'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım hadi hayırlı olsun. Daha nice senelere sevdiceğinle birlikte

Hayırlı olsun darıosı bizim başımıza bu pazar annesiyle tanışacağım kaç gündür gözüme uyku girmiyor. Sen nasıl rahat geçirdin ben olmadı sakinleştirici alacağım.
Maşşallah Allah devamını daha mutlu geçirmeni sağlasın inşallah

Canım abim hergün evlilikten vazgeçmem için yeni bahaneler üretiyor. Yengemse beni deli ediyor. Pazar günü aşkımın annesi gelecek gelme dedim. Gelirse arızaya bağlayacak biliyorum ama gelecek kovsamda biliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Bodrumda 2 otelde kaldım. Tavsiye ederim kızlar eğer bütçeniz yetiyorsa muhakkak Rixos veya La Blanche otelde kalın. Eğer benim fırsatım olsa her sene onlardan birinde kalırım. Aşkım muhafazakar olduğu için kesinlikle gitmeme karşı maalesef balayını başka yerde yapacağız.

sağolunnn bebiklerrrr bu sefer ayrıyız evet amaa ilk ve son olurr inşallaaahh

çağlacımmm yatak odasımı aldınızzz sizz :26: ben görmedimmmm
çeyiz topiciğindedirrr umarımmmm bakıorumm hemen

koptum anneneee yaaa gizotumm cok sevimliler ama dimiii

ben seni önden önden alıstırıyorum annee deseydin

zehracım odam bu;

ama bu sekilde kalmıcak... ayakları deişcek, uzerindeki derzler olmıcak falan filan...

komodinleri ve makyaj aynası ve hatta ayakları laura ashley nin su modeli gibi olcak

bu iki modelin karısımı işte ortaya ne cıkıcak ben de bilmiorum :26:

canım bilmiyorum yaa neden bu kadar sakin heyecansızdım acaba diye sordum bende kendime..
tanışmayı atlattığımız için bu denli, sakin kalabildim belkide.. bizim kızlar daha heyecanlıydı benden

canım bunlar harika yaaaaa
laura ashley modeline ayrıca bittimm yarebbimm çok güzel bunlar..
güle güle kullan inşallah tatlımmm
çalıym ben bunları banada fikir olurrr

çağlam işte ben ayakları uzun olan modelin tuvalet ayna ve masasını istiyorum ama daha kibar hali hatta dün bir model buldum koyarım bir ara çekmece çok olsun diyorum

bide baza olayı olursa üstüne para öderim yani çok beğendiğim model bu

ayyy çağlaaabide arkadan diyor ki bak arkadaşın nişanlı alıyor eminim senin gibi annesinin başını yememiştir böyle ben hergün bekliyorum neyle geleceğini demezmi gül gül öldüm

o sekilde olması icin yatagı ve dolabı da deiştiriolar kusum ayaklarını onlar duz dierleri lükens ayak tuhaf kacıo cunku...

sen gösterirsen nasıl istedigini onlar anlıyo zaten

ben de baza işine karar veremedim ya... yatagı bozmaz mı acaba :26: böörtlen de soralım yapılıosa baza yaptırabilirim sonra ben bu eve sıgmıorum diye yeme basımın etini diyo

ooo annen nişanlanınca kurtulabilceni mi sanıyo acaba ben hala anneme hergun yeni bişeyle gidiorum kuzu

dün gece 1 e kdr koltuk kuması baktık nette

benden daha hevesli annem ya

aminnn kuşuuummm
ahh hemencikk gelsee iştee o günlerrr

keşke yaa valla catlıcımm artık....

dün böörtlen ve arkadaslarıyla beraberdik... arkadasının kız arkadası ee ne zaman dugun dedi

2 haziran dedim

hee aaa seneye yani? dedi

deli oluyorum ya senesi kardesim ne senesi??????????

sanki daha 2012 haziranı gecmedik ... sanki 8.5 ay kalmadı

offffff sonbahar geldi ya hala haziran millete uzak gelio

ucucaksın tam karsıdan ustlerinee

bende annen gibi ayaksız alcam herhal canım modele sadık kalcam pis bir gelin olcam :)))))))))))

valla eniştem nede haklı geleceği görüyor ben kendimi biliyorum çağlam bazasız olmazsa ben eve sığmam annem bana baza aldığında ohh dünya buymuş dedim cidden ben baza olmadan dağınık olurum evede sığmam gömme dolap felanda değil bana baza şart

konuşsanıza bir ben modeldeki gibi istiyorum o araya baza rahat sığar gibi sanki zaten yüksekte yatmaya alışığım :))))))))

koltuk kumaşımııııı ben ekru felan yaptırım herhalde sende minik koltuklarda çiçek detayımı olucak canım

hoşbuldum güzellik

Teşekkürler Haticecim iyiyim ben sen nasılsın?

Ben bu aralar biraz sıkıntılıyım. Sanırım yakında geçer.

Öpüldün ezgicim

Çağla tek kelimeyle odana bayıldım. Mutlulukla kullan inşallah

canım bilmiyorum yaa neden bu kadar sakin heyecansızdım acaba diye sordum bende kendime..
tanışmayı atlattığımız için bu denli, sakin kalabildim belkide.. bizim kızlar daha heyecanlıydı benden
Ben neden bu kadar heyecan yaptım bilmiyorum ama şimdiden bile uykusuz geçirmeme neden oluyor. O günler geldiğinde nasıl olacak hiç bilmiyorum.:26:

hmm ama o zaman komodin ve ayna olayında lükens yapmaya yanasmazlar pek kusum... annem inatla aynı kalsın dedi ama olmaz dediler cok sırıtır bu sefer dediler ki ben de zaten lükens istiodum hem tamizligi rahat böle kalırsa ne yatagın ne de dolabın altını hiç temizleyemiceksin... anca badanadan badanaya o koca mobilyaları cekmek zor cunku imkansız hatta içlerinde kıyafet bilmem ne :26:

valla konuscaz galba annişe de bi sorım ... baza olayını

kuzum hiç belli değil... her an hersey olabilir... büyük koltuklardan biri de cicekli olabilir.. tekliler icinse farklı bi dusuncem var istedigim kuması bulabilirse... süprüzz olsun o daaa tabi olabilirse suan hiç blli degil

sana mailt atıcam şimdi waittttt

mail de de mobilyalarına olan bağlılığımı belirtmiştim Çağlişkooooo

Allah nazarlardan korusun diyerek buradan da ekleme yapıyoreeeee

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmm

kıymetçim ablanla sürtüşme yaşamanıza üzüldüm..insanın ailesi de olsa anlaşamadığı noktalar oluyo işte..
ama bak diğer ablanla iyiymiş aranız.. sen yine de fazla umursamamaya çalış canım

sibelimmmm nice senelere sevdiceğinle
inşallah son ayrı yıldönümünüz olur bu

merhaba güzelliklerrrr v

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…