'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Arkadaşlar biraz önce gittigidiyordan bu çatal bıçak takımını 410 tl ye aldım. sizce nasıl. hisar 89 parça saten florida...

günaydınnnnnnn

yine korna sesleriii allahım yine birileri evleniyo.. sıra bana da gelsin artık aşk hasretinden bu yasta coktum

elifimmm ivit kuzucum aralık basında böörtlen gitcegi icin halletmeye calısıoruz biz cunku evimizin tadilatı var daha, mart sonu doncek hemen hemen 2 ayımız kalmıs oluyo tadilat ve nikah zımbırtıları ancak yetişir

iyiki de gitmişiz zaten nisan ayından itibaren yogun sezon oldugu icin arada kaynamıcaz bölece... en iyi ihtimalde en az 45 gun istiolar zaten sizden teslimat icin

dun ayakcıklarımıza resmen kara sular indi o kadar ki gece uyuyamadım ayaklarımın agrısından ama olsun evime, pamuk yuvama değerrr

anladımki her işte oldugu gibi bu eşya meselesinde de size en iyi elektrigi veren yer aklınızdan cıkmıyor, hissediyosunuz resmen dogru yer mi deil mi

umarım yanılmamaısızdır ama böörtlen de ben de hem ilgilinenen bayanı hem de esyaları cok sevdik...

buyuk ihtimal nerden alcamızı belirledik, modeller de belirlendi zaten tarzım country oldugu için cok da farklı modeller arasında kararsızlık yasama sansım olmadı...

ayrıca gosterecegim her turlu agac oyma modeli yapabilecek bir yer oldugu icin de icim rahat... siz sadece modeli getirin dediler

ordan hazır begendiklerimiz de oldu, yaptırcaklarımız da var... askım o kadar komikti ki dun.. askım söleriz ablaya yapar yaaa, abla kesin yapar, seklinde gun boyunca bizle ilgilenen bayanın muhabbeti dondu

yani %80 belirledik yeri de esyaları da... bir ay sonra falan gidip son fiyatta anlasırız o zamana kdr ben de belirlemedigim bikaç model belirlicem sandalye ve koltuk takımı icin

sonrası da projelendirme asaması... iyiki kiracı girmeden evin ölçülerini almısız tasarım ve proje asamasında bize cok faydaları olcikkk

işte böle kızçeler esya konusunda da tecrubeler edinip gozlem yaptıgımız bi gun oldu, böle cabucak ısınıp karar verebilcemizi dusunmuodum ama ben de sastım

annişimi de bi goturcem tabi mırın kırın etti azcık ben de gorım die..

ondan da onay cıkarsa bu mevzuyu da kapatıcaz sonra sadece olculerin evime uygun olmus olması icin dua ederim malum buyuk mobilyalar cunku

hallederiz didi neşecik... canım yaaa cok sevdim ablayı

çağlaaaylaylayloooommmmm
çok sevindiiim canım güzel bi gün olmuş, eşyacıklarınıza karar vermiş sayılırsınız artık
rica etsem bana mesaj ya da mail atar mısııın neresiydi o mobilyacı :)
fiyatlar nasıl bide :)

enişte seferden gelince evin tadilatı, halılarınız, perdeleriniz kalıcak kuzum bi. yetişirsiniz çok güzel oldu şimdiden bakıp fikir edinmeniz.
beyaz eşyayı ne zaman alcaksınız?

inşallah first leydimmm

fiyatlar bence iyi yani eger gostercegim modeller icin fark etmezse

bugun tekrar gitcez sanırım annişler de gelcek

ben sana aksam o fiyatları da aldıktan sonra uzun bir mail gecerim bebişim olar mı

beyaz esyanın modellerini belirledik siemes den alıncaklar, sanırım sefer donusu alıcaz kuzum ya da depoda bekletcek yer bulursak onu da gitmeden alabiliriz...

fırınıma karar veremedim bi tek o da mı siemens olsa die

termikeller aklımı karıstıro

Son düzenleme:
günlerdir doğru düzgün ne uyudum ne dinlenebildim...neresinden anlatayım bilmiyorum ki

arkadaşlar geçen sene eylül de eczane açmıştım binbir zorluk ve sadece kendi başıma kredilerle uğraşark. eczaneyi devir almıştım maddi açıdan beni zorlamasına rağmen 2 elemanı da çıkarmaya gönlüm razı gelmedi. bu geçtiğimiz temmuza kadar dayandım içim kan ağlayarak birisini çıkarttım.

aslında yanımda kalanı çıkartmak daha lehime olurdu fakat onun borcu var ev aldı düğün yapacak diye ortada kalmasın diye çıkartmadım. hiçbir zaman patronmuş gibi davranmadım. hep iyi niyetle arkadaş gibi konuştum temizlik yaparken bile yardım ettim. onlar bana hizmet etsin parasını veriyorum diye bakmadım. kendime çay koyarken onlara da koydum.ama insanlara iyilik yaramıyor. bunu sürekli tekrarlasamda yinede unutuyorum.

özel sektörde nasıl çalışıldığını bilmiorlar galiba. yıllık izin haklarını bile alamazlarken vergi iade ücretlerini hiç kimse vermezken ben verdim.. asgari ücret üzerinden sgk yatırılırken aman bende hakları kalmasın diye tam yatırdım. senesi dolmamışken her sıkıştığında işi çıktıgında sorun değil diyerkten izin verdim. amaa yokkkk bir daha böyle davranmam.

en son düğnden önce maaş günü gelmemişken maaşınıda verdim lazım olur diye. ama kız ne yaptı ertesi gün geldi istifa etti.
bana diyor ki işte çok uzak, günde 4 araba değiştircem para yetmicek şu bu diyebahane sunuyor. İyi dedim çık. ama aslında blöf yapmış öyle duydum. eğer deseymişim ki ben yol paranı karşılarım yeter ki çıkma. o zaman kalırmış. ama yine duydum ki zaten iş arıyormuş evine yakın.madem öyle bir niyetin var bende kendime eleman bakarım değil mi neden gizli kapaklı iş yapıyorsun ki.

arkadaşın dili uzun, hastayagüler yüz östermez, sürekli telefonla konuşur, hep memnuniyetsizlik, iş de bütün işi o yapıyormuş. başka yerde daha çok maaş verirlermiş bıdır bıdır sürekli konuşuyor. ben kendisini kovmamak için kendimi zor tutuyorken. şükürler olsun kendisi çıktı gitti.ama benim öyle bir ahımı aldı ki nasıl kalkar altından bilemiyorum.

arkadaşlar kusura bakmayın o kadar doluyum ki sürekli aklıma geliyor söylenilenler. yaşanılanlar. ben herkesi kendim gibi görerekten yardım ediyorum. ama millet neden böyle davranıyor.

sizinle paylaşmak istedim çok doluyum çokkk.

ayyy çok sevindiiimmmm
içine sinmesi en önemli şey vallahiiii

oo Çağlacık sen iyi tecrübe olacaksın hepimiz için
mobilyalarını yaptırıyorsun anladığım kadarıyla:44:
bende yaptırmayı düşünüyorum da biraz,acaba bana da mail atabilir misin aynından?
birde İstanbul'da mı burası acaba?

bende avangarde mobilya seviyorum biraz ve çok pahalılar

birde kötü yol dizisindeki yatak odasını istiyoruuuuuuuummmmmmmmmm
bana ne bana ne!

fotoğrafçı meselesine el attınız mı pekiiii?
onu da bi sorsam ben

çok soru soruyorum di miiiii?

yirinnn yirinn sor tabi kusumm

fotocu olayına daha el atmadık... haftaici verdigim isimlere bakıp goruscek paşacan

avangarde satan cok yer var canım modokoda... biz oraya baktık evet istanbulda anadolu yakasında

evet yapım olcak hazır modelde begensen senin icin yapıolar zaten ole git al gel standart mobilyalar deil bunlar kuzum... evimizin olcusune gore olcak apartman dairesi cunku bu tarzın mobilyaları agır ve geniş oluyo cok sırıtır direk teşhirdeki olculeri alıp evime getirirsem

o yuzden proje ve tasarım bazlı calısan biyer olmalıydı ole yer aradık baktık ki geneli ole calısıomus zaten tabi fiyat olarak fark edio

bi bellona bi istikbal gibi değil... cok ucuk fiyat verenler bile var

atarım tabi ama senin mailin bende yok kuzumm özel mesajla mailini at bana sana da atarım ayrıntıları

umarım bugun gidebiriz tabi annemle tartıstık

insanın hevesini ne de guzel kırıolar....

hmfcim... olur böle seler iş duyası ben sana yasadıklarımı bi anltasaaammm

zamanla alısıosun malesef her turlusune insanların... takmamayı ogrenip olagan karsılayabiliosun

çağlaammm peki kuzuuummm
ay bosh ta bi fırın görmüştüm,çok sevmiştimmm.. tarzı da çok uyardı senin evine. tabi görünüş olarak sevdim, özelliklerini bilemiyorum.
fotografını bulursam koyarım.

canım yer yer sen de haklısın, o da haklı gibi geldi bana.
evine çok uzaksa ve aldığı parayı yola verecekse çalışmasının anlamı ne. başka iş arayıp sana söylememesi de kötü olmuş. baştan sana deseydi, böyle böyle, yetmicek maaşım eğer daha yakınlarda bi iş bulursam çıkmayı düşünüyorum diye.
sıkma canını tatlım. insanlarla uğraşmak zor işte.

elifiimm, ben en mutlu günüm den fiyat duyduktan sonra şok olmuştum. düğün hikayesi ve video çekimine 5 bin dedileer

biz de Ankara sitelerden bakalım diyoruz,mobilyanın merkezi sayılır ne de olsa
senin beğendiklerin avangarde değil galiba değil mi?
ben 60 lara 40 lara giden mobilyaları da seviyorum
ama fiyatlar ateş pahasııı

anneler bi acayip oluyo bazen..
benimkide çok çeyiz aldın diyo
yahu aldığım da bişey olsa,para biriktirmiş pehhhh

boşveriyorum ben artık
en başta üzülüyodum alıştım
sende bilirsin zaten

mesaj atıyorum hemmennn

e yuuuhhhh
ben düğün hikayesi mi dış mekan mı kararsızım bakalım:44:
ama şöyle 1 milyara kapatırız gibi geliyo:44:

aa cok merak ettimmm arcelikteki gibi bişey mi acabaa

aynen özellikle su esya bilmem ne konularında allahım bi begenio bi begenmio begenmediginden beni de sogutuo nolcak bakalım sonumz

bnmki avangarde deil bebiş.. country, laura ashley tarzı daha cok.. avagarde mobilyalara hiç ısınamadım

calısma odamda da biraz daha modern tercih edicem ama onunda renkleri lacivert beyaz ve kırmızı oldu... yine ada evi stayla

bakalım nolcak sonumuz gidim su annemin gonlunu alıyım saat 2 bucuga gelio of ya off

Son düzenleme:

canım sorun o değil para yetmemesi değil direk söylese elimden geleni yaparım. ben 100 lira fazla versem batmam ki sonuçta. inan normalde kalfalar asgeri ücret alırken(ki yol paralarını ondan verirler) ben 300 fazla veriyordum belki iyilikten anlarlar diye.
ama anladım ki insanlar iyilikten anlamıyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…