'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar evimister ilk açıldığında şehir fırsatında kod verdiler 3 tl ye 50 tl lik çek vermişlerdi bende korkmaz tavaları hep çeklerle aldım yoksa pahalıya denk geliyordu aradada markafonide aldım tavalardan memnun olucağmı düşünüyorumda

pilav tencere ve etleride pişereceğim tencere istiyorum

bu markayıda araştırayım ben

kuzum ben de masa duruşunda gördüm beğendim. adını falan bilmiyodum ama sayende öğrendiiim

Delimano - Sağlıklı ve Yağsız Yemekler için

kızceler bi sole bi set var...

bir de...

Kızartma, Krep ve Vok tavalar+ pilav ve sos tencereleri = 385 tl
çokta pahalı değil aslında dimiiii :26:
indirim olur mu acaba

şimdi pilav tenceresi almak istiyorum korkmazdan ama monetadan alabilirim gibide geliyor belki jumbo bile olabilir jumbonun seramik kalitesi çok güzel olmakla beraber fiyatı uçuyorimiş öyle duydum
yavruum jumbonun seramikleri de moneta diye duymuştum. bi araştır istersen. jumbo birsürü fiyat ekliyo bide üstüne kendi markasından dolayı.

ya o çek işini hiç anlamadım ben :26:
bana da haber verin alırken :)

burcuuuum benimde kollarım çok güçsüüz yahu. mesela misafir gelir çay yapılır ya o çaydanlığı asla tek elimle kaldıramam, mutlaka altı bi elimde, üstü bi elimde taşırım zorla.
bazen kavanoz kapağıda açamıyorum

bide kuzum, teflonu çok çok dikkatli kullanmak gerek. çizilmemesi lazım. bulaşıkta falan çiziliyo, veya metal değince çiziliyo işte o zaman çok tehlikeli. kanserojen içerdiği için.

Son düzenleme:
sayenizde artık bende delimano istiyorum indirim gördüğünüzde beni de haberdar edin kuzular ya bu mutfak ıvır zıvırları gerçekten yatak odası , beyaz eşya vs almaktan daha zor.çok para gidiyor

o bendede var taşıyamıyorum poffff ilerde zorlanmıyım die demliğimi bile kilit mekanizmalı ve minik bişi alıcam bizim evdeki devvv gibi

jumbonun siteye baktım da ceramica diye bi marka var ve duyguonurun kırmızı tencerelerinin içinde de ceramica yazan bi kağıt vardı
gizzzzz moneta ile ceramica aynı eşy mi yoksa aydınlatın beni yaaa :2:
ceramica nedir iyi midir

canım yukarıya da yazdıım, jumbonun seramiklerini moneta yapıyoo.
jumbo kendi adıyla satıyo bide fiyat farkı alıyo..
dün araştırırken rastlandım bu bilgilere.
jumbodan alınca moneta almış oluyoruz yani :) biraz daha pahalıyaa.
ayrıca kuzum ceramica italyanca seramik demek

Son düzenleme:
moneta=ceramica kuzum

aynı marka o...

delimanonun fiyatı iyi nuraycım evet...

biraz daha bekleyelim ama madem cek mek cıkar... o aradada satan yerleri bulup gidip goreyim ben bi su delimanoyu

evimster de varıs sanırım bu marka

o bendede var taşıyamıyorum poffff ilerde zorlanmıyım die demliğimi bile kilit mekanizmalı ve minik bişi alıcam bizim evdeki devvv gibi

benim jumbo çay setim var gizom. onun çaydanlığı orta boy. tam ideal.
bide dediğin gibi minik bişey almak lazım. alacağım kahvaltı setinin içinde varsa almıcam ayrıca ben

moneta=ceramica olmasına sevindim çünkü daha önce bi yerlerde indirime denk gelmiştim diye hatırlıyom
bundan sonra daha dikkatli incelelerim belki biz de ucuza halledebiliriz

jumbo monetadan da mı daha pahalıya satıyomuş ona pışıkkkkk diyorum

evet canım daha pahalıymış
bide ceramica delimanoda da yazıyo. bence ceramica bi markayı değil, ham maddeyi vurguluyo
moneta nın tencereleri seramik demek istiyo bence o amblemle
seramik güvencesi :)

seneye bu zamanlar o seramiklerde bu akşam ne pişirsek derdindeyiz

Son düzenleme:

ay valla bir de o dert var..

benimki gecen pizza yerken askım arada böle yaparız evde pizza partisi ararız gelir gömeriz pizzayı dedi

ben de sey eee askımmm o pek arada bir de olmayabilir aslında dedim

nası yani

modunda kaldı cocukcagız kıyamam

arada bir yemek yaparım

peki canlarım çamaşır makinesini kurutmalı almak konusunda ne düşünüyosunuz?
samsung un bi modeli var hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi 2si bi arada
ben pek kurutma taraftarı değildim hem sanki eşyaları çok yıpratacak gibi geliyo hem de çok kırışacak gibi
ama sevdiceğim kurutmalı alalım kolaylık olur falan da dedi

ben kurutmasız alıcam özgem. bi boş odamız olur sanırım sere kuruturuz.
dediğin gibi çok kırışır hem, hem de herşeyden elektrik alıyoruz, saç kurutma makinasından vs. bari o eksik kalsın :)

özge kuzum ben ikisini bir arada alma taraftarı değilim ayrı ayrı alcam ama nereye koycağmı bilmiyorum ki annemde sevgilicikte kurutmayı gereksiz görenelrden

nurayım dediğin elektirik lafını annişte diyor

benimki bana soruyor haftasonalrı ne yaptın ne ettin die çok uyanık yaahuuuu

şimdi aradı dedim çeyiz argesindeyim anlat bakalım dedi dinlediii yine korkmazdan girdim jumbodan çıktım en son dış çekim fotousundan bahsettim oda diyor ki valla çokmu hazıra koncam herşeyi sen hallediyor gibisin demezmi kızayımmı güleymmmi

ondan daha çok şey biliyorum yaa gelir gelmez bir yarış psikolojisine bürünüp tazmanya canavarına dönüşcek diye korkuyorum

arada bir yemek yaparım

aynen öle

özgiş nurayıma katılıorum... ben de o yuzden vazgecicem sanırım annem almamı hiç istemio ne kadar rahatıma duskun olsam da taktı almıcaksın olmaz zaten yeterince iyon yuklenio cok zararlı hayır diye bas bas bagırıo

annişden buna veto geldi camasır dedigin hava alarak kururmus icat cıkarmasınlarmıs

ama kurutma dusunuosan bence ikisi bi arada olanlardan kacın biz cok arastırdık hem cok arıza yapıo hem de acaip elektrik yiyo

en guzeli ayrı ayrı almak eger alcaksan..

poffy ama yorulcam hem ona kurutma yerimi ayarlıcam diyorum bende benim annişte kavga çıkarır yine aldırmaz bana birkez söledim azar yedimmmm zatennn

bence de..camasırlar hava alarak kurutulmalııı..
caanım nevresımlerimi bi asıcam yumos kokacak her taraf:))
bayılıyorum her tarafı sarıyo o kokuuu ohh miss

çeyizle yatıp çeyizle kalkıyoruz gizoom
fotoğrafçı var daha :44: ya ne bitmek bilmez bi hazırlıkmış bu.
geçen gün pelinin verdiği adresleri kaydettim fotoğrafçı için. görüşüp fiyat almak lazım tabi. sanırım onunla da bi 4-5 ay önce anlaşmamız lazım dimi ...
pelin neden gelmiyooo bu aralar hiç:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…