'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

senin bornoz takımını yerimmmmmmmmm

güle güle kullan bitanemmmm

yaaaaaaaaaaaaa ama ben cok minigimmmmmmm yaaaaaaaaaa kaybolurum bornozların icinde

nolcak bana bornozsuz mu olcam ben

dün aklıma sen geldin enişte dev sen minik sana yazcaktım ya daraltıp ya kestirirsin die yada tekli set alırsınız die canım sana yorgan misali olur bunlar yahuuu

nuray canım standar diyor ya bizim boyumuz hemen hemen aynı sende nasıl durdu sevgilimde benm boyumda ama hafif göbeği var olurmu ki diede düşüncelerdeyim ayyy bu işler çok komik yaaaaa offff bari bunu halledeyim yavaştan aldım şu günlerde kendimi

dün aklıma sen geldin enişte dev sen minik sana yazcaktım ya daraltıp ya kestirirsin die yada tekli set alırsınız die canım sana yorgan misali olur bunlar yahuuu

ah gizolettam tekli de alsak bana gore brnoz varmıdır ki sanırım cocuk reyonuna bakmam gerekebilir

ben set almasam daha mantıklı sanırım kuş... english home da pembik fırfırlı var bitane onu begeniorum askım da cok begendi ama kaliteli midir su ceker mi iyi ona emin olamadık sadece

napcam bakalım olmadı devreye annecigi sokucam

her işi bilen her işe karısan super kaynana....

superman'in kaynanası...

yakında sinemalarda...

güle güle kullan tatlışımm ben bu işten de pek anlamıyorum. bambu falan mı oluyordu? nerden aldınız ve kaç tl olmalı bunları da bilmiyorum.
kıymetim, bunu büşramın sayesinde aldım.
hiç bi araştırmam yoktu bu konuda. büşra alacaktı ben de aldım aradan çıktı. o gidip mağazasında baktı inceledi çok beğendi. orda fiyarı 220 tl imiş. biz internet üzerinden 149 a aldık.
bambu değil. bambu ne demek onu da bilmiyorum :) ama çok güzeller.
kadife olanları asla tercih etmeyecektim zaten. su falan çekmez onlar :)

kuzum, bayanı m beden erkeği l beden. çok ideal.. alırken standart beden yazıyordu zaten.
sen bilirsin gizoom, ben tavsiye ediyorum. özdilek kalitesini biliyoruz zaten, model ölçü vs. bakımından da iyi ki almışım. aradan çıktı..
evdeki dagi nin setini de misafir için kullanıcam.

nurayımm güle güle kullan çok güzel görünüyorr.büşümde güle güle kullansınn yazamadım dün ona.
yağmur hoşgeldin sende mutlu ol inşallah
teşekkür ederim güzeliiiimmmm

senin bornoz takımını yerimmmmmmmmm

güle güle kullan bitanemmmm

yaaaaaaaaaaaaa ama ben cok minigimmmmmmm yaaaaaaaaaa kaybolurum bornozların icinde

nolcak bana bornozsuz mu olcam ben
çağloşkoom sen ayrı ayrı alabilirsin gizomun dediği gibi. s beden alırsın hatta varsa xs alırsın :)
bizim setteki m beden, ben boydan kurtarıyorum, kötü durmadı. tam ideal.

allahımmm çağlamm yaa çok güldürüyosun benii şu sloganlarınlaaa çok yaşa sen

canım englısh homeden alma bu konuda özdilek en iyisi bide jua var şu günlerde çok bakıyorum ama bilemiyorum ne alacağımı çeyize bende 2 set koycam bu özdileğide annişe sorup öyle almak istiyorum

aslında viaport mağazasınada gidesim var pazar günü çağlamm bir arge şart

nurayım vallla saol iyikide söledin m ve l olur ki ayyy heyecanlandım akşam annişle konuşup bende çeyize alayyımmmı diyim bambu su çekmeyenler oluyor ama onun için onca para verip gezemicem buna bayıldım ünidede bornozum özdilekti saol canım tavsiyelerin için

canım bizim boy ve kilo yakın birbirine.
benim boyum 169, kilom da 53 şuanda.. bana çok güzel oldu.
sevdiceklerimizin ölçüleri de aynı gibi :) benimkine olur bu.. büyük durmaz. zaten bornoz dediğinde dar olmaz :) tam standartlardayız

yaa sizler burda kilo alamıyoruz derken nasıl yahu diyordum ama ben fena halde zayıflamaya başladım. somalili insanlara benzedin diye benle dalga geçiyor ablam. bu ara çok üzüntüler yaşadım ondan mı bilmiyorum gerçi ondan önce de zayıflamaya başlamıştım. 1,68benim boyum 53 kiloya düştüm. 56-57lerde geziyordum halbuki. acıkma hissimi kaybettim akşamları falan yemiyorum öğlende zaten yemezdim, bi sabah kaldı. onda da midem bulanıyor fazla yiyemiyorum. kendimi zorlayıp yemeye çalışıyorum.

kansızlık da var tabi. haplara başlamam gerekecek tekrar.

gizemim annişe sor, o da tamamdır derse bence de al
hatta özdilek e yolun düşerse inceleyip sonra alabilirsin.
benim annem çok beğendi, hatta misafirimiz var o bayanda çok beğendi, iyiki kadife olanlardan almadın dedi.

kadife dokununca güzel geliyor galiba yumuşacık ama su çekmesi önemli tabi.

allahımmm çağlamm yaa çok güldürüyosun benii şu sloganlarınlaaa çok yaşa sen

hihihi bizde slogan cokkk kuşummmm bize takıl hayatını yaşaaa

jua yı da cok duydummm gizot yaaa dur şimdikk ben anlamadım

madem bu bambu su cekmiyo neden cok pahalı yahu

bornozun su cekmesi gerek degil mi suyumu cekmezse ne anladım şipildek şipildek ortada gezdikten sonra :44:

kıymetcim, dikkat et canım..
doktora görün bi daha çok kısa sürede fazla kilo kaybedersen.

çağlam görselliğine veriliyor sanırım o paracıklar... ay ceket gibi bornoz yapmışlar ya

büşüm de nurayım da güle güle kullansınlar bornozlarınııı
teşekkür ederim özgeeemm

22 haziran gelinleri ne çokmuş böyle nasıl sevindim anlatamam sanki toplu düğün yapcakmışız gibi kendimi yalnız hissetmedim daha bi mutlu oldum telomer ve allegria düğünleriniz nerede olacak nereye gelin gitceksiniz, konuya yenilerde dahil olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın ama burdaki muhabbetleri çok sevdim

bornoz seti alan arkadaşa da hayırlı olsun çok güzele benziyorlar, artık benim de böyle şeylere başlamam gerekecek sanırım :18:

günlükteki yazını okudum allegria, hakkında hayırlısı olsun, çok samimi hissettim kendime, az çok benzerlerini yaşadık belki.... ama şimdi mutluluğa çok yakınız, bu her şeye değer içini ferah tut olur mu, en kısa zamanda başka ev bulursunuz umarım

aaa hiras söyleyince okudum özgemin günlüğe yazdıklarını.
kuzuum aynı site de mi :26:
sevdiceğe söylemesen daha iyi sanki, ama bu sefer de bi şekilde öğrenirse sana kırılır ve haksızda sayılmaz..
iki ucu.... değnek gibi bişey işte bu da:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…