'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynı ben gibisin Özgemm.. kıskancım ve aşkın geçmiş hakkında cümle kurması dahi yasak. bide biliyorsunuz Onur 34 yaşında yani yaşanmışlıkları fazla. o hep der senden önce seni tanıcağımı nerden bilecektim diye. o eskiden hiç bahsetmez ben zaten hiç bahsetmem. birde takıntılıyım. bunları aşmaya çalışıyorum en azından artık ona yansıtmıyorum. çünkü bir ara artık neye takıcaksın diye düşünüyorum her an demeye başladı bana. inşallah kurtuluruz bu huyumuzdan.

hoşgeldin Elif ben Kıymet, henüz bebecik bir ilişkim var burdaki herkese göre. ilk başta plan seneye evlilikti ama şuan hiçbişey belli değil. kısmetse olucak. hayırlısıysa olsun

belki seneye belki 2014de evlenicez inşallah, burdan kızlardan hem tecrübe kazanıyorum ilişkiler hakkında hem çeyiz hakkında hem de bu yolda çıkacak sorunlar hakkında

tatlımmm hoşşgelldiiiinn aramızaaaa agustooos gelınımııızzzzde çoğalıyo gitgideee bi aksilik olmazsa bende nisan gelinii olucaamm

yüzüğünü paylaşan ve fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.. altınbaş'ın pahalı olduğunu duydum evet, benzer modelleri başka yere yaptırmak daha mantıklı geliyor şimdi.. 2000 TL çok para, düğün sürecinde her şey masraf zaten

kızlar yaa

bi de annem canımı sıktı

haziranda düğünü unut diyor

bayramdan sonra evlen diyor, haziranda abim evlenecekmiş hem de onlar da 22 haziran diye konuşmuşlar haziranda evlenmek benim hayalimdi ama

ağustosa kaldı sanırım düğün işi...

bana kalsa ben düğün de istemiyorum, çok tantanalı işler yaaa nikah kıyılsın ufak bi kokteyl olsun yeter... bi de tüm gece göbek atabilceğim bi kına gecem olsun başka bişey istemiyorum

cazgır annelere son kız annesiyim diye gerim gerim geriliyo mübarek

hirascım abin nişanlı mı?
eğer ailecek bir karar alınmış, tarih belirlenmişse yapacak bişey yok. hayırlısı canım.

henüz nişanlı değil canım, o da 2 ay sonra nişan yapmayı düşünüyormuş.. biz de öyle konuştuk aşk'la....

tarihler hep çakışacak bu gidişle

çok teşekkür ederim canım

bana fiyatı uygun gibi geldi açıkçası
kütahya porselende yılların firması
ama çkb da hiç bilmiyorum nasıllar:44:
porselen de benim favorim

Hoşbulduk canııımmm
İnşAllah senin hakkında da hayırlısı olur

evet bende bildiklerimi paylaşayım,bilmediklerimi öğreneyim,hep birlikte günleri eritelim diye geldiimm

tatlımmm hoşşgelldiiiinn aramızaaaa agustooos gelınımııızzzzde çoğalıyo gitgideee bi aksilik olmazsa bende nisan gelinii olucaamm

hoşbulduuuuuuuuuuukkkkk:2:
ayyy ne güzel erkenden gidicisin sen

benim sözlümde ekim olsun dedi,olmaz dedim ocak yapalım dedi,tamam der gibi oldum,babama söylemeye cesaret edemedik tabi
Nisan-Mayıs gibi olsun dedik,kabul etmediiiii
Ağustos konuşulmuştu çünkü ilk
baya üzüldü ama benimde elimden gelen bişiii yok
şimdi sevdim tarihimi,geç olsun güç olmasın diye bekliyoruz hasretleeee

Hiras hayırlısı olsun tarih için..
Birlikte Ağustos gelini oluruz nolcek kiiii

bak bu da benim alyansımın aynısı
paşamınkide taşsız olanı
ben de aynı böyle tek taşla kullanıyorum,çok beğenerek tabiiii
el benim değil alıntı yaptım,bulamadım da kendi resmimi şimdi;

öle gözüküyo şimdilikk tatlişiiimmm bızımde yıldönümümüz nisan 24,, 5. senemizi doldurucaz 2013te, ama düğünü 20 nisan düşünüyoruz yıldönümümüzde bi mani olmazsa evli mutluuu henüz bebeksiz olarak karşılıcaz inş kasımdada nişanımız olucak 51 günümüz kaldııı heycandan ölebilirim şuan bilee sizin yüzüğünüzede bayıllldımm kuzummm

Son düzenleme:

ayyy ne güzel oluuurrr
Belki balayında olursunuz o zamanlar

Kasım'da Aşk başkadır diyosun yaniiii
Büyük bi nişan mı yapacaksınız,aile arası birşey mi?

kızlar iyi geceler bugün kına hayalimi kurduğum yerde arkadaşımın kınası vardı harikaydı herşey süperdi yemek dağıttılar meşrubatlar lokumlar oynamaktan yiyemedim taçlar mumlar her detay güzeldi manazara deniz üstü harikaydı herşey kutuyemiş tüllü değilde sepet şeklindeydi mini sepetler detayları beğendim

kınada geriliyormuş ama insan onlar çok sesiz çifttken kına yakılınca çocuk bişiler dedi sonrada annenin elini öpcem beklermsn hem sen annemn elini öptünmü die çıkıştı biz şok olduk ki ilişkileri mükkemmeldir nazar değdi dedik sonra toparladılar

çağlam güzeller demi bende alcam çok şekerler çok mağazadan nettende alabilirsin şu fanusuda böyle eledin gördünmü

nazlım teşekkürler balllım bende englısh home bakcam aşık oldum sarıyla aram yok ama bayıldım

elif aramıza katılmak istemek ne demek aramızdasın iyikide geldi yüzüğün istediğim model çok şık canım

hiras canım seneye benimkinin ablasıda gidebilir o yüzden kesin tarih veremiyorum bu gibi durumlarda beklemek lazım gibi geliyor bana aile zor durumda kalmamalı

bugün kınası olan arkadaşımın ikizi var ve 8 senelik ilişkisi kim ne derse desin evlilik onun haklıydı ama çocuk yeni mezun oldu kınası olanında nişanlısı 84 lü haliyle bizden büyük o yüzden onlar evlenyorlar ki 5 yıldır beraberler ama arkasından bizim arkadaş ocakta söz nisanda nişan haziranda düğün yaparak bekarlığa veda edicek çeyiz olarak herşey hazır zaten annesi oda gidicek die almıştı

sadece çok masraf olcak bundan edminim ki bu arkadaşın nişanıda yemekliydi kınasındada yemek dağıttlar annesi mükemmeliyetçi bide göçmenler seviyolar böle şeleri

hirascım kısacası ailen maddi açıdan kaldırıyorsa engel olunmaz ama zorlanırlarsa bence beklemelisin ailevi kararlara müdahale edilemiyor önünde abin var çünkü canım

çok teşekkür ediyorum canım
evet alyansımı çok ama çok severek kullanıyorum,şık sade zarif!
kendi alyansımı övüyo gibi oldum ama napiimm seviyoomm kiiiiii

su saat oldu msn basında balayı otelleriyle kafayı yedik

içinde turist olmayan bes yıldızlı adam gibi otel yok mu yaaaaaaa...

neden özelliklere burda turist yoktur ibaresi koymuolar

ya da ozellikle iceri turist alınmayan kompleksler yapsınlar

mecburmuyum rus memiği görmeyeeeeee

hey allahım yaa kendi ülkemde cektigim eziyete bak yuh

kuzum zaten turist olmayan bir zaman balayına gidiyorsunuz sana demiştim dimi arkadaşım 28 mayısta gitti ve bomboştu o yüzden seninkide boş olma olasılığı çok yüksek sezonda gitmiyorsun sezon başında evleniyorsun türkiyeyi geçtim yurtdışına bile o tarih ters hayatım inmez turis murist bana güven

ayrıca turistler türk kırolardan binkat iyi rahat ol benim arkadaşmda giderken dert etmişti ama resmen cornelia diamondu kapattık giz biz dedi bomboş fotolarına bakıyoruz havuzda bir onlar denizde koca plaj onlara

ayy çağlam şimdi aklnı kurcalıcak başka bişi bullll bunda rahat ollll

umarım gizom yaaa valla bitane bile gorursem nolur bilmiorum

cornelia icin rus calısanları var denilmiş nette ondan azcık tereddütlüyüm

sezon zamanı mı gelip calısıolar acaba ayy off valla kafayı yicem...

böörtlen de anadoluda bi yere gidelim madem dio

napcam anadoluda ben gezmek deil dinlenmek istiorum

gaydirigubbak alyansın çok güzelmiş canım güle güle kullan, benim istediğim modele çok benziyor, ince taşlı ve beyaz kalın altın yanına da tek taş olmazsa olmaz zaten

beraber ağustos gelini olalım madem napalım... ama şimdi öyle zor geliyor ki, onsuz bir sonbahar, bir kış, bir ilkbahar ve bir yaz geçecek ve biz öyle kavuşabilcez neyleyeyim onsuz geçen 4 mevsimi

giz'cim teşekkür ederim yorumun için canım, maddi durum olarak değil de annem daha çok etraftakilerin maddi durumunu düşünerek hareket ediyo bi ayda iki düğün yaparsak hanginize altın takcaklar biraz daha bekle bayramı atlat öyle evlen diyo

bi bakıma da haklı aslında

balayı otelleri araştırırken kafayı yiyen arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bugün bi bakayım dedim ama içinden çıkılacak gibi gelmedi... Allah kolaylık versin, harika oteller var bakalım hangisini seçeceksin yoğunlaştıkların hangileri?

Sizin gibi çok umutlu olmak isterdim evliliğe karşı.
Nasıl yapıyorsunuz bunu? Maşallahh...

bunu biz değil, aşk yaptırıyor sanırım

sevdiğin insanla tüm hayatı paylaşmak, benlikten sıyrılıp birlik olmak... düşüncesi bile güzel geliyorken yaşaması kimbilir nasıldır

sen neden öyle dedin? neden umutsuzsun? :26:

Biz karşılıklı korku içindeyiz. aşktan çok kavga ediyoruz.
Nişanlıyım ben de...
ama gelinlik falan bakmıyorum hiç.
çeyiz güzel birşey görürsem alıyorum.
yaşım 29. 2 ay sonra 30 olucam.
acaba yaşımdan mı kaynaklı? Bilemedim ben dee...

bundan önceki ilişkim 5 yıl sürmüştü ve biz de aşktan çok kavga ediyorduk.. evlilik hep konuşulurdu ama heyecanlanmazdım bile.. yaşım küçük olmasına rağmen... şimdi 24 yaşındayım ve heyecandan uyuyamıyorum, bir an önce evlilik günüm gelsin istiyorum.. bu tamamen karşıdaki insanla ilgili bence, yaşla bi ilgisi yoktur gibime geliyor.. mesela ablam 30 yaşında evlendi deli divane aşık olarak..

sizdeki korku ileriye dair mutlu olamamaktan mı kaynaklanıyor yoksa başka şeyler mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…