22 haziran gelinleri ne çokmuş böyle nasıl sevindim anlatamam sanki toplu düğün yapcakmışız gibikendimi yalnız hissetmedim daha bi mutlu oldum telomer ve allegria düğünleriniz nerede olacak nereye gelin gitceksiniz, konuya yenilerde dahil olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın ama burdaki muhabbetleri çok sevdim
bornoz seti alan arkadaşa da hayırlı olsun çok güzele benziyorlar, artık benim de böyle şeylere başlamam gerekecek sanırım :18:
günlükteki yazını okudum allegria, hakkında hayırlısı olsun, çok samimi hissettim kendime, az çok benzerlerini yaşadık belki.... ama şimdi mutluluğa çok yakınız, bu her şeye değeriçini ferah tut olur mu, en kısa zamanda başka ev bulursunuz umarım
aaa hiras söyleyince okudum özgemin günlüğe yazdıklarını.
kuzuum aynı site de mi :26:
sevdiceğe söylemesen daha iyi sanki, ama bu sefer de bi şekilde öğrenirse sana kırılır ve haksızda sayılmaz..
iki ucu.... değnek gibi bişey işte bu da:26:
aaaaaaa özgem bilmeye hakkı var bencekendini nişanlının yerine koyy
canım tekirdağda yaşıyorum ben düğünüm de burda olcan inşallah
ben de aynı gün evleneceğimiz arkadaşları görünce acayip mutlu oluyorum
aslında nerden baksan 8 sene öncesine dayanan bi ilişki ve bu konu hakkında da hiç konuşmuyoruz
şimdi hiç o konular konuşulmazken pat diye eski bi sevgilimle aynı sitede yalıcaz demek de istemiyom
bi de empati yapıyorum da..ben onun eski ilişkilerine dair hiçbişey bilmek istemedim ne adı ne sanı
ama öğrenmiştim isteğim dışı..ben çok kıskancım o nedenle aynı şey olsa bilmemeyi tercih edebilirdim sanki
ama bi yandan da haberim olsun da isterdim
bilemedim valla :26:
iyiyim canım. arkadaşımla dışarı çıkıcam şimdi..hoşbuldum Nuraycım...nasılsın?
aaa foto.su var mı çağlacım?kızlarrr sonunda istediğim gibi bi gelinlik buldumm sanırımm.....
sende tıpkı sevgilime benzettiğim insanalrdansın oda istem dışı bişi duysa kıskanç kesilir ki kıskanç ve bilmeyi tercih ederdi
özge sen kendine yapılmasını istemiyorsan nişanlınada yapma canım ben kendi adıma söylemezdim çünkü benimki çok çok kıskanç kurardı beyninde seninki bunu mağzur görmicekse söyle, benim erkek arkadaşım bilmeyi tercih eder ben ise söylenmemesini isterim aynı şey başıma gelse ona sölemem onunda sölemesini istemem gibi sanki
iyiyim canım. arkadaşımla dışarı çıkıcam şimdi..
öpüyorum hepiniziii
aaa foto.su var mı çağlacım?
hirascım benim düğünüm de istanbulda olacak.
giziiimmm uyumumuzuuu yerimmmm
gizim bi de şöyle bişey var biz evimizde çok huzurluyuz o site bahçesinde çocuk gibi koşup oynadığımız da oluyo
ama şimdi öğrenirse acaba her yanımızdan geçen hakkında bu mu diye paranoya yapar mı
aslında kıskanacağı hiçbir durum yok üstünden kaaaç sene geçti..kıskanç da değildir benim nişanlım
sadece ben onun huzursuz olmasını istemiyorum..o büyü bozulur mu diye korkuyorum
çünkü ben onun eski kız arkadaşını öğrendiğimde kaç gün paranoya yapmıştım kızın face ine bakıp durmuştum
ama o böyle bişey yapmadı eski ilişkilerden bahsedince..dediğim gibi o kıskanç değildir ama bilemedim napsam
aslında bu knouyu hiç düşünmüyodum bugüne kadar söyleme gereği hiç duymamıştım..önemsemiyorum çünkü
ama bugün aklıma geldi acaba bilse mi diye..
ben o insanla aynı mahallede oturuyorum..bunu biliyo mesela..şakayla karışık takılmıştı evlenince seni yollamıcam annenlere diye
canım bak şimdi şu var ben olsam saklarım diyorum erkek arkadaşım paranoya yapar kıskanır hatta anında taşınır canım
bide çocuk gibi koşmalarım tükenir eğlenemem dar gelir oralarr bana ki üstünde onca sene geçmiş etkisiz eleman olsa bile benimki çok konuşup yorum yapardı
bilmesine gerek varmı ki bence yok gibi duruyor sen sadece kendi davranışlarını görme diyelim nişanlına koşarken önünden o geçicek diyelim durma koş yokmuş gibi davran hani görünce bir surat asma olayın olmasın
sen isim vermeden şahısı göstermeden sevgiline söylersen her birşeyde temklinli durduğunda yüzün gülerken somurttuğunda o adamdan bilcek onuda geçtim söylemesen bile aranızda sorun olucak
aynı şeyi yaşasam benimkinin takmama durumu olmazdı
ben umursamazdım benim şu anda ve sonsuza kadar benim derdim ama benimki paranoyada number onekendime olsa umursamaz takılırdım sırf ilişkim incinmesin die canım
sende ölç tart nişanlını en iyi sen tanıyorsun kaldırabiliyorsa paranoya yapmıcaksa bunun üstüne yorumda bulunup sürekli o şahsı aranıza sokmucaksa söyle canım ki geçmiş geçmiştir gölgesi olmasın ama söyleyince gölge olucaksa sen bunu düşünüyorsan söleme derim
canım bak şimdi şu var ben olsam saklarım diyorum erkek arkadaşım paranoya yapar kıskanır hatta anında taşınır canım
bide çocuk gibi koşmalarım tükenir eğlenemem dar gelir oralarr bana ki üstünde onca sene geçmiş etkisiz eleman olsa bile benimki çok konuşup yorum yapardı
bilmesine gerek varmı ki bence yok gibi duruyor sen sadece kendi davranışlarını görme diyelim nişanlına koşarken önünden o geçicek diyelim durma koş yokmuş gibi davran hani görünce bir surat asma olayın olmasın
sen isim vermeden şahısı göstermeden sevgiline söylersen her birşeyde temklinli durduğunda yüzün gülerken somurttuğunda o adamdan bilcek onuda geçtim söylemesen bile aranızda sorun olucak
aynı şeyi yaşasam benimkinin takmama durumu olmazdı
ben umursamazdım benim şu anda ve sonsuza kadar benim derdim ama benimki paranoyada number onekendime olsa umursamaz takılırdım sırf ilişkim incinmesin die canım
sende ölç tart nişanlını en iyi sen tanıyorsun kaldırabiliyorsa paranoya yapmıcaksa bunun üstüne yorumda bulunup sürekli o şahsı aranıza sokmucaksa söyle canım ki geçmiş geçmiştir gölgesi olmasın ama söyleyince gölge olucaksa sen bunu düşünüyorsan söleme derim
çok kötüyüm kızlarrr...öyle böyle değil...çok kötü tartıstık...gelinlik için verdiği bi bütçe vardı...bana göre az olan o bütçe neymiş efendim niye o kadarmıs...herkes su kadara bu kadar diktiriyomus....ya yetiştiremiyo biliyorum tek basına ama...önce kabul etti bu fiyat iyi dedi...sonra kesin annesiyle konustu...kaynanam cok pintikesin o dedi...bende kendim diktiririm istemiyorum paranı dedimm
çok kötüyüm kızlarrr...öyle böyle değil...çok kötü tartıstık...gelinlik için verdiği bi bütçe vardı...bana göre az olan o bütçe neymiş efendim niye o kadarmıs...herkes su kadara bu kadar diktiriyomus....ya yetiştiremiyo biliyorum tek basına ama...önce kabul etti bu fiyat iyi dedi...sonra kesin annesiyle konustu...kaynanam cok pintikesin o dedi...bende kendim diktiririm istemiyorum paranı dedimm
doğru diyosun canım.. bu akşam buluşçaz konsere gitçez.. belki orda anlatırım.. belki gün içinde dayanamayıp arayıp anlatırım tez canlıyım çok
belki de umursamam, söylemem bişey..
çok mantıklı ve güzel şeyler yazmışsın gizimm
canım peki senin durum nasıl?
bi kısmını senin ödeyecek durumun varsa öyle yapın.. sonuçta ortak bi hayat kuracaksınız
umarım çok kırıcı şeyler söylememiştir sana tabi ki
aaaa demek senin de kaynanan pinti :44:
kızınızın adını çağla koymayın... test edildi onyalandı valla
canım bunun icin hiç uzmeyin birbirinizi... gelinlik eve onemli ama illa cok buyuk paralara olması gerekmio daha ucuza da bence icine sincek birsey cıkar...
özgişimm valla cok hassas mesele bunlar ama sanırım ben olsam soleyemem cunku benimki anında ayara baglar... hatta toplar tasını taragını tasınır direk
ama sonradan ogrenmesi de kotu... ay cok karmasık yaaa allah yardımcın olsun simdi baska yere gitme sansınız yok mu
aaaa demek senin de kaynanan pinti :44:
kızınızın adını çağla koymayın... test edildi onyalandı valla
canım bunun icin hiç uzmeyin birbirinizi... gelinlik eve onemli ama illa cok buyuk paralara olması gerekmio daha ucuza da bence icine sincek birsey cıkar...
özgişimm valla cok hassas mesele bunlar ama sanırım ben olsam soleyemem cunku benimki anında ayara baglar... hatta toplar tasını taragını tasınır direk
ama sonradan ogrenmesi de kotu... ay cok karmasık yaaa allah yardımcın olsun simdi baska yere gitme sansınız yok mu
doğru diyosun canım.. bu akşam buluşçaz konsere gitçez.. belki orda anlatırım.. belki gün içinde dayanamayıp arayıp anlatırım tez canlıyım çok
belki de umursamam, söylemem bişey..
çok mantıklı ve güzel şeyler yazmışsın gizimm
canım peki senin durum nasıl?
bi kısmını senin ödeyecek durumun varsa öyle yapın.. sonuçta ortak bi hayat kuracaksınız
umarım çok kırıcı şeyler söylememiştir sana tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?