nerden öğrendin nereden haberin oldu gibi sorular gelirse ne cevap vercen canım bazı sorular sorabilir hazır ol özgem ama ben inanıyorum bir sorun olmucak aynı şey benim başıma kız halimle gelse sevgilime hiç bişi demez arayada 3. kişiyi paranoya yapıp sokmazdım ama sevgilim için söz veremiyorum o yüzden söelemezdim :))))
çağla canım kaynanandan uzak .ok uzakta otur o ne biçim yaa kendi kızının başına gelsin istermi bu muamele herkes kendi şanını kalitesini belli eder annem hep böyle söyler bana gelse kabul etmem sölerdimde senin gibi ayıp denen bişi var o yüzden ş ubohça işine hiç giresim gelmciek
insanlar ilk zamanlar çok iyi olup evlenmeye yakın maddiyatı sokup karakter değiştirebiliyorlar ben bunu çok gördüm
Çağlam hiçbirseyin iyisine gitmiyorum zaten...ne kötü ne iyi orta halli bulmaya calısıyorum....nişanda bile altın falan hiçbişey istemedim kimseden...el alemden bana ne dedim...eski zamanda yasamıyoruz dedim..hiçbirsey istemedim şimdiye kadar....ben ne kadar alttan alsam onlar tepeme cıkıyo...kaynanamın nişan bohcasına koydugu gecelik nişanlımın eski nişanlısına alınmıs bişey düsün ve xl...ki ben xs-s giyen biriyim...gecen sandıgı düzenlerken farkettim....eski nişanlısı kiloluymus...kaynanama sordum anne niye bu kadar büyük aldın dedim...kendi almamıs bile...yegenim almanyadan getirdi 4 yıl önce dedi...ama önce hangi oglun evlenirse diye alpaya değildi dedi...ayyy sen o kıza mı allındı sandın dedi...bende evet dedim...aynen öyle düsündüm dedim...yani direk kendini ele verdi....parcaladım zaten...giyermiyim ben onu...böyle bi kadın işte...Allahım sabır ver...kuduruyorum sinirden...aglayamıyorum...elim ayagım titriyooo((
ayyyy senin gelinlik yorumunu yerim allahım düşünceye bak ne ince insanalr var yarabbim özgem kuşum aynı bu yoruma binkere katılıyorum ortak hayat kurulcaksa asla sorun olmamalı ben kendim almayı bile düşünüyorum kii
özgem sölemek geliyorsa söyle canım aynısı başıma gelse tası tarağı atar giderdi bizimki
ahahaha çağla koptum yorumuna aynı aynıııı bizimkielr tıpkının aynı huy olarak
kıyamam ben sana yaaaaaaaa
işe bakın... topikte iiki tanceik caglayız ikimizin de kaynanasının kaynanalık yonunden masallahı var...
ama seninki de cidden ayıp etmiş gerci dusunuyorum da öle bi durum olsa aynısını benimki de yapabilirdi
düşünceli olmasını bekleyemiorum o kadından nedense...
kusum sen simdi bunları bi surec olarak gor... evlendikten sonra cok hayatınızın icinde olmıcak bu kadın deil mi?
tartısmadan guzellikle anlatmayı dene nişanlına hani bunlar bi kızın en buyuk hayali zaten herseyimizi en makul sekilde dusunuyorum, gelin olucam icimde kalmasın bazı seyler falan diye ne bilim
benimki de gecen foto mevzusuna yapmsıtı o ne ole bi fotorafa o kadar mı vercez bilmem ne elalem su kadara yapıo valla bize gulerler die... hep annesinin lafları
onceden cok takardım ama artık sallamıorum nasılsa bi sekilde dedigime gelinio... oh olsun
vallabizimkiler biraz delibaş sanırım gizo bu konularda
özgiş o yonden sanslısın aslında anlayıslı biri var karsında gayet... benimki var ya anlatmaya kalksam lafın sonunu bile gettirtirmez.. ortasında baslar kopurmeye tamamlayamam lafımı
çağlam sonunda anladın bak tatlı dille yolla getiriyorsun bıdı bıdı konuşup annelerinin dizinin dibinden ayrılmıyorlar sonra işin içine girince onlarda anlıyolar oh olsun hepsine bence
çağla canım nişanlını ara güzel güzel konuş gelinlik sorun edilcek bir mevzu hiç dğeil oda anlıcaktır ikiniz gezin bakın tura çıkın görcektir haksızlık yaptığını
söyledim sonunda üstümden yük kalktı resmen
ilk dediği şey gizim de dediği gibi sen nerdne gördün ki orda oturduklarını dedi
ben de anlattım bi gün balkondayken arabalarını gördüm ailesini de bilioyorum eşya taşıyolardı diye
sen aynı durumda napardın dedi.. ben de dürüstçe ben senden daha kıskanç olduğum için farklı bir tepki de verebilirdim ama sonuçta senin elinde olmayan bi durum, üstelike vlenicek, bize bi zararı da yok diye umursamamaya çalışırdım dedim
o da sen böyle diyosan tamam dedi
sonra derin bi nefes alıp neyse boşver takma üzme kendini dedi bitanem
ya ben bu adamı sevmiyim de napayım
helal olsun anlayışı için işte kimimiz böyleyiz ya bende böyle istiyordum ama olmuyor canım inan ben nişanlın gibiyim aynı bu tepkileri bile veriyorum ama benimki paranoyaya bağlar konuşturmadan kalkar yerinden bir iki yürür sonra gidiyoruz der kaçırır beni çılgın yaa
seninkine kocaman alkış :))))))))) benimkide keşke bu huydan azcık olsa
dürüstlük en iyisi allegria en iyisini yapmşsın, ilerde başka birinden duyar görür farkeder bunca zaman niye söylemedin derdi.. şimdi üstesinden gelirsiniz beraberce
anlayışı için bravo, sonra burnundan getirmez inşallah
çağlam sonunda anladın bak tatlı dille yolla getiriyorsun bıdı bıdı konuşup annelerinin dizinin dibinden ayrılmıyorlar sonra işin içine girince onlarda anlıyolar oh olsun hepsine bence
malesef yakın olcaz ama oglundan tırsıyo biraz....herseye karısamıyo...bunları oglundan habersiz yaptı zaten çağlam...anne baba ayrı benimkinin...babasıyla görüsmüyo silmiş...o yüzden dibinde degl de yine de yakın olalım biraz diyo...ben bunu problem etmiyorum ki...ben hiçbirseyi problem etmiyorum aslında...bu kadar uysal oldugum için kendime co k kızıyorum bazen...hep ben üzülüyorum çünkü....nişanmlıma da anlatttım canım aynen senn dedigin gibi yaptım...ben bi kez giycem güzel olsun söyle olsun diyorum...o da bi kez giycen bu kadar para verilir mi diyo....anlamıyo beni...
bunu ben de düşündüm gündaşımmm
sonradan düşünüp düşünüp kafasında kurar mı diye.. ben olsam aynen öyle yaparım çünkü
ama napalım, dürüstlüğümü takdir etsin aslında gereksiz bi ayrıntı bence
çünkü eski sevgililerden konuşmama kararı almıştık
benim içim rahat etmedi söylemek istedim.. yoksa ben de onun kız arkaşlarından biriyle falan karşılaşıyo da olabilirim
bence de kusum.... ben alttan girip ustten cıkıp böörtlene dedigimi yaptırıomuyum yaptırıorum gerisi boş
gerci hakkını yiyemem sevgiliciimin annesiyle kac kez kavgalar etti dedigimi yaptırabilmek adına...
o da hos olmadıbu sefer teyzem haklı cıkıo gibi ben sana dedim bak gordun mu oglunu alıolar elinden die fitne vermeye basladı kaynanama
ama napimmm ben de istemem böle olsun ama kaynanamda hata... teyzemin agzına bakıo bin defa uyardıgım halde
o da iyi secsin dostunu dusmanını.... yarın obur gun ona bişey olursa teyzem bakmıcak yine gelip bizim kapımıza sıgıncak
hiç dusunmuyo o gunleri
ah işte ben buna yanıyorum...
o kadar iyi niyetli olup da aldıgın karsılık bu alınca koyuyuo insana seni o kadar iyi anlıyorum kiiii
ben de baslarda senin gibyidimmm burdaki herkesde bilir yasadıklarımı
ama baktım olmuyo kusura bakmasınlar dedim.... anlayıslı olmak da biyere kadar
artık kendimden taviz vermiyorum... sen de bence yeterince vermişsisin kusum... nişanlının aklına guzellikle girmeye bak ama
naz niyaz cilve...
özgişşşşş alkışlıyorum enişteyiiii
maşallah ne kadar anlayıslı biri
Canım çok iyi olduğumu söyleyemem dün benimki geldi ya halamı aradım pazar gününü söyledim üzülerek gelemiceğini söyledi.. ağladım orda.. sadece onun gelememesi değil içim çok doldu öyle böyle değilbiraz daha iyi misin canım?
dün karamsardın üzgündün kalabalıktan dolayı
Evet canım az kaldı bu akşam kurabiyelerimi alıyorumçok az kalmış kiiii
inşalaaah istediğin gibi musmutlu geçer gider canımmm
canım güle güle kullannkızlaaarrr bornoz takımım geldiiii
Eki Görüntüle 509960
gizooo gizo tavsiye ediyorum şiddetle. çok güzeller..
tatlım tut elinden gezdir bulabiliyorsa alırsınız o fiyata.. nasıl olsa bulamıcakzaten öyle yapıyoruz canım benim...ayırdıgı bütçe hem kına kıyafetim için hem gelinlik için...bende kırılmasın diye bişey demedim yeter canım dedim...ama üstünü ben tamamlıcaktım....neymiş efendim herkes 1000 tlye iki kıyafeti de diktiriyomusAllahım kabus olmalı bu
söyledim sonunda üstümden yük kalktı resmen
ilk dediği şey gizim de dediği gibi sen nerdne gördün ki orda oturduklarını dedi
ben de anlattım bi gün balkondayken arabalarını gördüm ailesini de bilioyorum eşya taşıyolardı diye
sen aynı durumda napardın dedi.. ben de dürüstçe ben senden daha kıskanç olduğum için farklı bir tepki de verebilirdim ama sonuçta senin elinde olmayan bi durum, üstelike vlenicek, bize bi zararı da yok diye umursamamaya çalışırdım dedim
o da sen böyle diyosan tamam dedi
sonra derin bi nefes alıp neyse boşver takma üzme kendini dedi bitanem
ya ben bu adamı sevmiyim de napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?