canım sorun o değil para yetmemesi değil direk söylese elimden geleni yaparım. ben 100 lira fazla versem batmam ki sonuçta. inan normalde kalfalar asgeri ücret alırken(ki yol paralarını ondan verirler) ben 300 fazla veriyordum belki iyilikten anlarlar diye.
ama anladım ki insanlar iyilikten anlamıyorlar....
Kizlaaaaar inanamiorum ucuorum ben mutluluktannb cunkuu kurabiyeniz mobilya.defterini de kapadiher sey de aceleci davranan gelininiz unvanini birakmicam sanidim kimseye
anlastik kaporamizi verdik annem resmen oldu bitti o derece :) o da ok verince fiyatdada anlasinca aldik
yerim evimi madal.gibi olcak evimmm suan teyzemlerde kutlamadayiz telden griorim.gizom bakamafim resmen eve gidince bakicam sana da mail ativam bebisim
esyalarim sherwood velaura ashley modellerinin karisimi seklinde :) pamuk.sekeri gibi olcak ins. Mayis basi teslim alcaz allah izin verirse cok.mutluyummmmmmm cokkkkkmasallah bizeeeee
aa cok merak ettimmm arcelikteki gibi bişey mi acabaa
aynen özellikle su esya bilmem ne konularında allahım bi begenio bi begenmio begenmediginden beni de sogutuo nolcak bakalım sonumz
bnmki avangarde deil bebiş.. country, laura ashley tarzı daha cok.. avagarde mobilyalara hiç ısınamadım
calısma odamda da biraz daha modern tercih edicem ama onunda renkleri lacivert beyaz ve kırmızı oldu... yine ada evi stayla
bakalım nolcak sonumuz gidim su annemin gonlunu alıyım saat 2 bucuga gelio of ya off
haklısın canım öyleyse. bundan memnun değilse şimdi istediği standartlarda bir iş bulabilecek mi bakalım
bazı insanlara da rahat batıyo işte.
çağlam arçeliktekine benziyo eveett, bulamadım fotografını :26:
elifcim gerçekten çok şaşırdım 5 bini duyunca. gerçi mekanlardan izin alınıyo ona da ekstra ücret veriliyo sanırım mesela rahmi koç müzesi gibi yerler için. bunlarda dahildir belki.
bir de klip gibi video yapıyolar :)
nişan fotoğraflarımızı stüdyoda çektirdik. bize gösterdikleri fotoğraflar muhteşemdi. bizimkileri görünce dehşete kapıldım ya, bidaha stüdyo fotografı mı, aslaa
450 lirayı çöpe attık. çünkü o fotoğrafları çıkarıpta birine gösteremem ben. birinin eline geçse rezil oluruz o derece. bir iki poz güzel onda da bin türlü laf ettikte düzelttiler anca oldu.
Kizlaaaaar inanamiorum ucuorum ben mutluluktannb cunkuu kurabiyeniz mobilya.defterini de kapadiher sey de aceleci davranan gelininiz unvanini birakmicam sanidim kimseye
anlastik kaporamizi verdik annem resmen oldu bitti o derece :) o da ok verince fiyatdada anlasinca aldik
yerim evimi madal.gibi olcak evimmm suan teyzemlerde kutlamadayiz telden griorim.gizom bakamafim resmen eve gidince bakicam sana da mail ativam bebisim
esyalarim sherwood velaura ashley modellerinin karisimi seklinde :) pamuk.sekeri gibi olcak ins. Mayis basi teslim alcaz allah izin verirse cok.mutluyummmmmmm cokkkkkmasallah bizeeeee
Günaydın kızlarrrrr
Ben artık sözlü bi hatunumm
Günaydın kızlarrrrr
kızlar herkese günaydınnnnnnnnn
canım canım tebrikler darısı başımıza inşallah güzellikle atlatmışsınızdır
günayyydın hayırlıolsun allah tamamına erdirsin inşallah
pastaaam maşalllaaahh kiiiçok sevindim içine sinmesinneeee
Günaydın kızlarrrrr
kızlar herkese günaydınnnnnnnnn
çağlaaaa hayallerimin yatak odasını dahada güzelleştirip yaptırıcaksın hepimize örnek olcaksın hattaha çok güzel oldu herşeyi birgünde halletmen bak annişin iyikide gelmiş seninleee mutlandım bu işi halletmene canım çok iyi oldu çok
ay cok sevindim kıymetcm yaaa masallah masallah
nazar degmesin
günaydın günaydınnn
geçmişi okuyup dönüciiim hepinize canlarımmm
aşk dolu bi haftasonu geçirdim full motivasyonla bir pazartesine daha merhaba dedim
kıymetcim maşallah canım çok güzel gün geçirmişsin aynı bende görüştüğümde aynı böyle olmuştum kızları gelinleri gibi ve ufak konuşmalarda davranışlarda bende msjları algılamıştım aynı benim heycanlarım inşallah hep böyle güzel gider el üstünde tutulur herşey canım kocaman maşallah
ben ilk defa görüşmedim daha önce de görüştük 2-3 defa. ama bu başkaydı :)) inşallah ağzımızın tadı hiç bozulmaz Gizim ikimiz için de
bu arada yarın 3ay yazacak galiba tickerında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?