ay çok güzeelllll, koleksiyonu mu var eniştemin. sevdiceğinden iki güzel armağan daha kazandı koleksiyon
kıyamam kuzuma, eminim böörtlenin aklı da hep sendedir, bi arayamadım lois imi diyodur.
hemen bi fırsat oluşur da arar inşallah
evet kuzucummm koleksiyonu var
sevdigi filmlerin figurleri... star wars, superman, spiderman, hulk, ice age vs vs vs
bunun dısında klasik arabaları da biriktirio
bunlar hotwheels'ın dark knight rises için yeni cıkardıklarıymıs, ben de aldım hemen ... umarım bayılırrr
bi gelse de yarın versem
hatta bana sorup izin almıstı biliomusun... askım benim koleksiyonu evde calısma odasına falan koyabiliriz dimi diye
agzını yirim.. koyabilirsin tabiki dedim... hatta dünden itibaren katkıda bulunmaya bile basladımmm
yaa süpermişşş. ve bence bayılacak bu hediyelerine.
ayy kızlar burası ne güzel bi ortammış böyle, iyi ki katılmışım aranıza bak aşk güzel bişeye daha vesile oldu
hoşgeldin diyen tüm gelinciklere hoşbuldum diyorum bu isim ne güzelmiş yeni gelincik diyince bi hoş oldum
telomer yaklaşık aynı durumları yaşamışız canım çok sevindim nişanınıza, Allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza olsun
düğün tarihini soran arkadaşlar için cevabım ise henüz hiçbişey belli değil ama bizimki tutturdu 2 ay sonra nişan yapalım diye, bense şuan panik aşamasındayım
sağol nurayımmm
dün ankarada okuyan kardeşim kız arkadaşını da almış günü birlik yanımıza gelmişler
kızla ilk kez tanıştık, çok sevdim hanım hanımcık
üstelik meslektaşım olcakona adliyeyi falan gezdirdim
daha evlenme durumlarına çooook var..o zamana kadar nolur Allah bilir ama sevdim ben onu
küçük kardeşimin de kız arkadaşı var
2 tane gelinimiz varbal gibi bi görümceyim üstelik
kocaman bi aile oluyoruz ne güzel
slm herkesee
öncelikle yeni gelincikler hoşgelmiş hepsine Allah tamamına erdirsin diyorum
çağlacım gördüğün rüyanın etkisinde kalmana üzüldüm canım ama bazen hepimizi oluyor bilinçaltıyla alakalı bir durum bi de üzerine insan haber alamayınca daha kötü oluyor bazen bende güne kötü başlayrm sevgilimde madene girimiş oluyor geç kalsa falan hemen şirketi arıyorum haber alamamak nekadar kötüdür az da olsa biliyorum
nuraycımm benim bornoz bu sabah geldi nettekinin aynısı ayrıca hızlı teslimat özdilek benden 10 puan alır
iki gündür elmayranın konusundan gerçekten etkilendim hatta nişanlıma trip bile yaptım üstüne bi de bu yazıyı okudum biraz sakinleştim aldatmanın tek taraflı olmadıgını hatırlamış oldumvaktiniz varsa okumanızı öneririm
Ağzı Salyalı Kadınlar! - Askmen Türkiye - Mynet
hem de nasıl kotu büşüm yaaaa... valla olup olup diriliyorum arayabilceim bi yerde yok işin kotusu.. limanda olsa komutanlıgı arayabilirim ama limanda olmayınca elim kolum baglanıyo...
haberini aldıgım andaki mutlulugu ise tarif bile edemem sanırım... suan sırtımda kanatlar cıkmıs gibi hissediorum
ahh bu agzı salyalı kadınlar
ben de kesinlikle erkeklerin hayatımın kadını işte dedikleri kadını bulduklarında tamamen kendilerini kapayabildiklerine inanıyorum ve biliorum
ne kadar kotu ornekler olsa da iyi ornekler de var karsımızda... benim dayım ve yengem gibi mesela
Allah sevdiceklerimizi bu salyalı pislerden korusun
daha gecen gun bitanesiyle karsı karsıya geldim... nevrimin nasıl dondugunu burdada anlatmıstım
allahın cezaları.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kendi pisliklerinde bogulsun hepsi baska bişe demiorum
haber almana çok sevindim canım artık mutluluktan uçan bi çagla grüyoruz sag salim bir an önce kavuşun inşallah
azı salyalı kadınlar... bu kadar yakışan başka terim olamazdı bence...
anlamadıgım asıl konu bu kadınlar hangi psikoloji ile mutlu bi çift gördügünde onların arasını bozma derdine düşer
ilişkimizin ilk 3 yılında maalesef bende böyle bi kadınla muhattap oldum çok şükürki artık uzaklaştı bizden üstelik evliydi hep dua ettim Allah onu çok mutlu etsinki evliliginin farkına varsın bizden uzak dursun çok şükür artık haberini bile almıyorum.
ah canım ya ne kadar guzel dua etmişsin bir de evli olanların yapmaları daha cok cileden cıkarıo insanı
Allah dogru yoldan ayırmasın sasırtmasın kimseyi yaa... sasırmısları da bizden uzak tutsn
hepimiz goruyoruz işte bir yuvayı kurmak ne kadar ne kadar zorr.... ne asamalardan geciliyo maddi manevi
ama yıkmak...
10 dk bile surmuyodur
böyle olmamalı... Allah herkesin evini yuvasını korusun
bal gibi görümcesin tabiii, yerim seniiiisağol nurayımmm
dün ankarada okuyan kardeşim kız arkadaşını da almış günü birlik yanımıza gelmişler
kızla ilk kez tanıştık, çok sevdim hanım hanımcık
üstelik meslektaşım olcakona adliyeyi falan gezdirdim
daha evlenme durumlarına çooook var..o zamana kadar nolur Allah bilir ama sevdim ben onu
küçük kardeşimin de kız arkadaşı var
2 tane gelinimiz varbal gibi bi görümceyim üstelik
kocaman bi aile oluyoruz ne güzel
çağlaam, çok sevindiiim. yarın kavuşuyosunuz dimikolay gelsin özgişşşşş
aşkımın teli cekmeye basladı... mesaj atmıs hemen... yazan parmaklarını yedigimininnn...
mutluluktan ucabilirimmmm
büşram benimki kargoda hala. ups. ama zaten buraya 2 günde geliyo kargo. bugün gelmezse yarın sabah gelmiş olur diye tahmin ediyorumslm herkesee
öncelikle yeni gelincikler hoşgelmiş hepsine Allah tamamına erdirsin diyorum
çağlacım gördüğün rüyanın etkisinde kalmana üzüldüm canım ama bazen hepimizi oluyor bilinçaltıyla alakalı bir durum bi de üzerine insan haber alamayınca daha kötü oluyor bazen bende güne kötü başlayrm sevgilimde madene girimiş oluyor geç kalsa falan hemen şirketi arıyorum haber alamamak nekadar kötüdür az da olsa biliyorum
nuraycımm benim bornoz bu sabah geldi nettekinin aynısı ayrıca hızlı teslimat özdilek benden 10 puan alır
iki gündür elmayranın konusundan gerçekten etkilendim hatta nişanlıma trip bile yaptım üstüne bi de bu yazıyı okudum biraz sakinleştim aldatmanın tek taraflı olmadıgını hatırlamış oldumvaktiniz varsa okumanızı öneririm
Ağzı Salyalı Kadınlar! - Askmen Türkiye - Mynet
bal gibi görümcesin tabiii, yerim seniiii
çağlaam, çok sevindiiim. yarın kavuşuyosunuz dimi
büşram benimki kargoda hala. ups. ama zaten buraya 2 günde geliyo kargo. bugün gelmezse yarın sabah gelmiş olur diye tahmin ediyorum
Amin çaglacım Allah hepimizi böyle insanlardan uzak tutsun hepimiz mutlu olalım inşallah...
şimdi bi hevesle aldıgımız çeyizlerimizi en küçük ignemizi bile mutlulukla kullanmak nasip olur umarım
gizz artık ugramıyor buralara niyeki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?