'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bence de..camasırlar hava alarak kurutulmalııı..
caanım nevresımlerimi bi asıcam yumos kokacak her taraf:))
bayılıyorum her tarafı sarıyo o kokuuu ohh miss

o koku beni tıkıyo hemen nefes alamıyorum. annem benim için her markayı her ürünü denedi şimdi ne kullanıyo bilmiyorum ama bu iyi yine.

doğru diyosunuz canlar ben de pek istekli değildim zaten, iyon konusundan girip sevdiceği ikna edeyim
evimiz küçük ya nerde kurutçaz diye düşünüyo ama buluruz yahu zaten 2 kişiyiz hallolur bi şekilde
herşeyin doğalından yanayızzz yağmur ne güzel demiş missss gibi kokçak çamaşırlarımız

arada bir yemek yaparım

alemsiniz kızlar yaaaa
ara bir görsünler ona şükretsinler bencede..
ben şimdiden anlaşma yapıyorum eve kim önce gelirse o hazırlamaya başladın diyee

alemsiniz kızlar yaaaa
ara bir görsünler ona şükretsinler bencede..
ben şimdiden anlaşma yapıyorum eve kim önce gelirse o hazırlamaya başladın diyee

iyi fikir
biz evlendikten 2 hafta sonra ramazan geliyo. sahura annem zor kaldırırdı beni, kendi evimde nasıl kalkıp yemek hazırlıycam ki, sahuru o hazırlasın iftarı bazen o bazen been

ya bu aralar neden daha çooook uzun zaman varmış gibi hissediyorum bilmem
ama hakkaten daha 9 ay var yaa.. dün sevdiceğe diyorum şimdi hamile kalsam düğün günü doğururum diye
bana şaşkınlıkla böyle baktı garibim demiştir benim hatunun başına vurdu yazık

özgilişkoom yerim seni yaa..

kuzum pelotun verdikleri artı gizomdan aldıklarım var... böörtlencan dun itibarıyle gorusmelere basladı

hepsiyle işimiz bitsin sana da atarım tek tek ben... suan daha donmeyenler de var

kuzum pelotun verdikleri artı gizomdan aldıklarım var... böörtlencan dun itibarıyle gorusmelere basladı

hepsiyle işimiz bitsin sana da atarım tek tek ben... suan daha donmeyenler de var

ay ben sizin hakkınızı nasıl öderim ya .. canım benim çok sağol. oooyyyy
fiyatlar uçmasın noluur, daha gelin arabası kiralama işi var :44:
çağlam siz süperman bebeklerini bulmuştunuz dimi arabanızın önüne koymak içinnn

rica ederim kuzuşşşş

yok bulamadık

barbiebebek gibi olanları var onlar kucuk kalır... pelüş istioduk biz... ya da dugun arabalarının onune bebek koyuyolar ya gelinlikli o boyutlarda bişey ama bulamadık daha

bi tane de gelin arabası begendik... chevrolet belair

ama sansa bak araba haftasonu kaza yapmıs haberlere cıktı

gitsek goremicez de aracı yani tamirdedir suan

playmouth ve bir de pembe limuzin var...

bakalım henuz işte bu demedim ama hiçbirinee

iyi fikir
biz evlendikten 2 hafta sonra ramazan geliyo. sahura annem zor kaldırırdı beni, kendi evimde nasıl kalkıp yemek hazırlıycam ki, sahuru o hazırlasın iftarı bazen o bazen been

canım benim bildigim(yanı cevremde gordugum) yeni evliler 40 ı cıkana kadar oruc tutmuyorlar:S
yani ramazana denk geliosa ..
teyzemler oyleydı mesela..ramazan zamanıydı 40 ları cıkana kadar oruc tutmadılar ki cıkınca da ramazan bitmişti zaten:))
bilmiyorum bizim oralarda boyle bir olay var..dinen ne kadar dogrudur bilmem..

bu 40 olayını ilk kez duyuyorum bizim buralarda yok öle bişey
ben oruç tutuyorum, sevdicek haftaiçi tutamıyo..bakalım akşamları nasıl kalkıcam tek başıma

bu 40 olayını ilk kez duyuyorum bizim buralarda yok öle bişey
ben oruç tutuyorum, sevdicek haftaiçi tutamıyo..bakalım akşamları nasıl kalkıcam tek başıma

canım hani ben de kesindir demiyorum..nerden cıktı onu da bilmiyorum da..
aklıma gelen tek bir sey var:))

tutmasan bile o hanene borc olarak yazılır...

illa tutucaksın ilerde... butun ramazanı borc yapmak mantıklı gelmedi sırf yeni evlendim diye

hastasın oluyosun tutamıosun o bile borc olarak yazılıoken evlendin diye hadi oruc tutma olmaz diye dusunuyorum canımm :44:

tutmasan kimse bisey demez tabi yeni evlisin

ama işte onları hep sonradan tutman gerekicek

Bu ne yaaa...

7,40,52...Dinde böyle rakamların yeri yok.

Yeni evliler iyi uydurmuş bunu.

Haklısın kurabiyem.

Ayrıca anlamadığım bütün gün mıç mıç pozisyonda mı olunacak ?

Akşama kadar beklenmiyor mu ?

Yıllarca bekliyoruz ya.

canım illaki borc oluyor..tutmayacan diye birsey yok..
yapanlar oyle yapıyor yanii..
yapıp yapmamak da kişinin kendı dusuncesıne kalmıs canım..ben ne diyebilirim ki..
ben de tutmaktan yanayım..ama hakikaten alısma surecındeyken evliliğe zorlanacagız sanırsam..
cunku evlencez 10 gun sonra ramazan:S

Canım açıkcası bende duymadım böyle birşey.. Hurafeden başka birşey olucağını da sanmıyorum..
Bizim millet her bahaneyi din arkasına saklamış durumda ne yazıkki
Tasbi tutup tutmamak kişiye kalmış bir durum kimse buna karışamaz

:18: ilk defa duydumm ben de doğruluk payı yoktur inşallah gerçekten saçma geldi bana

Kardeşler ben yapılır demedim kiii...
Dinen ne kadar dogrudur bılemem diye ekledim ayol..
Ben yapacam dimedim ne parlıyonus hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…