'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tabiside bernardo canım sorayım gittiğimde kışın satışta idi bende çok beğeniyorum

çeyizime alacakalrım listesinde vardı ne dediğini anladım direk bende çok çok beğeniyorum canımmmm
gizemim, ben de bernardonun sitesinde görmüştüm. mağazasında hiç görmedim. bulunduğum şehirde bernardo yok, yakın bi şehire sık sık gidiyoruz, orda var. gidince sorarım diyodum. sen daha önce sorarsan burda paylaş benimle bebekiiimmm

tencere konusunda fenalıklar basıyo bana resmen
şimdi sadece çelik tenceren var, teflon almak istemiyorum kesinlikle
tavalarımı da diğer tencerelerimi(pilav, karnıyarık,wok vs gibi) hepiciğini seramik mi alsam acaba
özgem, evet kalanları seramik al :) tavalarla birlikte biraz pahalı olur ama :26:

nurayım ben sanırsam mağazada gördüm bunları benimki greyi beğendi nispeten iyi diye ama ben sıkılabilirim o yüzden başka takımlara yöneleceğim sanırsam

bide sitesinde countrye tıklayınca greyin masa duruşu geliyor yukardaki kocaman fotoda ben bugün öğle aramda avm ye gidicem eğer ki uğrayabilirsem sorarım tabikide canım

Country Yemek Takımları | Bernardo

kızlar teflon niye düşünmüyorsunuz? zararlı mı? :26: beni aydınlatın bu konuda pıliiiiiissssss seramikler çok ağır oluyor nasıl kaldırıcam ben tencereleri raflara.

kızlar teflon niye düşünmüyorsunuz? zararlı mı? :26: beni aydınlatın bu konuda pıliiiiiissssss seramikler çok ağır oluyor nasıl kaldırıcam ben tencereleri raflara.

evet teflon zararlı diye kuzummm

agır olanlar dokumler... seramikler o kadar agır degil ki

evet teflon zararlı diye kuzummm

agır olanlar dokumler... seramikler o kadar agır degil ki

benim kollarım çok güçsüz çaydanlıktan bile çayı zor koyuyorum kuşum o yüzdne bu seramikleri elime alınca çok ağır geliyor bana. ben 3 tava aldım üçü de teflon kötü mü yaptım şimdi

ben korkmazın seramik tavasını aldım 2 tane 26 ve 28 cm bide 28 cm wok tava çok şirinler ve forumda 2012 gelinlerinden bazıları aldı ve kullanan arkadaş çok memnun küçücük yağ damlasıyla süper kzıarmış patatesi

bide korkmazın demir döküm tenceresini alıcaktım erkek arkadaşım kaldır bakalım dedi yok olmuyor yapamıyorum yanii malesef alamıcam gücüm yok

seramikler o kadar ağır değil canım

moneta kırmızı tencerelerden forumda duyguonur evimisterden almıştı hemide çek zamanı bide indirime girmişti çok uyguna aldı o bide korkmazın tavalarınıda aldı :)))))))))))

şimdi pilav tenceresi almak istiyorum korkmazdan ama monetadan alabilirim gibide geliyor belki jumbo bile olabilir jumbonun seramik kalitesi çok güzel olmakla beraber fiyatı uçuyorimiş öyle duydum

çağlammm çok teşekkürler canım
bana fiyat iyi gibi geldi, tabi moneta ile kıyaslayınca
delimano nerelerde satılıo biliyon mu

bilmiorum kus... ama bakıcammm

sence hangisi mantıklı?

alttaki seti ben kendim olusturdum... o daha mantıklı gibi bütün eksikler kapanıo sadece ızgara tavası eksik onu da dokum alıcam ben

seramiği cok pahalı

cok kullanılan bişey değil o yuzden arada sırada ındırılır kaldırılır die dusunuorun

ben de senin oluşturduğun seti mantıklı buldum ve aynen ızgarayı da döküm istiyom korkmazdan alcam onu sanırsam
gizim yukarda yazmış duyguonur monetaları çekle baya ucuza getirmiş
belki bize de böyle denk gelir yahu

korkmazın ızgara demir dökümü çok iyimiş canım ben 2 tane tava alcam korkmazdan

seramik tencereleri napsam diyorum pilav kesin seramik olucak birtane daha alabilirim kararsızlıklar yaşıyorum

duygununkiii çook çook ucuza geldi canım

ben t vprogramında gormstum gizot

unlu bir sef tanıtımlarını yapıordu... italyan menseilli ikinci marka bu zaten monetayla aynılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…