'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

topikcene fırtınalı bi gündeyiz yine
öncelikle nuraycım güle güle kullan bornozunu
gizimm ben aldıgım şeylere pek mutlaka tavsiye ederim diyemiyorum sonuçta zevk meselesi sedace kalitesi hakkında bilgi veririm ama nurayda begendigine göre artıkkk şiddetle özdilek diyorum
özgemm bence durumu enişteye sölemekle en dogrusunu yapmışsın Allah korusun ilerde bu adam seni rahatsz etse falan açıklaman daha zor olurdu şimdi bi soruna karşılaşsan sevdicegine hemen anlatırsın hiç çekinmezsin
yeni gelincik sanırım adın çaglaydı öncelikle memnun oldum bence çok takmamalısın gelinlik bütçesi falan evlilik gerçekten masraflı bana kalırsa ne kadar tasarruflu olursak okdar rahat olur herşey şimdiden bütçe için kndini yiyip bitirmektense nişanlınla çıkıp gelinlikçileri gezin fiyatları görünce o da sana hak verir mutlaka

eski sevgililerden bahsetmemeyi ben istedim.. hatta ona dedim ki ben anlatayım sen anlatma
malesef haksız olarak kötü bi huyum var kıskancım çok.. kafamda kurarım da kurarım diye
sonra az biraz konuştuk.. hatta ben daha çok anlattım.. o daha az anlattı
onun geçmişini bilmek istemiyorum benden öncesi yokmuş gibi düşünmek istiyom
saygı duyarım uine de eskide ne yaşadıysa yaşamıştır ben yoktum o zaman
ama işte paylaşamama duygum fazla benim kıskanç olduğum için
o nedenle bu konular geçmez aramızda
ama içim rahat etmedi.. tabi çok kıskanç baskıcı biri olsa söyleyemezdim muhakkak
o nedenle onu ben biraz seveyim bu akşam, kocaman sarılayım bitaneme

aynen canımmmm

benim için iş nişanlıcııım da bitiyo artık...

yerim ben onu

en dogru taktigi uyguluyoruz gizommm Allah asklarımıza zeval vermesin hep böle gözleri kalp kalp olsun bizi gorunce

kızlar yaaa nişanlarınız oldu mu sizin? ya da nişan tarihi belli olan var mı?

aşk 2 ay sonra nişan yapalım dedi diyeli internetten yüzük bakıyorum çok heyecanlı yaaaa

şu alyansı görünce daha başka bişeye bakasım gelmedi, çok beğendim

sizce nasıl? :26:

bir de ikisinin fiyatı 2000 TL.. Altınbaş'tan... fazla mı açılıyorum sizce? alyans fiyatları nasıldır ki ortalama?

Eki Görüntüle 510220

canım ben nişanlıyım hatta topicteki bi çok kişide nişanlı
yüzük gayet güzel fiyat olarak bütçenize baglı ama iila altınbaş degilde başka kendi üretim yapan kuyumculardan alırsan bu ürünün aynısını daha ucuza mal edersin onun dışında marka olursa daha iyi tabiki ama çogu yer garanti veriyo zaten buarada biz yüzüklerimizi 1300 gibi bi fiyata almıştık...

tecrübeli herkes yani süper, bol bol fikir alırım sizden harikasınız

marka olayını bilmiyordum teşekkür ederim mühendis, ben öyle alyans çeşitleri diye arattırdım bunu gördüm beğendm hiç anlamıyorum bu işlerden henüz

1300 tl iyi bi rakam olmuş, dediğin gibi kendiniz mi yaptırdınız?

kendimiz özel sipariş vermedik canım ama begendigimiz model üzeirnde degişiklik yaptırdık gerçi şimdi çok begenmiyorum yüzügümü dügüne kadar degiştirme ihtimalim var gibi

hiras canım altınbaş sadece marka ve biraz gramı fazladır ki gramı fazla olan yüzüklerini taşıamıyorum mesela altınbaşta beğendiğim alyansın aynını yine senin bu paylaştığın modele çok yakın kapalıçarşıda 700 den 1300 e kadar bulduk hattaha beğendik ve kesinlikle kapalıçarşıdan alıcaz yada daha uygun kuyumculardan

altınbaşta çok iyi

ben dora altınbaş atasay asos ve zeni çok takip ettim sende bakabilirsin bu markalara canım daha öncede geçmiş sayafalarda yüzük modelleri çok paylaşıldı

kızlar cupcake baharatlık isteyenlerEki Görüntüle 510255 bundan 2 tkım alırsa çözüme ulaşır bence

tantitoniiii çok şekerler demiiiiii ayyyy hepicğini almak istiyorum ama frenlemeliyim kendimi

çağlammm nazlımın englıh homeden aldığı bardak altıklıklarına aşık oldum bir ara sana süpermanli göstermiştim ya onlar taş modeldi onlarıda istiyorum ama englısh homendende almak istiyorum hangi mağzada bulabilirim bide bide o yuvarlak olan tabakmıdır canım çağlam duy beni

Kızlar kendimi kötü hissettim şimdi :26:
kayınvalidem aradı.. Büyüğünüz varmı kurdeleyi kim kesicek falan dedi..
Bende annemle konuştum bu konuyu farketmiceğini söyledi dedim.
"Normalde annenle konuşmak istiyorum ama numarası yok Tolgayla siz konuşuyorsunuz ama kavga ediceksiniz diye korkuyorum." dedi. Ben annemin düşüncesini söyledim k.valideme. Kurdeleyi dua ederek birinin kesmesi onun gönlünden geçen dedim. O da amcam var benim orda onun kesmesini düşündüm ben dedi.. Kapatmak zorunda kaldım telefonu işlerden dolayı akşam arıcam..
Ne yalan söyliyeyim bazen ben mi büyütüyorum herşeyi diye düşünüyorum...

kızlar cupcake baharatlık isteyenlerEki Görüntüle 510255 bundan 2 tkım alırsa çözüme ulaşır bence

ben aldım ki bundan ama bu baharatlık degil bebiş cerezlik ve recellik olur...

hatta saklama kaplarını da aldım onlar da dondurma seklinde

ama uyarması benden malesef SERAMİK lermiş... yani surekli kullanılcak seler degil süs olarak durcaklar malesef

seramik dayanmıyor biliosnuz

ayrıca kapakları hava alacak sekilde bunların icine koyulan baharatlar bozulur hemen

gizotummmm ben english homedan aldımm bardak altlıkları nazlısınınkinn aynısı rengi farklı sadece

o buyuk olan tabak evet üstü kapaklı ve az daha buyuk olsa pasta icin dusunucektim

Son düzenleme:

bu cicişleri çok beğeniyorum ama çok sakarım seramikleri sürekli kırıyorum

ayyy o büyük olanıda çok beğendim bende isterim ki çok şekerler bide taş bardak altılığı alacağım canım

bu cicişleri çok beğeniyorum ama çok sakarım seramikleri sürekli kırıyorum

ayyy o büyük olanıda çok beğendim bende isterim ki çok şekerler bide taş bardak altılığı alacağım canım

yaa bana da eve getirince annem dedi gizot bunlar seramik ne demeye aldın diye hani surekli el altında olcak bişe koyamazsın cıtladı mı gidio onlar malesef

sus olarak durcaklar işte napalım :26: içlerini ole cok lazım olmıcak kuruyemiş cinsinden bişiler koyarım artık cay seker tuz gibi seler olmaz

ingliş homunkiler tam taş degil kuzum... ama agır bi yapısı var, bence gayet guzeller annem bile bana da al banada al dedi gorunce onları ben bu cupcake sevdamı ona bile asıladım he

ben simdi kapaklı pasta standı arıyorum... aklında olsun gizommmm biliosun tarzımı ve cupcake manyaklıgımı dondurma da olur

ole bi kapaklı pasta standı gorursen hee bir de baharat takımı bana söleyiver

yoksa cidden oturup kendim yapcam böörtlenle bişi deil aldımız malzemeleri de rezil etcez

canım tantitonide cupcake şeklinde pasta fanusu vardı sanki ayy belkide görmüşsündür melamin ben bunu istiyodum bir ara

012-01-MELAMN CUPCAKE DESENL KK KARE KEK FANUSU 19CM | 2012 - 2 . KATALO | www.tantitoni.com.tr

Merhaba kızlaaarrr
Yine ben
Bu sefer acaba beni de aranıza alabilir misiniz demek için geldim deeee

Öncelikle kendimi tanıtayım ismim Elif
3 yıl olmasına bi ayı kalan bir ilişkim var
Uzun bi süre dostumdu kendileri
30.06.12 de sözlendik

Mart-Nisan gibi büyük bir nişan yapmayı düşünüyoruz,6-7 Nisan olması muhtemel
Kına gecesi 10.08.13
Düğün ise 17.08.13 olacak nasipseeeee

Daha önce olsun istedi benim paşaaaammm
Ama baba kurbanıyım olmadı
İşte bu kadaaaaaarrrrr

Beni de alır mısınız aranıza?

canım sen aramızdasın zaten
hoşgeldin tekrar..

özgeeeemm iyi ki söyledin sevdiceğe mevzuyu. benimki de olsa seninki gibi tepki verirdi, ben de sakinimdir ama durup durup kurar kurar saldıraya geçerdim :26: bu huyumdan nefreeet ediyorum. mesela elmayra nın konusundan sonra bi ton laf saydım durduk yere, çocuğuum şoklarda tabi

çağlacım geliinlik konusunda üzülmüşsün biraz. tatlıya bağlanır inşallah canım ya.

hirascım, bizim alyansımız klasik alyans. fakat el işi, kenarları bombelendirilmiş, keskin değil. çok kullanışlı. favoriden aldık. benimki 590 tl idi indirim vardı bayram dolayısıyla 400 tl ye aldık. aşkınkini de 450 tl ye..
fotografıda bu

hep hayalimdi klasik alyans. başka modeller çok baktım ama yine döndüm dolaştım onu aldım
bide 5 taş alyansı seviyorum :)) bunu yeni farkettim ilerde bide ondan alırım belki.

kızlaaar size bişey sorucam. kütahya çatal kaşık bıçak takımı hakkında bişey biliyo musunuz?
burda bi çeyiz mağazasında kampanya var.
85 parça yemek takımı
24 parça günlük yemek takımı
44 parça kahvaltı takımı(çaydanlığı çaycılar gibi aynı)
91 parça çkb seti
19 parça çelik çeyiz seti(tencere boyutları tam kullanıma uygun.çaydanlığı, cezveleri de dahil)

fiyatı 1699 tl
ne dersiniz :26:

Son düzenleme:
bebeklerım tesekkur ederımkiiii giziiim ben metroporttakinden aldım alttaki tabak kuzum ama ben onu 2 tepsi gibide kullanırım

özgem en dogrusunu yapmıssın bende bi ilişkide gizli kapaklı olaylar olmamalı ve bi sorun olcaksa bile bu dürüstlükten olmalı işgüzarlıktan değiill severimm sizin aşkınızııı ne güzelsinizz siiizzz

bide bideee bornoz setiinee bayıldııımm nurayımmm bugun baktımda taçınkılere hem guzel deıl hem 299 yaa pışığıımı yesiiinleeerrr hıhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…