gizemim, ben de bernardonun sitesinde görmüştüm. mağazasında hiç görmedim. bulunduğum şehirde bernardo yok, yakın bi şehire sık sık gidiyoruz, orda var. gidince sorarım diyodum. sen daha önce sorarsan burda paylaş benimle bebekiiimmmtabiside bernardo canım sorayım gittiğimde kışın satışta idi bende çok beğeniyorum
çeyizime alacakalrım listesinde vardı ne dediğini anladım direk bende çok çok beğeniyorum canımmmm
özgem, evet kalanları seramik al :) tavalarla birlikte biraz pahalı olur ama :26:tencere konusunda fenalıklar basıyo bana resmen
şimdi sadece çelik tenceren var, teflon almak istemiyorum kesinlikle
tavalarımı da diğer tencerelerimi(pilav, karnıyarık,wok vs gibi) hepiciğini seramik mi alsam acaba
kızlar teflon niye düşünmüyorsunuz? zararlı mı? :26: beni aydınlatın bu konuda pıliiiiiissssssseramikler çok ağır oluyor nasıl kaldırıcam ben tencereleri raflara.
evet teflon zararlı diye kuzummm
agır olanlar dokumler... seramikler o kadar agır degil ki
benim kollarım çok güçsüz çaydanlıktan bile çayı zor koyuyorum kuşumo yüzdne bu seramikleri elime alınca çok ağır geliyor bana. ben 3 tava aldım üçü de teflon kötü mü yaptım şimdi
kızlar bernardo çatal bıçak takımlarında %50 indirim varrr
biri facede yorum yazmış 1 ay olmadan aldığım ç.b. takımı paslanmaya başladı diye
adi mi bernardonun bu takımları :26:
çağlammm çok teşekkürler canım
bana fiyat iyi gibi geldi, tabi moneta ile kıyaslayınca
delimano nerelerde satılıo biliyon mu
bilmiorum kus... ama bakıcammm
sence hangisi mantıklı?
alttaki seti ben kendim olusturdum... o daha mantıklı gibi bütün eksikler kapanıo sadece ızgara tavası eksik onu da dokum alıcam ben
seramiği cok pahalı
cok kullanılan bişey değil o yuzden arada sırada ındırılır kaldırılır die dusunuorun
ben de senin oluşturduğun seti mantıklı buldum ve aynen ızgarayı da döküm istiyom korkmazdan alcam onu sanırsam
gizim yukarda yazmış duyguonur monetaları çekle baya ucuza getirmiş
belki bize de böyle denk gelir yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?