'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim evlilik tarihim belli olsa belki bende senin gibi olurdum.
Ne zaman olucağı belli değil.
yeni dükakn açtı. borcu harcı var.
bizde sorunlardan yıprandık belkide...
1,5 yıldır beraberiz biz de...

hakkınızda hayırlısı olsun, umutsuzluğa kapılmamaya çalış her şey hallolur inşallah tez zamanda Allah yardımcınız olsun

hiçte bişi olmaz canım bak giden nasıl gidiyor ben sorayım arkadaşım bodruma gitti ama geldiğinde sorcam ya oda sevmez ama hiç bişi demedi bayıldım sende oraya gidicen dedi o kadar hep örnek aldığım biri olması sebebiyle bende oraya giderim diyorum

bide 347 dönem topikteki bir arkadaşı bu otelin dünya standardında türkiyede olan tek otel olduğunu söledi linkini paylaşayım hemen

'Ela Quality Resort Hotel' - Tatil Sepeti.Com - İskele / Belek Otel / Antalya Oteller

kızlar kına günü de belli oldu yer tutuldu....27 Ocak...ama ben dünkü tartışmadan sonra çok garibim....hiç heyecanlanmıyorum düsününce...cok kırgınım hala... O ise hiçbişey yokmuş gibi davranıyo...haksız oldu mu hep böyle yapıyo...

hirascım tesekkur ederim inşallah buluruz bişey yaa gece 4 e kadar bunla ugrastık.. böörtlencanım karar verip ona gore gitmeden bunu da aradan cıkarmak istiyo amaaa kararsız balkabaasını bi turlu ikna edemedi

aklımda cornelia diamond var... ama ondada tereddütlüyüm işte hep bu turist meselesinden oturu

tonlarca otel gosterdi belki de.... WOW un otellerini de cok begenmiş gizott ama orası da turist doludur dedim ben

anadoluya gidelim askım o zaman kapadokya falan diyo yok

yurtdısına gidelim o zaman yok

bu otele ne diosun yok

en sonunda hadi askım uyuyalım biraz daha zaman var buluruz elbet dedi... kıyamam ben ona yaaa böörtlen suyum benim

annecige gosterdim simdi bebiş bu pasta tabagıını da cıx dedi... melamin ya basit duruyo bunlar o ortadak dekorda zaten sen bişey koyunca kapancak dedi

bitane var 70 milyon pasta seklinde seramik... onu cok begendik ama bu seramik anne ben kullanamam bunu dedim kırılır cunku illaki kapagını acıp kaparken... alırsan dekor olcak o zaman dedi annem de, dekora da o kadar veremem her sey dekor oluyo zaten ne kullancm ben dedim sonra babişikom atladı ordan ben alırım kızıma diye...

sanırım onu babam hhediye edicik...

ben de sadece seyi almayı dusunuyorum hani dün attın ya kapaklı puantiyeli olan... o da melamin ama bu ayaklı olanın kapagı yok mesela onun kapagı falan var o yuzden kapaklı puantiyeli olan daha mantıklı gibi

Son düzenleme:

adaş sıkma canını olur böle seyler illa ki zaman zaman...gelinlikmiş suymus buymus aranıza girmesine ilişkinize zarar vermesine izin verme

senin dugun ne zamandı canım ocakta değil mi? kına baya gec bi tarihte olmus gibi geldi de... yoksa haftaici mi olcak dugunun? 27 si ocagın son hafta sonu cunku :26:

kuzum hep yut hep yut bi yere kadar...dediginiz gibi yapcam ama birlikte gidicem gelinlikcilere...onu da götürcem...baksın bakalım 1000 tl ye hem kına kıyafatei hem gelinlik diken yer var mı?neyse hayırlısı diyorum...Allahım sabır versin....
27 Ocak Pazar kına oluyo canım...
31 ocak perşembe düğün....
kına için zor bulduk valla.2013 ü beklemiş millet evlenmek için düğünden 3 gün önce olcak ama olsun...napalım...huzurlu kavgasız gürültüsüz olsun bitsin yeter bana...

aynenn yaaa dün benimkine öle dedim 3 haziran sabahı inşallah dunyanın en rahatlamıs en kus gibi insanlarından biri ben olcam galiba diye

her asaması ayrı dert... bitse gitse de kurtulsak 8.5 ay var bi bizim daha... off ki ne of

kızlar benden uzun yaşıcaklar bende dünden beri bakıyorum okurkende aceba demek istediği çağlanın bumudur die arkadaşım dedi giz alll harika bişi die ama seramik ben kırarrım die çığırdım

çağla markafonide 50 tl alışverişte 15 tl lik veriyor markafoni açıksa çık ve linke tıkla üye ol ola

markafoni logoff veee bu linke tıkla aktif et üyeliği öperim seni

bende akşama melamini bu seramiği ve keke kalıplarını alıcam ama çağlam korkuyorum sakarım die

https://www.markafoni.com/account/l...&utm_medium=banner15&utm_campaign=r10_15kupon

Benimde dün okuyunca aklıma gelmişti ama senin gösterdiğini çok beğenince yazmamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…