'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haklısın canım öyleyse. bundan memnun değilse şimdi istediği standartlarda bir iş bulabilecek mi bakalım
bazı insanlara da rahat batıyo işte.

çağlam arçeliktekine benziyo eveett, bulamadım fotografını :26:
elifcim gerçekten çok şaşırdım 5 bini duyunca. gerçi mekanlardan izin alınıyo ona da ekstra ücret veriliyo sanırım mesela rahmi koç müzesi gibi yerler için. bunlarda dahildir belki.
bir de klip gibi video yapıyolar :)
nişan fotoğraflarımızı stüdyoda çektirdik. bize gösterdikleri fotoğraflar muhteşemdi. bizimkileri görünce dehşete kapıldım ya, bidaha stüdyo fotografı mı, aslaa
450 lirayı çöpe attık. çünkü o fotoğrafları çıkarıpta birine gösteremem ben. birinin eline geçse rezil oluruz o derece. bir iki poz güzel onda da bin türlü laf ettikte düzelttiler anca oldu.

çağlllaaaaaaa tammmmmm gezip görmediğim olayı halleytmene sevindim biz doğtaşa felan gitmiştik ki bizde mobilya yaptırcaz sen koltuklarıda ordanmı alcan canım bu detayları fiyatları nurayıma atarken banada yolla lütfen hiç gezmek istemiyorum

ben karar veremedim yatak odamla bir oda country olucam ama yemek salonuda country ikea tarzı sade olabilir o yüzden banada mail at kuzum fiyat ve mobilyacı bilgisini bana çok lazımmm çoook

çağlam bunu görünce aklıma sen geldiin hatta aklıma gelen kısmını işaretliyorum

(fotoğraf alıntıdır)

Kizlaaaaar inanamiorum ucuorum ben mutluluktannb cunkuu kurabiyeniz mobilya.defterini de kapadi her sey de aceleci davranan gelininiz unvanini birakmicam sanidim kimseye

anlastik kaporamizi verdik annem resmen oldu bitti o derece :) o da ok verince fiyatdada anlasinca aldik

yerim evimi madal.gibi olcak evimmm suan teyzemlerde kutlamadayiz telden griorim.gizom bakamafim resmen eve gidince bakicam sana da mail ativam bebisim

esyalarim sherwood velaura ashley modellerinin karisimi seklinde :) pamuk.sekeri gibi olcak ins. Mayis basi teslim alcaz allah izin verirse cok.mutluyummmmmmm cokkkkk masallah bizeeeee

hyırlı olsun canım iinşallah herşey gönlünceolur. rabbim mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
merak ettim nerde ne kadara yaptırıyorsun. bende yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden bir zemin etütü yapıyorum

çok merak ettim mobilyalarını beeennnn
resimlerini de atarsın di miiiii?

hadi yaaaa
bende nişan için stüdyo olsun gerek yok diyodum
bak şimdi napsam ki ben:44:
öbür türlü de çok masraflı gibi ama yaaaaa:18:

ayyyy inanmıyorum yaaaa
vay beee evinizin mobilyalarını hallettiniz resmeeennnn,ah ahhhhhhh
öyle özendim kiiiiiiiii
darısı bi gün de bize olur mu kiiiii?

ama çok meraklardayım,mailini bekliyorum çağlakooooooooo

kızlar herkese günaydınnnnnnnnn

çağlaaaa hayallerimin yatak odasını dahada güzelleştirip yaptırıcaksın hepimize örnek olcaksın hattaha çok güzel oldu herşeyi birgünde halletmen bak annişin iyikide gelmiş seninleee mutlandım bu işi halletmene canım çok iyi oldu çok

Günaydın kızlarrrrr

Ben artık sözlü bi hatunumm

canım canım tebrikler darısı başımıza inşallah güzellikle atlatmışsınızdır

Elifcimmm olur tabiki vakti gelince hepsi oluyor bi sekildeee darısı sizlerin baısnaaa

pastaaam maşalllaaahh kiii çok sevindim içine sinmesinneeee

teşekkür ederim pastammmmmmmmmmmmmmm

Günaydın kızlarrrrr

Ben artık sözlü bi hatunumm

hayırlı olsun zehracımmmm devamı su gibi gelsin

valla sorma gizotumm yaa iyiki de gelmiş hemen kıvırıverdi iki dkkda nası oluyo biz de anlamıoruz bi bakıoruz bişeycikler halolmus hep böle gider inşallah

günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

şiir gibi 2gün geçirdim kızzlar. mükemmel geçti.. hemen anlatıyorumm

cuma günü aşkcığımla konuşmuştuk artık sıkıldım kahvaltıda aynı şeyleri yemekten dedi. annesi evde yok yazlıkta 3aydır. bende ne istersin ben yapıyım dedim krep istediği canını sevdiğimm tamam dedim yaparım ama ne zaman ??? bakarız bi fırsat buluruz dedik, konu kapandı. cumartesi sabah aşkcığım aradı hadi koş gel bize diye nasıl hazırlandım Allah bilir. gittim hemen evde alıncak şeyleri söyledim almaya gitti o sırada bende çayı falan hazırladım, bişey lazım olursa ararsın aşkım dedi aynı evliymişiz gibiydi sonra güzel güzel kahvaltı yaptık

gelelim pazaraaaa aşk yazlığa gitmeyi planlıyordu ailesinin yanına seni de götüreyim beraber gidelim dedi. tamam dedim. aslında geç saatlere kalamıyorum ama annem zaten köye gitti babam da haftaiçi gitti saat sorunum kalmadı. dün kalktım sabah erkenden mis gibi hazırlandım. elele tutuştuk düştük yollara vee bütün gün tek kelimeyle muhteşemdi kahvaltıyı hazırlamışlar bizi beklemişler bir sıcak karşılama, müstakbel kayınvalidem bana bir sarıldı ki, o bile o kadar yol gitmemize değerdi birde Onurun büyük teyzesi kuzenleri vardı onlarla da tanıştım müstakbel gelinleri olarak sonra Onur ben görümceciğiiim onun çocukları enişte hepimiz denize indik. erkekler girdi biz ablayla kumda sohbet ettik baya oynaştılar çocuklarla falan. bi baktım aşkıma süper bi baba olucak benim değerlimm hiç sıkılmadı oynadı çocuklarla babalarından çok eve döndük zaten evin önü deniz. akşamüstü olmuştu yemek hazırlıkları yaptık. masaya hep beraber oturduk aşkcığım balığımı bile kendi ayıkladı güzel sohbetlerle yemeğimizi de yedik. sonrası da işte maç izleme çay sohbeti vs. geçti. yolda çocukların biri benim kucağımda biri ablanın kucağında uyudu. gece 1de eve bıraktılar beni.

arada küçük olaylar var hoşuma giden. büyük teyze köyde yapılan yemek gibi bişeyden bahsetti bende bilmiyorum dedim sen nasıl karadenizlisin bilmiyorsun dedi bozulmadım çünkü bana kalmadı müstakbel anneciğim beni korumaya geçti köyde yaşamadı istanbulda doğdu büyüdü diye. sonra hangi takımlısın diye onurun kuzenleri sordu galatasaraylıyım deyince anne yine damattan yana şansım gülmedi ( damat fenerbahçeli) gelinden yana güldü dedi. anne de fanatik gibi bişey

bu arada ben Onuru bi yerlerde kıstırmaya çalıştım devamlı

öyle görgülü öyle anlayışlı güzel bir aile ki inşallah hayırlısıyla bende bu aileye dahil olurum, daha onca ayrıntı var çok mesajlar içeren hepsi de olumluydu. bana çok iyi gelen bi gündü gelecekte anlaşır mıyım kaygılarımdan bütünüyle sıyrıldım. inşallah anneyle de muhabbetim böyle devam eder.

beni tanımayan yeni gelen gelinciklere de şöyle bir açıklama yapayım nişanlı sözlü değilim. belki öyle olunca bu tarz günler çok yaşanıyordur ama benim için henüz o kadar çok olmuyor ve o yüzden çok çok değerli.. hani ne var bunda sıradan bi gün derseniz diye açıklama yapayım dedim :)))

Son düzenleme:
günaydın günaydınnn
geçmişi okuyup dönüciiim hepinize canlarımmm
aşk dolu bi haftasonu geçirdim full motivasyonla bir pazartesine daha merhaba dedim

ay cok sevindim kıymetcm yaaa masallah masallah

nazar degmesin

aminnn Çağlam valla çok mutlu oldum. en güzeli de bu insanlardan kötülük çıkamaz, kötü bir insan çıkamaz bunu görmüş oldum

günaydın günaydınnn
geçmişi okuyup dönüciiim hepinize canlarımmm
aşk dolu bi haftasonu geçirdim full motivasyonla bir pazartesine daha merhaba dedim

günaydınn Özgemm

al benden de o kadar, enerjim tavan

kıymetcim maşallah canım çok güzel gün geçirmişsin aynı bende görüştüğümde aynı böyle olmuştum kızları gelinleri gibi ve ufak konuşmalarda davranışlarda bende msjları algılamıştım aynı benim heycanlarım inşallah hep böyle güzel gider el üstünde tutulur herşey canım kocaman maşallah

ben ilk defa görüşmedim daha önce de görüştük 2-3 defa. ama bu başkaydı :)) inşallah ağzımızın tadı hiç bozulmaz Gizim ikimiz için de

bu arada yarın 3ay yazacak galiba tickerında

Son düzenleme:
ben ilk defa görüşmedim daha önce de görüştük 2-3 defa. ama bu başkaydı :)) inşallah ağzımızın tadı hiç bozulmaz Gizim ikimiz için de

bu arada yarın 3ay yazacak galiba tickerında

evet canım bende yarını bekliyorum şu anda tickerimı merak ediyordum iş yerinde göremiyorum die valla yiyorum askerliğide heee

özgem özledimmm ama pelotumuda özledimmmmmm ezgimide özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…