günaydınlarrrrrr
kaçç gündürr giremedimmm bendee özledmmmm sizleriiiii
zehracımmm hayırlı olsun canım benimmm
bugünn AŞKla 1.senemizzz herşey dün gibi zaman gerçekten çabuk geçiyorrr ofise geldim ardımdannn kocaamaann elinde çiçekleee bir adammm keşkee o adam aşkım olsaydıı
çoookk özledimmm onuu
Canım hadi hayırlı olsun. Daha nice senelere sevdiceğinle birlikte
Kızlarr günaydınn
İyi dileklerde bulunan herkesee çok teşekkür ediyorum.. Dün yoğundum uğrayamadım buraya
Çok hoş çok güzel bir isteme geçirdim..Allah herkese nasip etsinn
Babacığım bana sorduAyy nasıl utandım.. o dakikaya kadar ne heyecan ne bir utanma orda yerin dibine giresim geldii
Tekrar herkese günaydın diyorum güzel günler hepimizin olsunnn
Hayırlı olsun darıosı bizim başımıza bu pazar annesiyle tanışacağım kaç gündür gözüme uyku girmiyor. Sen nasıl rahat geçirdin ben olmadı sakinleştirici alacağım.
Maşşallah Allah devamını daha mutlu geçirmeni sağlasın inşallah
yani gece gece uykum da var hatta koltukta uyudum aşkcığım uyandırdı kalktım o haldeyim ama sinirim oynadı nete geldim yazmaya rahatlarım diye. ablam beni sinir ediyor ya. bıktım evlense de kurtulsak dicem artık o derece. dün ben Onur'lardayken akşam 8de 3defa aramış mesajlar atmış bende bakmamıştım telefonuma. ben bi gün önce söyledim yarın yazlığa gidicez geç gelicem diye. nerdesin kaçta geliceksin falan dedi bende 12yi bulur dedim bana yazdığı mesaj "aferin" oldu. bende ne diyorsun sen ya dedim annem misin babam mısın arar söylerim annemden izin alırım ben sana ne oluyor dedim. sonra küçük ablamı aradım sakın beni aramasın tadımı kaçırmasını istemiyorum diye. onunla daha iyi anlaşırım oldum olası, tamam dedi kapadık. ben geldiğimde yatmıştı sabah da işe gitti akşam geldi ben hiç konuşmadım gerekmedi konuşmam. ablamın iş arkadaşının babası var milli eğitimde benim kardeşimin okul nakline yardımcı olacak laf arasında Onura telefonda söylemiş bulundum. Onurun da yeğeni 1.sınıfa başladı öğretmeninden memnun değil acaba sınıfını değiştirmesine yardımcı olur mu aşkım ablana söyler misin dedi. söylerim ne olucak dedim. söyledim ne dese beğenirsiniz, biz kendi kardeşimizi aldırdık da Onurun yeğeni mi kaldı gitsin okulla konuşsunlar ben söylemem dedi. zaten konuşmuşlar ama almıyorlarmış ne olacak ki bi telefonuna bakar sadece sınıf değişicek dedim hiç oralı olmadı. bende sevgilime bi güzel rezil oldum. yalan söylemek zorunda kaldım aşkım liselerle ilgileniyormuş ilkokulla değil dedim. tamam canını sıkma dedi, inşallah anlamamıştır yalan söylediğimi. onun hatırı olmasa ben ablamla hiç konuşmazdım.. onun için yüzümü karartıp konuştum ama ablam sağolsun kincidir.
yakında evlilik için desteğime ihtiyacı olucak ama yardım etmicem. artık kıskandığını falan düşünüyorum. halbuki ortada bi kıskançlık olacaksa benim kıskanmam lazım o evlenecek bu yıl içinde sevgilisiyle benden sonra tanıştğı halde ama kıskanmıyorum. ikizler burcu çok ikiyüzlü bi ablam var kızlar ben öyle söyliyim. iyiyken çok iyi kötüyken de pes dedirtir.
Canım abim hergün evlilikten vazgeçmem için yeni bahaneler üretiyor. Yengemse beni deli ediyor. Pazar günü aşkımın annesi gelecek gelme dedim. Gelirse arızaya bağlayacak biliyorum ama gelecek kovsamda biliyorum. Allah yardımcımız olsun.
Bodrumda 2 otelde kaldım. Tavsiye ederim kızlar eğer bütçeniz yetiyorsa muhakkak Rixos veya La Blanche otelde kalın. Eğer benim fırsatım olsa her sene onlardan birinde kalırım. Aşkım muhafazakar olduğu için kesinlikle gitmeme karşı maalesef balayını başka yerde yapacağız.canım cornelia diamondun otel şikayet referanslarına baktım buyrun yoruma
2012 hazıran basında balayı çifti olarak arkadaslarımın tavsiyesi üzerine bu oteli tercih ettim kırmızı güllerden oluşan bir buketle karşılandık. Odamız çok güzel döşenmişdi pasta ve şampanya gibi ayrıntılar mevcuttu sabah kahvaltısı oda servısı ıle geldi gerçi biz dayanamayıp restauranda geçtik.
Kaldığımız süre boyunca kimseden "hayır" sözcüğünü işitmedik. Sanki sürekli bir toplantı halındeler ve gelen konukları en iyi nasıl ağırlarız diye konuşuyorlar. Garsonlar çok kaliteliydi abartmıyorum havuz başındaki masalardan birine daha tam oturmadan 3 garson geldi isteklerimizi sordu birşey içmediğimizde neden içmediğimizi size şunu öneririm diyerek neredeyse zorla sipariş vermemizi sağladılar. Hemen hemen her gece canlı müzik vardı 10 30'dan sonra başlayan bu konserler oldukça keyifliydi müziğinizi dinlerken kaliteli çerezler ve meyve tabağı getirmeleri çok inceydi. Sabah havuz başında otururken canınız gözleme ayran çekti hemen gidip alabiliyordunuz muhtemelen süzme yoğurdundan yapılmış harıka ayranlar içebilirsiniz. Yemekler harıkaydı malesef tatıl sonunda o kadar aktıvıteye ragmen 2kg almıştım. Otele gelen konuklar kesınlıkle kalıtelı turistler bızım gıttıgımızde genelde yas ortalaması yuksek ve cocuklu aıleler vardı belki bu yuzden havuz bası anımasyonları yoktu buna ragmen kaliteli anımatörler sayesınde havuz dısında eglenceli oyunlar oynadık.
Aksam yemegı sonrası anfi tiyotrada gösteriler mevcuttu genelde yabancı gruplar dans gösterileri yapıyordu bunun yanında komık eğlenceli oyunlara da yer verilmesi daha güzel olurdu. 5 gecelik tatilimizi 6 geceye çıkardık gittiğim oteller arasında hizmet ve kalite olarak corneliadan daha iyisi yoktu cornelia diomand çıtayı oldukça yükseltmiş sadece 24 saat ücretisiz oda servisi değil orda olduğum süre boyunca sanki benim için herşey düşünülmüştü. Verdiğim parayı kesinlikle hakettiler unutulmaz bir tatil yaşattılar teşekkür ederim.
pembeyle çizdiğim yer özellikle hanımlar