canım çok yoğun işler yazdıklarınızı takipteyim ama
bu arada aldığın bornuzu arkadaşlarım çok beğendi banada kesin al diolar ama bilemiyorum bende bornız seti bakıyorum özdilek sarev jua taç ama kararsızım canım yaaa
canım çok yoğun işler yazdıklarınızı takipteyim ama
bu arada aldığın bornuzu arkadaşlarım çok beğendi banada kesin al diolar ama bilemiyorum bende bornız seti bakıyorum özdilek sarev jua taç ama kararsızım canım yaaa
kolay gelsin canımm
gizim ben normalde bornoz, havlu çok sık yıkıyorum sürekli bornoz kullanmak oyüzden biraz zor oluyo malum kuruması falan uzun sürüyor havlu kullanmayı daha çok seviyorum bu bornoz takımındada havlu baya büyük cezbetti benisende havlu kullanmayı seviyorsan alabilirsin canım :13:
kullanışlı olmuş oluryazın zaten havlusunu kışında bornozonu kullanırım canım bide birtane hamam seti alırım misafir için oldu bitti yani bakalım yakın zamandaki en mantıklı harcama bu olcak gibi
fazla görüşme göz çıkarmaz aileye batar özgecimben de havluyu daha çok seviyom özellikle yazın hiç bornoz kullanmam fenalık basıyo
bu akşam sevdicekle görüşsem mi görüşmesem mi kararsız kaldımmm
yarın akşam kesin görüşçez konsere gitçez..c.tesi de hem alışveriş yapçaz hem akşam yine konsere gideriz belkim
dün bizde yemekteydi..bizimkiler noluyoruz demesinler
ama aile varken mıncıklayamıyom ki çok özlemişim gibi hissediyommmm
özgişşş bi de dusunuomusun yaaaaaaaa
valla beni hiç bi kuvvet tutamazzz tutamazzz.... bizimkilerde askım burdayken ve ben calısmıoken her allahın gunu gorusmemize cok kızıolardı ama kimseyi dinlemiodum azar işitcemi bile bile cıkıodum evden
pişman mıyım ? aslaaaaaaaaaaaaaaaa
yine olsa yine yaparım
bu mesajından sonra gaza gelip buluşmaya karar verdim resmen çağlaa
ama az kalsın yine kayınvalideye basılcaktım
sevdiceğe temizliğe gitmiş..ben de süpriz yapim sevdiceği evde bekliyim demiştim ama başka bişey için aradım kayınvalidemi o da bil bakalım biz babaannenle nerdeyiz şuan dedi
aman iyi oldu 2. ye basılmak istemiyom
kızlaaarrr bugün aşk'la evlilik tarihini kararlaştırdık
büyük gün 22 Haziran 2013
:119::124::118::124::124::123::123::123::123::123::123::123::123:
kızlaaarrr bugün aşk'la evlilik tarihini kararlaştırdık
büyük gün 22 Haziran 2013
:119::124::118::124::124::123::123::123::123::123::123::123::123:
özgişş yirim seni ben yaaaa
seni gaza getirdim getirdim dun aksam gecenin kör karanlıgında ben evden kactım amaaaa
aksam dun geceden döndü istanbulaaaa bugunu de tatil yapmıslargece 1 e gelirken askım bi cılgınlık yapalım mıııı? dedi... balkona bi cıksana dedi baktım bizim oraya gelmişşş ben de hemen evden sıvısıp asaaa indim
bes dakikacık opup kokladım sonra kimseler fark etmeden tıpır tıpır eve cıktımçılgın aşkım benimmm
pastaaaaaaaaaaaaaaamm yerim o cupcakeleri yerimmmm
cupcake askımız durdurulamaz bir hızla çığ gibi büyüyorrryanına dondurma da ekleyebiliriz, dün sana gösterdiğim kutu da dondurmalar da varmıs
dün böörtlene de gosterdim... hemen superman moduna gecti ve askım ben sana yaparım bundan heheyt dedi...
kutunun elimizde kalmasından korkuyorummmmmama yine de onu yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?