'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şu seramikler benim de gözümde büyüyo resmen
iyi bişey almak istiyorum ama çağlamın dediği gibi monetalar kafayı yemiş
delimanoyu takip edelim bakalım yaşadığım yerde yoktur muhtemelen
nette falan denk gelsem keşke

özgem, ben tüm çeyiz setiyle kafayı bozmuş durumdayım. öyle kararsızım ki şu komple herşey içinde olanlardan(yemek takımı, çkb, tencere seti) alıyım diyorum, sonra vazgeçiyorum.
yemek takımı çağlam, bernardoda country de iki model var ama sadece rose garden satılıyo, diğeri ne peki biliyo musuuun? ben ona aşık oldum sanırım. hergün bi kaç defa bakıyorum ona
ama satılmıyo galiba :26:

ben sitesine baktım simdi sadece bnm takım gorunuyo kuzum...

hangisini diosun acaba... benimkini cicekleri gri gibi olanı var, yukarda geciyo sofrada kurulu hali o mu?

eger oysa satısta değil diye biliorum.. yine de sormak lazım :26:

evet evet o bebeğimm :26:
bernardoya gittiğimde sorayım bi onu en iyisi

nurayımmm bu arada ben bernardodan o tencereleri aldım. bir tanesi küçücük sos tenceresi gibi onunlar soslar yaparım bebişime ileride mama yaparım. diğeri çorba tenceresi olarak kullanıcam diğeri de bildiğimiz orta boy. annem küçük buldu ama bence yeterli çünkü genel olarak evlendiğimizde iki kişilik yemek yapılacağı için bu tencereler yeter de artar bile. misafir için büyük boy bir tencere alırım o da yeter işte hatta belki onu seramik bile alabilirim.pilav tencerem var teflon. tava da almam lazım offf çok eksik var ama çeyiz alışverişi çok zevkliii. :) akşama tencere resimlerini senin için çekip koycam cnm. bernardo da çaydanlık var 49 tlye düşmüş onu ve cezveleri alsam mı acaba??? :26: ben takım almıcam ayrı ayrı alıcam ama emsandakiler vs pahalı bi çaydanlığı 120 150 lira vermek istemiyorumm

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederimm tavsiyelerin için.
şimdi ben 18-20-22-24 cm lik çelik tencere alıcam (24 cm olan misafir için iyi olur, 22 likte de zeytinyağlıları yaparım, fazla yaparım ne de olsa bir kaç gün yenir meze gibi :))
seramik 2 tencere (biri pilav diğeri karnıyarık tenceresi tipinde)
1 vok tava (bu da seramik olsa iyi olur)
3 lü tava setim var teflon.
soslukta almak lazım iyiki yazdın, unutmuştum kuzuum

nuray dediğin countryler bunlarmıdır canım

bunlar interntte vardır grey rose ve rosery

Eki Görüntüle 513074 Eki Görüntüle 513075
giziiiimmmmmmmm eveeet o soldakiii işteeee
grey rose tanıştığımıza memnun olduuumm
nerde satılıyo buuu :26:

günaydın bebeklerim

tabiside bernardo canım sorayım gittiğimde kışın satışta idi bende çok beğeniyorum

çeyizime alacakalrım listesinde vardı ne dediğini anladım direk bende çok çok beğeniyorum canımmmm

tencere konusunda fenalıklar basıyo bana resmen
şimdi sadece çelik tenceren var, teflon almak istemiyorum kesinlikle
tavalarımı da diğer tencerelerimi(pilav, karnıyarık,wok vs gibi) hepiciğini seramik mi alsam acaba

nurayımmm bence moru da cok guzelmiişşşş onu da dusunebilirsin

evet çağlaam o da çok güzel. ama ilkini de çok sevdiiim, önceliğim o olsuun. seninkinide çok beğenmiştim
bakalım bulabilecek miyiz. bulsakta uçuk bi fiyata mı olacak :26:
sorular sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…