arkadaşlar için cevabım ise henüz hiçbişey belli değil ama bizimki tutturdu 2 ay sonra nişan yapalım diye, bense şuan panik aşamasındayım

hayırlı olsun canım bende nuray gibi aşkı ünide bulanlardanım 5 yılı devirmek üzereyim inşallah senin içinde en hayırlısı olur ne güzel arkadaşlıktans evgiliye geçişte çok güzel duygu bizde arkadaş ortamında tanışmıştık ilk görüşte aşık olmuştuk tanıştıktan sonra o eve ben yurda gittiğimde ikimizde kafamızda kurmuşuz arkadaşlamza anlatmıştık kimse inanamamıştı 2008 yılının bombasıydık

sağol nurayımmm
dün ankarada okuyan kardeşim kız arkadaşını da almış günü birlik yanımıza gelmişler
kızla ilk kez tanıştık, çok sevdim hanım hanımcık
üstelik meslektaşım olcak ona adliyeyi falan gezdirdim
daha evlenme durumlarına çooook var..o zamana kadar nolur Allah bilir ama sevdim ben onu
küçük kardeşimin de kız arkadaşı var
2 tane gelinimiz var bal gibi bi görümceyim üstelik
kocaman bi aile oluyoruz ne güzel

Son düzenleme:
kolay gelsin özgişşşşş

aşkımın teli cekmeye basladı... mesaj atmıs hemen... yazan parmaklarını yedigimininnn...

mutluluktan ucabilirimmmm

slm herkesee
öncelikle yeni gelincikler hoşgelmiş hepsine Allah tamamına erdirsin diyorum
çağlacım gördüğün rüyanın etkisinde kalmana üzüldüm canım ama bazen hepimizi oluyor bilinçaltıyla alakalı bir durum bi de üzerine insan haber alamayınca daha kötü oluyor bazen bende güne kötü başlayrm sevgilimde madene girimiş oluyor geç kalsa falan hemen şirketi arıyorum haber alamamak nekadar kötüdür az da olsa biliyorum
nuraycımm benim bornoz bu sabah geldi nettekinin aynısı ayrıca hızlı teslimat özdilek benden 10 puan alır
iki gündür elmayranın konusundan gerçekten etkilendim hatta nişanlıma trip bile yaptım üstüne bi de bu yazıyı okudum biraz sakinleştim aldatmanın tek taraflı olmadıgını hatırlamış oldum vaktiniz varsa okumanızı öneririm
Ağzı Salyalı Kadınlar! - Askmen Türkiye - Mynet

yerim kız senin görümceliğiniiii
ayy bende bazen düşünrüm varya benden iyi görümce olmaz banada benim gibisi düşse keşke diyeee
benim görümcenin yaşı daha küçük Allah tan
benim de kardeşcik yeni ayrıldı sevgilisinden.. kıza doğum gününde aldığı kolyeyi okula gidince vericektii..kaldı garibimin hediyesi. aldım hemen taktım boynuma ganimetim olduu

Son düzenleme:

hem de nasıl kotu büşüm yaaaa... valla olup olup diriliyorum arayabilceim bi yerde yok işin kotusu.. limanda olsa komutanlıgı arayabilirim ama limanda olmayınca elim kolum baglanıyo...

haberini aldıgım andaki mutlulugu ise tarif bile edemem sanırım... suan sırtımda kanatlar cıkmıs gibi hissediorum

ahh bu agzı salyalı kadınlar

ben de kesinlikle erkeklerin hayatımın kadını işte dedikleri kadını bulduklarında tamamen kendilerini kapayabildiklerine inanıyorum ve biliorum

ne kadar kotu ornekler olsa da iyi ornekler de var karsımızda... benim dayım ve yengem gibi mesela

Allah sevdiceklerimizi bu salyalı pislerden korusun

daha gecen gun bitanesiyle karsı karsıya geldim... nevrimin nasıl dondugunu burdada anlatmıstım

allahın cezaları.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kendi pisliklerinde bogulsun hepsi baska bişe demiorum

haber almana çok sevindim canım artık mutluluktan uçan bi çagla grüyoruz sag salim bir an önce kavuşun inşallah
azı salyalı kadınlar... bu kadar yakışan başka terim olamazdı bence...
anlamadıgım asıl konu bu kadınlar hangi psikoloji ile mutlu bi çift gördügünde onların arasını bozma derdine düşer
ilişkimizin ilk 3 yılında maalesef bende böyle bi kadınla muhattap oldum çok şükürki artık uzaklaştı bizden üstelik evliydi hep dua ettim Allah onu çok mutlu etsinki evliliginin farkına varsın bizden uzak dursun çok şükür artık haberini bile almıyorum.

ah canım ya ne kadar guzel dua etmişsin bir de evli olanların yapmaları daha cok cileden cıkarıo insanı

Allah dogru yoldan ayırmasın sasırtmasın kimseyi yaa... sasırmısları da bizden uzak tutsn

hepimiz goruyoruz işte bir yuvayı kurmak ne kadar ne kadar zorr.... ne asamalardan geciliyo maddi manevi

ama yıkmak...

10 dk bile surmuyodur

böyle olmamalı... Allah herkesin evini yuvasını korusun

Amin çaglacım Allah hepimizi böyle insanlardan uzak tutsun hepimiz mutlu olalım inşallah...
şimdi bi hevesle aldıgımız çeyizlerimizi en küçük ignemizi bile mutlulukla kullanmak nasip olur umarım

bal gibi görümcesin tabiii, yerim seniiii

kolay gelsin özgişşşşş

aşkımın teli cekmeye basladı... mesaj atmıs hemen... yazan parmaklarını yedigimininnn...

mutluluktan ucabilirimmmm
çağlaam, çok sevindiiim. yarın kavuşuyosunuz dimi

büşram benimki kargoda hala. ups. ama zaten buraya 2 günde geliyo kargo. bugün gelmezse yarın sabah gelmiş olur diye tahmin ediyorum

yarınn kavuşursun kuzum sende bornoz takımına bayan için olanı çok büyük geliir diye teraddütte kalmıştım ama normal boyutlarda erkeginide bi model bulup denetcem

Amin çaglacım Allah hepimizi böyle insanlardan uzak tutsun hepimiz mutlu olalım inşallah...
şimdi bi hevesle aldıgımız çeyizlerimizi en küçük ignemizi bile mutlulukla kullanmak nasip olur umarım

aminn canım inşallahhh

nurayımm eveeeeeet Allah kısmet ederse yarın kollarıma bi böörtlencik düşecekkk, balkabaa onu öpecek seveceeeeeeek hediyeler vericeeeeeek hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…