'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kolay gelsin canımm
gizim ben normalde bornoz, havlu çok sık yıkıyorum sürekli bornoz kullanmak oyüzden biraz zor oluyo malum kuruması falan uzun sürüyor havlu kullanmayı daha çok seviyorum bu bornoz takımındada havlu baya büyük cezbetti beni sende havlu kullanmayı seviyorsan alabilirsin canım :13:

canım bak ben yeni taçtan bambuuu carlin diye siyah kırmızı bir bornoz seti aldım süper şiddetle tavsiye ederim

yazın zaten havlusunu kışında bornozonu kullanırım canım bide birtane hamam seti alırım misafir için oldu bitti yani bakalım yakın zamandaki en mantıklı harcama bu olcak gibi

ben de havluyu daha çok seviyom özellikle yazın hiç bornoz kullanmam fenalık basıyo
bu akşam sevdicekle görüşsem mi görüşmesem mi kararsız kaldımmm
yarın akşam kesin görüşçez konsere gitçez..c.tesi de hem alışveriş yapçaz hem akşam yine konsere gideriz belkim
dün bizde yemekteydi..bizimkiler noluyoruz demesinler
ama aile varken mıncıklayamıyom ki çok özlemişim gibi hissediyommmm

büşracııım bedenleri standart yazıyodu çok büyük olur mu diye düşündüm ben de ama olmadığına çok sevindiiimmmmmm
gizim benim bir de daginin bornoz seti var çeyizimde. onu misafir için kullanıcam.

yazın zaten havlusunu kışında bornozonu kullanırım canım bide birtane hamam seti alırım misafir için oldu bitti yani bakalım yakın zamandaki en mantıklı harcama bu olcak gibi
kullanışlı olmuş olur benim çeyizdede 2 tane bornoz takımı böylece ama birini annemde bırakmayı düşünüyorum geldikçe kullanırız dedim

fazla görüşme göz çıkarmaz aileye batar özgecim
senin yernde olsam her fırsatta giderdim
aile yanında zaten şölee şapp diye bi öpemiyoruz zatn

özgişşş bi de dusunuomusun yaaaaaaaa

valla beni hiç bi kuvvet tutamazzz tutamazzz.... bizimkilerde askım burdayken ve ben calısmıoken her allahın gunu gorusmemize cok kızıolardı ama kimseyi dinlemiodum azar işitcemi bile bile cıkıodum evden

pişman mıyım ? aslaaaaaaaaaaaaaaaa

yine olsa yine yaparım

kızlar ben bir bonoz seti bide hamam seti laıp hamam setinden 2 kişilik çıkıyor bunu planlamıştım ama 2 bornoz fikri cazip geldi fazla olsun ama dursun değilmi 1 bornoz setinden 4 kişilik çıkıyor resmen :))))))

ben yakın zamanda bu işi halledeyim

erkek çeyizide yapıyomuş aileller benmkinin annesi almıştır bile belki birtane

bu mesajından sonra gaza gelip buluşmaya karar verdim resmen çağlaa
ama az kalsın yine kayınvalideye basılcaktım
sevdiceğe temizliğe gitmiş..ben de süpriz yapim sevdiceği evde bekliyim demiştim ama başka bişey için aradım kayınvalidemi o da bil bakalım biz babaannenle nerdeyiz şuan dedi
aman iyi oldu 2. ye basılmak istemiyom

ay güldürdün beni özgemm
bugün çok katılamadım konuşmalaraa.büşüm nurayım öptüm sizidee gördüm ama yazamadım

ezgiiiim, ben de seni öpüyorum
oooh özgiş aşklancak, ballancak bugüün iyice
24 ekim gelsiiiinnnnnnnnn yaaa ben de istiyorum amaaaa

bebiişleeerrrr pırpır gelininiz geldii minik bi english home çıkartmasıı yaptımmm bitanecikk pastamla biz geçen gün konusurken aslında benim tarzımın eklektik tarz oldugunu süüleedii banaa ciddende ölee karma bişi yanii baba cupcake aşkını aşılayan pastama sevgilerleee diyerekteen çeyizciminnn en cicikk parçalarını iftaaaarla sunuyorum

Son düzenleme:
kızlarr bugün yüzüklerimizi aldık..
daha doğrusu gümüşü falan yapılacağı için kaporasını bıraktık yüzüklerimizi ayırttık
cumartsi alıcam hepsini inşallah..

kızlaaarrr bugün aşk'la evlilik tarihini kararlaştırdık

büyük gün 22 Haziran 2013

:119::124::118::124::124::123::123::123::123::123::123::123::123:

özgişş yirim seni ben yaaaa

seni gaza getirdim getirdim dun aksam gecenin kör karanlıgında ben evden kactım amaaaa

aksam dun geceden döndü istanbulaaaa bugunu de tatil yapmıslar gece 1 e gelirken askım bi cılgınlık yapalım mıııı? dedi... balkona bi cıksana dedi baktım bizim oraya gelmişşş ben de hemen evden sıvısıp asaaa indim

bes dakikacık opup kokladım sonra kimseler fark etmeden tıpır tıpır eve cıktım çılgın aşkım benimmm

pastaaaaaaaaaaaaaaamm yerim o cupcakeleri yerimmmm

cupcake askımız durdurulamaz bir hızla çığ gibi büyüyorrr yanına dondurma da ekleyebiliriz, dün sana gösterdiğim kutu da dondurmalar da varmıs

dün böörtlene de gosterdim... hemen superman moduna gecti ve askım ben sana yaparım bundan heheyt dedi...

kutunun elimizde kalmasından korkuyorummmmm ama yine de onu yerim

kızlaaarrr bugün aşk'la evlilik tarihini kararlaştırdık

büyük gün 22 Haziran 2013

:119::124::118::124::124::123::123::123::123::123::123::123::123:

anammmm bi 22 hazirancı dahaaaa
ay nasıl mutlu oluyorum anlatamam yaaa
canım ben de 22 haziran geliniyimm daha bi sürü arkadaş da var aynı gün evlenen
ne güzel ne güzel

ne güzle olmuş çağlam yaaaa
ben öyle bişi yapmaya kalksam hemen duyar bizimkiler valla kapının açılışını
ama böyle bişi yapmak lazım yaşasın adrenalin

zehram hayılı olsun yüzüklerinizzz fotosunu eklersin emrak ederiz biz çok

günaydınlarrrrr

bizimkiler de etmiştir belkimmm

ayy ederlese etsinler ben kac gundur gormemişim askımı o aşşada dururken yukarda kalamazdım hiç

zehracım yüzüklerinizhayırlı olsun... hiras sizin de tarhiniz

benim askımın da onumuzdeki 9 aylık sefer prog. belli olmus... neyse ki dugunu kurtardık

umarım suprızler cıkmaz

günaydınlarrr
zehracım yüzüklerin, hirascım seninde tarihin hayırlı uğurlu olsunnn
çağlam aşklandın ne güzelll özgemde öylee
benide 2 sabahtır aşk bırakıyor işe.öyle musmutlu başlıyorum güne sayesindeeeeeeee bu sabah hatta erken çıktık birlikte kahvaltı yaptıkk.kıyamam ona yaa benim için bir sürü yol gidip geliyor
kızlar bu arada maşallah diyerek bir şey söylemek istiyorumm annecik sağolsun artık benden istekli yuvamı kurmama.öyle güzel destek oluyor kii şaşırıyorum.her zaman her konuda yanımda olan annemin bu konudada yanımda olması çok mutlu ediyor benii yerim ben onuuu yol arkadaşım o benimm biz hep öyle deriz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…