tek nedeni o olaysa iftardan sonrası ne güne duruyo
zaten gün içinde çalışıyo olcaz
Haklısın kurabiyem.
Ayrıca anlamadığım bütün gün mıç mıç pozisyonda mı olunacak ?
Akşama kadar beklenmiyor mu ?
Yıllarca bekliyoruz ya.
Ay benim 26 agustosda evlenen bi arkadasım var da o geldi aklıma
o kadar useniorum ki her aksam bu gece uyuyalım nolur diye yalvarıorum... Allahtan kabul edio
hiç de hayalimdeki gibi deilmiş diodu gecen bana
Iş guc derken malesef eve pert olmus bi sekilde doncez... Ramazan olsa ne olmasa ne cok da deişen bişe yok durmadan mıc mıc olamayız zaten
ahh canım su bekleme konusuna hiç girme bu ara cok takgımmm..
Aaa dugunun seneye mi diyen kız yuzunden iki gundur kafam atık
[ı]bu arada benim pronovias elena mı yapacak bi moda evi buldum burda, işlemeler birebir aynı olamasa da orjinale yakın olur dedi
gidip bi ara görüşmek istiyom fiyatı konuşmak istiyom
ama çoook korkuyom o güzelim elenayı ucubeye çeviricekler diye[/ı]
bu arada benim pronovias elena mı yapacak bi moda evi buldum burda, işlemeler birebir aynı olamasa da orjinale yakın olur dedi
gidip bi ara görüşmek istiyom fiyatı konuşmak istiyom
ama çoook korkuyom o güzelim elenayı ucubeye çeviricekler diye
Arkadaşpın çok yaşasın emi bu yoğunlukta iyi güldürdü.
ay benim 26 agustosda evlenen bi arkadasım var da o geldi aklıma
o kadar useniorum ki her aksam bu gece uyuyalım nolur diye yalvarıorum... allahtan kabul edio
hiç de hayalimdeki gibi deilmiş diodu gecen bana
iş guc derken malesef eve pert olmus bi sekilde doncez... ramazan olsa ne olmasa ne cok da deişen bişe yok durmadan mıc mıc olamayız zaten
ahh canım su bekleme konusuna hiç girme bu ara cok takgımmm..
aaa dugunun seneye mi diyen kız yuzunden iki gundur kafam atık
arkadaşpın çok yaşasın emi bu yoğunlukta iyi güldürdü.
Sanırım bende arkadaşına benzeyeceğim
Herhalde büyük bir çoğunluğumuz bu şekilde pert olacağız.ben de sanıyorum ki burada birçok kişi o arkadaşa benzeyecek
evet çağlaam o da çok güzel. ama ilkini de çok sevdiiim, önceliğim o olsuun. seninkinide çok beğenmiştim
bakalım bulabilecek miyiz. bulsakta uçuk bi fiyata mı olacak :26:
sorular sorular
Canım hangi modaevii
Selam kızlar nasılsınız?
Geçmişe acıcık göz attım ama dinde söylenildiği gibi birşey kesinlikle olmadığını düşünüyorum. Tutan tutar tutmayanda kendine bahane aramasın.
Mıç mıç olayı ne ben anlamadım cehaletime verin.
Gelinliği diken moda evi umarım iyidir canım yoksa ortaya rezalet birşey çıkarıyorlar maalesef
öle malesef evlilik zor... cok hayallere kapılmamak lazım ooo her gün bulusmalarımızdaki gibi ask dolu gecicek, böle dunya umrumuzda değil habire bi atraksiyon, oraya da gidelim sunu da da yapalım diye
şimdi tuzumuz kuru...
dün aksam bi gittim oturdugum yerde uyuyakalmısım... kenddi kendime dusundum
ey cagla evlenicem evlenicem diye kendini oradan oraya carpıorsun... 8.5 ay sonra düğünün var
napcaksın bakalım... onune yemegini koyan bi anne yok, yıkanmıs utulenmiş camasırlar yok her daiım derli toplu temiz bi ev de yok
keza bunların hepsi senin elinden opecek
o zamanda böle yayılıp yatabilecekmisin, elini bile kaldırmaya halin yokken onca işi gucu napacaksın diye...
henüz cevabını bulamadım tabi
öle malesef evlilik zor... cok hayallere kapılmamak lazım ooo her gün bulusmalarımızdaki gibi ask dolu gecicek, böle dunya umrumuzda değil habire bi atraksiyon, oraya da gidelim sunu da da yapalım diye
şimdi tuzumuz kuru...
dün aksam bi gittim oturdugum yerde uyuyakalmısım... kenddi kendime dusundum
ey cagla evlenicem evlenicem diye kendini oradan oraya carpıorsun... 8.5 ay sonra düğünün var
napcaksın bakalım... onune yemegini koyan bi anne yok, yıkanmıs utulenmiş camasırlar yok her daiım derli toplu temiz bi ev de yok
keza bunların hepsi senin elinden opecek
o zamanda böle yayılıp yatabilecekmisin, elini bile kaldırmaya halin yokken onca işi gucu napacaksın diye...
henüz cevabını bulamadım tabi
bu sene evlenen benden 4 5 yaş büyük arkadaşlarım acele etme derken bunları kastettiler çünkü evlendikleri 1 ay boyunca gördüler ve şunu dediler evlilik aşkı yeniyor belli zaman sonra o yüzden hayat müşterek diyerek bizimkiler bize yardım edicek yoksaaaaa bende tembel moda alcam kendimi
ben hergün düşünüyorum bazen antreman yapıyorum özellikle iftarda 5 saat yol gidip oruç halle eve gelip yemek hazırla masa kur tatlı yap masa topla bulaşığı yıka akşama dışarda gez sonra uyku halidne bir ramazan geçti ve sevgilimde bende inanamadık ben isteyince yapıyormuşum
iş başa düşünce mecbur
oruç halimle sırf sevgilimin canı helva istedi die helva kavurdum ilk kez hayatımda ve sıcağın altında annem bile şok oldu ben herşeyi yapıyorum ki oda benim için herşeyi yapıyor
ama düşünmüyorda değilim öğrencilik hayatımızda hiç mutfaklarına girmedim kahvalatıları hazırladı çayımı koydu ama evli olunca bunlar hep olmucak bunuda görüyorum
ama benimki bendende duygusal tv karşısında göbek büyüten kesime girebililme ihtimalim olabilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?