gaydirigubbak alyansın çok güzelmiş canım güle güle kullan, benim istediğim modele çok benziyor, ince taşlı ve beyaz kalın altınyanına da tek taş olmazsa olmaz zaten
beraber ağustos gelini olalım madem napalım... ama şimdi öyle zor geliyor ki, onsuz bir sonbahar, bir kış, bir ilkbahar ve bir yaz geçecek ve biz öyle kavuşabilcezneyleyeyim onsuz geçen 4 mevsimi
giz'cim teşekkür ederim yorumun için canım, maddi durum olarak değil de annem daha çok etraftakilerin maddi durumunu düşünerek hareket ediyobi ayda iki düğün yaparsak hanginize altın takcaklar biraz daha bekle bayramı atlat öyle evlen diyo
bi bakıma da haklı aslında
balayı otelleri araştırırken kafayı yiyen arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bugün bi bakayım dedim ama içinden çıkılacak gibi gelmedi... Allah kolaylık versin, harika oteller var bakalım hangisini seçeceksin yoğunlaştıkların hangileri?
su saat oldu msn basında balayı otelleriyle kafayı yedik
içinde turist olmayan bes yıldızlı adam gibi otel yok mu yaaaaaaa...
neden özelliklere burda turist yoktur ibaresi koymuolar
ya da ozellikle iceri turist alınmayan kompleksler yapsınlar
mecburmuyum rus memiği görmeyeeeeee
hey allahım yaa kendi ülkemde cektigim eziyete bak yuh
kızlar benden uzun yaşıcaklar bende dünden beri bakıyorum okurkende aceba demek istediği çağlanın bumudur die arkadaşım dedi giz alll harika bişi die ama seramik ben kırarrım die çığırdım
çağla markafonide 50 tl alışverişte 15 tl lik veriyor markafoni açıksa çık ve linke tıkla üye ol ola
markafoni logoff veee bu linke tıkla aktif et üyeliği öperim seni
bende akşama melamini bu seramiği ve keke kalıplarını alıcam ama çağlam korkuyorum sakarım die
https://www.markafoni.com/account/l...&utm_medium=banner15&utm_campaign=r10_15kupon
cookie :) valla o rusuu sarı saçından tutup tek tek yolarımm
Bende mumkunse turıstsız yere gıtmek ıstıyorum. çıplak görmemek ıcın aama olmadıkları yerde pek kalmadı.
benim arkadasım da acayip derecede asabi biridir ama hiçbişey yapamamıs sinirinden aglayıp durmustu
insanın basireti de baglanıo sanırım... ben de öyle diorum yolarım diye ama bilemiyorum
malesef kalmadı artık heryerdeler... onların olmadıgı bi tatil mekanı yok gibi yaaaa
2 haziranda evlenicem gizomun dedigi gibi sansım yaver gderse henuz gelmemiş olurlar ama gidenler kısın bile turist oldugunu hatta denize girdiklerini soluyo antalyada falan
nefret gelsin yaaa
gizommmm
24-26 eylul diyor kargoya veriliş suresi....
6 parca da kapaklı dondurmalık aldım... zaten almıstım bitane cerezlik gibi olandan ama annem bunlara da muhallebi bile koyarsın kapaklı ya kurumaz uzeri dedi..
tencere de aldık bitane bakalım annem begencek mi... begenirse bu seklde gunluk mini bi set olusturabilirim böle kampanyadan
gercek fiyatları pahalı cunku :26:
elifcim... turistlerin oldugu yerlerde tatil yapmıs bri olarak rezilliklerine cok sahit oldum... resmen cırılcıplak adamlar kadınlar bile gordum
balayımda bole manzaralarla karsılasmak istemiorum
bir de sanırım psikolojik 2 yıl once arkadasımın esine bi tane ukraynalı kız orda musallat olmustu... eşi cok iyi cok edepli bir insan karsılık vermemiş tabi ama bu yuzden balyını erken bitirp donduler
bole seyler yasamak istemiorum hangi kapıdan bi rus cıkcak diye tereddütle gecirmek idtemiorum
belki ben cok paranoyagım ama ne bilim örnekler var yasanmıs guvenemiorum
antalyaya gıtmek ıstiyordum ınan sırf turistler yuzunden hevesım kaçtı.
Geçen sözlüme dıyorumki antalyaya gıtmıyelım vazgeçtim..orda cok turist var
benı gıcık etmek ıcın Bişey olmmaaaz ya Gidelim dıyo sıpamm
Ben Bodrum Düşünüyorumm şimdilikk
dondurmalık olarak hangisini aldın canım?
bende beğendim ama ya seramiği iyi değilse oldum
bi tane zeytinlik aldım geçen,biriciğimle bakarken ikisini çapıştırdık kırılıverdi ucu
daha önce aldın mı sen?
offf
bi de bu dert var desene
aslında sapancaya da gidebilirsiniz öyleyse,güral sapanca nın çok methini duydum ben mesela
gerçi ben de güney sahilleri istiyorum
voyage lara baktın mı peki?
voyage bodrum olabilir:44:
kızlar hepiniz başlamışsınız bi sürü çeyiz alışverişine, dondurmalığa kadar almışsınız
benim daha nerdeyse hiçbişeyim yookk
dün evde neyim var neyim yok diye bi bakiyim dedim bi kaç nevresim ve masa örtüsünden başka bişey bulamadım
internetten şöyle bi çeyiz listesi indirdim de amma çok şey varmış alınacak :18:
Eki Görüntüle 510730
Allah yardımcımız olsun
ayyy ne güzel oluuurrr
Belki balayında olursunuz o zamanlar
Kasım'da Aşk başkadır diyosun yaniiii
Büyük bi nişan mı yapacaksınız,aile arası birşey mi?
tatlım ya bodrumda guney sonucta ordada varlar hele ki bodrumda Türkler bile azıtmıs vaziyette..
cogu Türk kızının da ruslardan farkı kalmadıgını gosterip beni uzen bi yer olmustu... Türkbükü özellikle
kapaklı olanları aldım elifimmmm.... eklicem topiğe hatta ben yine dondurma seklinde kocman saklama kaplarıda aldım annem kaldırmadıysa fotosunu cekicem nette yok cunku umarım kaldırmamıstır
ve hepsi seramik biliorum cok dayanıksızo yuzden dikkatli kullanıcam surekli kullanmıcam artık balım napim.. zaten ayda kac kez muhallebi falan yaparım ki?
dondurmaları da ancak misafir geldi mi buna koyarım yoksa ben aldıgım gibi kutusundan yemeyi cok seviorum böle tabaklarrla ugrasamam
hmmm ama oralarda guney işte bnm otellerle sorunum yok dun baktıgımız otellerde voyage rixos vs hepsi vardı ama hepsine tereddütlüyüm
güral sapancının methini bende duydum ama 2 haziranda havuza girilir mmi ordada hava sıcak olmaz o kdr o tarafata
ben balayından vazgecicem bu gidişle kafam ambalaj gibi oldu simdiden
kızçelerimmmm böörtlenciiimmm geliyoooo
mobilya bakmaya gidiceeeezzz... almıcaz on arastırma icin gidiyoruz...
nolur bana sans dileyin dua edin ... kafama gore ve uygun fiyatlı seyler bulalım balayından sonraki ikinci kabusum cunku su mobilyalar
kendime gore bişe bulamıcakkmısım giibi gelio
neysee simdi negatifleri uzaklasıtırıp pozitifleri yanıma alıorummmm vee supermaninmin pelerinine atlıyorum
akşam gorusuruzask dolu bi cumartesi olsunnn
kızlar hepiniz başlamışsınız bi sürü çeyiz alışverişine, dondurmalığa kadar almışsınız
benim daha nerdeyse hiçbişeyim yookk
dün evde neyim var neyim yok diye bi bakiyim dedim bi kaç nevresim ve masa örtüsünden başka bişey bulamadım
internetten şöyle bi çeyiz listesi indirdim de amma çok şey varmış alınacak :18:
Eki Görüntüle 510730
Allah yardımcımız olsun
evet bızımde hayalımız o yıldonumumuzde beraber uyanmaakkasımda aşk başkaa tabiii kusum onun dogum gunu 6 kasım benımkı 24 kasım Aşk bize kasımda yazılmışş ömrü hayatında alıp alabılıcegı en özel dogum gunu hedıyesı ben olucam sanırım 6 kasımda isticekler benı evde takıcaz yüzükleri aıle arası ama 24 kasımda yanı dogum gunumde arkadaslarlaa nişan eglencesı yapıcaaz kurtlarımızı dökiciiiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?