eski sevgililerden bahsetmemeyi ben istedim.. hatta ona dedim ki ben anlatayım sen anlatma
malesef haksız olarak kötü bi huyum var kıskancım çok.. kafamda kurarım da kurarım diye
sonra az biraz konuştuk.. hatta ben daha çok anlattım.. o daha az anlattı
onun geçmişini bilmek istemiyorum benden öncesi yokmuş gibi düşünmek istiyom
saygı duyarım uine de eskide ne yaşadıysa yaşamıştır ben yoktum o zaman
ama işte paylaşamama duygum fazla benim kıskanç olduğum için
o nedenle bu konular geçmez aramızda
ama içim rahat etmedi.. tabi çok kıskanç baskıcı biri olsa söyleyemezdim muhakkak
o nedenle onu ben biraz seveyim bu akşam, kocaman sarılayım bitaneme
Merhaba kızlaaarrr
Yine ben
Bu sefer acaba beni de aranıza alabilir misiniz demek için geldim deeee
Öncelikle kendimi tanıtayım ismim Elif
3 yıl olmasına bi ayı kalan bir ilişkim var
Uzun bi süre dostumdu kendileri
30.06.12 de sözlendik
Mart-Nisan gibi büyük bir nişan yapmayı düşünüyoruz,6-7 Nisan olması muhtemel
Kına gecesi 10.08.13
Düğün ise 17.08.13 olacak nasipseeeee
Daha önce olsun istedi benim paşaaaammm
Ama baba kurbanıyım olmadı
İşte bu kadaaaaaarrrrr
Beni de alır mısınız aranıza?
Merhaba kızlaaarrr
Yine ben
Bu sefer acaba beni de aranıza alabilir misiniz demek için geldim deeee
Öncelikle kendimi tanıtayım ismim Elif
3 yıl olmasına bi ayı kalan bir ilişkim var
Uzun bi süre dostumdu kendileri
30.06.12 de sözlendik
Mart-Nisan gibi büyük bir nişan yapmayı düşünüyoruz,6-7 Nisan olması muhtemel
Kına gecesi 10.08.13
Düğün ise 17.08.13 olacak nasipseeeee
Daha önce olsun istedi benim paşaaaammm
Ama baba kurbanıyım olmadı
İşte bu kadaaaaaarrrrr
Beni de alır mısınız aranıza?
yüzüğünü paylaşan ve fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.. altınbaş'ın pahalı olduğunu duydum evet, benzer modelleri başka yere yaptırmak daha mantıklı geliyor şimdi.. 2000 TL çok para, düğün sürecinde her şey masraf zaten
kızlar yaa
bi de annem canımı sıktı
haziranda düğünü unut diyor
bayramdan sonra evlen diyor, haziranda abim evlenecekmiş hem de onlar da 22 haziran diye konuşmuşlarhaziranda evlenmek benim hayalimdi ama
ağustosa kaldı sanırım düğün işi...
bana kalsa ben düğün de istemiyorum, çok tantanalı işler yaaa nikah kıyılsın ufak bi kokteyl olsun yeter... bi de tüm gece göbek atabilceğim bi kına gecem olsun başka bişey istemiyorum
cazgır annelere sonkız annesiyim diye gerim gerim geriliyo mübarek
canım sen aramızdasın zaten
hoşgeldin tekrar..
kızlaaar size bişey sorucam. kütahya çatal kaşık bıçak takımı hakkında bişey biliyo musunuz?
burda bi çeyiz mağazasında kampanya var.
85 parça yemek takımı
24 parça günlük yemek takımı
44 parça kahvaltı takımı(çaydanlığı çaycılar gibi aynı)
91 parça çkb seti
19 parça çelik çeyiz seti(tencere boyutları tam kullanıma uygun.çaydanlığı, cezveleri de dahil)
fiyatı 1699 tl
ne dersiniz :26:
hoşgeldin Elifben Kıymet, henüz bebecik bir ilişkim var burdaki herkese göre. ilk başta plan seneye evlilikti ama şuan hiçbişey belli değil. kısmetse olucak. hayırlısıysa olsun
belki seneye belki 2014de evlenicez inşallah, burdan kızlardan hem tecrübe kazanıyorum ilişkiler hakkında hem çeyiz hakkında hem de bu yolda çıkacak sorunlar hakkında
tatlımmm hoşşgelldiiiinn aramızaaaaagustooos gelınımııızzzzde çoğalıyo gitgideee bi aksilik olmazsa bende nisan gelinii olucaamm
hoşbulduuuuuuuuuuukkkkk:2:
ayyy ne güzel erkenden gidicisin sen
benim sözlümde ekim olsun dedi,olmaz dedim ocak yapalım dedi,tamam der gibi oldum,babama söylemeye cesaret edemedik tabi
Nisan-Mayıs gibi olsun dedik,kabul etmediiiii
Ağustos konuşulmuştu çünkü ilk
baya üzüldü ama benimde elimden gelen bişiii yok
şimdi sevdim tarihimi,geç olsun güç olmasın diye bekliyoruz hasretleeee
öle gözüküyo şimdilikk tatlişiiimmmbızımde yıldönümümüz nisan 24,, 5. senemizi doldurucaz 2013te, ama düğünü 20 nisan düşünüyoruz yıldönümümüzde bi mani olmazsa evli mutluuu henüz bebeksiz olarak karşılıcaz inş kasımdada nişanımız olucak 51 günümüz kaldııı heycandan ölebilirim şuan bilee sizin yüzüğünüzede bayıllldımm kuzummm
kızlar iyi geceler bugün kına hayalimi kurduğum yerde arkadaşımın kınası vardı harikaydı herşey süperdi yemek dağıttılar meşrubatlar lokumlar oynamaktan yiyemedim taçlar mumlar her detay güzeldi manazara deniz üstü harikaydı herşey kutuyemiş tüllü değilde sepet şeklindeydi mini sepetler detayları beğendim
kınada geriliyormuş ama insan onlar çok sesiz çifttken kına yakılınca çocuk bişiler dedi sonrada annenin elini öpcem beklermsn hem sen annemn elini öptünmü die çıkıştı biz şok olduk ki ilişkileri mükkemmeldir nazar değdi dedik sonra toparladılar
çağlam güzeller demi bende alcam çok şekerler çok mağazadan nettende alabilirsin şu fanusuda böyle eledin gördünmü
nazlım teşekkürler balllım bende englısh home bakcam aşık oldum sarıyla aram yok ama bayıldım
elif aramıza katılmak istemek ne demek aramızdasın iyikide geldi yüzüğün istediğim model çok şık canım
hiras canım seneye benimkinin ablasıda gidebilir o yüzden kesin tarih veremiyorum bu gibi durumlarda beklemek lazım gibi geliyor bana aile zor durumda kalmamalı
bugün kınası olan arkadaşımın ikizi var ve 8 senelik ilişkisi kim ne derse desin evlilik onun haklıydı ama çocuk yeni mezun oldu kınası olanında nişanlısı 84 lü haliyle bizden büyük o yüzden onlar evlenyorlar ki 5 yıldır beraberler ama arkasından bizim arkadaş ocakta söz nisanda nişan haziranda düğün yaparak bekarlığa veda edicek çeyiz olarak herşey hazır zaten annesi oda gidicek die almıştı
sadece çok masraf olcak bundan edminim ki bu arkadaşın nişanıda yemekliydi kınasındada yemek dağıttlar annesi mükemmeliyetçi bide göçmenler seviyolar böle şeleri
hirascım kısacası ailen maddi açıdan kaldırıyorsa engel olunmaz ama zorlanırlarsa bence beklemelisin ailevi kararlara müdahale edilemiyor önünde abin var çünkü canım
su saat oldu msn basında balayı otelleriyle kafayı yedik
içinde turist olmayan bes yıldızlı adam gibi otel yok mu yaaaaaaa...
neden özelliklere burda turist yoktur ibaresi koymuolar
ya da ozellikle iceri turist alınmayan kompleksler yapsınlar
mecburmuyum rus memiği görmeyeeeeee
hey allahım yaa kendi ülkemde cektigim eziyete bak yuh
kuzum zaten turist olmayan bir zaman balayına gidiyorsunuz sana demiştim dimi arkadaşım 28 mayısta gitti ve bomboştu o yüzden seninkide boş olma olasılığı çok yüksek sezonda gitmiyorsun sezon başında evleniyorsun türkiyeyi geçtim yurtdışına bile o tarih ters hayatım inmez turis murist bana güven
ayrıca turistler türk kırolardan binkat iyi rahat ol benim arkadaşmda giderken dert etmişti ama resmen cornelia diamondu kapattık giz biz dedi bomboş fotolarına bakıyoruz havuzda bir onlar denizde koca plaj onlara
ayy çağlam şimdi aklnı kurcalıcak başka bişi bullll bunda rahat ollll
Sizin gibi çok umutlu olmak isterdim evliliğe karşı.
Nasıl yapıyorsunuz bunu? Maşallahh...
bunu biz değil, aşk yaptırıyor sanırım
sevdiğin insanla tüm hayatı paylaşmak, benlikten sıyrılıp birlik olmak... düşüncesi bile güzel geliyorken yaşaması kimbilir nasıldır
sen neden öyle dedin? neden umutsuzsun? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?