'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım tekirdağda yaşıyorum ben düğünüm de burda olcan inşallah
ben de aynı gün evleneceğimiz arkadaşları görünce acayip mutlu oluyorum

aaaaaaa özgem bilmeye hakkı var bence kendini nişanlının yerine koyy

aslında nerden baksan 8 sene öncesine dayanan bi ilişki ve bu konu hakkında da hiç konuşmuyoruz
şimdi hiç o konular konuşulmazken pat diye eski bi sevgilimle aynı sitede yalıcaz demek de istemiyom
bi de empati yapıyorum da..ben onun eski ilişkilerine dair hiçbişey bilmek istemedim ne adı ne sanı
ama öğrenmiştim isteğim dışı..ben çok kıskancım o nedenle aynı şey olsa bilmemeyi tercih edebilirdim sanki
ama bi yandan da haberim olsun da isterdim
bilemedim valla :26:

nurayım anneme demeye bile gerek yok çok uygun ve çok güzel annem bayılır tam anniş tarzı özdilek kalitesinede güveniyor yahu bizim senle boyda kiloda aynı yakın uyumluyuz ayyy bayıldı burdaklere gösteryorum herkes taktın alll kız diyoo

nurayım aslında görerek alma değilde çeyize birkerede mağazadan alayım diyorum o kadar komikki herşeyi netten alıyom ama başka çarede yok taşıyamam

bende katılcam size babamın kartını bir bombalayım akşama

çağlamm bambu iyide biz bu bornozlarla saatlerce kalmıcaz kurulancaz sonrada onları ascaz ki kurusunlar die bambu boşa ve görselliğe gibi geliyor bana canım

özgem günlüğe yazdıklarını yazdığın anda okudum ama yorum yapmak istemedim kuzum daha önce sormuştum çünkü önceki konularını okumuştum ama söyleme nişanlına sen olsan tedirgin olurdun oda olur yoksa

sende tıpkı sevgilime benzettiğim insanalrdansın oda istem dışı bişi duysa kıskanç kesilir ki kıskanç ve bilmeyi tercih ederdi

özge sen kendine yapılmasını istemiyorsan nişanlınada yapma canım ben kendi adıma söylemezdim çünkü benimki çok çok kıskanç kurardı beyninde seninki bunu mağzur görmicekse söyle, benim erkek arkadaşım bilmeyi tercih eder ben ise söylenmemesini isterim aynı şey başıma gelse ona sölemem onunda sölemesini istemem gibi sanki

gizim bi de şöyle bişey var biz evimizde çok huzurluyuz o site bahçesinde çocuk gibi koşup oynadığımız da oluyo
ama şimdi öğrenirse acaba her yanımızdan geçen hakkında bu mu diye paranoya yapar mı
aslında kıskanacağı hiçbir durum yok üstünden kaaaç sene geçti..kıskanç da değildir benim nişanlım
sadece ben onun huzursuz olmasını istemiyorum..o büyü bozulur mu diye korkuyorum
çünkü ben onun eski kız arkadaşını öğrendiğimde kaç gün paranoya yapmıştım kızın face ine bakıp durmuştum
ama o böyle bişey yapmadı eski ilişkilerden bahsedince..dediğim gibi o kıskanç değildir ama bilemedim napsam
aslında bu knouyu hiç düşünmüyodum bugüne kadar söyleme gereği hiç duymamıştım..önemsemiyorum çünkü
ama bugün aklıma geldi acaba bilse mi diye..
ben o insanla aynı mahallede oturuyorum..bunu biliyo mesela..şakayla karışık takılmıştı evlenince seni yollamıcam annenlere diye

görmek isteyen herkese mesaj atarım nurayım sanada yollarım birazdan mesajla kuzucum

canım bak şimdi şu var ben olsam saklarım diyorum erkek arkadaşım paranoya yapar kıskanır hatta anında taşınır canım

bide çocuk gibi koşmalarım tükenir eğlenemem dar gelir oralarr bana ki üstünde onca sene geçmiş etkisiz eleman olsa bile benimki çok konuşup yorum yapardı

bilmesine gerek varmı ki bence yok gibi duruyor sen sadece kendi davranışlarını görme diyelim nişanlına koşarken önünden o geçicek diyelim durma koş yokmuş gibi davran hani görünce bir surat asma olayın olmasın

sen isim vermeden şahısı göstermeden sevgiline söylersen her birşeyde temklinli durduğunda yüzün gülerken somurttuğunda o adamdan bilcek onuda geçtim söylemesen bile aranızda sorun olucak

aynı şeyi yaşasam benimkinin takmama durumu olmazdı

ben umursamazdım benim şu anda ve sonsuza kadar benim derdim ama benimki paranoyada number one kendime olsa umursamaz takılırdım sırf ilişkim incinmesin die canım

sende ölç tart nişanlını en iyi sen tanıyorsun kaldırabiliyorsa paranoya yapmıcaksa bunun üstüne yorumda bulunup sürekli o şahsı aranıza sokmucaksa söyle canım ki geçmiş geçmiştir gölgesi olmasın ama söyleyince gölge olucaksa sen bunu düşünüyorsan söleme derim

Son düzenleme:
çok kötüyüm kızlarrr...öyle böyle değil...çok kötü tartıstık...gelinlik için verdiği bi bütçe vardı...bana göre az olan o bütçe neymiş efendim niye o kadarmıs...herkes su kadara bu kadar diktiriyomus....ya yetiştiremiyo biliyorum tek basına ama...önce kabul etti bu fiyat iyi dedi...sonra kesin annesiyle konustu...kaynanam cok pinti kesin o dedi...bende kendim diktiririm istemiyorum paranı dedimm

Özgem gizoşa katılıyorum..bencede paranoya yapar mesajda anlatmak istedigim de buydu balım.

doğru diyosun canım.. bu akşam buluşçaz konsere gitçez.. belki orda anlatırım.. belki gün içinde dayanamayıp arayıp anlatırım tez canlıyım çok
belki de umursamam, söylemem bişey..
çok mantıklı ve güzel şeyler yazmışsın gizimm

canım peki senin durum nasıl?
bi kısmını senin ödeyecek durumun varsa öyle yapın.. sonuçta ortak bi hayat kuracaksınız
umarım çok kırıcı şeyler söylememiştir sana tabi ki

aaaa demek senin de kaynanan pinti :44:

kızınızın adını çağla koymayın... test edildi onyalandı valla

canım bunun icin hiç uzmeyin birbirinizi... gelinlik eve onemli ama illa cok buyuk paralara olması gerekmio daha ucuza da bence icine sincek birsey cıkar...

özgişimm valla cok hassas mesele bunlar ama sanırım ben olsam soleyemem cunku benimki anında ayara baglar... hatta toplar tasını taragını tasınır direk

ama sonradan ogrenmesi de kotu... ay cok karmasık yaaa allah yardımcın olsun simdi baska yere gitme sansınız yok mu

canım böyle şeyler için tartışılmaya değermi ki gidersiniz ne kadarlık bişi beğendin bak biz 2000 tl lik bütçe ayırdık onuda ben söledim yada 1500 hattaha onada diyorum gelinliğimi ben damatlığıda sen al die en olmadı üstüme diktirip veririm aldığım yere bir nevi kiralama

böyle şeyler için tartışma olmamalı bence

bende gçeen yıl kızıyodum topuklu giyemicem die çok kızmıştım sonra düşündm böyle şeler için onu üzmeme değmiyor o yüzden sende mantıklı bir şekilde arar sölersin

zaten öyle bişi ki gelinlikçi gezerken anlıcaksın biz sevgilimle gezdik ben ucuz modeller bile beğendim benimki dedi çok dandik çok kalitesiz die kendisi çat çat yorum yaptı sen düşün

sende seninkiyle bir gez bakalım oda anlasın

zaten öyle yapıyoruz canım benim...ayırdıgı bütçe hem kına kıyafetim için hem gelinlik için...bende kırılmasın diye bişey demedim yeter canım dedim...ama üstünü ben tamamlıcaktım....neymiş efendim herkes 1000 tlye iki kıyafeti de diktiriyomus Allahım kabus olmalı bu

yok şuan için canım..bu evi biz tanıştığımızda daha yeni almıştı nişanlım..şimdi kredilerini ödüyo
biz de düğün olsun biraz elimiz para görsün daha büyüğüne geçeriz diye konuştuk
ben kıskanç olduğum için bu konuyu düşününce içim sıkılıyo, empati yaptığımda
ama o hiç değildir.. mantıklıdır.. belki de önemsemicek
çok söyleyesim var.. ama onun huzursuz olmasına kıyamam asla

Son düzenleme:

Çağlam hiçbirseyin iyisine gitmiyorum zaten...ne kötü ne iyi orta halli bulmaya calısıyorum....nişanda bile altın falan hiçbişey istemedim kimseden...el alemden bana ne dedim...eski zamanda yasamıyoruz dedim..hiçbirsey istemedim şimdiye kadar....ben ne kadar alttan alsam onlar tepeme cıkıyo...kaynanamın nişan bohcasına koydugu gecelik nişanlımın eski nişanlısına alınmıs bişey düsün ve xl...ki ben xs-s giyen biriyim...gecen sandıgı düzenlerken farkettim....eski nişanlısı kiloluymus...kaynanama sordum anne niye bu kadar büyük aldın dedim...kendi almamıs bile...yegenim almanyadan getirdi 4 yıl önce dedi...ama önce hangi oglun evlenirse diye alpaya değildi dedi...ayyy sen o kıza mı allındı sandın dedi...bende evet dedim...aynen öyle düsündüm dedim...yani direk kendini ele verdi....parcaladım zaten...giyermiyim ben onu...böyle bi kadın işte...Allahım sabır ver...kuduruyorum sinirden...aglayamıyorum...elim ayagım titriyooo((

Son düzenleme:

ayyyy senin gelinlik yorumunu yerim allahım düşünceye bak ne ince insanalr var yarabbim özgem kuşum aynı bu yoruma binkere katılıyorum ortak hayat kurulcaksa asla sorun olmamalı ben kendim almayı bile düşünüyorum kii

özgem sölemek geliyorsa söyle canım aynısı başıma gelse tası tarağı atar giderdi bizimki

ahahaha çağla koptum yorumuna aynı aynıııı bizimkielr tıpkının aynı huy olarak

Son düzenleme:
söylücem kızlar
giriş yaptım üstelik şuan toplantıda çıksın arayıp söylücem
ondan gizli saklı hiçbişeyim olmasın istiyorum.. evlenicez biz.. ne bilim ya umarım güzel bi sonuç alırım

nerden öğrendin nereden haberin oldu gibi sorular gelirse ne cevap vercen canım bazı sorular sorabilir hazır ol özgem ama ben inanıyorum bir sorun olmucak aynı şey benim başıma kız halimle gelse sevgilime hiç bişi demez arayada 3. kişiyi paranoya yapıp sokmazdım ama sevgilim için söz veremiyorum o yüzden söelemezdim :))))

çağla canım kaynanandan uzak .ok uzakta otur o ne biçim yaa kendi kızının başına gelsin istermi bu muamele herkes kendi şanını kalitesini belli eder annem hep böyle söyler bana gelse kabul etmem sölerdimde senin gibi ayıp denen bişi var o yüzden ş ubohça işine hiç giresim gelmciek

insanlar ilk zamanlar çok iyi olup evlenmeye yakın maddiyatı sokup karakter değiştirebiliyorlar ben bunu çok gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…