'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Alyansımı çok severek kullanıyorum tavsiye ederiiimmm

bence de annen de haklıymış senin canım..
ama şunu söyleyebilirim belki zor olacak ama beklediğin her an özlemin artacak,özlemde bi tutku bi Aşk katıyo ilişkiye bence
Bilmiyorum biraz avutuyorum da ben sanki kendimi
hem daha rahat rahat hazırlanırız tüm herşey için
hem ramazan 30 gün hemencecik geçiveriyo kiiiiii

ÇAğlacım hiç stres yapma,vardır elbet sizin için de güzel bir otelcik
turist istememe sebebin ne peki canım?

birde bu kadar zaman öncesinden ayarlanabiliyo mu ki balayı oteli?:44:
ben herşey için geç mi kalıyorum nedir:44:

ne düğün salonu var,ne nişan ne kına

gizot acilll acill

r10 uyesi degilim ben nası olcak sadece bu markafnideki formu doldurup mu uye olcammm acilllllllllllll

çağlaaaa canım markoyaa üye olmadığın bir mail adresiyle r10 üyelğini onayla ve maile aktivasyon kodu gelcek tıkla gir hesbaında 15 tl olucak

bende akşama alıcam canım senden istediğim alırsan teslim tarihini yazarmısın benm için önemli çünkü izne gidiyorum kırık gelmesin

becerdim galba gizommm

alıorum simdi annem bitane de tencere aldırdı fiyatı cok uygun ve tipi cok guzel diye... 18 cm lik

gelince bakcak begenirse indirimi takip edip iki tanr daha alırım... kullanılan boylardan tencere cok lazım oluyo nasılsa bunun da fiyatı cok uygunmus dedi

gizommmm

24-26 eylul diyor kargoya veriliş suresi....

6 parca da kapaklı dondurmalık aldım... zaten almıstım bitane cerezlik gibi olandan ama annem bunlara da muhallebi bile koyarsın kapaklı ya kurumaz uzeri dedi..

tencere de aldık bitane bakalım annem begencek mi... begenirse bu seklde gunluk mini bi set olusturabilirim böle kampanyadan

gercek fiyatları pahalı cunku :26:

elifcim... turistlerin oldugu yerlerde tatil yapmıs bri olarak rezilliklerine cok sahit oldum... resmen cırılcıplak adamlar kadınlar bile gordum

balayımda bole manzaralarla karsılasmak istemiorum

bir de sanırım psikolojik 2 yıl once arkadasımın esine bi tane ukraynalı kız orda musallat olmustu... eşi cok iyi cok edepli bir insan karsılık vermemiş tabi ama bu yuzden balyını erken bitirp donduler

bole seyler yasamak istemiorum hangi kapıdan bi rus cıkcak diye tereddütle gecirmek idtemiorum

belki ben cok paranoyagım ama ne bilim örnekler var yasanmıs guvenemiorum

Son düzenleme:
cookie :) valla o rusuu sarı saçından tutup tek tek yolarımm
Bende mumkunse turıstsız yere gıtmek ıstıyorum. çıplak görmemek ıcın aama olmadıkları yerde pek kalmadı.

cookie :) valla o rusuu sarı saçından tutup tek tek yolarımm
Bende mumkunse turıstsız yere gıtmek ıstıyorum. çıplak görmemek ıcın aama olmadıkları yerde pek kalmadı.

benim arkadasım da acayip derecede asabi biridir ama hiçbişey yapamamıs sinirinden aglayıp durmustu

insanın basireti de baglanıo sanırım... ben de öyle diorum yolarım diye ama bilemiyorum

malesef kalmadı artık heryerdeler... onların olmadıgı bi tatil mekanı yok gibi yaaaa

2 haziranda evlenicem gizomun dedigi gibi sansım yaver gderse henuz gelmemiş olurlar ama gidenler kısın bile turist oldugunu hatta denize girdiklerini soluyo antalyada falan

nefret gelsin yaaa

antalyaya gıtmek ıstiyordum ınan sırf turistler yuzunden hevesım kaçtı.
Geçen sözlüme dıyorumki antalyaya gıtmıyelım vazgeçtim..orda cok turist var
benı gıcık etmek ıcın Bişey olmmaaaz ya Gidelim dıyo sıpamm
Ben Bodrum Düşünüyorumm şimdilikk

dondurmalık olarak hangisini aldın canım?
bende beğendim ama ya seramiği iyi değilse oldum
bi tane zeytinlik aldım geçen,biriciğimle bakarken ikisini çapıştırdık kırılıverdi ucu
daha önce aldın mı sen?

offf
bi de bu dert var desene
aslında sapancaya da gidebilirsiniz öyleyse,güral sapanca nın çok methini duydum ben mesela
gerçi ben de güney sahilleri istiyorum
voyage lara baktın mı peki?
voyage bodrum olabilir:44:

tatlım ya bodrumda guney sonucta ordada varlar hele ki bodrumda Türkler bile azıtmıs vaziyette..

cogu Türk kızının da ruslardan farkı kalmadıgını gosterip beni uzen bi yer olmustu... Türkbükü özellikle

kapaklı olanları aldım elifimmmm.... eklicem topiğe hatta ben yine dondurma seklinde kocman saklama kaplarıda aldım annem kaldırmadıysa fotosunu cekicem nette yok cunku umarım kaldırmamıstır

ve hepsi seramik biliorum cok dayanıksız o yuzden dikkatli kullanıcam surekli kullanmıcam artık balım napim.. zaten ayda kac kez muhallebi falan yaparım ki?

dondurmaları da ancak misafir geldi mi buna koyarım yoksa ben aldıgım gibi kutusundan yemeyi cok seviorum böle tabaklarrla ugrasamam

hmmm ama oralarda guney işte bnm otellerle sorunum yok dun baktıgımız otellerde voyage rixos vs hepsi vardı ama hepsine tereddütlüyüm

güral sapancının methini bende duydum ama 2 haziranda havuza girilir mmi ordada hava sıcak olmaz o kdr o tarafata

ben balayından vazgecicem bu gidişle kafam ambalaj gibi oldu simdiden

kızçelerimmmm böörtlenciiimmm geliyoooo

mobilya bakmaya gidiceeeezzz... almıcaz on arastırma icin gidiyoruz...

nolur bana sans dileyin dua edin ... kafama gore ve uygun fiyatlı seyler bulalım balayından sonraki ikinci kabusum cunku su mobilyalar

kendime gore bişe bulamıcakkmısım giibi gelio

neysee simdi negatifleri uzaklasıtırıp pozitifleri yanıma alıorummmm vee supermaninmin pelerinine atlıyorum

akşam gorusuruz ask dolu bi cumartesi olsunnn

merhabalarrrr kızlar size sorum olacak
Bornoz seti almak istiyorum nişanlımla kırmızı siyah tercih ediyoruz internetten bakındım özdilek ve tacta var bu sekılde. sizce hangisi daha guzel ben ikisini de begendım.

Carlin birisi bu fiyatı 330 tl.

Modern Aile Seti#Modern Family Set diğeri de bu fiyatı 179.95 tl

Bir de markapon adlı site var burada 330 olan tactakı set 229 tl. bu sitenin guvenılırlıgı hakkında bılgı sahıbı degilim. cok da ucuz kendi sitesine gore. :s siz ne dusunuyorsunuz alısveris yapmıslıgınız var mı

Bu arada kızlar birazdan tencerelerimi almaya gidiyorum malum bugun ayın 15ı. schaferden hem seramık hem dokum tencere takımı alıyorum.

kızlar hepiniz başlamışsınız bi sürü çeyiz alışverişine, dondurmalığa kadar almışsınız

benim daha nerdeyse hiçbişeyim yookk

dün evde neyim var neyim yok diye bi bakiyim dedim bi kaç nevresim ve masa örtüsünden başka bişey bulamadım

internetten şöyle bi çeyiz listesi indirdim de amma çok şey varmış alınacak :18:

Eki Görüntüle 510730

Allah yardımcımız olsun

Paran olduktan sonra alırsın herşeyini canım.
Ufak tefek eksik kalırsa onları da tamamlarsın.
sıkıntı yapma.

Ben de bunları aldım kızlar tencereden başladım çeyizime..

Eklentiler

• $schafer gloria dokum tencere seti.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $Schafer-Serasef-Plus-7-Parca-Seramik-Tencere-Set__61575876_0.webp
    12 KB · Görüntüleme: 30
ayyy ne güzel oluuurrr
Belki balayında olursunuz o zamanlar

Kasım'da Aşk başkadır diyosun yaniiii
Büyük bi nişan mı yapacaksınız,aile arası birşey mi?

evet bızımde hayalımız o yıldonumumuzde beraber uyanmaak kasımda aşk başkaa tabiii kusum onun dogum gunu 6 kasım benımkı 24 kasım Aşk bize kasımda yazılmışş ömrü hayatında alıp alabılıcegı en özel dogum gunu hedıyesı ben olucam sanırım 6 kasımda isticekler benı evde takıcaz yüzükleri aıle arası ama 24 kasımda yanı dogum gunumde arkadaslarlaa nişan eglencesı yapıcaaz kurtlarımızı dökiciiiizzz

ben dondurmalık alamdım da henüz,klasik şeyler yerine böööle şipşirin tercihler yapiiim bariiiiii

doğru söylüyosun bu yılın haziranını düşünüyorum da sapanca ısınmaz o kadar muhtemelen
vazgeçme sakııııınnn
Bir daha böyle günler yaşayamayacağııııız kiiiiiiiii

Çağlacık sefere fln mı gidecek uzun sürelik?
baya erkenden halletmeye çalışıyosunuz da bazı şeyleri:44:

Bende yeni başladım,daha bir buçuk ay fln oldu
bir an önce başla bence
öyle eğlenceli ki keşke daha önce başlamış olsaydım diyeceksin

vaaayyyyyyy
Yine aylardan Kasım size gelsin öyleyseeee

çok değişik bi organizasyon olmuş ama tam güzel olmuş
ohh ohhh yandan yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…