bi kampanya yapsalar keşkee. 1 alana 1 bedavaa
vardı kuzum ben yemek takımlarını aldıgım zaman işte ama yine pahalıydı baya cunku kampanya yapınca uyanıklık yapıp fiyatları yukarı cekiolar
aman ne guzel kampanya dimi
şu seramikler benim de gözümde büyüyo resmen
iyi bişey almak istiyorum ama çağlamın dediği gibi monetalar kafayı yemiş
delimanoyu takip edelim bakalım yaşadığım yerde yoktur muhtemelen
nette falan denk gelsem keşke
ben sitesine baktım simdi sadece bnm takım gorunuyo kuzum...
hangisini diosun acaba... benimkini cicekleri gri gibi olanı var, yukarda geciyo sofrada kurulu hali o mu?
eger oysa satısta değil diye biliorum.. yine de sormak lazım :26:
canım çok teşekkür ederimm tavsiyelerin için.nurayımmm bu arada ben bernardodan o tencereleri aldım. bir tanesi küçücük sos tenceresi gibi onunlar soslar yaparım bebişime ileride mama yaparım. diğeri çorba tenceresi olarak kullanıcam diğeri de bildiğimiz orta boy. annem küçük buldu ama bence yeterli çünkü genel olarak evlendiğimizde iki kişilik yemek yapılacağı için bu tencereler yeter de artar bile. misafir için büyük boy bir tencere alırım o da yeter işte hatta belki onu seramik bile alabilirim.pilav tencerem var teflon. tava da almam lazım offf çok eksik var ama çeyiz alışverişi çok zevkliii. :) akşama tencere resimlerini senin için çekip koycam cnm. bernardo da çaydanlık var 49 tlye düşmüş onu ve cezveleri alsam mı acaba??? :26: ben takım almıcam ayrı ayrı alıcam ama emsandakiler vs pahalı bi çaydanlığı 120 150 lira vermek istemiyorumm
giziiiimmmmmmmmnuray dediğin countryler bunlarmıdır canım
bunlar interntte vardır grey rose ve rosery
Eki Görüntüle 513074 Eki Görüntüle 513075
canım çok teşekkür ederimm tavsiyelerin için.
şimdi ben 18-20-22-24 cm lik çelik tencere alıcam (24 cm olan misafir için iyi olur, 22 likte de zeytinyağlıları yaparım, fazla yaparım ne de olsa bir kaç gün yenir meze gibi :))
seramik 2 tencere (biri pilav diğeri karnıyarık tenceresi tipinde)
1 vok tava (bu da seramik olsa iyi olur)
3 lü tava setim var teflon.
soslukta almak lazım iyiki yazdın, unutmuştum kuzuum
giziiiimmmmmmmmeveeet o soldakiii işteeee
grey rosetanıştığımıza memnun olduuumm
nerde satılıyo buuu :26:
günaydın bebeklerim
nurayımmm bence moru da cok guzelmiişşşş onu da dusunebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?