'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

problem demeyelimde allah tan istediğim bi dileğim var ,,, onun olmasını bekliyorum sabırla ve inançla,,

bu arada şimdiden hayırlı cumalar kızlar,,, dualrınızda yer bulabilmek dileğiyle =))

hmm benimde var canım hayrlısyla bir an önce olmasını istediğimin birkaç dileğim...
inş.olur hakkında hayırlısı seninde ...
dualarınız da yer alabilmek ümidiyle hepimize hayrlı cumalar bacılarımmmm

evt tatlım bu hafta biraz çok çalıştm tek gün tatilm vardı akbatı avm açılışındaydm dün açıldı orasıda gayet güzel bi avm kızlar yolunuz düşerse bi gidin bahçeşehirde gerçi biraz uzak size, bi sürü ceyizlik mağzada da vardı o yoğunlukta onları da gözden kaçırmadm
cumartesi pazar 10 giriş 3 çıkışım pazarteside tatilm sonunda

neden parttime çalışıyorsun nil'cim?

ama bana çok çok uzak nil sen avm de çalışıyorsun ilk indirimleri sen biliyorsun ve senden sonra linense gitmiştim haber ediyorsun canım benim ama ora çok uzak yenibosnada kuzenimde kaldığım birgün toriuma uğruycam zaten

neden parttime çalışıyorsun nil'cim?

yüksek lisans için parttime bi iş bakmıstm cnm sonra yüksek olmadı bi türlü bende devam ettm bir yıl oldu açık olduğu an fulle geçme durumumuz var hergün yeni avmler açılıo işte, ordan da kendi mesleğimi yapamazsam terfi planlarm var yöneticilik gibi bakalm

Soluksuzken bile çıkan tek soluktur dua,, bazen bir bakış, iç çeliş, bazen gözündeki yaş, boğazındaki düğümlenen hıçkırıktır dua,,, bazen başarı, bazen kaygı, bazen vuslattır,,Aslında varlığı sahibinden isteyiş, sonsuzluğa uyanıştır dua,, Dualarda unutulmamak dileğiyle,, cumanız mübarek olsun,,

bekliorm gizemcm haberleşiriz zaten öle bi durum olursa, kızlar içinde bi seninle görüşmemiz mümkn olucak sanırm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…