- 14 Ağustos 2011
- 28.824
- 4.554
- 448
bundan önceki ilişkim 5 yıl sürmüştü ve biz de aşktan çok kavga ediyorduk.. evlilik hep konuşulurdu ama heyecanlanmazdım bile.. yaşım küçük olmasına rağmen... şimdi 24 yaşındayım ve heyecandan uyuyamıyorum, bir an önce evlilik günüm gelsin istiyorum.. bu tamamen karşıdaki insanla ilgili bence, yaşla bi ilgisi yoktur gibime geliyor.. mesela ablam 30 yaşında evlendi deli divane aşık olarak..
sizdeki korku ileriye dair mutlu olamamaktan mı kaynaklanıyor yoksa başka şeyler mi var?
hakkınızda hayırlısı olsun, umutsuzluğa kapılmamaya çalış her şey hallolur inşallah tez zamandaAllah yardımcınız olsun
umarım gizom yaaa valla bitane bile gorursem nolur bilmiorum
cornelia icin rus calısanları var denilmiş nette ondan azcık tereddütlüyüm
sezon zamanı mı gelip calısıolar acaba ayy off valla kafayı yicem...
böörtlen de anadoluda bi yere gidelim madem dio
napcam anadoluda ben gezmek deil dinlenmek istiorum
kızlar kına günü de belli oldu yer tutuldu....27 Ocak...ama ben dünkü tartışmadan sonra çok garibim....hiç heyecanlanmıyorum düsününce...cok kırgınım hala...O ise hiçbişey yokmuş gibi davranıyo...haksız oldu mu hep böyle yapıyo...
adaş sıkma canını olur böle seyler illa ki zaman zaman...gelinlikmiş suymus buymus aranıza girmesine ilişkinize zarar vermesine izin verme
senin dugun ne zamandı canım ocakta değil mi? kına baya gec bi tarihte olmus gibi geldi de... yoksa haftaici mi olcak dugunun? 27 si ocagın son hafta sonu cunku :26:
kuzum hep yut hep yut bi yere kadar...dediginiz gibi yapcam ama birlikte gidicem gelinlikcilere...onu da götürcem...baksın bakalım 1000 tl ye hem kına kıyafatei hem gelinlik diken yer var mı?neyse hayırlısı diyorum...Allahım sabır versin....
27 Ocak Pazar kına oluyo canım...
31 ocak perşembe düğün....
kına için zor bulduk valla.2013 ü beklemiş millet evlenmek içindüğünden 3 gün önce olcak ama olsun...napalım...huzurlu kavgasız gürültüsüz olsun bitsin yeter bana...
Eki Görüntüle 510632
Çağlamm bunu diyosun sanırım. Markafonide 29 lira kuzumm..
Eki Görüntüle 510636 Buda 40 lira kuzucum..
hemen alıyorummm cok saol bebişim yaaaaa cooook saollll
valla hiç markafoniye bakmak aklıma gelmemişti Allah gonderdi seniiii bosu bosuna bugun gidip vercektim o kdr para
sevio beni güzel Allahım
kızlar benden uzun yaşıcaklar bende dünden beri bakıyorum okurkende aceba demek istediği çağlanın bumudur die arkadaşım dedi giz alll harika bişi die ama seramik ben kırarrım die çığırdım
çağla markafonide 50 tl alışverişte 15 tl lik veriyor markafoni açıksa çık ve linke tıkla üye ol ola
markafoni logoff veee bu linke tıkla aktif et üyeliği öperim seni
bende akşama melamini bu seramiği ve keke kalıplarını alıcam ama çağlam korkuyorum sakarım die
https://www.markafoni.com/account/l...&utm_medium=banner15&utm_campaign=r10_15kupon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?