çağlam bak yaptırıyorsun önceki sıkıntılarını yaşamıyorsun çok şükür canım tatlı dil naz cilve görüyorsunuz işte :))))))) benle çok dalga geçiyor arkadaşlarım mıy mıy mıy yapıyorsun çocuk dediğini yapıyor die hatta taklit bile ediliyorum çoğu zaman ama hep bu sayede kazandım yoksa benimkşi barut gibi patlamaya hazır bomba onun gibi olursam dediğimi alamam yaptıramamda o yüzden içi kızgın giz olup dışardan tatlı dilli giz oluyorum o huyumu biliyor
ama eskiden çat çat sölerdim yüzüne yüzüne bir işe yaramıyor cilve yönümü geliştirdim 3 yıldır naz cilve herşey iyi gidiyor
çağlam sende böyle davran nişanlına bak o kaynana nasıl kıskancak nasıl oğluşuna dediğini yaptırınca kudurucak hepsi böyle erkek annelerinin istemiyolar oğullarına başkasının dediğini yaptırmayı
kızlar yaaa nişanlarınız oldu mu sizin? ya da nişan tarihi belli olan var mı?
aşk 2 ay sonra nişan yapalım dedi diyeli internetten yüzük bakıyorum çok heyecanlı yaaaa
şu alyansı görünce daha başka bişeye bakasım gelmedi, çok beğendim
sizce nasıl? :26:
bir de ikisinin fiyatı 2000 TL.. Altınbaş'tan... fazla mı açılıyorum sizce? alyans fiyatları nasıldır ki ortalama?
Eki Görüntüle 510220
tecrübeli herkes yani süper, bol bol fikir alırım sizden harikasınız
marka olayını bilmiyordum teşekkür ederim mühendis, ben öyle alyans çeşitleri diye arattırdım bunu gördüm beğendm hiç anlamıyorum bu işlerden henüz
1300 tl iyi bi rakam olmuş, dediğin gibi kendiniz mi yaptırdınız?
kızlar cupcake baharatlık isteyenlerEki Görüntüle 510255 bundan 2 tkım alırsa çözüme ulaşır bence
kızlar cupcake baharatlık isteyenlerEki Görüntüle 510255 bundan 2 tkım alırsa çözüme ulaşır bence
ben aldım ki bundan ama bu baharatlık degil bebiş cerezlik ve recellik olur...
hatta saklama kaplarını da aldım onlar da dondurma seklinde
ama uyarması benden malesef SERAMİK lermiş... yani surekli kullanılcak seler degil süs olarak durcaklar malesef
seramik dayanmıyor biliosnuz
ayrıca kapakları hava alacak sekilde bunların icine koyulan baharatlar bozulur hemen
gizotummmm ben english homedan aldımm bardak altlıkları nazlısınınkinn aynısı rengi farklı sadece
o buyuk olan tabak evet üstü kapaklı ve az daha buyuk olsa pasta icin dusunucektim
bu cicişleri çok beğeniyorum ama çok sakarım seramikleri sürekli kırıyorum
ayyy o büyük olanıda çok beğendim bende isterim ki çok şekerler bide taş bardak altılığı alacağım canım
yaa bana da eve getirince annem dedi gizot bunlar seramik ne demeye aldın diye hani surekli el altında olcak bişe koyamazsın cıtladı mı gidio onlar malesef
sus olarak durcaklar işte napalım :26: içlerini ole cok lazım olmıcak kuruyemiş cinsinden bişiler koyarım artık cay seker tuz gibi seler olmaz
ingliş homunkiler tam taş degil kuzum... ama agır bi yapısı var, bence gayet guzeller annem bile bana da al banada al dedi gorunce onları ben bu cupcake sevdamı ona bile asıladım he
ben simdi kapaklı pasta standı arıyorum... aklında olsun gizommmm biliosun tarzımı ve cupcake manyaklıgımı dondurma da olur
ole bi kapaklı pasta standı gorursen hee bir de baharat takımı bana söleyiver
yoksa cidden oturup kendim yapcam böörtlenle bişi deil aldımız malzemeleri de rezil etcez
canım tantitonide cupcake şeklinde pasta fanusu vardı sanki ayy belkide görmüşsündür melamin ben bunu istiyodum bir ara
012-01-MELAMN CUPCAKE DESENL KK KARE KEK FANUSU 19CM | 2012 - 2 . KATALO | www.tantitoni.com.tr
Merhaba kızlaaarrr
Yine ben
Bu sefer acaba beni de aranıza alabilir misiniz demek için geldim deeee
Öncelikle kendimi tanıtayım ismim Elif
3 yıl olmasına bi ayı kalan bir ilişkim var
Uzun bi süre dostumdu kendileri
30.06.12 de sözlendik
Mart-Nisan gibi büyük bir nişan yapmayı düşünüyoruz,6-7 Nisan olması muhtemel
Kına gecesi 10.08.13
Düğün ise 17.08.13 olacak nasipseeeee
Daha önce olsun istedi benim paşaaaammm
Ama baba kurbanıyım olmadı
İşte bu kadaaaaaarrrrr
Beni de alır mısınız aranıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?