kuzum ben de masa duruşunda gördüm beğendim. adını falan bilmiyodum ama sayende öğrendiiimnurayım ben sanırsam mağazada gördüm bunları benimki greyi beğendi nispeten iyi diyeama ben sıkılabilirim o yüzden başka takımlara yöneleceğim sanırsam
bide sitesinde countrye tıklayınca greyin masa duruşu geliyor yukardaki kocaman fotoda ben bugün öğle aramda avm ye gidicem eğer ki uğrayabilirsem sorarım tabikide canım
Country Yemek Takımları | Bernardo
çokta pahalı değil aslında dimiiii :26:Delimano - Sağlıklı ve Yağsız Yemekler için
kızceler bi sole bi set var...
bir de...
Kızartma, Krep ve Vok tavalar+ pilav ve sos tencereleri = 385 tl
yavruum jumbonun seramikleri de moneta diye duymuştum. bi araştır istersen. jumbo birsürü fiyat ekliyo bide üstüne kendi markasından dolayı.şimdi pilav tenceresi almak istiyorum korkmazdan ama monetadan alabilirim gibide geliyor belki jumbo bile olabilir jumbonun seramik kalitesi çok güzel olmakla beraber fiyatı uçuyorimiş öyle duydum
burcuuuum benimde kollarım çok güçsüüz yahu. mesela misafir gelir çay yapılır ya o çaydanlığı asla tek elimle kaldıramam, mutlaka altı bi elimde, üstü bi elimde taşırım zorla.
bazen kavanoz kapağıda açamıyorum
bide kuzum, teflonu çok çok dikkatli kullanmak gerek. çizilmemesi lazım. bulaşıkta falan çiziliyo, veya metal değince çiziliyo işte o zaman çok tehlikeli. kanserojen içerdiği için.
jumbonun siteye baktım da ceramica diye bi marka var ve duyguonurun kırmızı tencerelerinin içinde de ceramica yazan bi kağıt vardı
gizzzzz moneta ile ceramica aynı eşy mi yoksa aydınlatın beni yaaa :2:
ceramica nedir iyi midir
o bendede var taşıyamıyorum poffff ilerde zorlanmıyım die demliğimi bile kilit mekanizmalı ve minik bişi alıcam bizim evdeki devvv gibi
moneta=ceramica olmasına sevindim çünkü daha önce bi yerlerde indirime denk gelmiştim diye hatırlıyom
bundan sonra daha dikkatli incelelerim belki biz de ucuza halledebiliriz
jumbo monetadan da mı daha pahalıya satıyomuşona pışıkkkkk diyorum
evet canım daha pahalıymış
bide ceramica delimanoda da yazıyo. bence ceramica bi markayı değil, ham maddeyi vurguluyo
moneta nın tencereleri seramik demek istiyo bence o amblemle
seramik güvencesi :)
seneye bu zamanlar o seramiklerde bu akşam ne pişirsek derdindeyiz
ay valla bir de o dert var..
benimki gecen pizza yerken askım arada böle yaparız evde pizza partisiararız gelir gömeriz pizzayı dedi
ben de sey eee askımmm o pek arada bir de olmayabilir aslındadedim
nası yani
modunda kaldı cocukcagız kıyamam
peki canlarım çamaşır makinesini kurutmalı almak konusunda ne düşünüyosunuz?
samsung un bi modeli var hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi 2si bi arada
ben pek kurutma taraftarı değildim hem sanki eşyaları çok yıpratacak gibi geliyo hem de çok kırışacak gibi
ama sevdiceğim kurutmalı alalım kolaylık olur falan da dedi
arada bir yemek yaparım
aynen öle
özgiş nurayıma katılıorum... ben de o yuzden vazgecicem sanırım annem almamı hiç istemio ne kadar rahatıma duskun olsam da taktı almıcaksın olmaz zaten yeterince iyon yuklenio cok zararlı hayır diye bas bas bagırıo
annişden buna veto geldicamasır dedigin hava alarak kururmus icat cıkarmasınlarmıs
ama kurutma dusunuosan bence ikisi bi arada olanlardan kacın biz cok arastırdık hem cok arıza yapıo hem de acaip elektrik yiyo
en guzeli ayrı ayrı almak eger alcaksan..
özge kuzum ben ikisini bir arada alma taraftarı değilim ayrı ayrı alcam ama nereye koycağmı bilmiyorum ki annemde sevgilicikte kurutmayı gereksiz görenelrden
nurayım dediğin elektirik lafını annişte diyor
benimki bana soruyor haftasonalrı ne yaptın ne ettin die çok uyanık yaahuuuu
şimdi aradı dedim çeyiz argesindeyim anlat bakalım dedi dinlediii yine korkmazdan girdim jumbodan çıktım en son dış çekim fotousundan bahsettim oda diyor ki valla çokmu hazıra koncam herşeyi sen hallediyor gibisin demezmi kızayımmı güleymmmi
ondan daha çok şey biliyorum yaa gelir gelmez bir yarış psikolojisine bürünüp tazmanya canavarına dönüşcek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?