öyle bir durumdayımki kızlar,benim sevdiğime kavuşmam imkansız,dua ediyorumki YARADAN kalbimden onun sevgisini alsın.hayırlı olanınkini koysun.
öyle bir durumdayımki kızlar,benim sevdiğime kavuşmam imkansız,dua ediyorumki YARADAN kalbimden onun sevgisini alsın.hayırlı olanınkini koysun.
günaydınlarrrrrr
kaçç gündürr giremedimmm bendee özledmmmm sizleriiiii
zehracımmm hayırlı olsun canım benimmm
bugünn AŞKla 1.senemizzz herşey dün gibi zaman gerçekten çabuk geçiyorrr ofise geldim ardımdannn kocaamaann elinde çiçekleee bir adammm keşkee o adam aşkım olsaydıı
çoookk özledimmm onuu
Merhaba kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum nasılız bakalım?
günaydın canlarımmmm
kıymetçim ablanla sürtüşme yaşamanıza üzüldüm..insanın ailesi de olsa anlaşamadığı noktalar oluyo işte..
ama bak diğer ablanla iyiymiş aranız.. sen yine de fazla umursamamaya çalış canım
sibelimmmm nice senelere sevdiceğinle
inşallah son ayrı yıldönümünüz olur bu
merhaba güzelliklerrrr v
benim kız kardeşim yok canım ama kardeş işte her turlu sorun cıkıo arada...
günaydın canlarımmmm
kıymetçim ablanla sürtüşme yaşamanıza üzüldüm..insanın ailesi de olsa anlaşamadığı noktalar oluyo işte..
ama bak diğer ablanla iyiymiş aranız.. sen yine de fazla umursamamaya çalış canım
sibelimmmm nice senelere sevdiceğinle
inşallah son ayrı yıldönümünüz olur bu
merhaba güzelliklerrrr v
günaydınn özgişşş
dün arkadaşımın iş yerine uğradım hükümetin orda çalışıo geçerken birde ne görimm
senin adın yazıo kocaman
sibeliiim 1.yılınız kutlu olsuuunnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kıymetcim, ne de olsa ablan canım düzelir umuyorum ki aranız. o da endişe ediyor senin için belki de, hani annenler yokken evin büyüğü, sizin sorumluluğunuzu üstünde hissediyor olabilir.
nzlm neden öyle söyledin, neden kavuşmanız imkansız :26:
zehraam face.den de gördüm fotoğraflarınızı, tebrik ederim, allah tamamına erdirsin canım
kızlaar çok hastaydım dün, bi girip çağlamın mobilyasına baktım çıktım. şimdide ilaçlarla biraz iyiyim. boğazım çok ağrıyodu bide nezle olmuştum. ateşim falan geçti allahtan ama boğazım
geçmiş olsun nurayımm tam hastalık havası aman dikkat et kendine canım benim
sibeliiim 1.yılınız kutlu olsuuunnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kıymetcim, ne de olsa ablan canım düzelir umuyorum ki aranız. o da endişe ediyor senin için belki de, hani annenler yokken evin büyüğü, sizin sorumluluğunuzu üstünde hissediyor olabilir.
zehraam face.den de gördüm fotoğraflarınızı, tebrik ederim, allah tamamına erdirsin canım
kızlaar çok hastaydım dün, bi girip çağlamın mobilyasına baktım çıktım. şimdide ilaçlarla biraz iyiyim. boğazım çok ağrıyodu bide nezle olmuştum. ateşim falan geçti allahtan ama boğazım
nurayımmm gecmiş olsun kuzucummmmmm yaa
canımm çok sağolzehraam face.den de gördüm fotoğraflarınızı, tebrik ederim, allah tamamına erdirsin canım
kuzumm akşam eve geç kalıodum artık ondan hiç uğrayamadım.. ama birdahakine gelirimayyy kuzum geliverseydin ya süpriz yapıp nasıl sevinirdim ya
bi dahakine uğramazsan küserim
canımm ekle tabi ekleegeçmiş olsun nurayım dikkat et.zehramı ben de faceden eklim yaaaa ben de yok o çağlam da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?