'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tek nedeni o olaysa iftardan sonrası ne güne duruyo
zaten gün içinde çalışıyo olcaz

ay benim 26 agustosda evlenen bi arkadasım var da o geldi aklıma

o kadar useniorum ki her aksam bu gece uyuyalım nolur diye yalvarıorum... allahtan kabul edio

hiç de hayalimdeki gibi deilmiş diodu gecen bana

iş guc derken malesef eve pert olmus bi sekilde doncez... ramazan olsa ne olmasa ne cok da deişen bişe yok durmadan mıc mıc olamayız zaten

Haklısın kurabiyem.

Ayrıca anlamadığım bütün gün mıç mıç pozisyonda mı olunacak ?

Akşama kadar beklenmiyor mu ?

Yıllarca bekliyoruz ya.

ahh canım su bekleme konusuna hiç girme bu ara cok takgımmm..

aaa dugunun seneye mi diyen kız yuzunden iki gundur kafam atık

bu arada benim pronovias elena mı yapacak bi moda evi buldum burda, işlemeler birebir aynı olamasa da orjinale yakın olur dedi
gidip bi ara görüşmek istiyom fiyatı konuşmak istiyom
ama çoook korkuyom o güzelim elenayı ucubeye çeviricekler diye

ayy su arkadasına cok guldum tatlım yaaa..
Biz de oyle dermiyiz acep:))

benim hala aklımda bir model yok(
birinin üstünü begensem birinin altını begenmiyorum..
Kombinlesem diyorum bu seferde uymuyo diyorum..
Ayy cok kararsızım yaaa

Selam kızlar nasılsınız?
Geçmişe acıcık göz attım ama dinde söylenildiği gibi birşey kesinlikle olmadığını düşünüyorum. Tutan tutar tutmayanda kendine bahane aramasın.
Mıç mıç olayı ne ben anlamadım cehaletime verin.
Gelinliği diken moda evi umarım iyidir canım yoksa ortaya rezalet birşey çıkarıyorlar maalesef

Arkadaşpın çok yaşasın emi bu yoğunlukta iyi güldürdü.
Sanırım bende arkadaşına benzeyeceğim

öle malesef evlilik zor... cok hayallere kapılmamak lazım ooo her gün bulusmalarımızdaki gibi ask dolu gecicek, böle dunya umrumuzda değil habire bi atraksiyon, oraya da gidelim sunu da da yapalım diye

şimdi tuzumuz kuru...

dün aksam bi gittim oturdugum yerde uyuyakalmısım... kenddi kendime dusundum

ey cagla evlenicem evlenicem diye kendini oradan oraya carpıorsun... 8.5 ay sonra düğünün var

napcaksın bakalım... onune yemegini koyan bi anne yok, yıkanmıs utulenmiş camasırlar yok her daiım derli toplu temiz bi ev de yok

keza bunların hepsi senin elinden opecek

o zamanda böle yayılıp yatabilecekmisin, elini bile kaldırmaya halin yokken onca işi gucu napacaksın diye...

henüz cevabını bulamadım tabi

evet çağlaam o da çok güzel. ama ilkini de çok sevdiiim, önceliğim o olsuun. seninkinide çok beğenmiştim
bakalım bulabilecek miyiz. bulsakta uçuk bi fiyata mı olacak :26:
sorular sorular

Nurayım bu modelin sadece gülleri biraz daha küçük şekilde Güral Porselende görmüştüm. İş yerime yakın bi yerde outleti var. Acaip uygun bi fiyattı. Evde resmi olması lazım. İstersen akşam yüklerim.

Canım hangi modaevii

canım aysun modaevi..bi arkadaşım da orayı çok övmüştü ben de facete gördüm sayfalarını..hatta elena yı koymuş resimlerine ben de sordum dikebilir misiniz diye

benim de en büyük korkum canım ya, orjinali masal gibi..ilk gördüğümde aşık oldum ama ya saçma sapan bişey çıakrsa ortaya

haklısın çağlam valla
ben de rahata çok alışmış bi insanım zaten üşengeç de bi yapım var
nolcak napçaz bilmiyorum
bi de ben monotonluğu hiç sevmem çok üzülürüm bi süre sonra rutine bağlayınca
umarım hayalimizdeki gibi olur evliliklerimiz

bunlarrıı düşünenmii var kuzuuu
şahsen aklımaa bunlarr senden duyana kadar gelmemişti
tek derdim isteğimm arzumm aşka kavuşmak ve aşkla bi yuva yani gerisi vız gelirr tırıs giderr diyoruzz ama bunlarıda düşünmek lazımm tabikiiii

valla bunu bende çok düşünüyorum.
Özellikle benim gibi devamlı takım giyip, ütülü giyinmek zorunda olan ve ütüden nefret eden biri olarak nasıl yapacağım hiç bilmiyorum.
Eve gelirken yemeğim hazır önüme koyuluyor, ütülenmiş temiz kıyafetlerim her zaman dolabımda duruyor.
Spora gidecekken çantamı hazırlamak birkaç dakikamı alıyor ve işten sonra gitmek bazen acayip zor oluyor.
Şimdi koşturarark eve gel yemek hazırla, etrafı toparla derken zaten bitap düşeceğim ya sonra?
Alışkında değilim benim adıma nede olsa bunlarla ilgilenen birileri hep vardı. Şimdi evde misafirler var onlar bile bana eziyet oluyorken bir evin yükünü kaldırmak nasıl olacak

Son düzenleme:
amin özgişimm inşallah yaaa

enee icinizdeki devi uyandırdım desenenize

başa gelen cekilir diyerekten günü kotarmaya calıscaz arkidişler yapcak bişey yok

eşlerimiz de bize yardımcı olan tv karsısında gobek buyutmeyen tipler olursa zaten sorun olmaz

valla bizimki şakasına ben elimi sürmem onlar bayan işi diyor ..sonra da takıldıgını imaa ediyor..
ben de diyorum benim de erkek işi diyecegım seyler olacaktır elbet..
ornegin ev gecindrmek benim işim degil..mecbursun yap o zaman diyorum(tabii ki gercek dusuncem bu degıl..sadece laf altında kalmamak için )

bu sene evlenen benden 4 5 yaş büyük arkadaşlarım acele etme derken bunları kastettiler çünkü evlendikleri 1 ay boyunca gördüler ve şunu dediler evlilik aşkı yeniyor belli zaman sonra o yüzden hayat müşterek diyerek bizimkiler bize yardım edicek yoksaaaaa bende tembel moda alcam kendimi

ben hergün düşünüyorum bazen antreman yapıyorum özellikle iftarda 5 saat yol gidip oruç halle eve gelip yemek hazırla masa kur tatlı yap masa topla bulaşığı yıka akşama dışarda gez sonra uyku halidne bir ramazan geçti ve sevgilimde bende inanamadık ben isteyince yapıyormuşum

iş başa düşünce mecbur

oruç halimle sırf sevgilimin canı helva istedi die helva kavurdum ilk kez hayatımda ve sıcağın altında annem bile şok oldu ben herşeyi yapıyorum ki oda benim için herşeyi yapıyor

ama düşünmüyorda değilim öğrencilik hayatımızda hiç mutfaklarına girmedim kahvalatıları hazırladı çayımı koydu ama evli olunca bunlar hep olmucak bunuda görüyorum

ama benimki bendende duygusal tv karşısında göbek büyüten kesime girebililme ihtimalim olabilirrr

Son düzenleme:
iyi demişin... benimki de kadın işi erkek işi mevzularına girio bazen sakayla uyuz edio beni...

ben de diorum hatta ii o zaman calısmak da erkege ait sen calıs diye... canıma minnet valla hatun.. calısma benle gel diyen ben degil miyim sana diyo

morarıp kalan ben oluyorum

yagmurcm hosgeldin

bn de ogrencılıkten antremanlıyım..
Evde kalıyordum ve tek basımaydım..
Yemegimi de kendim yapıyordum..temizliğimi de..
Tabii okuyordum o zamanlar..çalışma hayatı cok baska..
Ve tek bir kişi degil ..o zamana gelince bir de koca bebek ekleniyor ilgileneceklerin listesine..:)
velhasıl zor işler..ama atlatılmayacak gibi degil sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…