hiç tartısma kavga yada anlasamama oluyor mu???
maddi durumu nasıl*
pelincik waoww deme hakkımı kullanmak istiyorum:)
toplandıtan çıktık.terledik resmen:)
pelinim ya sende ben gibi büyük dururken küçüğün evlenmesi olmaz diye mi düşünüyosun,,,
iyi geceler pelincimm
az önce ailecek bahcedeydik babacıgım damadına kendi elleriyle mangal yapmak istedi.. ama feci bi ruzgar var yaa askımı eve yollar yollamaz eve cıktımmm
ve sanırım usuttum de basım agrımaya basladı ve hapsırıyorum
ruzgardan nem kapıyo diye bana diolar galba
Çağlam dikkat et. Bu havalar tam geçiş mevsimi olduğu için sıkıntılı
Ohh ohh ne güzel maşallah, damatlar seviliyor ya hu! Tü tü tü maşallah kuzucum ikimize de:90:
ah pelinim ah benim bu geçiş mevsimleri yakıyo zaten...
sacım dokulur, derim kurur, psikolojim bozulur, uzerine bide bole sıp diye grip kapıyorum
oyle valla maşşallah yuzbin kere
hersey damatlara özelgelcek diye bi hazırlık bi heyecan .. sık sık gelir askım bize sözlenmeden once sevgiliyken de geliyodu her gelişinde oluyo bu ozel ilgi kıskanıyorum bazen anne ya diyorum anneme hatta
ikimizde inşallah hep iyi olalım bole kuzum yaa valla aile içi ilişkiler gercekten onemli oluyormus :97:
ah pelinim ah benim bu geçiş mevsimleri yakıyo zaten...
sacım dokulur, derim kurur, psikolojim bozulur, uzerine bide bole sıp diye grip kapıyorum
oyle valla maşşallah yuzbin kere
hersey damatlara özelgelcek diye bi hazırlık bi heyecan .. sık sık gelir askım bize sözlenmeden once sevgiliyken de geliyodu her gelişinde oluyo bu ozel ilgi kıskanıyorum bazen anne ya diyorum anneme hatta
ikimizde inşallah hep iyi olalım bole kuzum yaa valla aile içi ilişkiler gercekten onemli oluyormus :97:
Çağlam dikkat et. Bu havalar tam geçiş mevsimi olduğu için sıkıntılı
Ohh ohh ne güzel maşallah, damatlar seviliyor ya hu! Tü tü tü maşallah kuzucum ikimize de:90:
Günaydın bayanlar hafta bitti bugün cuma içimde bir mutluluk varrr
hafta bitti midaha bana yarın da var ühüü ühüüü
h.sonu napcan belki ondandır anlat bakalım??
haftasonu çalışmadığım için cuma günleri hep böyle oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?