nurayımm gelcek inşalllah az kaldı kii kuzumm
büşracım tarzım country zaten belli... istanbulda bulabilecegim yer modoko ya da ikeaydı.. baska secenek yok anadolu yakası için bir de camlıcada varmıs mobilyacı carsısı modoko kadar buyuk mu bilmiorum...
oraya da gidicektik ama gerek kalmadı... ikeayı zaten artık hiçbişeyim için tercih etmem en pahalı urunu bile mobilya değilmiş yani...
belki alırsam ufak tefek aksesuar cinsi seyler....
herseyiyle içime cok sindi... umarım bitmiş halleri de güzel olur...
herkes gibi bendede küçükde olsa bi country aşkı var ama nedense evimin tamamını bu şekilde istemiyorum şuanda sadece yatak odası için düşünüyorum ama o da muallak çünkü kendi evimizde yaşam imkanımız yok yakın bi süreçte kiracı olarak kalacagım bi evede o kadar özenmek manasız gibi karasızlıklarım had safhada galiba
ikea konusunda haklısın çağlacım ambalajı güzel içi kötü şekerler gibi mobilyaları uzun süreçte dayanabilecegini sanmam:26:
içine sinmesine sevindim umarım o eşyaları evine yerleştirdigindede herşey hayallerin gibi olur
amin canımm
kiraya gidilcekse evet mantıksız ama illa mobilya tem temkil bu tarz olmak zorunda değil zaten...
pastamın evi eklektik olcak mesela... aksesuarlarla o havayı katıcak biraz... farklı tarzları barındıran bi ev olcikk
onun evini de cok merak ediyorum yerim
çok geçmiş olsun Nuray'cım iyi bak kendine enişteye kavuşana kadar sonra o zaten iyi bakar sana
geçmiş olsun nurayım dikkat et.zehramı ben de faceden eklim yaaaa ben de yok o çağlam da yok
nurayımm geçmiş olsun kuzumm
sağolun bebeklerimmmmherkese slmm
cağlacım mobilyaların hayırlı olsun canım modakoda istedigini bulmana sevindim bizde gelecek ay gidip bi gezmeyi düşünüyoruz begenirsek yaptırcaz ama önce kargo işini çözmemiz lazım
nuraycım geçmiş olsun Allah şifa versin canım:2:
sağolun bebeklerimmmm
burcum çağla facebook kullanmıyor kuzum
şimdi annemin bi arkadaşı bizde, dore diye bi markanın bölge temsilcisiymiş.
çelik ve seramik tencereleri çok methetti :26:
18 cm, 20 cm ve 22 cm olan takım indirimde 150 tl o da gelişine 130 a bıraktı son olarak.
duydunuz mu hiç? ne dersiniz kızlaaarr??
Dore Paslanmaz Çelik Tencere Seti Çap: 18-20-22 cm almanın tam zamanı.En ucuz Dore modelleri ve fiyatları burada.
seramik sette 9 parca ( 2 tencere, 1 wok tava, 4 tane de tava ve omlet tavası yine)
canım benim bildigim bu dore avon,oriflame gibi bişey ama çelik tencere konusunda ne derece başarılılar bilemicem eger açıklamalı bi broşür falan varsa çelik kalitesine,agırlıgına falan bakabilirsin annecigin anlar zaten az çok
canım annem anlamadı işte kalitesini falan :26:
sadece paslanmaz çelik diyo ve hangi şartlarda kullanılabildiği yazıyo.
aaa burcucum ben kacırmısım kuzum yazdıgını
evet ben facebook kullanmıyorum... böörtlencanla ailecek feysbuha karsıyız
bizim gibi anti-feysbukçu bi çift bulmak çok nadir oluyor
aynen canım.yasasınnn anti feys kardeşliiğiiiiiiiii
cıktı cıkalı hiçç feysim olmadı... hiç merak salmadım nasıldır falan die... bikere actım yalan olmasın sanırım 2 saat falan durdu acık sonra kapadım bidhada acmaadım
böörtlencanım da öleee...
simdiden afiyet olsun özgişşş
nuraycımmm seramik olayında herseye guvenmemek lazım... moneta ve delimano iki marka var suan guvendigim...
zaten bi pilav tenceresi bir de tava alsam yeter sanırım... bir de krep tavası
baska bişeye gerek yoktur sanırım geri kalanlara celikler yeter
sizce?
bi kampanya yapsalar keşkee. 1 alana 1 bedavaavok mu onu unuttum bak liste kabardı
monetadan almaya kalkarsam batarım yaaa bernardodaki fiyatları gorunce gözlerim pörtledi
benimki de sefere arap ülkelerine gidio dubaiye falan, italyaya gitse ordan aldırcaktım.. orda ucuzdur
şans işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?