'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

görebilirsin tabi kuzummm

sana da yollıyım bekle

sağol Çağlamm çok güzell hepsiiiiii aynaya ayrıca bayıldımmm. hayallarindeki gibi olur inşallah yerleşince de. valla atom mühendisi olmak lazım bunlun kolu onun bacağını kombinleyip ortaya çıkarmak için ben pek hevessizim şuan, gider beğenir gelirim gibime geliyor. ama baktıkça karar vermem zorlaşıcak o huyumu da çok iyi biliyorum

Son düzenleme:

rica ederim kuzumm darısı basına

ya ben de oyle diodumm ama oraya gidince hiç öle olmuyo...

iki model begendin diyelim ikisinden de en begnediklerini soleyince ortaya bişey cıkıyo

hem de cok zevkli böle gezmek bakmak falan her ne kadar ayakcıkların üzülse de

rus demeyin biz çağlolaylomla rusları sevmiyizzz
yolarız bak

ayyy buna gül gül öldüm kızçeler siz ruslardan daha çıtı pıtısınız emin olun dahada güzelsiiniz

özgem paylaştığım oteli muhakak sakla o ödüllüymüş diğer gönderdiklerimden daha bir klasimiş öyle duyumlar aldım asker topikinde turizimci arkadaş balayında oraya gidicekmiş bende onlara peribacalardakini gösterdim aşık oldular

yolarız bak

:)) ya bizim aramızda bir rus muhabbeti geçmişti gülincik sormuştu ruslarla alakan var mı diye bende anne tarafımın kökeninin beyaz ruslara dayandığını söylemiştim.oda ondan öyle dedi.sandığınız zillilerden bahsetmiyoruz merak etmeyin kuzular

rus demek he ay canım benim yaa mavi boncuğum
siboş iyidir inşallah :44:

yolarız bak

Ayyy sizin bildiğiniz rus değil özgişimmm yaa ezgim anlatmış muhabbeti aramızda geçen muhabbet dolayı dedim

Kıskanç hatunlar sizi

gizom ya benim sorunum sadece ve sadece ezgişin de deyimiyle zillilikleriyle baska derdim yok

vazcaycam balayından artık

ya pelotun yazdıgı fotocular hangi sayfada kaldı bulamıorum.... kaydetmeyi unutmusum onları ben

kıskançlık zor zanaat valla

gizom fotolarına baktım otelin pek güzel cidden
cornelia diamond (de luxe te aklımızda )
rixos sungate (sevdiceğiğn arkadaşı gitmiş çok memnun kalmış)
rixos premium (buna da bi arkadaşımız gitti o da memnunmuş)
maxx royal (aslında çok pahalı buu)
ela quality resort (bu da en son eklendi gizim sayesinde )

özgem bu sizin arkadaşalrın gittiklerine benimkilerde gitti hatta biri şu an max royalde balayında kışın çok uyguna getirdi o

rixos premium bodrumuda çok beğeniyorum

bu arada voyagelerede bakın canım onlarda çok güzeller

aman bırakın zillileri sarmazlar zaten merak etme çağlam yaaa varya gelir saçlarından sürüklerim ayyyy varya kendime güvenmiyorum ama hiç rusları tınlamadan tatilimi yapıcam cık cık cık sinirlermi bozmasınlar

sizde balayınızı rus zillieri düşünerek bulutlandırmayın güneş en tepede olucak sizde kızgın kumlardan serin sulara atlıcanız o kadar

voyage lara da bakalım kuzum
bizimki bi ara yine adam&eve diye sayıklıyodu yok çok merak ediyomuş da bilmem neymiş de
en son bi arkadaşı gitmiş eşiyle, hizmeti beğenmemişler falan
dedim biz zaten gitmicez ki oraya sorman bile hata onlara

ela quality resort bunun balayı paketine bayıldım yaa.göl evleride çok güzel.tam kafa dinlemelik görünüyor kızlar. giz bunu sen mi bulmuştun?

akşam adam eve ile ilgili blogger yazılarını buraya kopyalıcam otel harika aslındada yooo yooo bana fazlaysa sana maksimumm fazla sakın bidaha konusunu açtırma sana link atcam çok güzel otel

ezgi canım bana asker topikinden turizimci arkadaş tavsiye etti ben cornelia diamondu yazınca oda direk bunu söeldi nişanlısıyla turizimci ve en beğendikleri otelmiş dünya çapında türkiyeden ödülllü tek otelimiş vallla

canım cornelia diamondun otel şikayet referanslarına baktım buyrun yoruma

2012 hazıran basında balayı çifti olarak arkadaslarımın tavsiyesi üzerine bu oteli tercih ettim kırmızı güllerden oluşan bir buketle karşılandık. Odamız çok güzel döşenmişdi pasta ve şampanya gibi ayrıntılar mevcuttu sabah kahvaltısı oda servısı ıle geldi gerçi biz dayanamayıp restauranda geçtik.

Kaldığımız süre boyunca kimseden "hayır" sözcüğünü işitmedik. Sanki sürekli bir toplantı halındeler ve gelen konukları en iyi nasıl ağırlarız diye konuşuyorlar. Garsonlar çok kaliteliydi abartmıyorum havuz başındaki masalardan birine daha tam oturmadan 3 garson geldi isteklerimizi sordu birşey içmediğimizde neden içmediğimizi size şunu öneririm diyerek neredeyse zorla sipariş vermemizi sağladılar. Hemen hemen her gece canlı müzik vardı 10 30'dan sonra başlayan bu konserler oldukça keyifliydi müziğinizi dinlerken kaliteli çerezler ve meyve tabağı getirmeleri çok inceydi. Sabah havuz başında otururken canınız gözleme ayran çekti hemen gidip alabiliyordunuz muhtemelen süzme yoğurdundan yapılmış harıka ayranlar içebilirsiniz. Yemekler harıkaydı malesef tatıl sonunda o kadar aktıvıteye ragmen 2kg almıştım. Otele gelen konuklar kesınlıkle kalıtelı turistler bızım gıttıgımızde genelde yas ortalaması yuksek ve cocuklu aıleler vardı belki bu yuzden havuz bası anımasyonları yoktu buna ragmen kaliteli anımatörler sayesınde havuz dısında eglenceli oyunlar oynadık.

Aksam yemegı sonrası anfi tiyotrada gösteriler mevcuttu genelde yabancı gruplar dans gösterileri yapıyordu bunun yanında komık eğlenceli oyunlara da yer verilmesi daha güzel olurdu. 5 gecelik tatilimizi 6 geceye çıkardık gittiğim oteller arasında hizmet ve kalite olarak corneliadan daha iyisi yoktu cornelia diomand çıtayı oldukça yükseltmiş sadece 24 saat ücretisiz oda servisi değil orda olduğum süre boyunca sanki benim için herşey düşünülmüştü. Verdiğim parayı kesinlikle hakettiler unutulmaz bir tatil yaşattılar teşekkür ederim.

pembeyle çizdiğim yer özellikle hanımlar

Son düzenleme:
gizomm cornelia aşkımın üstüne bile çıkabilir bu otel
fotolar harika görünüyo mutlaka fiyat alalım biz bundan da zaman gelince

pelooooooooooo hangi sayfaya yazmıstınnnn valla kafayı yiciiimm yaaa

hatırlayan yok muuuuuuuuuuu

bu arada gizoletimm benim ceyiz sayfasında ilk sayfaya daha da bişey eklenmiyo yaaa öngörülen sayıya ulasmısım nolcek simdik son aldıklarımı bas sayfaya koyamadımm

özgem benmde çıkıyor üzülüyorum ama çıkıyor yani 3 3 bölsemmi bodrum rixos istiyoduk yada 4 gün birinde 4 gün birinde kalırız sanırsam hepsi belekteydi en son paylaştığımda corneliada belekte ve yakınlardır süper olur ikiside benim bebeklerim diyip vazgeçemicem herhalde

özgem benmde çıkıyor üzülüyorum ama çıkıyor yani 3 3 bölsemmi bodrum rixos istiyoduk yada 4 gün birinde 4 gün birinde kalırız sanırsam hepsi belekteydi en son paylaştığımda corneliada belekte ve yakınlardır süper olur ikiside benim bebeklerim diyip vazgeçemicem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…