'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

karnımın içinde bi matkap var sanki....içimi deliyo...çok üzgünüm cok sinirliyimm gizosum

Son düzenleme:

kıyamam ben sana yaaaaaaaa

işe bakın... topikte iiki tanceik caglayız ikimizin de kaynanasının kaynanalık yonunden masallahı var...

ama seninki de cidden ayıp etmiş gerci dusunuyorum da öle bi durum olsa aynısını benimki de yapabilirdi

düşünceli olmasını bekleyemiorum o kadından nedense...

kusum sen simdi bunları bi surec olarak gor... evlendikten sonra cok hayatınızın icinde olmıcak bu kadın deil mi?

tartısmadan guzellikle anlatmayı dene nişanlına hani bunlar bi kızın en buyuk hayali zaten herseyimizi en makul sekilde dusunuyorum, gelin olucam icimde kalmasın bazı seyler falan diye ne bilim

benimki de gecen foto mevzusuna yapmsıtı o ne ole bi fotorafa o kadar mı vercez bilmem ne elalem su kadara yapıo valla bize gulerler die... hep annesinin lafları

onceden cok takardım ama artık sallamıorum nasılsa bi sekilde dedigime gelinio... oh olsun

valla bizimkiler biraz delibaş sanırım gizo bu konularda

özgiş o yonden sanslısın aslında anlayıslı biri var karsında gayet... benimki var ya anlatmaya kalksam lafın sonunu bile gettirtirmez.. ortasında baslar kopurmeye tamamlayamam lafımı

çağlam sonunda anladın bak tatlı dille yolla getiriyorsun bıdı bıdı konuşup annelerinin dizinin dibinden ayrılmıyorlar sonra işin içine girince onlarda anlıyolar oh olsun hepsine bence

çağla canım nişanlını ara güzel güzel konuş gelinlik sorun edilcek bir mevzu hiç dğeil oda anlıcaktır ikiniz gezin bakın tura çıkın görcektir haksızlık yaptığını

malesef yakın olcaz ama oglundan tırsıyo biraz....herseye karısamıyo...bunları oglundan habersiz yaptı zaten çağlam...anne baba ayrı benimkinin...babasıyla görüsmüyo silmiş...o yüzden dibinde degl de yine de yakın olalım biraz diyo...ben bunu problem etmiyorum ki...ben hiçbirseyi problem etmiyorum aslında...bu kadar uysal oldugum için kendime co k kızıyorum bazen...hep ben üzülüyorum çünkü....nişanmlıma da anlatttım canım aynen senn dedigin gibi yaptım...ben bi kez giycem güzel olsun söyle olsun diyorum...o da bi kez giycen bu kadar para verilir mi diyo....anlamıyo beni...

söyledim sonunda üstümden yük kalktı resmen
ilk dediği şey gizim de dediği gibi sen nerdne gördün ki orda oturduklarını dedi
ben de anlattım bi gün balkondayken arabalarını gördüm ailesini de bilioyorum eşya taşıyolardı diye
sen aynı durumda napardın dedi.. ben de dürüstçe ben senden daha kıskanç olduğum için farklı bir tepki de verebilirdim ama sonuçta senin elinde olmayan bi durum, üstelike vlenicek, bize bi zararı da yok diye umursamamaya çalışırdım dedim
o da sen böyle diyosan tamam dedi
sonra derin bi nefes alıp neyse boşver takma üzme kendini dedi bitanem
ya ben bu adamı sevmiyim de napayım

Son düzenleme:

gizoşumm ben konusuyorum anlatmaya calısıyorum ama anlamıyo...dedigin gibi götüreyim görsün dicem ama dandik gelinlik diker yerler var burda...oraları kastediyo annesi...orda 1000-750 tl ye hem kına hem gelinlik dikiyolar...görsen naylon gibi...naylon ondan güzel...olmadı nikah yapsın gücü yoksa...bi beyaz elbise oldu bitti....ben daha fazlasını istemiyorum yeterki bana saygılı-sevgili olsun.

helal olsun anlayışı için işte kimimiz böyleyiz ya bende böyle istiyordum ama olmuyor canım inan ben nişanlın gibiyim aynı bu tepkileri bile veriyorum ama benimki paranoyaya bağlar konuşturmadan kalkar yerinden bir iki yürür sonra gidiyoruz der kaçırır beni çılgın yaa

seninkine kocaman alkış :))))))))) benimkide keşke bu huydan azcık olsa

dürüstlük en iyisi allegria en iyisini yapmşsın, ilerde başka birinden duyar görür farkeder bunca zaman niye söylemedin derdi.. şimdi üstesinden gelirsiniz beraberce

anlayışı için bravo, sonra burnundan getirmez inşallah

gizim biraz canı sıkıldı tabi sesi gitti böyle
sonra onda empati hastalığı var.. hep söyler bunu.. aynısı benim başıma gelse sen çok daha büyük tepki verirdin diye
haklı da tabi.. malesef onun elinde olmayan şeylerden ona çok kızmışlığım oldu
napalım yapçak bişey yok dedi iç çekip.. Allahtan çabucak mantıklı düşünüyo.. ben o kadar zıtım ki
önce bağırır çağırır celallenirim.. sonra düşünüp mantıklı davranmaya başlarım
bu huyumu törpülemem lazım.. karşımda çok daha iyi bi nişanlıyı hak eden biri var
bi de şimdi biliyo düğünü olacağını.. yarın düğünü dedim
e gelin alma vs olayları olur o eve gelinir sanırsam.. biz o sırada evde olmayalım da tadı kaçmasın
alayım sevgilimi uzaklara götüreyim

Son düzenleme:

bunu ben de düşündüm gündaşımmm
sonradan düşünüp düşünüp kafasında kurar mı diye.. ben olsam aynen öyle yaparım çünkü
ama napalım, dürüstlüğümü takdir etsin aslında gereksiz bi ayrıntı bence
çünkü eski sevgililerden konuşmama kararı almıştık
benim içim rahat etmedi söylemek istedim.. yoksa ben de onun kız arkaşlarından biriyle falan karşılaşıyo da olabilirim

çağlam sonunda anladın bak tatlı dille yolla getiriyorsun bıdı bıdı konuşup annelerinin dizinin dibinden ayrılmıyorlar sonra işin içine girince onlarda anlıyolar oh olsun hepsine bence

bence de kusum.... ben alttan girip ustten cıkıp böörtlene dedigimi yaptırıomuyum yaptırıorum gerisi boş

gerci hakkını yiyemem sevgiliciimin annesiyle kac kez kavgalar etti dedigimi yaptırabilmek adına...

o da hos olmadıbu sefer teyzem haklı cıkıo gibi ben sana dedim bak gordun mu oglunu alıolar elinden die fitne vermeye basladı kaynanama

ama napimmm ben de istemem böle olsun ama kaynanamda hata... teyzemin agzına bakıo bin defa uyardıgım halde

o da iyi secsin dostunu dusmanını.... yarın obur gun ona bişey olursa teyzem bakmıcak yine gelip bizim kapımıza sıgıncak

hiç dusunmuyo o gunleri

ah işte ben buna yanıyorum...

o kadar iyi niyetli olup da aldıgın karsılık bu alınca koyuyuo insana seni o kadar iyi anlıyorum kiiii

ben de baslarda senin gibyidimmm burdaki herkesde bilir yasadıklarımı

ama baktım olmuyo kusura bakmasınlar dedim.... anlayıslı olmak da biyere kadar

artık kendimden taviz vermiyorum... sen de bence yeterince vermişsisin kusum... nişanlının aklına guzellikle girmeye bak ama

naz niyaz cilve...

özgişşşşş alkışlıyorum enişteyiiii

maşallah ne kadar anlayıslı biri

empati en sevdiğim şey bunun üzerine benimkine kitaplar okuttum bana biraz yaklaştı artık sen olsan şu olsa bu olsa demeye oda başladı ama çok yol var önünde benimkide bağırır çağırır ben susarım sonra bir sarılır anında özür diler kırdım üzdüm bağırdım sen naptın sustun ne olur affet der, bende onun gibi olsam anlaşamazdık zaten

bak allah öyle eşleri karşılaştırıyor ki sen senin gibi biriyle anlaşamazdın benimkide öyle canım o yüzden şanslıyız

siz yarın için uzaklaşın oralardan rahat rahat takılın gezin gürültüden uzak canım

zamanla belli olur gündaşımm, o evde yaşlanmayı düşünmüyosunuz sonuçta, başka eve geçince kurtulursunuz her şeyden.. kaldı ki evliliğin heyecanından mutluluğundan gözünüz hiçbişeyi görmez diye düşünüyorum

bundan sonra bende senin gibi davrancam zaten ...sabah kaynanam aradı sesin cıkmıyo diyo...bende yogunum dedim...aksam arıcaktım gec oldu diye arayamadım falan dedim...halbuki canım istemiyo....neyse az önce de beyefendi sarkı gönderdi ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları....dügünde bu calarsa oynarım diyo...hey yarabbim kafayı yicem...manyak bu yaa...su halde güldürdü beni ama hala kızgınım...ve çok kırgınım....

çağlam bak yaptırıyorsun önceki sıkıntılarını yaşamıyorsun çok şükür canım tatlı dil naz cilve görüyorsunuz işte :))))))) benle çok dalga geçiyor arkadaşlarım mıy mıy mıy yapıyorsun çocuk dediğini yapıyor die hatta taklit bile ediliyorum çoğu zaman ama hep bu sayede kazandım yoksa benimkşi barut gibi patlamaya hazır bomba onun gibi olursam dediğimi alamam yaptıramamda o yüzden içi kızgın giz olup dışardan tatlı dilli giz oluyorum o huyumu biliyor

ama eskiden çat çat sölerdim yüzüne yüzüne bir işe yaramıyor cilve yönümü geliştirdim 3 yıldır naz cilve herşey iyi gidiyor

çağlam sende böyle davran nişanlına bak o kaynana nasıl kıskancak nasıl oğluşuna dediğini yaptırınca kudurucak hepsi böyle erkek annelerinin istemiyolar oğullarına başkasının dediğini yaptırmayı

biraz daha iyi misin canım?
dün karamsardın üzgündün kalabalıktan dolayı
Canım çok iyi olduğumu söyleyemem dün benimki geldi ya halamı aradım pazar gününü söyledim üzülerek gelemiceğini söyledi.. ağladım orda.. sadece onun gelememesi değil içim çok doldu öyle böyle değil
çok az kalmış kiiii
inşalaaah istediğin gibi musmutlu geçer gider canımmm
Evet canım az kaldı bu akşam kurabiyelerimi alıyorum
kızlaaarrr bornoz takımım geldiiii

Eki Görüntüle 509960

gizooo gizo tavsiye ediyorum şiddetle. çok güzeller..
canım güle güle kullann
tatlım tut elinden gezdir bulabiliyorsa alırsınız o fiyata.. nasıl olsa bulamıcak

canım hayranım size..
senin dürüstlüğüne nişanlının anlayışına..ne güzel bir ilişkiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…