senin bornoz takımını yerimmmmmmmmm
güle güle kullan bitanemmmm
yaaaaaaaaaaaaa ama ben cok minigimmmmmmm yaaaaaaaaaa kaybolurum bornozların icinde
nolcak banabornozsuz mu olcam ben
dün aklıma sen geldin enişte dev sen minik sana yazcaktım ya daraltıp ya kestirirsin die yada tekli set alırsınız die canımsana yorgan misali olur bunlar yahuuu
kıymetim, bunu büşramın sayesinde aldım.güle güle kullan tatlışımmben bu işten de pek anlamıyorum. bambu falan mı oluyordu? nerden aldınız ve kaç tl olmalı bunları da bilmiyorum.
kuzum, bayanı m beden erkeği l beden. çok ideal.. alırken standart beden yazıyordu zaten.nurayım bendemi alsam yaaa ne alcam die düşünürken aslında bu işide halletmeme gerektiğini farkettim ki senin gibi yapıp 2 bornoz seti atmayı düşünüyorum çeyize bu standart bedenmi iş yerindekiler bayıldı bunlara yahuaşkla kullan canım
teşekkür ederim güzeliiiimmmmnurayımm güle güle kullan çok güzel görünüyorr.büşümde güle güle kullansınn yazamadım dün ona.
yağmur hoşgeldin sende mutlu ol inşallah
çağloşkoom sen ayrı ayrı alabilirsin gizomun dediği gibi. s beden alırsın hatta varsa xs alırsın :)senin bornoz takımını yerimmmmmmmmm
güle güle kullan bitanemmmm
yaaaaaaaaaaaaa ama ben cok minigimmmmmmm yaaaaaaaaaa kaybolurum bornozların icinde
nolcak banabornozsuz mu olcam ben
ah gizolettam tekli de alsak bana gore brnoz varmıdır ki sanırım cocuk reyonuna bakmam gerekebilir
ben set almasam daha mantıklı sanırım kuş... english home da pembik fırfırlı var bitane onu begeniorum askım da cok begendi ama kaliteli midir su ceker mi iyi ona emin olamadık sadece
napcam bakalım olmadı devreye annecigi sokucam
her işi bilen her işe karısan super kaynana....
superman'in kaynanası...
yakında sinemalarda...
ah gizolettam tekli de alsak bana gore brnoz varmıdır ki sanırım cocuk reyonuna bakmam gerekebilir
ben set almasam daha mantıklı sanırım kuş... english home da pembik fırfırlı var bitane onu begeniorum askım da cok begendi ama kaliteli midir su ceker mi iyi ona emin olamadık sadece
napcam bakalım olmadı devreye annecigi sokucam
her işi bilen her işe karısan super kaynana....
superman'in kaynanası...
yakında sinemalarda...
nuray canım standar diyor ya bizim boyumuz hemen hemen aynı sende nasıl durdu sevgilimde benm boyumda ama hafif göbeği var olurmu ki diede düşüncelerdeyimayyy bu işler çok komik yaaaaa offff bari bunu halledeyim yavaştan aldım şu günlerde kendimi
gizemim annişe sor, o da tamamdır derse bence de al
hatta özdilek e yolun düşerse inceleyip sonra alabilirsin.
benim annem çok beğendi, hatta misafirimiz var o bayanda çok beğendi, iyiki kadife olanlardan almadın dedi.
allahımmm çağlamm yaa çok güldürüyosun benii şu sloganlarınlaaa çok yaşa sen
canım englısh homeden alma bu konuda özdilek en iyisi bide jua var şu günlerde çok bakıyorum ama bilemiyorum ne alacağımı çeyize bende 2 set koycam bu özdileğide annişe sorup öyle almak istiyorum
aslında viaport mağazasınada gidesim var pazar günü çağlamm bir arge şart
nurayım vallla saol iyikide söledin m ve l olur ki ayyy heyecanlandım akşam annişle konuşup bende çeyize alayyımmmı diyim bambu su çekmeyenler oluyor ama onun için onca para verip gezemicem buna bayıldım ünidede bornozum özdilekti saol canım tavsiyelerin için
yaa sizler burda kilo alamıyoruz derken nasıl yahu diyordum ama ben fena halde zayıflamaya başladım. somalili insanlara benzedin diye benle dalga geçiyor ablam. bu ara çok üzüntüler yaşadım ondan mı bilmiyorum gerçi ondan önce de zayıflamaya başlamıştım. 1,68benim boyum 53 kiloya düştüm. 56-57lerde geziyordum halbuki. acıkma hissimi kaybettim akşamları falan yemiyorum öğlende zaten yemezdim, bi sabah kaldı. onda da midem bulanıyor fazla yiyemiyorum. kendimi zorlayıp yemeye çalışıyorum.
kansızlık da var tabi. haplara başlamam gerekecek tekrar.
hihihi bizde slogan cokkk kuşummmm bize takıl hayatını yaşaaa
jua yı da cok duydummm gizot yaaa dur şimdikk ben anlamadım
madem bu bambu su cekmiyo neden cok pahalı yahu
bornozun su cekmesi gerek degil mi suyumu cekmezse ne anladım şipildek şipildek ortada gezdikten sonra :44:
teşekkür ederim özgeeemmbüşüm de nurayım da güle güle kullansınlar bornozlarınııı
günaydın güzeller güzeli gelincikler...
merhaba canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?