'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ablasıyla limoni cnm kıymet ama kız kardeşler arasında olur böyle şeyler. biz de kardeşimle çok gireriz birbirimize.

öyle bir durumdayımki kızlar,benim sevdiğime kavuşmam imkansız,dua ediyorumki YARADAN kalbimden onun sevgisini alsın.hayırlı olanınkini koysun.

Sibel'cim nice senelerinize elele gözgöze girersiniz inşallah

Merhaba kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum nasılız bakalım?

iyiyim canımcım çok şükür. sen nasılsın pek sık girmiyorsun

merhaba Özgem. umursamıyorum artık çünkü canımı sıkıyor. insanın ablası böyle yapmaz yani. bide şimdi yüzüne gülsem hemen sıkı fıkı olur. öyle ikiyüzlü malesef. alacak kocaya Allah sabır versin dicem ama ona böyle yapamıyor ipleri kaptırdı..

benim kız kardeşim yok canım ama kardeş işte her turlu sorun cıkıo arada...

bende kız kardeş bol bol var 2abla, biri de benden küçük, toplam 3 tane yani. kendimle ilgili bişey istesem de yapmasa hiç takılmam önemsemem. tavrı çok kötüydü. bana değil aşkcığıma laf ettiği için sinir oldum. ama bişey yapmıcam yakında zaten evde kıyamet kopacak evlilik sürecine girince. belki babam vermez bile.

hepinize soruyorum kızlar, ablamın evlenme niyeti var. benim ablam tesettürlü, enişte istedi diye açılacakmış. evlendikten sonra neyse de isteme nişan düğün kısmında da açık olacakmış babamla konuşacakmış. bende babama üzüldüm sanki dünden razıymış gibi kızını vermeye karşı tarafın isteğini yapmış gibi olucak. bu benim fikrim. sizce yanlış mı düşünüyorum. babamı küçük düşürmüş olmuyor mu ???

Son düzenleme:

günaydınn özgişşş
dün arkadaşımın iş yerine uğradım hükümetin orda çalışıo geçerken birde ne görimm
senin adın yazıo kocaman

sibeliiim 1.yılınız kutlu olsuuunnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kıymetcim, ne de olsa ablan canım düzelir umuyorum ki aranız. o da endişe ediyor senin için belki de, hani annenler yokken evin büyüğü, sizin sorumluluğunuzu üstünde hissediyor olabilir.

nzlm neden öyle söyledin, neden kavuşmanız imkansız :26:

zehraam face.den de gördüm fotoğraflarınızı, tebrik ederim, allah tamamına erdirsin canım

kızlaar çok hastaydım dün, bi girip çağlamın mobilyasına baktım çıktım. şimdide ilaçlarla biraz iyiyim. boğazım çok ağrıyodu bide nezle olmuştum. ateşim falan geçti allahtan ama boğazım

günaydınn özgişşş
dün arkadaşımın iş yerine uğradım hükümetin orda çalışıo geçerken birde ne görimm
senin adın yazıo kocaman

ayyy kuzum geliverseydin ya süpriz yapıp nasıl sevinirdim ya
bi dahakine uğramazsan küserim

geçmiş olsun nurayımm tam hastalık havası aman dikkat et kendine canım benim

sağollll bebekimmmmmm
çook geçmişlerr olsunnn kuzummm dikkatt et kendineee

çok geçmiş olsun Nuray'cım iyi bak kendine enişteye kavuşana kadar sonra o zaten iyi bakar sana

canımm çok sağol sanada çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendi,ne bu havalar çok kandırıo insanı
ayyy kuzum geliverseydin ya süpriz yapıp nasıl sevinirdim ya
bi dahakine uğramazsan küserim
kuzumm akşam eve geç kalıodum artık ondan hiç uğrayamadım.. ama birdahakine gelirim
geçmiş olsun nurayım dikkat et.zehramı ben de faceden eklim yaaaa ben de yok o çağlam da yok
canımm ekle tabi eklee

herkese slmm
cağlacım mobilyaların hayırlı olsun canım modakoda istedigini bulmana sevindim bizde gelecek ay gidip bi gezmeyi düşünüyoruz begenirsek yaptırcaz ama önce kargo işini çözmemiz lazım
nuraycım geçmiş olsun Allah şifa versin canım:2:

nurayımm gelcek inşalllah az kaldı kii kuzumm

büşracım tarzım country zaten belli... istanbulda bulabilecegim yer modoko ya da ikeaydı.. baska secenek yok anadolu yakası için bir de camlıcada varmıs mobilyacı carsısı modoko kadar buyuk mu bilmiorum...

oraya da gidicektik ama gerek kalmadı... ikeayı zaten artık hiçbişeyim için tercih etmem en pahalı urunu bile mobilya değilmiş yani...

belki alırsam ufak tefek aksesuar cinsi seyler....

herseyiyle içime cok sindi... umarım bitmiş halleri de güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…