'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar gnaydınnnn :))
çağlamın kavuşmasına , ezgimin annesinin verdiği desteğe , zehramın yüzüklerine , büşümün bornozuna , hisarın düğün tarihine çok sevindimmmmmmmm

ezgikuşummmmm maşallah bitanem acayip sevindim
babiş de yola gelicek zaten..ayyy yakındır 'kızlaaaar tanışmaya geliyolar' diyeceğin günler
o kadar heyecanlanıyorum ki

ezgikuşummmmm maşallah bitanem acayip sevindim
babiş de yola gelicek zaten..ayyy yakındır 'kızlaaaar tanışmaya geliyolar' diyeceğin günler
o kadar heyecanlanıyorum ki

özgeeemm bal damlıyor ağzından bal bal.yerim ben senii kocaman sımsıkı kucaklarımmm
inşallah kuşum inşallah

zehram hayılı olsun yüzüklerinizzz fotosunu eklersin emrak ederiz biz çok

zehracım yüzüklerinizhayırlı olsun... hiras sizin de tarhiniz

zehracım yüzüklerin, hirascım seninde tarihin hayırlı uğurlu olsunnn

kızlar gnaydınnnn :))
çağlamın kavuşmasına , ezgimin annesinin verdiği desteğe , zehramın yüzüklerine , büşümün bornozuna , hisarın düğün tarihine çok sevindimmmmmmmm

çok sağolun kızlar teslim alınca fotoğrafları eklicem

kızlarr bugün yüzüklerimizi aldık..
daha doğrusu gümüşü falan yapılacağı için kaporasını bıraktık yüzüklerimizi ayırttık
cumartsi alıcam hepsini inşallah..
zehram hayırlı olsuuun

kızlaaarrr bugün aşk'la evlilik tarihini kararlaştırdık

büyük gün 22 Haziran 2013

:119::124::118::124::124::123::123::123::123::123::123::123::123:
hirascııımmm ben de 22 hazirancıyım
hayırlı uğurlu olsun, hepimize şans getirsin bugün

ezgikuşuuum maşallah annişe babacıktan da böyle güzel haberler bekliyoruz tez vakitte

çağlammmm, çılgın gelinimmm gece aşkına kavuşmuuş

nazlümuuu, elektrik tarzını yerim senin cicişlerini güle güle kullan fındıklı lokumuuummm

nazlımmmmm harikkka harikaaa ben daha soluk renklerine bakmıştım ama aldıkalrına aşık oldum bardak altıkları diğeri ne için kullanılıyor büyük olan bide bunalr yenimi gelmiş hangi mağazadan aldın bayıldım ben bu parçalara ayyyy süper süperrr tarzını yerim ki

çağlaaaa tam çılgınsın yaaa bende olsam aynını yapardım kaçan giz olurdum ama ben yakalanırdım

ezgim daha güzel haberlerini duyalım kuzum benim inşallah çok yakındaa olcak güzel şeler

özgem zehram nurayım hepiniz burdasınız kucak dolusu sevgilier

haftaya bu kız anakraya uçucaktı ama izmire gidiyorum ilk uçusu ailemle yaşıcam ondan sonraki haftada aşklanmaya gidicem biraz tatil yapmak iyi gelicek bana

sağol tatlım evet söz olucak ama biz alyanslarımızı aldık değiştirmicez hiç.. nişan yaparsak ki şüpheli buna kesin karar vermedik aynı alyansları kullanıcaz..
bu pazar tatlım

çok az kalmış kiiii
inşalaaah istediğin gibi musmutlu geçer gider canımmm

Herkes merhaba....
Umarım herkes iyidir Allah herkesin gönlüne göre versin,mutlu olun arkadaşlarım mutluluğunuz daim olsun
Sizden çok ayrı kalıyorum ama unutmadım sizleri özledim emi bunu bilin
Cumanız mübarek olsun dualarınızla olmam dileğiyle...

kızlaaarrr bornoz takımım geldiiii

gizooo gizo tavsiye ediyorum şiddetle. çok güzeller..

evet canım boyattım. ama malesef istediğimi yapmadı kuaförüm. saçlarımda bir kaç ton olmuştu hep kahve ama farklı tonlarına boyuyordum. bu şekilde rengi açarsak yine rengarenk olur aynı tonda olmaz heryeri dedi. ben bu şekilde yapmam önce tek renk elde edelim bir kaç ay tek renge boyayalım dedi. öyle yaptık. kapanması içinde baya koyu renge boyadı. resmen siyah gibi oldu. siyahtan bi ton açık. boyat bence çok rahatsız ediyorsa. benim de beyazlarım vardı o yüzden boyamaya başlamıştım 4senedir boyuyorum. ama boya bir o kadar da bakım istiyor, saçlar sertleşmeye başlıyor, bunları da düşünerek karar ver. çok fazla değilse hiç boyatma bence.

kızlaaarrr bornoz takımım geldiiii

Eki Görüntüle 509960

gizooo gizo tavsiye ediyorum şiddetle. çok güzeller..

nurayım bendemi alsam yaaa ne alcam die düşünürken aslında bu işide halletmeme gerektiğini farkettim ki senin gibi yapıp 2 bornoz seti atmayı düşünüyorum çeyize bu standart bedenmi iş yerindekiler bayıldı bunlara yahu aşkla kullan canım

senin bornoz takımını yerimmmmmmmmm

güle güle kullan bitanemmmm

yaaaaaaaaaaaaa ama ben cok minigimmmmmmm yaaaaaaaaaa kaybolurum bornozların icinde

nolcak bana bornozsuz mu olcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…