'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bu sabah bir çıktım, pir çıktım kızlar kusura bakmayın ancak cevap verebiliyorum

hiç tartısma kavga yada anlasamama oluyor mu???
maddi durumu nasıl*

Oluyor canım, olmaz mı? Ben çok sinirli biriyim, fevriyim. O ise tam aksine sakin ve rahat! Bu konuda tamamen tamamlıyoruz birbirmizi. Kavgamız yok, tartışmamız yok. Olsa bile hemen o anlık. Geçen hafta kızdım ona mesela kapattım telefonu kuzenimi de aldım çıktım dışarı, bütün heryerde beni aramış ve en sonunda buldu. Öyle ya da böyle gönlümü alıyor Zaten sorun çıkaran taraf hep benim, çirkeflik bende var:90:

+++Maddi durumu iyi, bugünümüze çok şükür...

pelincik waoww deme hakkımı kullanmak istiyorum:)
toplandıtan çıktık.terledik resmen:)

Asmicim sağ ol bebeğim

pelinim ya sende ben gibi büyük dururken küçüğün evlenmesi olmaz diye mi düşünüyosun,,,

Evet hayatım. Bu mevzu sıkıcı ve derin...

Neyse herkese iyi geceler 2013'çüleeeeeeeeeeer

iyi geceler pelincimm

az önce ailecek bahcedeydik babacıgım damadına kendi elleriyle mangal yapmak istedi.. ama feci bi ruzgar var yaa askımı eve yollar yollamaz eve cıktımmm

ve sanırım usuttum de basım agrımaya basladı ve hapsırıyorum

ruzgardan nem kapıyo diye bana diolar galba

Çağlam dikkat et. Bu havalar tam geçiş mevsimi olduğu için sıkıntılı

Ohh ohh ne güzel maşallah, damatlar seviliyor ya hu! Tü tü tü maşallah kuzucum ikimize de:90:

Çağlam dikkat et. Bu havalar tam geçiş mevsimi olduğu için sıkıntılı

Ohh ohh ne güzel maşallah, damatlar seviliyor ya hu! Tü tü tü maşallah kuzucum ikimize de:90:

ah pelinim ah benim bu geçiş mevsimleri yakıyo zaten...

sacım dokulur, derim kurur, psikolojim bozulur, uzerine bide bole sıp diye grip kapıyorum

oyle valla maşşallah yuzbin kere

hersey damatlara özel gelcek diye bi hazırlık bi heyecan .. sık sık gelir askım bize sözlenmeden once sevgiliyken de geliyodu her gelişinde oluyo bu ozel ilgi kıskanıyorum bazen anne ya diyorum anneme hatta

ikimizde inşallah hep iyi olalım bole kuzum yaa valla aile içi ilişkiler gercekten onemli oluyormus :97:

yaaaaa koltukta uyuyakalmışımmm sevgilicik bin kere aramış cep telefonlarımı duymamışım en son evi aradı şimdi merak etmiş çok vee heryeriim tutullmuuşşş bu arada cokiiem mangal diyince kokusuna kadar burnuma gelldiiii:101:

Son düzenleme:

çağlacım aynı tepkiyi bende anneme veriyorum bazen kıskanmıyorum değil yani aman ii olsunlar da bizimkilerde damatlarına düşkünlerdir

Son düzenleme:
günaydın kızlar

çağlacım valla maşallah canım bizimkini ailem ve benide onun ailesini hiç tanımıyor ne etcez acaba ilerde merak ettim umarım senin tablon gibi olur

çağlacım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…