'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne güzel günler yaşamış benim canlarımmmm
öncelikle elifim aramıza gelmiş artık hoşgeldin kuzummm pozitif enerji veriyosun bize, gitme bi yere hep burda ol

çağlammm tezcanlı arkadaşımmm ne kadar iyi olmuş yaaa
eminim masal gibi olcak evin, acayip merak ediyorum mobilyalarını ben deee
bana country yi sevdiren insan yatak odamda da senden kopya çekmek istiyorum

gizimmm ben de çok özledim kiii akşamları giremiyorum artık eve net de almak istemiyorum nasılsa 8 ay sonra evlencem diye

zehram sözlenmişşş fotolarına da baktım acayip yakışmışsınız kuzum, çok mutlu olun inşallah

kıymetim sana ne kadar iyi gelmiştir bu haftasonu..bu aralar hep üzüldün çünkü
böyle aşk dolu ve mutlu oluşunu yirim ben seninnn

benim sevgilim de son mevzudan sonra hiç açmadı konuyu..çok olgun çok mantıklı maşallah ona
bu arada boşuna panik yaptım çünkü o insan şuan için orda kirada oturacakmış..evlerini henüz teslim alamamışlar..başka yerde yaşıcak yani
(aynı mahalledeyiz haberim oluyo bi şekilde)
sonuç olarak iyi oldu, sevdiceğimle daha da yakınlaştık ve ben onu daha da iyi tanımış oldum

gizim bi yerde bi otel paylaşmış onu da listeye aldık bakalım ondan da fiyat alıciiz zaman gelsin de

günaydınnnnnnnnnn :) herkes mutlu ne kadannnn güzelll

hafta sonum benim de çok güzeldi ikea çıkartması ve bernardo çıkartması yaptıkkk :)) bir sürü şeyler aldık benim de artık çeyizim yavaş yavaş oluşmaya başladıııııııı :)

çağlamın yatak odası detaylarını ben de mail olarak istiyorummmm :) yatak odamı bende country düşünüyorum ancak kaliteli olanlar pek pahalı ikeadakilerse çok kaliteli değil. çağlam bu konuda bize yol gösterici olacak :)

evet özgişimmm cok iyi oldu valla hop bi girdik aldık cıktık darısı gelinligime

valla ben de cok merak ediyorum mobilyalarımı kuzum... ordan burdan bişeyler aldım ortaya koyun dedim ama bakalım ne yapcaklar

inşallah hayallerimizdeki gibi olur hepsi özgişimmm

valla bu mobilyaları gordukten sonra ikeanın onunden bile gecmem burcummm

iyiki böörtlen itiraz etmiş ikeaya... iyiki burdan mobilya almam demiş

2 kuruscuk fazla oldu ama iyisi oldu.. hem de cok da fazla değil bence fiyat farkı olması gerektigi gibi

sana da mail gecerim kızlara attıgım maili kuzucum

ben istanbulda değilim ama mobilya için istanbula gitme fikrimiz var kuzum bana da atar mısın maillll
bi de avrupa yakasında var mıdır şubesi yoksa anadoluda mı hep

ben istanbulda değilim ama mobilya için istanbula gitme fikrimiz var kuzum bana da atar mısın maillll
bi de avrupa yakasında var mıdır şubesi yoksa anadoluda mı hep

bilmiorum kuzum ya sanırım bir tek modokoda var subeleri... :26:

ben yine ara ara gidicem kumas secimi icin falan sorarım canım...

burcucum attım sana... özgişim sana da atıorum

Merhaba gelinciklerrr

Zehra'cım kıyafetin de sen de harika görünüyodun söz fotoğrafların da maşallah kuzum

Eeee nasılsınız kızlar görüşmeyeli?

selam gelinciklerimmmm
çok yoğunum geçmişi her zamanki gibi yarım okudum
Zehracımm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Kıymetimm maşallah oh yüzünün güldüğünü bilmek ne güzell
Çağlışkomm hayırlı uğurlu olsun mobilyalarınn kap keykim benimm
bende aşk dolu bir haftasonu geçirdimmm full of love hep ağzımız kulaklarımızdaydıı mutluluktann
gizimm bende özledimm ve tickerını görünce nasıl sevindimm yaa zaman geçiyor, bizim tickerlardaki gelincikler yürüyorr:))
özgem gülinimm

Son düzenleme:

tesekkur ederim ezgicimmmm

kap keyk bana guzel uydu evet... bozdum onlarla kafayı...

haftasonu böörtlenle çeyizime cupcakele pijama ve iç çamasırları bile aldık...

böörtlen bulmus elinde sallıyodu bide bak askım ne buldum tam senlik die... manyak

heh tam olmuş şimdi güle güle kullanın canım

Nasılsın Ezgimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…