'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nedendir bilinmez benim de büyüyo bu ara...

2 senedir sayıyorum...

hadi iki seneyi geciyim tarih yaklasık olarak 15 ay once belirlenmişti aklımızda... o zaman 15 ay var gecmez yahu dioduk

şimdi kalmıs 8.5 ay... gecmiş bile nerdeyse yarısı ama o 15 aydan daha cok buyuyo gozumde :)

herkes gibi bendede küçükde olsa bi country aşkı var ama nedense evimin tamamını bu şekilde istemiyorum şuanda sadece yatak odası için düşünüyorum ama o da muallak çünkü kendi evimizde yaşam imkanımız yok yakın bi süreçte kiracı olarak kalacagım bi evede o kadar özenmek manasız gibi karasızlıklarım had safhada galiba
ikea konusunda haklısın çağlacım ambalajı güzel içi kötü şekerler gibi mobilyaları uzun süreçte dayanabilecegini sanmam:26:
içine sinmesine sevindim umarım o eşyaları evine yerleştirdigindede herşey hayallerin gibi olur

amin canımm

kiraya gidilcekse evet mantıksız ama illa mobilya tem temkil bu tarz olmak zorunda değil zaten...

pastamın evi eklektik olcak mesela... aksesuarlarla o havayı katıcak biraz... farklı tarzları barındıran bi ev olcikk

onun evini de cok merak ediyorum yerim

kira degilde canım nişanlımın şirketinin evlerinden lojman misali ilerleyen yıllarda kendi evimize geçersek zaten mobilyaları yenileriz oyüzden şuanda büyük hayallerim yok şirketin evine karşı
bendede bi eklektiklik vr demekki yatak odamda beyaz renk uçuş uçuş cibinliklerr romantik bi ortam istiyorum salon ortam kararımız dahilinde modern tarz olcak çünkü 70ler esintili bi salonda lcd tv bana uyumsuz geliyo:26: uyumsuzlugun uyumu olcak galiba benim evimdede

çok geçmiş olsun Nuray'cım iyi bak kendine enişteye kavuşana kadar sonra o zaten iyi bakar sana

geçmiş olsun nurayım dikkat et.zehramı ben de faceden eklim yaaaa ben de yok o çağlam da yok

nurayımm geçmiş olsun kuzumm

sağolun bebeklerimmmm
burcum çağla facebook kullanmıyor kuzum

şimdi annemin bi arkadaşı bizde, dore diye bi markanın bölge temsilcisiymiş.
çelik ve seramik tencereleri çok methetti :26:
18 cm, 20 cm ve 22 cm olan takım indirimde 150 tl o da gelişine 130 a bıraktı son olarak.
duydunuz mu hiç? ne dersiniz kızlaaarr??
Dore Paslanmaz Çelik Tencere Seti Çap: 18-20-22 cm almanın tam zamanı.En ucuz Dore modelleri ve fiyatları burada.

seramik sette 9 parca ( 2 tencere, 1 wok tava, 4 tane de tava ve omlet tavası yine)

canım benim bildigim bu dore avon,oriflame gibi bişey ama çelik tencere konusunda ne derece başarılılar bilemicem eger açıklamalı bi broşür falan varsa çelik kalitesine,agırlıgına falan bakabilirsin annecigin anlar zaten az çok

canım annem anlamadı işte kalitesini falan :26:
sadece paslanmaz çelik diyo ve hangi şartlarda kullanılabildiği yazıyo.

canım annem anlamadı işte kalitesini falan :26:
sadece paslanmaz çelik diyo ve hangi şartlarda kullanılabildiği yazıyo.

biraz zor ozaman:26: nuraycım şikayetvar.com falan istersen ordaki şikayetler az çok bilgilendiriyor ürün hakkında

aaa burcucum ben kacırmısım kuzum yazdıgını

evet ben facebook kullanmıyorum... böörtlencanla ailecek feysbuha karsıyız

sevdiceğime mamalar yapçam bu akşam, önce markete uğayıp malzeme alıcum
ne zamandır yapmıyom yemek sevdiceğime hominigırtlak dışardan söyleyip duruyoz

kızlar ist.da çok iyi bi nöroloji doktoru tavsiyesi olan varsa bilgilendirirse sevinirim...

özgeem, hadi ellerine sağlık şimdideeen
büşracım baktım canım zaten oraya bişey bulamadım, kk da da araştırdım ama bulamadım yine sonuç. bi size sorayım dedim... neyse kalsın bari bunlar.
moneta 20 cm seramik tencere fiyatı 175 tl iken 9 parça seramiği nasıl 270 e satıyolar ya :26:
kafam karıştı.

bizim gibi anti-feysbukçu bi çift bulmak çok nadir oluyor

yasasınnn anti feys kardeşliiğiiiiiiiii

cıktı cıkalı hiçç feysim olmadı... hiç merak salmadım nasıldır falan die... bikere actım yalan olmasın sanırım 2 saat falan durdu acık sonra kapadım bidhada acmaadım

böörtlencanım da öleee...

simdiden afiyet olsun özgişşş

nuraycımmm seramik olayında herseye guvenmemek lazım... moneta ve delimano iki marka var suan guvendigim...

zaten bi pilav tenceresi bir de tava alsam yeter sanırım... bir de krep tavası

baska bişeye gerek yoktur sanırım geri kalanlara celikler yeter

sizce?

aynen canım.
2 tencere alırım sanırım ben de. biri pilav, diğeri karnıyarık tenceresi gibi olandan.
indirime falan denk gelirsek wok tava da alabilirim.
tava benim tefal setim var annem zamanında almış artık teflon ama napalım :26:

vok mu onu unuttum bak liste kabardı

monetadan almaya kalkarsam batarım yaaa bernardodaki fiyatları gorunce gözlerim pörtledi

benimki de sefere arap ülkelerine gidio dubaiye falan, italyaya gitse ordan aldırcaktım.. orda ucuzdur

şans işte

bi kampanya yapsalar keşkee. 1 alana 1 bedavaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…