'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hepsii cok guzell canım güle güle kullan bende daha yeni yeni başlıyorum bohça işine, sizin erkek tarafına yaptıgınızıda futuraflarsan cook sevınırııımm bide nişanıı evde mi yapıcaksınız yoksa salonda mı?

yani gece gece uykum da var hatta koltukta uyudum aşkcığım uyandırdı kalktım o haldeyim ama sinirim oynadı nete geldim yazmaya rahatlarım diye. ablam beni sinir ediyor ya. bıktım evlense de kurtulsak dicem artık o derece. dün ben Onur'lardayken akşam 8de 3defa aramış mesajlar atmış bende bakmamıştım telefonuma. ben bi gün önce söyledim yarın yazlığa gidicez geç gelicem diye. nerdesin kaçta geliceksin falan dedi bende 12yi bulur dedim bana yazdığı mesaj "aferin" oldu. bende ne diyorsun sen ya dedim annem misin babam mısın arar söylerim annemden izin alırım ben sana ne oluyor dedim. sonra küçük ablamı aradım sakın beni aramasın tadımı kaçırmasını istemiyorum diye. onunla daha iyi anlaşırım oldum olası, tamam dedi kapadık. ben geldiğimde yatmıştı sabah da işe gitti akşam geldi ben hiç konuşmadım gerekmedi konuşmam. ablamın iş arkadaşının babası var milli eğitimde benim kardeşimin okul nakline yardımcı olacak laf arasında Onura telefonda söylemiş bulundum. Onurun da yeğeni 1.sınıfa başladı öğretmeninden memnun değil acaba sınıfını değiştirmesine yardımcı olur mu aşkım ablana söyler misin dedi. söylerim ne olucak dedim. söyledim ne dese beğenirsiniz, biz kendi kardeşimizi aldırdık da Onurun yeğeni mi kaldı gitsin okulla konuşsunlar ben söylemem dedi. zaten konuşmuşlar ama almıyorlarmış ne olacak ki bi telefonuna bakar sadece sınıf değişicek dedim hiç oralı olmadı. bende sevgilime bi güzel rezil oldum. yalan söylemek zorunda kaldım aşkım liselerle ilgileniyormuş ilkokulla değil dedim. tamam canını sıkma dedi, inşallah anlamamıştır yalan söylediğimi. onun hatırı olmasa ben ablamla hiç konuşmazdım.. onun için yüzümü karartıp konuştum ama ablam sağolsun kincidir.

yakında evlilik için desteğime ihtiyacı olucak ama yardım etmicem. artık kıskandığını falan düşünüyorum. halbuki ortada bi kıskançlık olacaksa benim kıskanmam lazım o evlenecek bu yıl içinde sevgilisiyle benden sonra tanıştğı halde ama kıskanmıyorum. ikizler burcu çok ikiyüzlü bi ablam var kızlar ben öyle söyliyim. iyiyken çok iyi kötüyken de pes dedirtir.

Kızlarr günaydınn
İyi dileklerde bulunan herkesee çok teşekkür ediyorum.. Dün yoğundum uğrayamadım buraya
Çok hoş çok güzel bir isteme geçirdim.. Allah herkese nasip etsinn
Babacığım bana sordu Ayy nasıl utandım.. o dakikaya kadar ne heyecan ne bir utanma orda yerin dibine giresim geldii

Tekrar herkese günaydın diyorum güzel günler hepimizin olsunnn

günaydınlarrrrrr
kaçç gündürr giremedimmm bendee özledmmmm sizleriiiii
zehracımmm hayırlı olsun canım benimmm

bugünn AŞKla 1.senemizzz herşey dün gibi zaman gerçekten çabuk geçiyorrr ofise geldim ardımdannn kocaamaann elinde çiçekleee bir adammm keşkee o adam aşkım olsaydıı
çoookk özledimmm onuu

kutlu olsun canımm yıldonumunuz nice nice yıllara

bu ayrı gecirdiginiz ilk ve tek yıldınumu olsun inşallah

günaydın minnoşlarrr

sibelcimm 1.yılınız kutlu olsun cnm benimmm.
çağlam bu arada yatak odan harika harika harika modokoya biz de baktık çok güzel şeyler var.biz evlenince kiraya çıkacağımız için öyle bir bütçe şu an için ayıramam :))) aşkla kullanınnnn

geçmişi de okuyamadım pek ama sanki topic de durulmuş biraz?

günaydın adaşş hşgeldinn

burcucummm tesekkur ederim bebişimmm aminnn, benim de sonradan ev değiştirme ihtimalim var kuzum ne kdr sure oturabilirim bilmiorum belki cok uzun yıllar belki bikaç yıl...

aldık ama işte bilemiorum...

hoşbuldum güzellik

Merhaba kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum nasılız bakalım?

Teşekkürler Haticecim iyiyim ben sen nasılsın?

günaydın aşk kuşlarımm
siboşum seni gördüğüme ve iyi olduğuna çook sevindim.yıldönümünüz kutlu mutlu olsunnnn çağlacığımında dediği gibi ilk ve son ayrı geçireceğiniz yıldönümünz olsunn inşallah.
elif,zehra,çağlalar,hatice,burcu ve aşağıda gördüğüm gizom sizlerede

Son düzenleme:
Caanımmmm daha nice seneler geçirinnn inşallah
günaydın fıştıklarrr
günaydın tatlım
Merhaba kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum nasılız bakalım?
günaydın bebekimnm

burcucummm tesekkur ederim bebişimmm aminnn, benim de sonradan ev değiştirme ihtimalim var kuzum ne kdr sure oturabilirim bilmiorum belki cok uzun yıllar belki bikaç yıl...

aldık ama işte bilemiorum...

ama bende bende görmek istiyorummmm

günaydın tatlımm

sibel nice mutlu yıllara diğer her anında aşkın yanında olsun inşallah

kızlar deli gibi kendime ciciler alıyorum markafoniden 3 adet çanta almıştım siyah hiçbişiyim yoktu bide trençkot lazım onuda alcam bugünde trendyoldan converse aldım işe gidip gelirken clasci siyah giyinirim die siyah simsiyah ayakkbımda olsun dedim :))))))))) şimdi benimki aradı ona sölüyorum çok gülüyor bana alacakalrımı bir bir diyorum

çağlammm dün anneme babamada söledim annem konuya girerken konu şöle oldu hatta

ben : annne biliyomusun beğendiğim yatak odası...
annecik:eeeeee yatak odasına ne olmuş
b:bir arkadaşım almışta 7000 tl ye 5000 peşin vermişler
a:neeeeee yatak odasımı die çığırdı
b:evet evet ne iyi demi
a:neeeeeee daha nişanlı değilsin yatak odasımı istiyosun dedi
b: ben şok tabi annne ne yatak odası konuşturmuyorsun arkadaşım çağla nişanlısıyla yatak odası almışlar anneside çok beğenmiş hani size kışın gösterdiğim country modell
a:heee anladım bakk bakkk arkadaşına bravo bu tür şeler nişanlı olunca tarih belli olunca yapılır

ahahahaha annem bende yatak odamı almamıda şimdi bekliyor sanırsam şoking oldum yok artık die anneme çattım çok güldüm çok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…