SELAM BACILAR BEN GELDİM...
BAYAĞIDIR BİR KOŞUŞTURMADIR GİDİYOR BİRTÜRLÜ GİREMEDİM FORUMA FAZLA MÜSAİT ZAMANDA GEÇMİŞ KONULARI OKUYACAĞIM.
ÇOK ŞÜKÜR PZAR GÜNÜ NİŞAN BOHÇAM GELDİ HERŞEY ÇOK GÜZELDİ HERKES HERŞEYİ ÇÇOKK BEĞENDİİİ
ŞİMDİDE SİZLERDEN YORUM ALMAK İSYTİYORUM
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...uuuu-oslemys-in-nisan-bohcasida-geldiiii.html
pelooooooooooo hangi sayfaya yazmıstınnnn valla kafayı yiciiimm yaaa
hatırlayan yok muuuuuuuuuuu
bu arada gizoletimm benim ceyiz sayfasında ilk sayfaya daha da bişey eklenmiyo yaaa öngörülen sayıya ulasmısımnolcek simdik son aldıklarımı bas sayfaya koyamadımm
günaydınlarrrrrr
kaçç gündürr giremedimmm bendee özledmmmm sizleriiiii
zehracımmm hayırlı olsun canım benimmm
bugünn AŞKla 1.senemizzz herşey dün gibi zaman gerçekten çabuk geçiyorrr ofise geldim ardımdannn kocaamaann elinde çiçekleee bir adammm keşkee o adam aşkım olsaydıı
çoookk özledimmm onuu
günaydın adaşş hşgeldinn
burcucummmtesekkur ederim bebişimmm aminnn, benim de sonradan ev değiştirme ihtimalim var kuzum ne kdr sure oturabilirim bilmiorum belki cok uzun yıllar belki bikaç yıl...
aldık ama işte bilemiorum...
Merhaba kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum nasılız bakalım?
Caanımmmm daha nice seneler geçirinnn inşallahgünaydınlarrrrrr
kaçç gündürr giremedimmm bendee özledmmmm sizleriiiii
zehracımmm hayırlı olsun canım benimmm
bugünn AŞKla 1.senemizzz herşey dün gibi zaman gerçekten çabuk geçiyorrr ofise geldim ardımdannn kocaamaann elinde çiçekleee bir adammm keşkee o adam aşkım olsaydıı
çoookk özledimmm onuu
günaydın tatlımgünaydın fıştıklarrr
günaydın bebekimnmMerhaba kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum nasılız bakalım?
burcucummmtesekkur ederim bebişimmm aminnn, benim de sonradan ev değiştirme ihtimalim var kuzum ne kdr sure oturabilirim bilmiorum belki cok uzun yıllar belki bikaç yıl...
aldık ama işte bilemiorum...
günaydın aşk kuşlarımm
siboşum seni gördüğüme ve iyi olduğuna çook sevindim.yıldönümünüz kutlu mutlu olsunnnn çağlacığımında dediği gibi ilk ve son ayrı geçireceğiniz yıldönümünz olsunn inşallah.
elif,zehra,çağlalar,hatice,burcu ve aşağıda gördüğüm gizom sizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?